Vind: Tørshampoo til dig og én du holder af #skønhedharingenalder

Indlægget er udgivet i samarbejde med Batiste

B11

Det har helt sikkert ikke så lidt med min mormor at gøre, men jeg kneb altså en tåre, da jeg så den lille film nedenfor. Ja, ja det er ‘bare’ tørshampoo, men synes nu alligevel det er sådan en fin gestus og ikke mindst noget, der slet og ret kan gøre en forskel for den enkeltes velvære.

Bare fordi man er en ældre dame, kan man jo sagtens have lyst til at se pæn ud. Således tænkte Mia, der arbejder på et plejehjem i Holbæk. Her er et uddrag af den besked hun sendte til Batiste og hvoraf arrangementet i filmen ovenfor er resultatet.

I kommunen her bliver de kun visiteret til 1 bad om ugen. Det betyder, at der er mange damer som må gå med fedtet hår i lang tid før det bliver vasket. Men selvom de her kvinder er blevet gamle og er kommet på plejehjem, så går de stadig meget op i, hvordan de ser ud. Og det med fedtet hår, er et af de største problemer for dem. Jeg ved bare, at de damer sætter en stor ære i at se pæne ud og det giver
dem langt større livskvalitet når de kan se flotte og nyvaskede ud. Det kender alle vi kvinder vel.

Og således rykkede Batiste ud med tørshampoo, cupcakes og blomster og gav de ældre kvinder en hyggelig eftermiddag og muligheden for at prøve noget så eksotisk som ‘et lynbad på dåse’.

Jeg synes, det er så rørende at Mia bekymrer sig sådan om ‘damerne’ og at hun tilmed gør noget aktivt. Nej, selvfølgelig ændrer det ikke på det faktum, at de kommer for lidt i bad (det er politik og penge og en anden snak), men hun gør lidt, der hvor hun kan og det synes jeg er noget så elskværdigt.

batiste2_zpsqkw9tnfg

Vind hele Batistes sortiment til dig og en du holder af
Sammen med Batiste udlodder jeg til hele deres sortiment til 5 heldige vindere. Og ikke nok med det. Man vinder 2 af hver, således at man kan dele præmien med sin søster, veninde, mor eller selvfølgelig bedstemor. For #skønhedharingenalder :)

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil dele præmien med og også gerne hvorfor.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 2. september kl. 12.00.

(Visited 2.563 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

366 Kommentarer

 1. Jeg vil super gerne vinde og jeg vil dele præmien med min søster.
  Jeg har en shampoo (PP Shampoo 1) som jeg elsker, men vil gerne prøve at bruge tørshampoo til at style med.
  Min søster har kort pandehår, som hun faktisk er nødt til at vaske hver dag, da det ellers ser fedtet ud. Jeg er sikker på tørshampoo’en vil falde lige i hendes smag;)

 2. Jeg vil så gerne dele med min niece på 16 år – hun er på efterskole og sværger i forvejen til Batistes tørshampoer :-)

 3. Hold da op en fin video, og tak fordi du gad dele den, jeg kneb også en lille tåre (eller mange)
  – Jeg er selv helt vildt stor fan af Batiste og bruger den flittigt.
  Jeg ville dele den med min mor, min bedste veninde og min lillebror som altid stjæler min mors ;)

 4. Skøn skøn video og initiativ. Hvis jeg vinder vil jeg dele præmien med min meget højgravide veninde. Når man er på barsel kommer man ikke altid i bad og får vasket hår, men man vil stadig gerne se nogenlunde frisk ud selvom man har sovet 2 timer og kun overlever på kanelsnurrer, kaffe og kærlighed til lille prop…

 5. Lækker konkurrence!!! Jeg er storforbruger af Batiste og ville dele præmien med min mor, som også er ved at lære tørshampooens glæder – især for os med glat og fint hår.

 6. Jeg ville dele med min skønne veninde Rie. Hun er en af de største pudderdåserne jeg kender og hun ville elske gaven!

 7. Jeg vil dele med min søde mor der gør så meget for mig altid og fortjener lidt forkælelse <3

 8. Hvis jeg vinder, vil jeg dele den med min mor! <3 Jeg har fint, skandinavisk hår, som nemt klasker og ser fedtet ud. Her hjælper tørshampoo virkelig til at give det ekstra "puf" :D Min mor er korthåret og jeg ved at hun benytter sig af tørshampoo til at style det med dagligt. Og så er dåserne fra Batiste jo så yndige ;)

 9. Uh, jeg vil gerne vinde. Jeg har ofte tørshampoo på hylden til de dage, hvor alt skal gå stærkt om morgenen. Og jeg deler gerne med omgangskredsen :)

 10. Først og fremmest stor respekt til Mia! Så sejt initiativ;)!!

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg dele med mine kollegaer.. Vi arbejder på Hillerød Hospital, og med skiftende vagter (dag, aften og nat) har håret ofte brug for en omgang med tørshampoo;)
  Da jeg selv har en del transporttid til job, prioriterer jeg ofte at sove længe om morgnen, og her kan Bastis redde håret fra en hårvask eller to;)

 11. Jeg ville dele præmien med min søde mor, da vi begge har sådan noget fint englehår, der fedter efter en enkelt dag. Selv er jeg blevet helt afhængig af Tropical tørshampooen fra Batiste, da jeg så kan nøjes med at vaske håret hveranden dag, og så elsker jeg bare kokosduften :-)

 12. Så smart med bad på dåse, herligt udtryk. Min mor og mormor skal have, hvis jeg er heldig. Min mormor er 102 og får ind til videre kun hjælp af min mor. Det er ved at være svært for hende og sådan et dåsebad kunne da være en lille aflastning.

  Kh.
  Anne-Marie

 13. Jeg vil dele præmien med min storesøster, hvis jeg er så heldig at vinde. I øjeblikket forsøger hun at få en hverdag med studie og efterfølgende otte timers job til at hænge sammen, hvorfor noget så vigtigt som at at smøre madpakke bliver “tidssparet” væk. Jeg er helt sikker på, at tørshampoo vil være med til at lette hendes hverdag en smule <3

 14. jeg ville dele præmien men min veninde. Jeg er selv ret stor fan af Batiste. Især fordi jeg møder kl. 6 på job hver morgen, og jeg kan simpelthen ikke komme tideligt nok op til også at nå et bad om morgenen. Så batiste reder mig ofte. ;-)
  Min veninde møder lige så tideligt og jeg ved hun døjer meget med fedtet hår, så det ville være en genial gave.

 15. Så sent som i dag har jeg lige snakket med min mor om at hun havde brug for en ny batiste, den hun havde var smidt i skraldespanden :-) Så jeg ville dele med hende. Vi er ret vilde med tørshampoo, og forsøger at vaske håret mindre, og der er en tørshampoo god!

 16. Jeg ville elske at kunne forkæle min mor med denne form for hverdagsluksus.
  I maj måned blev min mors (og hele min families) verden vendt på hovedet da hun mistede førligheden fra den ene dag til anden og fik af vide, at der skyldes kræft på rygsøjlen, som havde spredt sig fra lungerne. Selv sagt hårdt. Alt i alt betyder det, at min mor nu for det meste af tiden er bundet til en sygeseng eller kørestol og er 100% afhængig af hjemmeplejere. Derfor ved jeg, at hun ville elske at kunne gøre håret lidt lækkert og frisk på egen hånd.
  Det skal siges, at min mor tager hele denne forfærdelig hårde situation med total sejt humør. Hun siger: i stedet for at græde over de ting du ikke længere kan, så gør det du kan med et smil.

  Håber virkelig at kunne overraske hende med denne lækre præmie. Det fortjener hun.

 17. Åh, klump i halsen her! Min bedstemor er dement, og selvom hun stadig er her, så er hun her bare ikke rigtigt alligevel. Fantastisk film. Hvor er det sødt!

 18. Jeg ville dele med min dejlige lillesøster.
  Fordi vi begge bor laaangt væk fra vores studier og derfor bruger lang tid på transport og ikk så lang tid på klargøring om morgenen :)

 19. Jeg ville dele præmien med min veninde. Hun fortjener noget godt, og det vil jeg gerne give hende <3

 20. Jeg vil dele med min søster! Hun trænger til lidt omsorg, hun er bare en fattig studerende :-)

 21. Jeg ville dele med min ældste søn. Har har et stort krøllet hår, så fedt, og har egentligt aldrig interesseret sig for sit hår.
  Det fik lov til at passe sig selv. Nu efter sin magiske 13-års-fødselsdag, skal jeg love for, at han er kommet på andre tanker:-). Nu er der kamp om spejlene.

 22. Jeg ville nok dele præmien ud mellem min mor og min mormor. Min mor har desværre været igennem rigtig meget, der gør, at hun faktisk ikke rigtig kan foretage sig særlig meget, dermed er der kommet et par ekstra kilo til og hun er rigtig ked af sit udseende – derfor tror jeg, at en lækker tørshampoo vil kunne gøre hende i lidt bedre humør, da hun helt sikkert også elsker at bruge gode produkter og gøre lidt godt for sig selv på den måde. Min mormor ville jeg dele med, da hun er en meget travl og stresset kvinde, men som samtidig går meget op i sit hår og render til frisøren hver 3. måned for klip og farve – hun går også stadig meget op sit hår og negle, så en tørshampoo at have ved hånden vil være god til, at hun lige kan friske sig op i løbet af dagen!

 23. Jeg ville dele præmien med min søster. Hun er i turnus som læge og på trods af lange, hårde vagter tager hun sig altid tid til at være der for mig, sin kæreste, vores forældre og alle sine veninder. Hun er den skønneste person i min verden og hun fortjener noget forkælelse til sig selv, når nu hun bruger al sin tid på at tage sig af andre <3

 24. Jeg vil dele med min datter, som er rigtig begyndt at interessere sig for kosmetik, plejeprodukter, tøj m.m.

  KH Anne W.

 25. Jeg vil dele med min søde veninde Trine. Hun er på barsel (og selv om man så ikke har travlt med job kan det være svært at nå at få vasket hår :o)). Jeg har selv langt og meget tykt hår som er 100 år om at tørre, så sådan en gang tørshampoo vil da være genialt!

 26. Uhh det kunne mit mor hår godt bruge.

  Jeg ville dele med min skønne svigerinde. Jeg ville med glæde, gør hende glad med sådan en serie ❤️

 27. KLART de to af mine søstre, der også har små rollinger i hjemmet. Vi. Har. Brug. For. Det.

  SOS-stemning fra Mai <3

 28. Hvis jeg vinder vil jeg dele præmien med min bedste veninde.
  Hun har haft en masse modgang de sidste måneder, så det kunne være så dejligt at overraske og forkæle hende med produkterne fra Batiste!

 29. Jeg vil dele præmien med min farmor på 85 år og min teenagesøn på 14 år – De kommer ikke så tit i bad (af hver deres grunde selvfølgelig – Min farmor pga. visitationen til bad x 1 ugentlig og min teenagesøn kommer lit oftere i bad, men har ofte fedtet hår) :) De står begge mit hjerte nært, så de skal selvfølgelig forkæles.

 30. Jeg vil helt sikkert dele med min søster. Vi har begge to vanvittigt tyndt og faldt hår, og Batiste tørshampoo giver altid rigtig lækker volumen til vores hår.

 31. Jeg ville dele den med min veninde Julie!
  Jeg elsker Batiste- det er den bedste tørshampoo på markedet, bruger den også selvom jeg lige har vasket hår

 32. Jeg vil dele præmien med min søster. Hun er mor til 3 små poder og det kan også give én brug for at springe en hårvask over i ny og næ. Hun trænger til forkælelse <3.

 33. Min bedste veninde igennem hele mit liv, Stine. Eller – fra 5-års alderen. Vi skulle lige finde hinanden først. Og så har hun bare pisse lækkert hår.

 34. Jeg vil gerne dele Premien med min veninde Guro Søbstad, da vi begge er afhængig af tørrshampo for livet med børn er alt for travlt til at have rent hår hver dag – og denne tørr shampo er den bedste og får os til at føle os lidt smukke :)

 35. Jeg tror jeg ville dele med hhv min søster og min veninde – så de begge kunne få glæde af det. Min søster fordi hun bor i Odense, men i dette år pendler til Kbh hver dag i sin praktik – og det er synd, så antager tiden er lidt knap ind i mellem.
  Min veninde fordi hun er SEJ!!!

 36. Jeg ville dele det med mine tre søde roomies, fire piger under et tag kan bruge meget tørshampoo, så det ville vække glæde med sådan et lager på vores badeværelse

 37. Uh jeg ville dele med min allerbedste veninde Helle, som lige er blevet mor og derefter ikke har tid over skud til lange bade inkl. hårvask hele tiden ;)

 38. Jeg ville dele med min ældste, bedste veninde. Vi er begge begejstrede for tørshampoo’er, og hun fortjener noget forkælelse, hun har så meget modgang at kæmpe mod. Så jeg håber virkelig vi vinder.

 39. Jeg ville helt sikkert dele med min dejlige veninde, hun har som jeg helt små børn, og det der med nyvasket hår er altså lidt en by i Rusland med to små unger… Jeg har altid haft lyst til at prøve tørshampoo, især efter dine anbefalinger, men altid været lidt “bange” for at kaste mig ud i det. Måske det skal være nu :)

 40. Jeg vil i den gode karma s ånd dele med et plejehjem som kan bruge det til de søde ældre damers hår.

 41. Sikke en smuk tanke! Jeg arbejder selv på plejehjem og arbejde dagligt med at finde løsninger og ideer til hvordan vores skønne ældre damer kan føle sig velplejede og smukke hver dag. Vi sørger for at der er lækre ansigtscremer til rådighed, at de får læbestift på og at der bliver pyntet med brocher og fine silketørklæder. Derudover kan man gøre lidt ekstra. Blandt andet har vi fået arrangeret en ugentlig negledag hvor de kan få lagt neglelak og plejet hænderne. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen og dele præmien med en af ‘mine’ borgere, der har det skønneste, tykke og UMULIGE hår! Jeg tror det ville være så fantastisk for hende at have en oplevelse af at få forskellige produkter i sin Ronja Røverdatter-manke. Dejlig konkurrence! Kram.

 42. Jeg ville elske at kunne dele det med min elskede farmor, hun har en stor plads i mit liv og har gjort så meget for mig gemmen tiden. Hun har svært ved at gå i bad på grund af KOL og får ikke særlig tit bad. Hun har altid gået meget op i sit hår, så ved hun ville blive så glad og taknemmelig. Og så ved hun helt sikkert ikke hvad tørshampoo er, det ville være en helt ny verden. ;-)

 43. Jeg ville dele dem med min fantastiske veninde <3
  Hun betyder alverden for mig! Selvom vi kun har kendt hinanden i 1 år, er det som om jeg har kendt hende hele livet. En rigtig sjæleven. Hvis flere mennesker var som hende ville Verden være et bedre sted!

 44. Jeg vil dele den med min kære Mormor <3 jeg elsker min mormor rigtig højt og hun fortjener det mere end nogen anden. Jeg blev selv rigtig rørt af den her video og syntes at hende og hendes veninder skal have noget at glæde sig med :) og en lille gave til mig gør heller ikke noget<333 hvis min Mormor er glad, så er jeg glad!

 45. Hej. Jeg vil rigtig gerne vinde sættet til mig selv og min bedste veninde, da jeg måtte flytte et par timers kørsel væk, ser jeg hende desværre ikke så ofte som jeg gerne ville, og det kunne da være dejligt at dele dette her med hende<3

  Hilsen Thit

 46. Jeg vil meget gerne vinde denne præmie til mig selv og min veninde, Rebecca. Vi er begge to store fans af Batistes tørshampoo og er så glade for at det endeligt er muligt at købe i Danmark !! Førhen skulle vi slæbe det med hjem i kufferten fra udlandet !
  Der er altid med sikkerhed hvert fald en af os der har en med i tasken som vi så deles om, når håret trænger til lidt opfriskning og styling.

 47. Sikke en fed konkurrence! :-) Tørshampoo er sådan en fed opfindelse, især fordi det kan bruges til både hårstyling og til lettere fedtet hår! Jeg elsker bare, når håret føles rent, frisk og let, og når man har helt vildt travlt og ikke lige kan nå at vakse håret en eller anden hektisk morgen, er tørshampoo bare det bedste! Vil super gerne dele præmien med min søster! Jeg ved, at hun også holder af tørshampoo, og hun har en dåse, som vi næsten har brugt op, så det ville bestemt ikke være dårligt at vinde noget helt nyt tørshampoo! Krydser fingre

 48. Jeg vil SÅ gerne vinde og dele med min mor..:) Hun er der altid for mig og er klar til at hjælpe mig – no matter what.. Senest har hun hjulpet mig med at flytte alle mine ting ned fra 3. sal og (godt nok kun) op på 1., men hun har altså også et dårligt knæ, at tage hensyn til..
  Hun trænger til lidt ekstra forkælelse i hverdagen og jeg ville ELSKE at introducere hende til Bastiste – det ER nemlig rigtigt – #skønhedharingenalder ..<3

 49. Jeg vil dele med min bedste veninde. Vi er begge to store fans af deres fantastiske produkter. Ligenu søger jeg job og tjener ingen penge, så det ville være rart med en lille treat i den stramme tid ;-)

 50. Jeg vil dele den med min lillesøster Rie, da jeg fornylig har introduceret hende til bastite tørshampoo, og nu kan hun heller ikke leve uden:-)

 51. Min mormor! Hun lærte mig nemlig at bruge det for snart mange år siden og så er min lille mormor storforbruger af tørshampoo. Vi bor på samme vej, så jeg handler tit ind for hende og hvertfald 2-3 gange om måneden står der tørshampoo på indkøbslisten. Det vil være skønt at kunne overraske hende med sådan en gave næste gang hendes lager skal fyldes op.

 52. jeg ville dele med min kusine, som mest af alt er en søster for mig. Hun skal flytte hjemmefra i næste weekend så pengene bliver små, derfor ville dette være en hjælpende hånd der holdt sikkert vil falde i god jord :)

 53. Årh det ville være lækkert at vinde, har længe gern ville prøve Batiste, men har simpelthen ikke kunnet overskue hvilken jeg skulle prøve, og så har jeg givet op haha:-)

  Så det kunne være perfekt at vinde dette, så jeg kunne prøve mig frem:-) Ville dele præmien med min søde svigermor.

 54. Jeg ville uden tvivl dele det med min gode veninde. Vi har begge strikse regler for, hvornår vi må vaske hår (gid man bare måtte gøre det hver dag!), hvilket indebærer at håret altså kan blive fedtet ind i mellem. Især når man har fint glat hår, med dertilhørende pandehår. First world problems er altså ikke at kimse af ;)

 55. Jeg ville dele den med mine seje svigerinde Marie. Som mor til en lille gut på et år, er jeg overbevist om at det vil være perfekt for hende med Tørshampoo!!! Og så vil jeg have en anledning til at besøge både hende og min nevø :)

 56. Jeg vil dele med min studie veninde Marlene.
  Hun er der altid for mig, om det er med er kram, et kompliment eller en dum joke der redder regnfulde dage.
  Skøn historie med plejehjems fruerne!

 57. Jeg ville give dem til mine to svigersøstre, som er storforbrugere af Batiste! De tilbringer til tider weekender her, det er absolut det vigtigste de skal have med, og køber tit noget med hjem her fra “storbyen”. Har de glemt deres tørshampoo, bruger de min, og har før købt mig en ny, fordi de brugte så meget. De er skønne, og de fortjener det!

 58. Jeg vil dele med min 14 årige datter. HVER ENESTE gang jeg køber en Batiste, forsvinder den på forunderligste vis ind på hendes værelse, sportstaske, toilettaske mm

 59. Tænk en lille tanke kan gøre så stor en forskel – flere af Mias slags derude på arbejdspladserne! :-)
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde disse produkter fordi:
  1. Dåserne ser bare så fine ud!
  2. Jeg trænger til at prøve en ny hårrutine. Synes mit hår bliver så tørt og kedeligt at se på af at blive vasket så ofte (men vasker jeg det ikke, bliver det virkelig fedtet og nusset at se på)
  3. Jeg har faktisk aldrig prøvet en god tørshampoo

  Jeg ville dele præmien med min mor og min bedste veninde. De fortjener begge med deres store manker at prøve denne tørshampoo, som jeg har hørt mange mennesker rose til skyerne.

 60. Jeg ville dele præmien med min veninde, Emilie, fordi hun har planer om endnu en vandrerejse snart, hvilket kræver en del tørshampoo, da der ikke er så mange muligheder for bad på de herberg hun besøger undervejs.
  – Linette :) :)

 61. jeg tror jeg vil dele med en af mine blonde veninder – en som døjer med fedtet hår og så bare fordi hun fortjener en overraskelse :-)

 62. Jeg vil dele med min gode veninde, og tidligere roomie, Sara :) Vi er begge vældig begejstrede over batiste tørshampoo – den redder os for adskillige dårlige (og fedtede) hårdage! Jeg krydser fingre for, at jeg kan forkæle hende med sådan et sæt.

 63. Jeg ville dele med min søde veninde Kristina, som pt venter sit andet barn, og har brug for lidt forkælelse:)

 64. Jeg vil gerne dele de al for lækre produkter fra Batiste med min storesøster, fordi hun fortjener at blive lidt forkælet lidt

 65. Jeg vil give det ene sæt til min datter. Hendes hår bliver fedtet at se på, hvis hun ikke bruger tørshampoo eller vasker hår dagligt.

 66. Hvor er den video bare sød! Jeg tror tit folk glemmer, at ældre på plejehjemmene engang (og ofte stadigvæk) var ligeså forfængelige som alle os andre, og det skal da ikke ændres pga en plejehjemsplads :)
  Jeg ville dele tørshampooene med min mor, fordi hun tit efterspørger noget, til at tage det semi-fedtede hår, hun føler hun får. Jeg har flere gange fortalt hende om Batiste, som jeg selv bruger nærmest religiøst, men hun har ikke taget sig sammen til at købe det endnu :D Jeg ved ellers, at det vil styrke hendes selvtillid, så hun ikke går og er usikker pga lidt fedtet hår.

 67. Åh hvor en dejlig gerning! Jeg har aldrig prøvet Batistes tørshampoo, men er stor tilhænger af tørshampoo. Jeg ville dele med min mor, hvis jeg skulle være en af de heldige.

 68. Hej søde Emily.
  Hvis jeg vandt denne konkurrence, ville jeg dele præmien med min tvillingesøster, som har det flotteste lange hår + pandehår!

 69. jeg ville dele med min veninde, vi træner begge ret meget og er stor forbruger af tørshampoo. :)

 70. Vil så gerne vinde og dele med min skønne, dejlige veninde Christina – vi er begge vilde med de her tørshampo’er :-)

 71. Hvis jeg vinder, vil jeg dele præmien med min kære lillesøster :) Hun er på
  SU og fortjener lidt forkælelse til hendes laaaange prinsessehår (som jeg er dødmisundelig på ;))

 72. Jeg vil gerne dele dem med min søster som også er fan af batiste’s tørshampoo’er, og som heller ikke altid orker et bad.
  Vi træner begge hver eller hver anden dag, og derfor kan man hurtigt komme til at vaske hår meget ofte, hvilket selvfølgelig er uhensigtsmæssigt! Derfor redder batistes produkter både ens dag for fedtet hår, men de er også med til at skåne håret for for mange vaske :-)
  Jeg er fan!!!

 73. Jeg vil gerne dele med min mor, fordi hun er den bedste, og det var hende, der fik mig hooked på Batiste :)

 74. Hårshampoo er sådan en god opfindelse. Jeg ville dele med min søde veninde Pernille, som jeg har kendt fra vi var helt små – og det er længe siden

 75. Hvis jeg vinder vil jeg dele med min søster. Jeg ser desværre ikke min søster så tit, derfor vil jeg elske at kunne forkæle min søster på denne måde. Hun har ikke selv muligheden for at forkæle sig selv, da hun er studerende på et super stramt budget. Batiste kan gøre den lille forskel

 76. Som pendler har jeg en smålang uge, og Gud hvor kunne tørshampoo redde mine morgener fra hårvask kl. 5:30 om morgenen, og måske give mig 10 minutter mere i sengen ved kæresten, og slippe for det der våde hår i toget :-D Men jeg elsker mit job, så de tidlige morgener, og det våde hår er det hele værd!
  Den eneste jeg kunne forestille at dele præmien med er min dejlige lillesøster. Hun har altid elsket produkter i alle afskygninger og forsøgt at få mig til at gøre lige så. Så med denne mulighed ville vi begge have chancen for at prøve disse skønne produkter, og jeg ville lære nogle fif og tricks af min fantastiske søster.
  Derfor ville jeg elske at vinde denne præmie :-)

 77. Jeg ville dele med min veninde Sarah, vi har begge hår, som fedter på ingen tid, ligemeget hvad vi gør (og ikke gør)..
  Så Batiste ville nok redde en del dårlige hårdage ved os begge!

 78. Syntes det er så smukt gjort af Mia ❤️
  Jeg vil dele dem med min mor, så kunne hun tag dem med på hendes arbejde. Hun arbejder som sociale og sundhedshjælper på plejehjem i Vodskov.
  Knuser
  Rikke

  #skønhedharingenalder ❤️

 79. Tørshampoo er en genial opfindelse – især til os med såkaldt fint skandinavisk hår. Jeg vil dele præmien med min veninde Louise der også lige er blevet mor og derfor ikke altid har tid til en hårvask.

 80. Jeg ville dele præmien med min skønne veninde Rosa som er som en søster for mig. Vi har begge fint, lyst hår der virkelig trænger til volumen og fylden tørshampooen kan give :]

 81. Jeg har flere gange ville bestille denne tørshampoo, inden på asos, men uden held -idet de ikke sender til DK.. Jeg ville derfor super gerne vinde. Da du jo anbefaler den og jeg er løbet tør.. Jeg ville dele med min veninde, Naja, som er gravid og meget plaget af det, og et bad for hende kan virke uoverskueligt…

 82. Jeg vil dele præmien med min veninde der, ligesom jeg, har en lille baby, og der er derfor ikke altid tid til et bad om morgenen. Så vi kunne godt bruge en bunke lækker tørshampoo. :)

 83. Jeg ville dele det med min mor. Jeg synes virkelig at tørshampoo er uundværligt, hvorimod hun ikke har prøvet det endnu, men er sikker på, at hun ville synes det samme, efter at have prøvet det første gang.

 84. Jeg vil dele med min mor, fordi hun en gang i mellem godt kan have fedtet hår – det er af den simple grund at hun har været gået ned med stress og i den forbindelse blev badet desværre en af de ting, som triggede stressen sindssygt meget :/ Hun er efterhånden kommet sig rigtig godt, men badet kan stadigvæk godt drille lidt, så det ville være sindssygt dejligt at overraske hende med disse produkter <3

 85. Åhh hvilken fin, fin konkurrence!

  Hvis jeg var den heldige kartoffel at vinde, så skulle præmien deles med min papsøster.
  Hun er fløjet fra reden derhjemme for en måneds tid siden og bor pt. i Aalborg, da hun har opstart på sit studie her i start september. Hun plejede altid at stjæle min tørshampoo, da hun boede hjemme. Det er så blevet lidt en udfordring efter, at hun er flyttet 300 km væk. Så senest som i morges fik jeg en update snap fra hende: “Savner dig (og din Baptiste)”.
  Det ville være SÅ fin en gave at medbringe til en fattig SU-studerende, når jeg besøger hende næste gang <3

 86. Jeg ville dele de fantastiske tørshampooer med min dejlige veninde. Vi har begge en travl hverdag med studie, job og hvad der ellers hører til et liv i København, hvilket nogle gange medfører lidt fedtet hår når man møder op til forelæsning. Min veninde ville elske den video og jeg elsker min veninde! Derfor er hun den heldige <3

 87. Jeg ville dele det med min bedste veninde Lea – det ville gøre hende og hendes lange, smukke, røde hårpragt yderst glad! :-)

 88. Jeg ville dele den med min besøgsven, Esther. Hun er en frisk dame på 84, i bedre form end jeg er (på 27…) og elsker alt hvad livet har at byde på – især alt det “nymodens forskønnelse”.

  Hun fik en blodprop i hjernen for et par måneder siden og kæmper med genoptræningen, men nægter at gå ned af den grund – man skal skam se godt ud, hvis nu en hot ung mand skulle komme forbi hende en tur. Så kan håret se godt ud i længere tid på en noget nemmere vis, er det ren lykke for hende. Jeg er selv meget, meget glad forbruger af Batiste-produkterne – ren luksus, hvis der skulle komme en ration forbi Brønshøj til os :-)

 89. Jeg vil dele med min søde veninde, Anne, da jeg ved hun har snakket om at hun gerne vil prøve Batistes produkter. Her vil hun få den aller bedste mulighed for det :)

 90. Jeg ville dele produkterne med min bedste veninde – har har været en stor støtte i min nye tilværelse som single og med to små børn i hjemmet, så vil hun helt sikkert sætte pris på lækkert og nemt hår

 91. Ville elske at kunne forære min brors fantastiske kæreste et sæt, da hun er helt enestående!! Så rar – så flink – så omsorgsfuld – så sød – så skøn , som ingen anden!

 92. Har længe gerne ville prøve tørshampoo, men har aldrig fået det gjort.
  Jeg ville dele med min søster som venter sig, så tænker hun virkelig kunne få brug for det, når den lille kommer :)

 93. Jeg ville dele hårprodukterne med min skønne veninde Louise, hun er en, som jeg altid kan skrive til hvis der er problemer. Hun har lige fået de lange lokker klippet af, og er i gang med at eksperimentere med nye måde at sætte hår på, så tænker hun ville blive utrolig glad for sådan en præmie!

 94. Det er en virkelig fin tanke :)

  Hvis jeg var den heldige, ville jeg dele min gevist med min veninde, der er sygeplejerske og derfor arbejder på skæve tidspunkter og af den grund strækker hårvasken en ekstra dag, hvis det kan lade sig gøre.

 95. Jeg ville gerne dele præmien med min gode veninde Katarina. Hun er super dygtig til at sætte hår (hvilket jeg ikke er) og hun hjælper mig altid med at style mit hår hvis jeg skal til fest eller på date! Hun er dejlig! Og så er hun storforbruger af Batiste :)

 96. Jeg vil vildt gerne dele præmien med min søster, for kan selv huske, hvordan sådan en gave er luksus, når man er på SU :) Jeg har selv fået øjnene op for Batiste her på bloggen og har for nylig delt dette med min søster, der er mindst ligeså begejstret for deres tørshampoo.

 97. Årh, sikke en fin video! Jeg arbejder selv på et plejehjem som weekendafløser og er meget frustreret over antallet af bade til de ældre, så jeg må indrømme jeg også blev lidt rørt – Mia, du er et dejligt menneske! :-)

  Jeg ville dele den fine præmie med min bedste veninde Pernille, der bor alt for langt væk fra mig (hende i KBH, mig i Aarhus), som jeg desværre ikke ser så tit. At kunne give en så fin gave som det her til hende, ville bare være super rart!

 98. Ville helt sikkert dele denne skønne præmie med min elskede lillesøster. SU er ikke sjovt når man gerne vil gøre lidt ud af sig selv

 99. Jeg vil dele præmien med min veninde Maja, fordi hun er min tørshampoo veninde. For et par år siden introducerede hun mig til dette vidunderlige produkt og lige siden har tørshampoo været min ven i nøden virkelig mange gange, jeg elsker det simpelthen!

 100. Sikke en fin video og et rigtig godt initiativ :)
  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg dele præmien med min veninde som, ligesom mig, også sværger til batistes tørshampooer.

 101. Jeg arbejder som afløser på et plejehjem, og jeg kan kun nikke genkendende til det som Mia skriver.

  Heldigvis er der faktisk en del på “mit” plejehjem som har en tørshampoostående, og den er altså bare guld værd til de dage hvor borgeren egentlig burde have haft et bad, men hvor der ikke er tid pga. underbemanding og travlhed. (Desværre. Det er virkelig at gå på kompromis med hvad der er værdigt for borgeren)

  Jeg ville dele gaven med min veninde, som vidst bare af ren dovenskab ville få glæde af en tørshampoo til hendes store manke

 102. Jeg ville dele præmien med min søster, som netop er blevet stor fan af Batiste efter at jeg introducerede hende til mærket :)

 103. uh, jeg vil rigtig gerne forkæle min søde veninde gennem 32 år. Vi startede i børnehaveklasse sammen og vi er stadig tætte :-)
  Hun elsker tørshampoo ligesom mig, så jeg vil elske at forkæle hende med sådan en fin præmie <3

 104. Jeg vil dele præmien med min bedsteveninde som jeg har kendt det meste af mit liv. Vi er begge storforbruger af tørshampo og batiste er vores favorit mærke. Hun bruger dem til mørk hår og jeg bruger dem til lyst. Vi krydser fingre

 105. Ih det ville jeg så gerne vinde! Og jeg ville dele med min kære mammie . Vi træner begge en del – og det slider bare for meget på håret , at skulle vaske det så ofte ☺️

 106. Sikke en fin gestus af Mia. Mine øjne blev også lidt våde, synes det er så synd, at de ældre nedprioriteres så meget i samfundet. Har selv to bedstemødre, der kan lide at se pæne ud.

  Hvis jeg vinder, så vil jeg dele præmien med min mor, som ligesom mig selv har meget (!) fedtet hår, som vi må vaske hver dag. Med tørshampoo, kan vi dog undvære én dag – og tro mig en enkelt dag er meget :)

 107. Jeg ville dele præmien med min søde veninde, som har fået den skønneste datter for et par måneder siden – hun har været meget syg, og selv kræft var oppe og vende (det var heldigvis ikke tilfældet). Hele det scenarie har selvfølgelig gjort, at bad gerne bare har været noget hurtigt som bare skulle overstås, og har selvfølgelig resulteret i nogle dage med fedtet hår. Forhåbentlig siger hun ikke nej til café-besøg pga. fedtet hår fremover, hvis vi vinder :)

 108. Virkelig flot gestus af hende!
  Jeg ville dela shampooen med min lillesøster. Hun har det fineste tykke mørke brune år men nogle lange flotte krøller (misundelig… Nej da slet ikke..) men hun er desværre i den alder hvor hårdt fedter, og det er hun virkelig træt af. Derfor ville jeg gerne give hende noget af den tørshampoo, som jeg virkelig ikke kan lave uden selv <3

 109. Hvis jeg vinder, vil jeg dele præmien med min mor. Hun blev ved med at låne min tørshambo da vi var ude at sejle her i sommers, så kunne hun få sin egen. :)

 110. Jeg ville dele præmien med min veninde Lærke. Lærke har jeg kun kendt siden oktober, men hun er blevet en af mine kæreste og tætteste veninder på meget kort tid. Lærke er kærlig, klodset, smilende og allerhulens sjov, og hun er helt ærligt som en søster for mig. Lærke bruger Batiste dagligt og var den, der introducerede mig for Batiste dengang, jeg havde ser mig lidt sur på tørshampoo. Det ville varme mit hjerte og gøre mig så glad at kunne overraske hende med Batiste til det næste lange stykke tid <3

 111. Jeg vil dele med min søster. Hun er på vej til Thailand som backpacker, så der kan en tørshampoo altid bruges! ;-) Selv bruger jeg det mest til travle morgener :-)

 112. Jeg ville dele denne skønne præmie med min dejlige veninde Katrine..!
  Hun har lige fået en lille søn. Han er en rigtig mirakel-baby, da faderen har haft testikelkræft og derfor var spået til ikke at kunne få flere børn! Men her er han altså – lille B – og alt Katrines tid går med at passe godt på ham. Det gør at der er meget mindre tid til hende selv og derfor fortjener hun at blive forkælet samt at de praktiske skønheds-rutiner bliver så nemme som muligt

 113. Ville blive så glad hvis jeg kunne være den heldige vinder – gaven skal deles med min mor. Vi har begge så tyndt hår som trænger til et dagligt pust – tørshampoo er en fantastisk opfindelse ;)

 114. Hvis jeg vinder præmien, så vil jeg dele den med min skønne mor, der med sine mange hvirvler godt kunne trænge til at få stylet sit hår (af mig) med tørshampoo!

 115. Sikke en rørende film! Har tit tænkt det samme når jeg var på min farmors plejehjem. De vil jo se ligeså pæne ud som i de yngre dage.

  Jeg krydser fingre for at min mor og jeg kan vinde. Vi har fra naturens side store krøller der ikke tåler vask mere end 1 gang om ugen, derfor er batiste tørshampoo uundværlig :)

 116. Jeg vil gerne dele præmien med min dejlige mor. Hun beklager sig ofte over, at hendes tynde fine hår virker fedtet dagen efter en hårvask, og det ved jeg, at Batistes tørshampoo vil kunne hjælpe hende med at undgå.

 117. Jeg vil uden tvivl dele med min søde lillesøster, fordi hun er den eneste her i verden, der ved præcis, hvor belastende det er, at have samme hårtype som mig = en familiesvaghed med mega fint skandinavisk hår, og så uendeligt meget af det, at det nemt fedter, kruser eller bliver uregerligt på anden vis ;) Vi kunne i virkeligheden også godt bruge, at Batiste rykker ud :)

 118. åhh hvor lækkert! Vil dele med min søster, bare fordi at hun også ville synes, at det var mega lækkert :-)

 119. Jeg kender til problematikken i den fine artikel, og jeg ville derfor dele Batiste med min 90-årige gamle mormor, der bor på plejehjem og ville elske at få ordnet sit hår med Batiste, hun er nemlig en af de gamle fine damer, der ik kommer i bad så ofte, som hun kunne ønske, men stadig elsker at se godt ud og pynte sig

 120. Sikke en smuk film, fint at en sådan lille ting har givet ‘damerne’ en god dag.

  Er jeg den heldige, så vil jeg dele med min søde mor, som jeg er sikker på ville elske præmien.

  Tak for en god blog.

 121. jeg ville dele dem med min mor, som for tiden har så rygende travlt. Hun vil så gerne prøve tørshampoo, men kan ikke helt tage skridtet og købe en og prøve det af. Så det ville være perfekt og kunne give hende en, så hun kan komme igang :)

 122. Åh nej, det er svært at sige højt, for det må jo være den jeg kender med det mest flade og fedtede hår og det er ikke pænt at sige højt! Altså bortset fra at vi piger altid føler vores hår er fladt og fedtet ;o)

 123. Jeg ville dele med min brors søde kæreste – de har været sammen så længe, at “svigerinde” efterhånden både er nemmere og dækkende. Hun har som jeg mørkt hår og har brugt noget tid på at vænne sig af med at vaske hår hver dag. Det har jeg også øvet mig gevaldigt i, og efterhånden er det lykkedes at få noget ret opkørt hår til at slappe lidt af.

  Før i tiden blev det for vores begges vedkommende vasket hver dag, klaskede, skulle fyldes med stylingprodukter, fedtede i løbet af dagen og skulle så vaskes igen. Et ræs! Og det problem kunne ikke være løst uden tørshampoo. Batiste er oplagt pga. prisen, og fordi man kan bruge en lys tørshampoo i mørkt hår – lidt et særsyn.

  Så jeg vil gerne finde for at kunne fortsætte ud af den gode hårvej og tage svigerinden med.

 124. Hvor er det altså en sød tanke – det er bare de små ting der gør livet lidt bedre og nemmere at holde ud når man kun kan komme i bad én gang om ugen (!)

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde præmien og dele med min mor som elsker at jeg styler hende og ligger make up på hende. Så føler hun sig nemlig også lidt lækrere, så det kunne være dejlig gave at tage med hjem til hende på næste besøg :)

  Hilsen Sandra

 125. Hvor er det her rørende, at se disse søde damer få glimt i øjet over at få ordnet håret, fantastisk omsorg.
  Jeg ville glæde en kær veninde.

 126. Jeg har aldrig prøvet tørshampoo, om end jeg har hørt utrolig godt om det fra veninder. Jeg har ikke kunnet overtales, måske fordi jeg ikke har oplevet behovet for et alternativ til mit elskede morgenbad. Og så tænker jeg, at man risikerer at blive afhængig af det. Forestiller mig, at det giver en god volume og tekstur i håret. Min veninde siger altid: “Jamen, det faktisk altid de dage, hvor jeg bruger tørshampoo, og ikke har vasket håret, at folk komplementerer det”. Jeg er nu alligevel ikke blevet overbevist. Men ovenstående video har dog inspireret mig. Lad mig bare blive afhængig!! Jeg gør det for det ældste familiemedlems skyld. Min mands mormor (min datters olde), lider af lungesygdommen KOL, og alt er således en fysisk anstrengelse for hende – særligt dét at gå i bad. Jeg tænker, at det vil kunne lette hendes hverdag, hvis håret kunne komme til at se fint ud, uden at skulle vaskes hver dag.

 127. Godmorgen ☺jeg vil dele det med min datter da Batiste er vores yndlings tørshampoo gr udseende og duft ☺

 128. Jeg ville dele gaven med min lillesøster, der lige er startet på RUC. Der giver nok lidt hektiske morgener, hvor tørshampoo helt sikkert kan være redningen :) Og med min bedste Bedste, selvom hun sikkert syntes det er lidt for moderne ;)

 129. Jeg vil gerne dele dem med min bedste veninde Cecilie fordi hun ALTID spørger mig om hendes hår er fedtet! :-D Og det er ALDRIG fedtet fordi hun vasker det hver dag. Hun bliver helt skræmt hvis jeg fortæller hende, at jeg kun har vasket hår to gange på en uge. Haha!

 130. Jeg har endnu ikke prøvet Batiste tørshampoo’en, men den står på ønskelisten til jul efter at have læst så godt om den herinde :D Jeg ville dele den med en veninde, der trofast har hjulpet med make-up og hår (også prøvet at introducere mig for tørshampoo’er før), hver gang der har været et vigtigt arrangement eller når man havde brug for at føle sig lidt fin :) Det er hun god til!

 131. Jeg ville dele med en dejlig veninde, som jeg synes fortjener noget hår-forkælelse :) Hun er en af den slags kvinder, som altid tænker på sin familie/venner først, og glemmer at forkæle sig selv, så nu synes jeg, at hun fortjener lidt igen :)

  Kh Rikke

 132. Tror jeg vil dele den med min veninde Kira som har introduceret mig til fordelene ved tørshampoo

 133. Åh, hvor er det en fin video! Jeg kniber tit en tåre til den slags videoer – Dove-reklamen, der fokuserer på veninder gør mig også altid helt blød indeni..

  Eftersom der er så mange forskellige varianter, og nogle er til mørkhårede og andre til lyshårede, ville jeg nok overveje at dele dem ligeligt med min mørkhårede veninde og min lyshårede lillesøster, der først for nylig så mig bruge en tørshampoo og gjorde store øjne, da jeg forklarede hende ideen bag. l

 134. Min søster har arvet min mors tykke og kraftige hår, uanset hvad hun gør ved det, har det en volume som jeg misunder helt vildt.. Jeg har arvet min fars tynde tjavse hår så jeg har bare fladt glat hår altid..
  Fælles for os begge, er dog at vi er stor forbrugere af tørshampoo. Jeg bruger det til at skabe volume, min søster til at trække hårvasken til en gang om ugen, da det ellers tager hende nærmest en time. Jeg har sværget til Batiste, efter du engang anbefalede det på bloggen, men min søster har aldrig prøvet det, så det må være på tide at hun får øjnene op for dette glimrende produkt :)

 135. Jeg vil dele med min mor. Er ført for nyligt blevet dus med tørshampoos og det først da jeg fandt frem til Batiste. Synes mit hår får en dejlig struktur og den rene, lette fornemmelse og så er duften til at holde ud.

 136. Min datter hedder Anna, hun er 15 år, og det er ikke altid let. Anna er ikke den pige, der er længst fremme i skoene, hun er ikke den med det smarteste tøj eller de hurtigste kommentarer. Hun gør faktisk slet ikke meget væsen af sig, til gengæld har hun en særlig evne. Anna er nemlig en pige, som alle godt kan lide. Hun lytter til andre, hun støtter op om de svage, hun evner at give komplimenter til både pigen der fylder mest, og hende der altid gemmer sig lidt. Jeg er mega stolt af hende, for med den evne skal hun nok klare sig.
  Fik jeg sagt, at Anna som alle andre piger bruger tiiiid på sit hår, at det sjældent sidder helt som det skal, men når det gør, går hun ud af døren om morgenen og møder verden med det største smil. Jeg ville i den grad unde hende, at få lidt hjælp fra Batistes super produkter:)

 137. Sikke en film! Måtte selv knibe en tåre – eller flere. Hvor er det bare et godt initiativ Mia har taget – og fedt Batiste gør det for de ældre.
  Hvis jeg vandt ville jeg dele med min søde svigerinde Pernille. Vi er begge stor fan af deres produkter og synes begge det er den eneste tørshampoo som er værd at bruge penge på :)

 138. Eih, der knep jeg altså også en tåre (eller ti) da jeg så den video. Jeg tror jeg kom til at tænke på at det var min egen mormor, der sad i deres sted. Og hvor glad hun selv ville blive for sådan en tørshampoo. Min mormor går også op i hvordan hun ser ud, og især hendes hår. Men hun er desværre ikke helt på dupperne mere, så det bliver ikke til en hårvask hver dag.
  Så derfor ville jeg dele denne pakke med min mormor. Hun skal også have ret til at have smukt hår hver dag <3

 139. Jeg vil gerne dele med min søster, som knokler med sit speciale og har brug for forkælelse.

 140. Hvor er det bare et fint initiativ! Stort klap på skulderen til Mia :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg dele med min kusine, der er hestepige og teenager, og som jeg prøver at lære nogle gode skønhedsrutiner.

 141. Sikke et godt initiativ! Jeg ville dele den med min veninde, der har pandehår, om som er træt af, at det hurtigt kommer til at se fedtet ud.

 142. Dejligt video og initiativ! <3
  Jeg ville dele tørshampooen med min lillesøster hvis jeg vandt. Jeg har selv sværget til det i flere år (og skiftede faktisk fra matas' til batiste efter du begyndte at reklamere med det her på bloggen and im never going back :D) og har heldigvis fået hende med på bølgen så det ville helt klart være lækkert for os begge at vinde! Iiiih håber

 143. Jeg vil dele præmien med min kærestes søster som lige er taget på 4 måneders voluntør ophold i Uganda. Jeg tror næppe hårvask er det hun kommer til at foretage mest af i den kommende tid og hun er ellers meget øm over sit hår

 144. Ville dele med min søster og hendes piger,elsker tørshampoo så kunne være lækkert at få lidt på lager

 145. Jeg vil dele med min mor, hvis jeg skulle gå hen og vinde .. hun er ikke kun min mor – men også min bedste ven! :) hun fortjener lidt ekstra forkælelse :)

 146. Jeg ville dele den flotte præmie med min bedste veninde, som netop er blevet mor til en skøn lille dreng og derfor ikke har for meget tid til hårvask :)

 147. Jeg vil dele det med min søster, som jeg håber at tage på roadtrip med til sommer! Hun sværger til Batiste!

 148. Fantastisk dejlig og varm video at se på sådan en våd torsdag som idag :)

  Jeg vil meget gerne dele denne præmie med min dejlige søster, Olivia.
  Købte en Batiste tørshampoo for bare en uge siden, med opfordring fra hende, og har været super tilfreds. Og derfor syntes jeg at hun skal have glæden af at være ‘covered’ det næste stykke tid :)

 149. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg dele præmien med min mor, som altid har problemer med at få lokkerne til at sidde :)

 150. Nu vil jeg ikke rive op i noget, men jeg ville dele med min mormor. Hun er vitterligt mit største forbillede, det er hende jeg ringer til på en dårlig dag, og det er hende jeg tænker på mange gange dagligt og enten smiler eller griner, fordi hun er det sødeste, sjoveste og mest livsinspirerende menneske. Hun er egentlig ret forfængelig, men skjuler det godt :) Hendes hår er hendes eget konstante projekt, og det er altså lidt sjovt at følge med i fra sidelinjen. Derfor ville denne præmie være helt perfekt! Krydser fingre

 151. Lækker GA <3 Jeg vil dele præmien med min datter Anna som forguder produkterne og med det lange hår hun har kan det nemt redde hendes morgen med et pift Batiste
  vh Libbie

 152. Min mor har efter en hård, hård periode med stress mistet rigtig meget af sit hår – sin kvindelighed. Håret er på vej retur, men hun brokker sig over at det aldrig vil sidde ordentligt efter ‘rigtig’ vask. Jeg er sikker på at tørshampoo kan være en løsning til at give hende den rene følelse, og lidt struktur i håret!

 153. Jeg ville dele pakken med min søde storesøster! Hun er en af hverdagens fine helte, som hver morgen står klar til at tage imod børn, når de skilles fra deres forældre i børnehaven. Hun skal have en nem opfriskning til frisuren, inden hun skal stå klar med smil og varme til at tage imod de mange dejlige børn;-)

 154. Jeg vil gerne dele præmien med min veninde Simone, da hun er helt ekstremt forelsket i selve mærket og ikke kan leve uden mindst at have fem flasker stående på badeværelset.

 155. Hvor er det dog en fin tanke og bare der var flere som Mia, der ville tænke over vores ældre, og hjælpe på den måde man nu kan.

  Og helt i tråd med hendes gode ide, ville jeg dele min gevinst med min kærestes gudmor, som selv er på plejehjem. Hun er selv ked af at være fanget i politik og står tilbage med trist og fedtet hår. Jeg er sikker på at sådan en pakke ville gøre en forskel for hende

 156. Jeg vil gerne dele præmien med mor – det er altid lækkert med en dry-shampoo, hvis man ikke lige en dag orker at vaske håret (hvilket håret jo heller ikke har vildt godt af)
  Min mor ville blive rigtig glad for sådan en batiste dry-shampoo, det er super lækre!

  cam-agerbo@hotmail.com

 157. Hvor er det en fin film!
  Jeg vil dele præmien med min søde lillesøster, som er på efterskole. Tørshampoo er guld værd, når man dyrker sport ofte og ikke har tid til et bad mellem springgymnastik og dansk ;) Der ud over er pakker det bedste, når man er på efterskole, og det ville skønt at sende hende sådan en fin pakke!

 158. Jeg vil fordele præmien mellem min mor, min tante og mig selv. Med hovedvægt til de andre. Både min mor og tante har kroniske smerter og andre kroniske lidelser, og alligevel passer min mor et fuldtidsjob og min tante har to små børn. De kæmper for et normalt liv og for at være noget for andre, og jeg ved, at de begge kæmper med at føle sig lækre, og at sådan noget som et bad kan kræve alle dagens kræfter af og til. Her er tørshampoo jo eminent!

  Jeg ville selv beholde en eller to til de dage, hvor der både er bachelorskrivning, træning og en aftenvagt på et af de lokale hospitaler..

 159. Jamen jeg tror da jeg vil introducere tørshampo for min mormor. Hun er en dejlig dame på snart 70 der rejser meget. Sådan packpacking style. Det synes jeg er for vildt og tænker man nok ikke kommer så meget i bad. ☺️ Så vi vil gerne vinde.

 160. Min veninde Sarah. Hun har mørkt hår og jeg har lyst, så det ville være perfekt at dele dem. Hun vasker ligeledes hår hver dag fordi hun synes det fedter hvis hun ikke gør, så tænker hun ville være perfekt at introduceret tørshampoo for.

 161. Jeg vil gerne dele præmien med min farmor, som i en alder af 89, og dårlige ben, stadig kommer til frisøren jævnligt. Jeg har aldrig set hende uden hendes permanentede krøller, og mystisk nok er hun stadig i besiddelse af en flot kastanje-brun hårpragt :)
  Min farmor har altid gået meget op i sit udseende, og får det nok i den grad fra hendes egen farmor, som hun hjalp foran sminkespejlet, hvilket har medført, at min bror og jeg har fået mange læbestiftskys som små. Her på det sidste har hendes ben desværre skrantet lidt, så det ville være dejligt at opmuntre hende med lidt forkælelse (foruden den unge mandlige fysioterapeut hun går hos)

 162. Jeg ville dele med min søde veninde Nanna, der i princippet slet ikke har hår til at det er langt, men hvis mand er meget glad for langt hår, så derfor kæmper hun med at find balancen i hårvask og ikke fedtet hår. Her ville tørshampoo være lykken :)

 163. Jeg er så heldig at bo på kollegiegang med 6 labre damer. Vi har det enormt godt sammen, men nogle gange er det rart at lave noget sammen som ikke involverer at stå på ryggen af hinanden over komfuret, eller kollektivt brokke sig over at hjørneopvasken ikke tager sig selv. Jeg ville derfor dele pakken med dem, foreslå en god gammeldags spa-eftermiddag med efterfølgende bytur – bare fordi det er rart at se hinanden uden for de vante rammer indimellem

 164. Jeg ville dele dem med min søde mor, der fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen <3

 165. Arj, hvor er de finde, når der står der side om side i alverdens farver ;) Altså, jeg ville præmien med min kæreste. Han har halvlangt hår, og selvom han ikke er meget for at indrømme det, er han blevet ret glad for at bruge tørshampoo og hugger derfor ganske ofte min…

 166. Hvis jeg vandt, ville jeg dele præmien med en veninde som har vist sig VIRKELIG at være en veninde, her på det sidste.
  Jeg står i øjeblikket overfor enhver kommende mors mareridt (eller, et af dem ihvertfald) – pludselig at skulle være alenemor, når man havde regnet med at skulle være to.
  Min veninde har simpelthen taget hånd om hele situationen i en grad der rører mig dybt når jeg tænker på hende. Hun fortjener at blive forkælet (og jeg kunne også godt bruge lidt selvkærlighed ;))

 167. Jeg ville dele den skønne præmie her med min søde veninde, Maria, som har krise over at være fyldt 34 i år, uden endnu at have mand og børn. Jeg har over sommeren gjort mit bedste for at overbevise hende om, netop at skønhed ingen alder har og at hun helt sikkert nok skal få den familie hun drømmer om :)

 168. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg dele præmien med min søde storsøster Sofie, som fortjener al den tørshampoo, der overhovedet kan støves op. :)

 169. Jeg ville helt klart dele præmien med min søde mor og et par veninder. Jeg har været stor fan af Batiste længe så hvorfor ikke dele glæden med andre i mit liv. ;-)

 170. Jeg ville dele med min søde mor <3
  Hun fik en hjerneblødning for 5 år siden og det tager hende en evighed at vaske hår og komme i bad. Så tørshampoo kunne redde mange timer for hende om ugen! :)

 171. Ååh er selv kæmpe fan af Batiste og bruger det ikke kun til fedtet hår, men også for fylde, hvor det er så godt til mit tynde skandinaviske hår.
  Men jeg ville helt sikkert dele præmien med verdens bedste mor. Hun har i mange måneder været superstresset på arbejdet og har derfor forsømt sig selv rigtig meget. Hun værdsætter normalt virkelig sine beauty-rutiner, men de er blevet tilsidesat og derfor synes jeg hun skal forkæles med lidt lækkert, der også er en god løsning i en stresset dagligdag. :)

 172. Lækker giveaway! :)
  Jeg ville dele den med min skønne mor, fordi hun har været der igennem mit vægttab på 40 kg og igennem min svære mobbe periode og bare været min klippe igennem alt. Jeg elsker hende ubskrivligt!

 173. Jeg har især èn veninde som døjer rigtig meget med fedtet hår. Hende vil jeg vældig gerne dele præmien med hvis jeg bliver den heldige ☺

 174. Selvfølgelig vil jeg gerne vinde og jeg vil dele med min tvillingesøster! Selvom vi er enæggede, så er vores hårs tilstand meget forskellig, da hun har været igennem en periode med svær stress, så det ville passe perfekt til hende :)

 175. wow den ville være super til mit hår og ønsker at dele med min datter Julie som også går op i pleje og håret vil se bedre ud når man ikke er tvunget til at vaske det hver dag <3

 176. jeg kunne utrolig godt tænke mig at få fingrene i denne tørshampoo, da jeg snart skal føde mit andet barn og tænker det er en virkelig smart måde at få frisket håret lidt op på. Jeg vel dele den med en af de andre nybagte mødre jeg kender.

 177. Jeg ville dele den med min søster, men nok også med min mormor som er dement og er på plejehjem. Hun har lige mistet sin mand (min bedstefar) gennem 60 år, og han var hendes bedste støtte og ham hun altid kunne huske. Har aldrig tænkt på at ældre kunne få brug for det, men det er jo en super ide ☺

 178. Hej Emily, jeg blev så rørt over Mia i indslaget, og vil ønske at alle tænkte på at små ting i hverdagen kan give så meget til andre, hvor ville det være skønt hvis man kunne udlodde en portion “omtanke for andre” og hvis kommentar feltet så også svømmede over af ivrige læsere der gerne ville vinde den …. Bare en strø tanke ….

 179. Sikke en fin gestus, og en ting jeg aldrig har tænkt over før. Derfor vil jeg også dele den med min mormor, som bor hjemme, men dog stadig skal have hjælp til at gå i bad, og derfor heller ikke kommer i bad så tit. :)

 180. Hvis jeg vandt ville jeg dele med min mor. Hun får hurtigt fedtet hår, og jeg ved at det irriterer hende rigtig meget, så er sikker på at hun ville finde sådan en tørshampoo fantastisk :)

  Krydser fingre – Batiste laver virkelig nogle lækre produkter!

 181. Jeg ville dele præmien med min veninde, som har været indlagt i 8 uger på lørdag – og fortsat har udsigt en en lang tid i upersonligt hospitalstøj med daglige truckerbade! Et frisk pust i en ellers parfumefri verden :-)

 182. Jeg ville dele dem med min søster, som med en bæbs på 3 måneder har hænderne fulde, og derfor ikke får vasket hår så tit ;-)

 183. Jeg elsker, ELSKER tørshampoo! Faktisk så meget at min familie så måbende til, i sommers da vi var på ferie i det tyske, da jeg rev tørshampoo ned fra hylderne i et tysk supermarked. Ved en ren tilfældighed opdagede jeg at man kunne erhverve sig dette vidundermiddel for 2 euro, så imens resten af familien fyldte kurvene med drikkelse og slik, så fyldte jeg min med hårlir. Min søster studsede meget over min ekstreme adfærd, så jeg holde en meget passioneret tale om hvor fantastisk et produkt det var og hun endte med at købet et par dåser. Nu er hun også afhængig, men priserne er desværre noget andet i Danmark, så hvis jeg vinder vil jeg helt sikkert dele med hende, så vi ikke behøver at krydse landegrænser for at få vores (hår)fix!

 184. Jeg vil dele med min dejlige Farmor. Historien trak tårer hos mig, og selvom min Farmor kan klare sig selv og selv bestemmer hvor ofte hun bader og plejer sig selv. Så er hun trods alt 86 (and going strong). Men det er så rigtig at “bare” fordi man blir ældre, vil man stadig gerne være pæn. Jeg har altid set min Farmor som en flot dame. En stolt dame, der stadig gør noget ud af sig selv, via hår, makeup, påklædning og smykker. Og det er jeg ret sikker på, er vigtigt for hende.

 185. Åh en skøn konkurrence!
  Hvis jeg vinder, vil jeg dele præmien med min søde mor :) Det fortjener hun!

 186. Hvilken skøn film du deler med os og er jeg så heldig at vinde vil jeg dele ud til venner og familie så alle kan få den samme glæde af tørshampoen som jeg selv har.

 187. Jeg vil helt klart dele med min lillesøster Line<3 vi har begge langt hår ned til lænden og vi døjer begge med irriteret hovedbund og fedtet hår. Så tørshampoo er virkelig en redning. Vi vil elske at prøve de forskellige slags :)

 188. Sikken en lækker konkurrence!
  Hvis jeg vandt ville jeg dele premien med min veninde!

 189. Lige siden jeg har opdaget Batiste, er de blevet en fast del af min skønhedsrutine – så et supplement til lageret ville bestemt ikke gøre noget! Derudover ville jeg dele dem med min søster, som deler samme passion for mærket som jeg :-)

 190. Jeg vil dele præmien med min mor, for jeg har arvet hendes flade hår og jeg ved hvor desperat man kan være for lidt volume :)

 191. Hvis jeg vinder vil jeg dele med min veninde, som er storforbruger af tørshampoo. Jeg har i årevis været efter hende, fordi hun vasker hår hver dag – og det har håret altså ikke godt af. I dag vasker hun “kun” hår hver anden dag – hvilket er en forbedring – men til gengæld bruger hun usandsynligt meget tørshampoo. Jeg ved derfor hun ville elske at vinde denne præmie :)

 192. Åh, hvor er det dog en fin lille film. Jeg vil (selvfølgelig!) dele præmien med min mormor og farmor. De er begge søde, gamle damer med flot kort hår – de vil helt sikkert elske Batiste!

 193. Det ville være så lækkert at vinde,jeg vil dele med min datter, fordi vi har tit travlt om morgene, vasker ikke lige håret hver dag,så ville det være dejligt med lidt tørshampoo,for at sætte hårlokkerne på plads, så det ser nyvasket ud,og dufter godt. :)

 194. Min søster. Min søster er elitegymnast, og træner derfor ofte. Og for at undgå at smadre sit hår ved for mange vaske, er hun storforbruger af tørshampoo. Selv har jeg pandehår, der desværre også har tendens til at blive lidt for fedtet lidt for hurtigt :/ <3

 195. Jeg vil dele præmien med min fantastiske veninde Ditte. Fordi hun godt kan lide at tage på camping og være i naturen og dér kan det godt være lidt svært at få flot hår :D Og fordi jeg elsker hende selvfølgelig :)

  x
  LeahSephira

 196. Jeg ville dele med min mor, for hun fortjener det! Hun har det typiske glatte tynde fine skandinavien hår, og derfor ville en tørshampoo også kunne bruges til at skabe mere volume udover de andre mirakler den kan gøre ;)

 197. Helt klart min skønne veninde, Mette, som jeg har kendt siden børnehaven! Vi går i dag i 3.g sammen, og ville det være skønt at kunne forære hende noget uden en speciel grund, men bare en ‘jeg er glad for dig’ gave:-)

 198. Min mor har aldrig gået op i sit udseende, men efter hun er blevet pensionist er hun begyndt at gå med mere makeup, købe mere (og i min optik smartere) tøj og gå oftere til frisøren. Jeg har et par gange nævnt tørshampoo for hende, men hun har ikke fået det købt endnu. Derfor ville jeg dele denne præmie med hende :)

 199. Jeg EEEELSKER Bastiste og er en meget flittig bruger – så sikke en ganske vidunderlig præmie. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg dele min præmie med min evige partner-in-crime og bedste veninde Marie (man kan sagtnes have en BBF selvom man hverken hedder Paris Hilton eller er to tøser i 4. klasse!:)). Hun er noget ganske særligt. Punktum.

 200. Jeg ville dele præmien med min storesøster – fordi hun er en af dine kvinder jeg elsker aller højest.

 201. Jeg vil super gerne vinde. Elsker Batiste tørshampoo! Ville dele med min dejlige veninde Kristina, da hun har haft en svær periode med stress, som hun er ved at kæmpe sig ud af.

 202. Jeg ville uden tvivl dele den skønne præmie med min fantastiske mor som altid er der for mig på trods af at hun døjer med et grimt piskesmæld<3

 203. Jeg ville elske at vinde disse og jeg ville dele dem med min mor og søster,der stadig ikke har fundet ud af hvilket vidundermiddel tørshampo er.Jeg har en sygdom der gør mig træt.Jeg har langt hår og hårvask kan nogle dage være som at bestige et bjerg,så på de dage bruger jeg tørshampo og disse dufter fantastisk!

 204. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg dele præmien med min top-seje lillesøster. Hun arbejder som ambulanceredder i en meget mandsdomineret verden og ville elske at forkæle hende med lidt beauty-lækkerier<3

 205. Hvis jeg vinder disse lækre tørshampoo, så vil jeg dele dem med min rigtig gode veninde Anne-Mette. Dette er nemlig hendes yndlings-tørshampoo, og det vil derfor være super fedt at kunne overraske hende med dem. Samtidig vil jeg meget gerne give hende en gave for altid at være der for mig :-)

 206. Jeg vil dele præmien med min søde, gravide veninde, som nok ikke får alverdens tid til at vaske hår når hun har født en lille sød en :)

 207. Fint initiativ :)
  Hvis jeg vandt, ville jeg være i den syvende himmel. Jeg er selv stor fan af Batiste, og er ved at løbe tør, så hvis jeg fik muligheden for at prøve nogle nye, ville det være fantastisk! Jeg ville selvfølgelig dele med nogle af dem jeg har kær, jeg ville give en til min mor og min lillesøster (far er nok ikke interesseret, haha), og så skulle mine skønne veninder da også forkæles! :) <3
  Knus Emma

 208. Jeg vil gerne dele med min ældste veninde Stine, da vi begge døjer med hurtigt fedtet hår, og deg eneste mærke der virker på mig er Batiste, så det kunne være skønt at prøve alle sammen ! <3

 209. Jeg er ny “bruger” af tørshampoo fra Batiste, og er meget vild med det allerede. Jeg har pandehår og lidt tyndt og fint hår, så det har det hurtigt med at klaske sammen og se fedtet ud. Så Batiste redder hverdagen for mig! Jeg vil dele med min veninde, der introducerede mig til tørshampoo fra netop Batiste.
  Skønt initiativ og skøn blog!

 210. Jeg ville dele præmien med min lillesøster, det er hende der har introduceret mig for tørshampoo, og hun er lige draget på efterskole, så at kunne sende hende sådan en pakke, ville virkelig kunne vække lykke :)

 211. Jeg vil helt klart dele dem med min søster :) fordi vi begge er fans af Batiste og iøvrigt dybt afhængige ;)
  Opdagede mærket tilfældigt da jeg besøgte hende i Sydney og havde 8 stks med hjem i kufferten :) nu er hun netop flyttet hjem og havde bestemt ikke plads i kufferten… Så godt at man kan få dem her hjemme :)

 212. Jeg ville meget gerne vinde! Mit hård fedter vildt meget nu hvor jeg er gravid og når den lille fyr kommer ud om 7 ugers tid regner jeg ikke med at have tid til at vaske hår helt så ofte som nu ;) jeg ville dele med min lillesøster josephine, fordi hun rigtig godt kan lide det produkt og så spiller hun en hulens masse håndbold, så jeg tror hun ville sætte pris på af og til kunne shine håret op med lidt tørshampoo :) krydser fingre for at det bliver os der vinder ;)

 213. Min veninde Michelle! Det var hende, der introducerede mig for Batiste i min no-poo periode. Det var simpelthen guld værd.

 214. Fineste, fine damer. De ansigter fortæller bare så meget historie. Jeg vil dele med min veninde, som netop har fået barn nr tre og derfor ikke har ikke vælter sig i tid til lange bade :-)

 215. min mor på 75 – efter hun har prøvet at bruge mine – napper hun lige en omgang når hun kommer på besøg – så at kunne give hende sine egne ville være fantastisk111

 216. Jeg ville dele med min skønne veninde, der har en del at de til med både gymnasiet, arbejde og egen hest .. ;-) Derfor har jeg også lagt mærke til, at hun tit har lidt fedtet hår, og så trænger hun også bare til lidt forkælelse <3 Jeg selv dyrker meget sport, og går derfor næsten i bad hver dag, men der er det jo ikke altid så godt at vaske håret hver gang ..

 217. De produkter ser godt nok lækre ud. Jeg ville dele præmien med min skønne veninde som altid forkæler mig og elsker at glæde andre. Derfor er det snart min tur til at gøre gengæld!

  Knus Nina

 218. Sikke en dejlig film! Man kan jo ikke undgå at knibe en tåre og smile stort over den.
  Hvis jeg vandt, ville jeg dele den med min søde roomie. Vi deler mere eller mindre alt i forvejen, også tørshampoo! Vi er allerede storforbrugere af Batistes, så denne præmie ville falde på et tørt sted. De dage hvor man er på farten eller ikke når/orker at vaske hår om morgenen, er dette et vidundermiddel. Og så øver vi os begge på ikke at vaske garnet for ofte, hvorfor tørshampoo kan gøre underværker :)

 219. Jeg vil gerne dele dem med alle mine veninder, fordi de endnu ikke har opdaget hvor fantastisk produktet er ;-)

 220. Jeg vil dele med min yngste lillesøster, der lige, er kommet i teenagealderen, hvor fedtet hår er fuldstændig no go, Jeg er desuden sikker på hun vil falde pladask for de fine dufte og forhåbentligt derfor skåne hendes hår lidt for alt for mange unødvendige vaske.

 221. Mit hår kan være rent om aftenen, men når jeg står op morgenen efter, kan det se ud som om, at jeg ikke har vasket hår i flere dage – tørshampoo vil derfor afstresse mine morgener en smule ;) Så derfor ville jeg elske at vinde Babtiste’s tørshampoo! I så fald jeg gjorde, ville jeg dele med min søster.

 222. Hvor er det dog en fin tanke og dejligt at de reagerede på den hos Batiste. Smukt. Jeg ville dele med min kære veninde som har samme hår-udfordringer som jeg

 223. Jeg vil dele med min skønne mor, da hun arbejder meget og hårdt for tiden. Hun har brug for lidt forkælelse. Hun arbejder med mad, og har ofte ikke tid til både bad og make up. Måske tørshampoo kan lette morgenrutinen lidt engang imellem.

 224. Lige nu vil jeg nok dele den med min underbo. Vi er nemlig igang med at få lavet badeværelser, hvilket betyder at vi skal helt ned på gaden og gå i bad og de er desværre ofte optaget, så det ville være rart med noget tørshampoo, så man ikke kommer helt klam på job, når nu man ikke når i bad om morgenen.

 225. Vil dele dem med min søster da hun selv er et enormt gavmildt menneske.
  Glæder mig til at følge din blog fremadrettet..

 226. Sikke en fantastisk film’ – godt initertiv!
  Jeg arbejder til dagligt i Matas og ved om nogen at skønhed ingen alder har’ jeg handler dagligt med søde ældre damer der går yderst højt op i at holde sig fine og pæne’ det er bla. Cremer og make’up vi har at tale om her’ de skal have deres dejlige dagcreme igen som de har brugt de sidste 20 år. Eller yndlings læbestiften, ja altså den der kommer tættest på den der oprindeligt var deres yndlings, for den udgik for mange år siden. Og så måtte der jo findes en ny yndlings!
  Men én ting er fælles med største delen af de ældre kvinder… Deres hår er bare ikke hvad det har været!
  Og efter at have set denne skønne lille video tænker jeg straks at “batiste” burde promovere sig på reklame spots på tv’et med lige netop denne søde lille video’ for på nuværende tidspunkt er det blot hårlak i lange baner de ældre damer bruger hvilket jo på længere sigt er ret hårdt ved deres fine’ porøse fe hår de har fået med årene!
  Hvis jeg kunne være så heldig at vinde denne skønne konkurrence ville jeg dele det med min mor som ALTID får fedtet hår’ og med min gamle bedstemor på 95 som desværre kun kan komme i bad hver tirsdag’ så kan hun nemlig også være fin på håret når hun skal på marked om lørdagen!

  Igen super initertiv!

 227. Hvis jeg vinder, vil jeg dele præmien med de søde piger, jeg sidder på specialekontor med. Energiniveauet er til tider lidt lavt, så vi kunne godt bruge en hjælpende hånd til at springe en hårvask over hist og her for at få mere tid til at skrive ;-P

 228. Sikke en lækker præmie!
  Jeg vil dele den med min søde søster, som har en meget travl hverdag, hvor både karriere, mand, barn, hus, træning osv. osv. skal passes. Hun fortjener derfor lidt forkælelse, der kan gøre hårvaskene på de pressede dage lidt nemmere. :-)

 229. Præmien skal deles med min søster for det er hende der har introduceret mig for tørshampoo og jeg er blevet fan

 230. Åh. Jeg kneb altså også en lille tåre. Selvfølgelig har skønhed, og måske mere følelsen af skønhed, ingen alder.

  Jeg synes, det er en virkelig fin og betænksom gestus fra Batiste. Jeg elsker selv deres dry-shampoo og måtte hamstre med hjem fra London sidste forår kun for at se, at de blev solgt i de danske butikker kort tid efter.

  Jeg ville helt klart dele præmien med min mormor. En kærlig og elskværdig dame på 71, der stadig går til frisør og kosmetolog. Og som stadig blive klappet bagi af min morfar <3

 231. Jeg vil dele præmien men min mor, fordi hun er den bedste i verden og altid er der for mig!

 232. Jeg ville dele med min søde mor, da vi begge har fint hår, som godt kunne trænge til struktur og fylde fra tørshampooen :-)

 233. Jeg ville dele med min kusine. Vi har altid haft et tæt forhold, siden der kun er et års forskel, og vi skriver nærmest sammen hver dag. Desværre har vi ikke set hinanden i omkring to måneder, fordi vi simpelthen ikke har kunnet få det til at hænge sammen med vores hverdage. Derudover er hun spejder og er tit på spejderløb i flere dage, så en ordentlig beholdning af Batiste ville ikke gøre hende noget ;)

 234. Jeg vil dele min tørshampoo med Anne Smedegaard, fordi hun ikke har overskudet til at gå i bad ;)

 235. Først og fremmest – tak for en skøn give-away.
  Jeg har ikke hverken min mor, svigermor eller mormor mere. Men jeg har to teenage-døtre som jeg gerne vil dele med.

 236. Jeg vil gerne vinde! Jeg bruger selv tørshampooen til lyst hår, og er desværre løbet tør, jeg vil gerne dele med min veninde, som har brugt godt af min, og som jeg ved også selv vil have en ;-)

 237. Den video er fantastisk. Hvor er hun bare betænksom!

  Jeg vil dele gevinsten med min kære specialemakker. Jeg ved, at hun, ligesom jeg, sværger til tørshampoo og særligt Batistes produkter.

 238. Jeg vil dele med min søster, som har en travl hverdag med en 2-årig og en på vej, og jeg ved, at hårvask ikke er noget, der sker hverdag – tørshampoo vil derfor være en sikker vinder :-)

 239. Jeg ville dele den med min bedste veninde, som jeg har kendt siden folkeskolen. Vi ser hinanden mindst en gang om ugen og snakker ofte i telefon sammen et par gange om ugen også. Vi kan gøre alt sammen og med hende kan jeg være mig selv. Hun er der altid for mig, ligesom jeg er der for hende og det vil aldrig ændre sig.

 240. Jeg ville elske at vinde denne skønne konkurrence! Hvis jeg vinder vil jeg give det andet sæt til min mor. Hun er den allervigtigste person i mit liv og støtter mig i alt. Hun fortjener lækre tørshampooer fordi hun arbejder meget, og hvis en hårvask eller to mindre kan hjælpe hende til en mindre stresset hverdag, ville det være perfekt! Jeg bruger selv Batiste og er meget glad for deres produkter. Krydser fingre. God dag til dig Emily ❤️

 241. Jeg ville uden tvivl dele med min dejlige storesøster, som jeg savner rigtig meget i hverdagen, efter jeg er flyttet til Århus for 2,5 år siden. Vi taler dog heldigvis i telefon sammen hver dag (man er vel familiemenneske!) ;-)
  Og så ville der måske også ryge nogle af dem af til vores dejlige mor.

 242. Super lækker konkurrence! Jeg er selv storforbruger af tørshampoo, så det ville da være så lækkert at vinde! Jeg ville dele præmien med min skønne søster, alene af den grund at hun bare er dejlig og fortjener lidt forkælelse:-)

 243. til min søde veninde Louise, fordi hun udover at hun er verdens bedste veninde, så er hun også mega afhængig af jeres tørshampo, så det kunne ikke være en bedre gave. :)

 244. Jeg vil vildt gerne vinde og dele med min bedste ven, Sigrid
  Desuden ville det være en perfekt fødselsdagsgave, siden jeg har fødselsdag den 1 septemper

 245. Jeg vil vildt gerne vinde og dele med min bedste ven, Sigrid
  Desuden ville det være en perfekt fødselsdagsgave, siden jeg har fødselsdag den 1 septemper

 246. Hvis jeg er den heldige, vil jeg dele ud på kontoret – jeg har nemlig nogle rigtige dejlige kollegaer:)

 247. Jeg vil gerne dele denne skønne præmie med min søster, da vi begge er storforbrugere at tørshampoo, og det koster mange penge, når der er brug for det så ofte.

 248. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg dele præmien med min søster – fordi hun ALTID giver mig resten af sin tørshampoo med hjem når jeg har været på besøg (er en “fattig” studerende, der er flyttet laaaaaaaaangt væk hjemmefra) :-)
  God fredag og god weekend

 249. jeg vil dele præmien med min mor som er en meget travl kvinde :) jeg er sikker på at det er lige noget for hende

 250. Jeg ville dele præmien med min søster, da jeg ved at det ville gøre hende rigtig glad :)

 251. Hvis jeg vinder (krydser lige fingre), så vil jeg dele præmien med min søde veninde, som har meget tyndt og fint her, der hurtigt trænger til at blive vasket igen… Jeg er sikker på at hun ville elske dem!

 252. Jeg vil dele det med en god veninde, der ligesom jeg hader de morgener, hvor håret virker lidt for fedtet, men der ikke er tid til bad inden skole. Længe har jeg spekuleret på, om jeg skulle købe det, men jeg får det aldrig gjort, så hvis jeg skulle vinde, ville vi blive ganske glade :)

 253. Hvis jeg vandt ville jeg dele de lækre tørshampoo’er med min smukke mor. Hun har simpelthen det smukkeste lange hår, og hun ville virkelig elske lidt lækkert til det <3
  Krydser fingre og ønsker god dag :)

 254. Jeg vil rigtig gerne vinde så jeg kan dele det med min mor. Vi er begge store tilhængere af tørshampoo så håret kan holde lidt længere ;)

 255. Min søster og jeg har en stor tendens til fedtet hår, og tør shampo gør livet lettere:o)

 256. Jeg vil gerne vinde til mig og min søster. Hun skal til Frankrig på søndag og være au pair i et år, og kommer ikke til at kunne bruge penge på så mange “sjove” ting. Så derfor vil jeg rigtig gerne vinde det til mig og min søster :)

 257. Jeg har hørt så meget godt om tørshampoo, men har endnu aldrig prøvet det selv, så det kunne være vildt fedt at vinde.
  Jeg tror jeg ville dele med min ene svigerinde, hun er sgu så skøn!

 258. Jeg vil rigtig gerne dele med min søster, da vi begge har post graviditetshår og i den grad trænger til lidt forkælelse til håret.

 259. Jeg vil donere den ene portion til mine forældres sommerhus, som hele familien har været glade for at komme i, siden de købte det i foråret. Pga. vandskade i badeværelset har det endnu ikke været muligt at bade derude, så alt fra far til søskende har været glade for at blive introduceret til Batiste.

 260. Jeg vil dele en omgang tørshampoo med min skønne kusine Siw. Hun deler altid gerne med mig, nær jeg ofte glemmer min.
  Vi er begge to udstyret med noget meget fint, tyndt og langt leverpostejsfarvet skandinavisk hår, der både bliver elektrisk og fedtet nærmest bare ved tanken. Tørshampoo redder langt de fleste af mine hårdage og også min kusines.

 261. Jeg vil dele det med mig selv, jeg har i mange år haft problemer med fedtet hår, jeg skal helst vaske det hver dag. Det er så træls at gå rundt med fedtet pandehår. Jeg synes ikke rigtigt jeg har prøvet noget tørshsmpoo som hjælper

 262. Jeg vil dele det med mig selv, jeg har i mange år haft problemer med fedtet hår, jeg skal helst vaske det hver dag. Det er så træls at gå rundt med fedtet pandehår. Jeg synes ikke rigtigt jeg har prøvet noget tørshsmpoo som hjælper

 263. Sikke et fint initiativ og en lækker konkurrence! Min søster og jeg har begge fint skandinavisk (klaske)hår og jeg ville elske at dele præmien med hende <3

 264. Jeg vil dele præmien med min søster hvis jeg vinder, da jeg synes at hun fortjener at få sådan en luksusgave.

 265. Jeg vil gerne dele præmien med min veninde, som lige er startet på uddannelse igen efter en lang barsel. Hun fortjener i hvert fald noget forkælelse – og jeg ved, hun elsker disse tørshampoo’er ligesom meget, som jeg gør :-)
  God weekend

 266. Åh jeg ville dele det med min søde veninde. Vi skal ud at rejse i Asien i 3 måneder i vinter, og der kunne vi helt sikkert godt bruge nogle af dem ;)
  Kh Anna

 267. Uhh den her konkurrence vil jeg gerne vinde. Min mor vil så gerne altid tage sig ordentlig ud og står derfor gerne og kæmper med at få vasket håret i håndvasken de morgner hvor hun ikke har tid til at gå i bad. Jeg ville derfor elsker at kunne introducere hende til tørshampoo og måske få hendes kærlighed vagt til dette skønne produkt :)

 268. Jeg ville dele med min veninde, som har oplevet hårtab pga stress – jeg har opfordret hende til at prøve den farvede variation, for at se om ikke det kunne gøre bunden lidt mørkere, og dermed skjule de tynde pletter. Det er noget som går hende meget på, og jeg håber virkelig at hun kunne have gavn af produkterne!

 269. Ville være lækkert at vinde :-)
  Vil dele med min veninde Tina som har en travl hverdag med forskellige arbejdspladser med kundekontakt.

 270. Sikke en fin film :) Og virkelig lækker konkurrence! Jeg er selv kæmpe fan af Batistes tørshampoo – og jeg kan se, at der er et par stykker jeg ikke har prøvet endnu. Hvis jeg vinder vil jeg dele præmien med min bedste veninde, som elsker beauty produkter lige så meget som mig. Vi deler alt med hinanden; vores dybeste hemmeligheder og vores beauty produkter! Hende vil jeg meget gerne forkæle med en ekstra gave :)
  Kram herfra

 271. Jeg vil gerne dele præmien med min mor, fordi hun ofte bruger tørshampoo og har givet mig så mange ting i løbet af mit liv, så jeg vil gerne give lidt igen. Jeg vil også dele med min veninde, fordi hun er fantastisk veninde.

 272. Jeg vil dele den med min fantastiske veninde fordi vi begge er afhængige af Batiste produkter! <3

 273. Wauw! Sikke en lækker give-away! Tørshampoo er en af de få ting i dagligdagen jeg på ingen måde kan undvære. Hvis jeg bliver en af de heldige vindere, vil jeg dele præmien med min søde veninde Caroline :-) krydser fingre!

 274. Ville dele den med min bedste veninde, da vi begge er stor forbrugere af batiste. Det redder bare en i den travle hverdag, vi begge har som studerende med jobs ved siden af, og kan hurtigt få kedeligt hår til at se godt ud igen.

 275. Jeg vil dele den med.min gode veninde. Ville Være så rart at kunne give hende lidt, nu når hun går så meget for mig

 276. jeg ville dele sortimentet med mine søde veninder, da vi i gruppen har forskellige hårfarver. Og eftersom visse Batiste tørshampoo egner sig bedst til bestemte hårfarver er det oplagt for mig at dele dem ud over mine veninder :-)

 277. Jeg vil dele den med en sød veninde Marie-Louise. Den bliver super praktisk at tage med til hytteture og festivaler.
  – Jeg eeelsker looket af produktet

 278. Jeg vil gerne dele med min søster, fordi vi begge er daglige brugere at Batistes tørshampoo og jeg ved at pengene hos hende er små, fordi hun lige er taget på efterskole. :)

 279. Jeg har noget eksem som gør at jeg helst ikke må gå i bad hver dag. Men det kan godt gøre at håret trænger til en opfriskning så jeg har længe tænkt på at købe en tørshampoo synes bare der er SÅ mange at vælge imellem at det bliver lidt uoverskueligt…. Derfor kunne det være perfekt at vinde, så er valget truffet på forhånd.
  Den anden pakke ville jeg give til enten min svigerinde eller min søster. De klager begge over at deres hår ser fedtet ud allerede efter en halv dag så de ville nok blive glade for en opfrisker.
  Krydser fingre
  Kh Rikke

 280. Jeg ville dele med min mor :) Tørshampoo er genialt og jeg vil gerne i gang med at bruge det noget mere.

 281. Sikke en dejlig og omsorgsfuld tanke af Mia.

  Jeg ville dele den med min storesøster og min mor, som begge fortjener lidt forkælelse.
  Min mor har meget fint hår og bliver nødt til at vaske det alt for ofte for at få det til at sidde, som hun vil – det vil jeg gerne spare hende for.
  Min søster er ved at flytte og derfor ville sådan en gave gøre flyttelivet og hendes kommende tilværelse lidt sødere. :)

 282. Hvis jeg vandt ville jeg gerne dele den med min bedste veninde Julie. Vi går til håndbold og træner 3 gange i ugen og så spiller vi kamp i weekenderne. Det bliver til mange bade hvor håret skal skylles hvilket det ikke har særlig godt af. Derfor vil vi gerne vinde noget tørshampoo så vores hår ikke ser fedtet ud, og så dufter batiste tørshampoo jo også bare helt fantastisk. Jeg håber vi vinder fordi jeg har næsten ikke mere tilbage af min så skal snart have købt en ny, men de koster bare ret meget i Matas.

 283. Sikke en fin video! Jeg ville dele den med min søde søde veninde, fordi hun er noget af det bedste <3

 284. Dette er en super lækker konkurrence med en rigtig god præmie, som jeg helt sikkert skal deltage om at vinde. Jeg synes at min bedstemor og jeg skal vinde, da jeg spiller håndbold 4 gange i ugen og har virkelig brug får at mit hår ikke ser fedtet ud. Og så fordi når jeg skal op og i skole om morgenen er det altid mit hår jeg gemmer til sidst og jeg når aldrig rigtigt at gøre noget ved det, så nogle gange går jeg en dag i skole uden at have redt hår (det er ikke en overdrivelse). Men jeg kunne ihvertfald godt lige bruge et produkt som kunne fremskynde min proces og gøre det lidt sjovere at sætte hår om morgenen, da Batiste har fantastiske dufte og det er sjovt at leje med da man kan give ens hår en helt ny dimension men volume og det hele, hvilket mit hår ikke har meget af. Og så vil jeg selvfølgelig dele den dejlige præmie med min bedstemor, som er i en svær tid. Hun har en gård helt alene, mens min bedstefar er dement og er på plejehjem hvor min bedstemor bruger rigtigt meget tid oppe. Der har været mange problemer omkring alt det med plejehjemmet og sådan noget, og min bedstemor har ikke haft tid til at tænke på sig selv. Når os børnebørn er ude og sove ved hende står hun op klokken 4 eller 5 for at plukke jordbær og lave pandekager til os. Hun er en af de mest viljestærke personer jeg kender, fordi jeg ved at hun inderst inde har det svært, men det kommer ikke til udtryk i hende. Pga. alle de problemer der har været har min bedstemor ikke haft særlig meget tid til at forkæle sig selv, da hun altid tænker på andre før hende selv, hvilket jeg beundre hende utroligt meget for. Men nu synes jeg at det er hendes tur til at blive forkælet, defor synes jeg at hun skal vinde nogle batiste dryshampoo, da det ikke er noget hun skal bruge lang tid på at komme i, men at hun alligevel føler sig smuk. For det har hun virkelig fortjent! Hun ved ikke at jeg har deltaget i denne konkurrence så hvis vi vinder vil jeg overraske hende med denne fantastiske præmie:) Undskyld hvis det blev lidt langt, men følte jeg skulle fortælle det hele så min fantastiske bedstemor kan vinde. Elsker hende af hele mit hjerte <3

 285. Sikke et godt initiativ – hurra for folk som Mia :-)
  Hvis jeg vinder vil jeg dele med min lillesøster Sigrid, som ligesom jeg går meget op i at finde den rette tørshampoo!

 286. Min nære veninde tager på efterskole i morgen, og hun skal da have et eller andet lækkert med. Hun snakker ofte om at prøve en tørshampoo, så dette ville være perfekt!

 287. Jeg elsker tørshampoo og bastises er en del af mine faste månedlige udgifter. Jeg vil dele præmien med min mor, fordi hun altid spørger mig til råds med sit hår..

 288. Min veninde
  Da vi begge har krøller og vasker det lidt for tit ville en tørshampoo hjælpe en hel del!

 289. Jeg vil gerne forære tørshampooerne til min skønne storesøster, der om et halvt års tid vil være mor til to. Der bliver helt klart mindre tid til hårvask!

 290. Jeg vil helt klart dele præmien med min søster Lærke! Hun har ikke snakket om andet en at få sådan en tørshampoo! Så mon ikke hun vil blive glad!

 291. Jeg ville dele gaven med min mor, fordi vi altid har delt en stor kærlighed til batiste produkterne <3

 292. Jeg vil dele præmien, med verdens skønneste veninde, som har gået i gennem en hård tid.. Derfor har hverken overskuddet eller pengene været der til at pleje håret. Dette ville være det bedste at forkæle hende med!
  Derudover ville det også lette mit budget, da en god del går til Batiste tørshampoo, når man bruger det så meget som jeg ;-)
  Mvh Sine

 293. Jeg er stor fan af Batiste, så ville da selvfølgelig elske at vinde dette – nu når jeg kun har en meget lille sjat tilbage i min. Jeg ville dele den med en af mine søde veninder, da hun har en tendens til at hapse noget af min hver gang hun er her – hun flytter i kommende uge, så det kunne da også være en sjov og “intern” indflyttergave til hende ;)

 294. Hej Emily,
  Hvor var det bare en smuk og rørende film. Det er dejligt at se, at kvinder som Mia tager initiativ og sætter fokus på lette løsninger til store måske endda lidt skjulte samfundsmæssige problemstillinger.

  Babtiste er ikke selv noget jeg har prøvet, men jeg har dog taget et snif hist og her af deres produkter, og de dufter himmelske af tørshampoo at være. Hvis jeg vinder pakken, vil jeg dele den med mine to dejlige roomies. Pengene er knappe og jeg har lige foretaget et studieskift og læst matematik i sommerferien, så shampooerne ville falde på et godt sted :-)

  Mvh Isabella

 295. Jeg vil dele den med min søster Amalie, fordi hun har fundet ud af, hvordan man skal bruge tørshampoo, og derfor er hendes hår altid skidepænt. Hvis jeg vinder skal hun jo lære mig det :)

 296. Hvor er den sød! Jeg ville dele dem med min søde mor. Hun fik en stor hjerneblødning i november og har siden kæmpet sig tilbage til livet, men alt er forandret, for hun er skadet af hjerneblødningen, har svært ved at tale og er lammet i højre side. Jeg gør, hvad jeg kan for at hjælpe med at “holde hende pæn”, for jeg ved, hvor vigtigt det var for hende at gøre noget ud af sig selv. I det store billede er det selvfølgelig uendelig ligegyldigt, om håret stritter og huden er tør, men hun har altid sat en ære i at være præsentabel, og det kan måske være med til at gøre hverdagen lidt mindre tung, hvis hun kan shines op i ny og næ :) Om ikke andet er jeg glad for inspirationen fra dig. Jeg har mange gange tænkt på, hvad jeg mon kunne gøre ved hendes hår, men tanken om tørshampoo har end ikke strejfet mig. Så tak for det!

 297. Min farmor er den fineste dame på 80 år, der stadig bor i eget hus og går op i at få permanentet og sat sit hår ved frisøren førend enhver festlig lejlighed, så selvfølgelig ville jeg dele med hende, så den sparsomme folkepension skal gå til knap så mange frisørbesøg.

 298. Krydser fingrer for at jeg vinder, for det er da godt nok en lækker konkurrence! Og helt klart en rørende film – vi skal jo passe godt på de ældre i samfundet. Hvis jeg vandt vil jeg forære en tørshampoo til min dejlige mor. Hun er en rigtig travl dame, som snart går på pension. (Og de siger man får mere travlt end noglesinde når man går pension!) Så hun vil have godt af lidt lækker selvforkælelse til hendes meget fine og glatte hår. Hun er nemlig verdens bedste mor, som har opdraget og passet på os 3 børn, som nu er 33, 31 og 21 år og det har sikkert ikke været lige nem altid, og har nok givet et par gråhår på toppen undervejs, så hun fortjener en kæmpe stor tak for alt det hun har gjort!
  #skønhedharingenalder

 299. Jeg ville dele præmien med min søde veninde Kamille, da hun har meget fint og tyndt hår og hun klager derfor altid over at hendes hår bliver meget hurtigt fedtet. God mandag :)

 300. Jeg ville dele med min mor, da vi begger lider meget af fedte hår, og bastie tørshampoo er bare det bedste, og kan rede enhver dårlig hårdag :D

 301. Jeg vil dele præmien med min søde mor. Både hun og jeg har netop fået øjnene op for dette mirakelmiddel på dåse, så hvilken herlig konkurence det er ;-)

 302. Jeg vil dele med min søde lillesøster. Hun har faktisk lige efterspurgt tørshampoo, hvilket hun aldrig har prøvet før, så det her er da en fantastisk mulighed for at give hende en lille overraskelse

 303. Åh. Jeg er også helt rørt nu. Det er en rigtig fin video og et rigtig fint initiativ! Og den fik mig til at tænke – for jeg skal netop i morgen (!) besøge min søde seje smukke gamle bonus-bedstemor på 93 år på hendes plejehjem. Og hun er lige præcis én af de damer der (selvfølgelig) stadig går op i hvordan hun ser ud. Og i stedet for at have kager med til hvert besøg, er jeg nu kommet til at tænke på at jeg kunne tage en fin bluse, en ny rouge eller ja, en tørshampoo med til hende! Hun ville ikke selv kunne bruge det da hun har gigt i hænderne, men der er heldigvis tit nogen på besøg hos hende.
  Så hvis jeg skulle være heldig (og jeg krydser så meget fingre, for jeg er vild med Batiste) så ville jeg dele med hende! Og med min veninde som lige har født, og sikkert ikke har mange ledige stunder til at få vasket hår.
  Om man er 93 og på plejehjem eller 34 og på barsel derhjemme – vil vi jo allesammen gerne se så pæne ud som muligt :)

 304. Jeg vil gerne dele præmien med min bonus lillesøster aka. min kærestes søster, da hun altid er så sød ved mig, og tit fletter mit hår når det er helt umuligt ;-)

 305. Jeg ville dele med min søster, da vi begge snart skal ud at rejse i mange måneder. Derfor ville det være såå skønt, at have sådan én med i tasken :)

 306. Jeg vil dele med min veninde Tascha som har lært mig at bruge tørshampoo. Tak for det!

 307. Jeg vil gerne dele den med min dejlige veninde, hvis jeg vinder. Bare for at være sød og give hende en gave :)

 308. Jeg vil dele præmien med min (nu eks) rumbo… Hun flyttede ind hos mig sidste år, da min kæreste skulle bo et år i udlandet. Vi fandt ret hurtigt ud af at vi havde en forkærlighed for batiste begge to og havde det så hyggeligt når vi om aftenen “vaskede hår”, så vi kunne vågne op med lækkert morgenhår. Nu er hun desværre flyttet, men vi ses stadig og ville gerne dele denne præmie med hende!

 309. Vil dele præmien med min bedste veninde, fordi vi praktisk talt deler alt eller også ‘stjæler’ (læs: låner) det fra hinanden alligevel <3 Mit lille lager af tørshampoo fra Batiste er også ved at slippe op, så at vinde et nyt lager, ville være helt perfekt :D

 310. Hej Emily,
  Det var egentligt min tanke at jeg “blot” ville lægge en lille kommentar om dét med alder relateret til skønhed (og især den indre af slagsen) idet jeg nyligt har opdaget den ældste svenske blogger, Dagny Karlsson (som er 103!) Og har hermed tipset om hende også. Men nu så jeg at der jo var en konkurrence også, så den tænkte jeg at deltage i i samme omgang. :) Så i fald det er mig der vinder, ville jeg faktisk dele præmien med hende, Dagny. For det første fordi jeg finder hende utroligt inspirerende og for det andet fordi jeg gerne vil møde hende i person – og at have en serie Batiste under armen til hende, er vel ikke så dårligt. ;)
  Kærlig hilsen,
  Charlotte

 311. Jeg ville dele den med min mor. Hun hjalp mig i en meget svær periode, på en måde som ingen af mine veninder ville have haft mulighed for. Pga halvering af min økonomi fra den ene måned til den anden, gik hun ind og dækkede mig økonomisk da jeg blandt andet ellers ville have mistet mit hjem, samt have givet store økonomiske problemer. Betalte desuden også lånene ud så de var af vejen. Så alt i alt en stor kvinde som jeg ville være ked af at miste.

 312. Med min altid positive og godhjertede kollega Rikke. Der altid klager fedtet og tyndt hår.

 313. Jeg vil dele med min kære søster fordi hun bare har det fineste hår og altid forkæler mig.

 314. Jeg ville nok dele den med min søster – hun går også ret meget op i hvordan hun ser ud og desværre kan hverdagen godt blive lidt stresset, så det ville da være en god mulighed at have!

 315. Jeg ville (helt naturligt) dele Batiste flaskerne med min lillesøster. Hun bor hos min kæreste og jeg, og derfor deler vi i forvejen tørshampoo, tøj, køleskab, parfume mv.

  Egentlig vil jeg altid dele alt med hende, det er hende jeg ville dele min sidste Milky Way Crispy Roller med, og få den sidste 100kr i min pung, dagen inden lønningsdag.

  Fordi. Hun er min allerbedste veninde, verdens mest omsorgsfulde lillesøster med temperament som en pittbull, hvis nogen skulle formaste sig til at gøre mig eller andre hun elsker kede af det.
  Når hun køber Batiste til sig selv, køber hun altid en flaske med til mig også. Og jeg tror helt ærligt at det er min tur til at give en omgang nu.

 316. min datter ville få med sig halvdelen til sin skole i Sverige, eftersom hun aaaaltid snupper mine /en mor med fed hovedbund Der savner sin Batiste

 317. Med min gode veninde & genbo.
  Så kan vi mødes i vaskeriet & se lækre ud – selv søndag formiddag. :D