#THISISNEXT

Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung

morgenmad-ateliers_zpsd3749d48

Morgenmad hos Atélier September. En af mine (mange) københavnerfavoritter.

For snart et år siden konverterede jeg til Samsung. Dengang var det en Alpha og i skrivende stund er jeg på en Galaxy S6 Edge. Og jeg har for at være helt ærlig ikke kigget mig tilbage.

Alle de funktioner jeg ikke vidste, jeg gik og savnede, men som nu er uundværlige, gør mit mobilliv en hel del mere strømlinet. Alleryndlings er direkte deling fra kamera til app’s og også ’tilbage til forrige’-knappen. Og at man kan minimere/halvere vinduer og således have overblik over flere på én gang. Og fikse genveje til alting: Strømbesparelse, temaer, favoritkontakter, kamera m.m.

mobil4_zpshosn1ldw

Kameraet i de nye Galaxy S6 og S6 Edge er i top. Virkelig. Og lidt for godt måske, for jeg må indrømme at jeg oftere og oftere ‘bare’ bruger det i stedet for at tage mit store kamera med. Alle billederne i isindlægget fra tidligere i dag og som regel også broderparten af billederne i ‘Små ting’ er taget med min telefon.

#THISISNEXT
Sammen med Samsung viser jeg jer i løbet af den næste uges tid et par af mine yndlingssteder i København. Jeg starter allerede i aften, så hold øje med min instagram @emilysalomon og generelt hashtagget #thisisnext

mobil3_zps3sr0oxqg

(Visited 1.309 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Ja, jeg er altså blevet ægte glad for min. Til gengæld kan jeg savne iMessage lidt (fordi alle andre bruger det, men så bruger jeg messenger til grupper i stedet) og at ikke alle apps til Android er lige så seje som til iPhone. Klem Emily

 1. Hvad er dine erfaringer med hensyn til strømforbruget? Jeg skal have mig en ny mobil, og har flere steder at læst, at den skal lades op ret så ofte/alt for ofte.

  1. Synes den performer fint, men det afhænger så meget af hvad jeg laver på mobilen. Men på en af de dage hvor jeg snapper/instagrammer, tjekker mail, ringer, bruger messenger, facebook osv. og generelt har alt tændt (wifi, placering, bluetooth osv.), så holder den lige akkurat en dag.

   Er jeg på ferie holder den 2 dage ;) Synes det er nogenlunde lig iPhone mht. batteriet, måske lidt bedre. Men har ikke haft iPhone det sidste år, så kan ikke helt huske.

   Til gengæld lader den lynhurtigt op, så synes ikke det er et problem. Klem Emily

  1. Det er en lille Saint Laurent sag :) Købte den for to år siden og er stadig lige glad for den. Knus Emily

 2. Kunnve være fedt hvis du engang lavede en guide til dine ynglings brunch, frokost og aftensmads steder i kbh. Syns tit jeg mangeler inspiration :)

  1. Det var da en god idé :) Indtil da kan du vælge kategorien ‘Ud at spise’ under ‘Oplevelser’ i menubaren. Så er der lidt inspiration at starte på. Klem Emily

 3. Jeg tænkte på om du kunne have lyst til at lave et indlæg omkring dit forhold til telefon? Altså hvilken model og hvorfor på nuværende tidspunkt. I dette indlæg beskriver du hvordan du ikke har kigget dig tilbage siden dit skift til Samsung, men så vidt jeg kan se er du med på Apple bølgen nu? Hvad skyldes dette? Synes tit det er spændende når bloggere får lov at teste/beholde produkter, om de så ‘sticker with it’ eller ryger tilbage til kendingene. Bare et forslag til et, for mig, interessant indlæg.

  1. Jamen jeg var faktisk en meget, meget glad Samsung-bruger i flere år og nåede igennem flere modeller. Og ville nok have ‘stuck with it’ hvis ikke det var fordi alle andre (min mand inkl) havde iPhone, jeg selv er Mac-bruger, vi har apple-tv hjemme og så fordi jeg blev træt af at jeg ikke kunne få alle app’s til android… Men elskede telefonerne og savner faktisk dagligt flere af deres funktioner på iPhone, som jeg egentlig ikke er videre begejstret for. Det er udelukkende fordi det er nemmere at alt kan ‘tale sammen’. Knus Emily