Glædelig fredag

Jamen altså. Havde netop lagt sidste hånd på fredagscocktail-indlægget (med hele 3 drinks denne gang i anledning af fødselsdagsfest i lørdags) og så kom jeg til at slette det. Eller det forsvandt i alle tilfælde. Uden at WordPress havde lavet back-up. Det har jeg aldrig prøvet før.

Har på den anden side heller aldrig prøvet, at vælte tandkruset så alle tandbørster havnede nede i toilettet og selve kruset smadredes i 100 stykker før. Og det er også sket i dag. Så nu holder jeg weekend. Eller i alle tilfælde fredag. Og tager til filmvisning med hende her og efterfølgende til fest. Og så kommer der fredagscocktails på bloggen i morgen i stedet.

Rigtig dejlig fredag til jer :)

Klem
Emily

Ps. Tak for alle dejlige kommentarer i løbet af ugen. GLÆDER mig til at nærlæse dem og svare på dem i morgen, mens jeg hygger med morgenmad, kaffe og Mads & Monopolet!

 

(Visited 1.306 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Tak fordi du får mig til at grine i en ellers meget travl og ikke særlig spændende periode af mit liv!

    1. Haha… ja det var nu ikke så slemt endda. Kun noget man kunne le ad med det samme. Og tak, den er allerede helt god. Knus Emily