Peanut Butter Queen

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25oreo2

Jeg har fået den fineste kage af Oreo i anledning af, at deres nye peanut butter version er blevet lanceret. Jeg har altid haft en blødt punkt for Oreos (men hvem har ikke det?) og elsker peanut butter, så dette er et match made in heaven for mig :)

oreo4

Der var noget romkugle/træstammeagtigt inden i kagen og jeg har spist lidt mere end hvad der måske er rimeligt, men den smagte så dejligt og var et fint akkompagnement til de krimier, som jeg lytter til, her mens hovedet endnu ikke er på højkant.

oreo3

Det går dog lidt fremad synes jeg og jeg prøver at få det bedste ud af det og se det som en kærkommen omgang (tvungen) afslapning. Men det er altså lidt svært, når man er rastløst anlagt og tilmed stort set intet må. Dog er jeg frygteligt træt det meste af tiden, så det giver (næsten) sig selv at tage den lidt med ro.

Og mange tak for jeres søde hilsner om god bedring, ville ønske at jeg kunne dele min kage her med jer :)

Ps. Jeg har en flink skærmnisse til at hjælpe mig med at lægge indlæg op.

Pps. Skærmnissen er blevet belønnet med masser af kage.

oreo5

 

(Visited 1.524 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Vil gerne agere skærmnisse.
    Det er jo med frynsegoder og alt muligt.

    Pas på den ømme hjerne.

  2. Uh, peanutbutter-version…! Det lyder da som en god ide.
    Jeg har faktisk aldrig været særlig begejstret for Oreos, da jeg har syntes, at de var lidt for bitre i smagen, men det var kun, indtil jeg opdagede udgaven med hvid chokolade på.

    Yum yum YUM!!!