Hverdagsglamour i Varde

hverdagsglamour_zpsbclfm98d

På fredag d. 4. september drager jeg til Jylland nærmere bestemt Varde for at signere bøger i Kristiansen Bog & Idé på Vestergade, der (som resten af byens butikker) holder længe åbent i anledning af, at der er Høstfest i byen.

I Kristiansen Bog & Idé kan man mellem 18.30-20.30 få signeret min bog (eller bare få en snak), ligesom der er små workshops hvor man kan få ordnet hår og negle, prøve kræfter med en nem DIY, smage en lækker fredagscocktail m.m.

Så hvis I er på de kanter, må I endelig kigge forbi :)

Se mere om arrangementet her.

Ps. Kig med indeni Hverdagsglamour  eller nap læseprøven her.

 

(Visited 1.293 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Det kunne være så hyggeligt og jeg er frisk, men det er mest op til de enkelte boghandlere (+ mit forlag) om de inviterer/sætter noget i værk :) Så det afhænger det lidt af. Klem Emily

 1. Det lyder da som et sjovt arrangement.
  Rigtig god fornøjelse Emily. Håber du også en gang kommer til min by (Aalborg)

  Knus

  1. Ja ikke? Glæder mig også :)

   Det håber jeg også. I må skubbe lidt bagpå boghandlerne ;) Klem Emily

 2. Så dejligt at høre om andre Bog og idé butikker, der laver arrangementer ud over det sædvanlige. Jeg arbejder i Danmarks Største Bog og Idé, i Holbæk og vi forsøger så ofte som muligt at lave nogle nye og anderledes arrangementer for vores dejlige kunder. I foråret havde vi Skolestarts Messe, med rigtig mange leverandøre og lærings ildsjæle. En rigtig sjov og hyggelig dag, som fyldte butikken med sjove og interesserede børn og voksne. Vi har et samarbejde med Holbæk bibliotek og Dansklæreforeningen hvor vi samarbejder om LÆSEFIDUS projekter, både i butikken, på Holbæk bibliotek og ude i børnehaverne. Og på i morgen har vi en DANMARKSPREMIERE på SPRAYDAY i butikken, det bliver så vildt glæder os så meget. Vil du ikke skrive og fortælle noget mere om hvad jeres arrangement har indeholdt, måske kunne vi blive inspireret til et skønhedsevent i Holbæk.

  1. Ja, det er sådan et fint initiativ, håber at andre følger trop :) Måske i Holbæk ;) Lyder da i alle tilfælde også som om I har godt gang i den og gør lidt ekstra ud af det. Så sejt!
   Kh.
   Emily