KREAM

11847200_10153248395836865_1634607624_o

Af hjertet tak for jeres helt utroligt dejlige kommentarer i går. Jeg bliver så rørt over, at I har lyst til at dele jeres historier og så glad over al den medfølelse. Tak <3

Selvom jeg stadig er lidt trist, så kan jeg ikke lade være med at smile stort trods alt. Min seje kæreste åbner nemlig butik i Elmegade i eftermiddag. Med verdens pæneste lyserøde (!) prøverum. Og virkeligt seje ting på hylderne. Tænk street, surf og camp blandet med skandinavisk herremode. For jo, selvom der er lyserødt prøverum, så er det altså en concept store, der henvender sig til mænd, men måske I kender sådan en, som I kan tippe om den. Eller som I har lyst til at købe en gave til af og til :)

Eller tage under armen og tage med til butiksåbning i dag. I er nemlig inviteret. Man kan jo også bare komme at drikke en øl og kigge på fyre ;)

11846271_10153248353771865_1275110018_n

(Visited 3.302 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Stort tillykke med din kæreste, det er så sejt gået. Bor i Jylland, så jeg har besøget i butikken til gode. Må indrømme at jeg også selv går i en del herretøj :) Håber i får en rigtig god dag :)

 2. Wauw, en sej kæreste du har! Er altid vildt imponeret, når folk tager springet og selv skaber det de føler der mangler, og der mangle altså altid flere concept stores, hvis du spørger mig haha.

  I bliver jo et totalt power-couple I to. Stort tillykke til ham (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Han lyder som en temmelig sej fyr, ham du har fundet dig der!
  Stort tillykke med hans nye butik. Kan være jeg en dag vil kigge forbi, og måske købe noget med hjem til min fyr :)

 4. Tillykke til din kæreste med den nye butik :-) Jeg arbejder ikke langt fra Elmegade, så måske man snart skulle smutte forbi og kigge … God weekend :-) Kh Maiken

 5. Hej Emily

  Næh, hvor sejt at din kæreste har åbnet en butik. Den vil jeg lige straks på oprettet på Yelp.dk, så folk kan dele deres oplevelser og billeder derinde :)

  Kh Camilla // blogger på CopenhagenByMe og Yelp Community Manager.