Lejlighed til salg: Indflytningsklar toværelses

customsize2

Til de boligsøgende :)

Den lejlighed hvor jeg boede i 5 år, mens jeg læste på universitetet, er til salg. Verdens bedste studielejlighed, hvis I spørger mig. Og i det hele taget bare den bedste toværelses uanset om man er studerende eller ej. Og så er den helt nymalet og indflytningsklar.

Jeg har så mange dejlige minder derfra og kan tilmed skrive under på, at man også får verdens sødeste nabo og den bedste overbo med i købet.

Den ligger på en af de hyggeligste gader på Amagerbro (der hvor den lækre café Madmanifesten også bor) og man er super tæt på KUA, Strandparken, metroen og en hel masse andet rart.

Er man interesseret kan man læse meget mere hos Nybolig her, hvor den er til salg.

customsizecustomsize6customsize9

 

(Visited 3.722 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Åh det er et dejligt område. Det er et par år siden jeg selv har boet der, men var så glad for det :)

 1. Får en brændende lyst til at flytte hjemmefra, når jeg ser på billederne, men det må vente lidt endnu. Jeg vil helt sikkert lede efter noget lignende, når det engang bliver aktuelt. Den ser vildt lækker ud!

  1. God fornøjelse når du kommer så langt, men nyd endelig også at bo hjemme så længe du gør det. Det kan jeg godt savne af og til stadig :)

 2. Hej Emily.
  Den ser virkelig lækker ud den lejlighed!
  Ved du hvor billederne på væggen på det første billede er fra?
  Jeg tænker især på de tre der hænger sammen, hvor der står change is good på det ene.

  På forhånd tak.

  Matilde.

  1. Hej Matilde,

   Uh det ved jeg desværre ikke, det er hende der har boet i lejligheden sidst, der har haft dem hængende, så det har jeg desværre ikke noget at gøre med…

   Kh.
   Emily

 3. Af ren nysgerrighed – købte du så selv din lejlighed dengang? :D
  for jeg er kun 21 år, og overvejer at købe en lejlighed med min kæreste, men ved ikke om det er for “stort et skridt” :)