Klassisk fransk fletning

Oldie but goodie

Jeg havde helt glemt hvor fin, jeg faktisk synes en fransk fletning er. Altså lige indtil i eftermiddags, hvor jeg var ved at blive helt tosset over mit hår, der har nået den der halvvejs magiske, halvejs umulige længde, hvor det enten er helt håbløst eller helt perfekt. Der er ingen mellemvej. Og i dag var det bare håbløst, men det kunne en fletning heldigvis rette op på.

Jeg kan bedst lide, når fletningen er lidt tilfældig og rodet, men det er bedst at flette den så pænt som muligt og så trække og hive i den efterfølgende. Så holder den bedst, synes jeg.

Et andet lille tip til fransk fletning er at sidde ned mens man fletter og så finder jeg det nemmest IKKE at kigge i et spejl imens, men det er nok smag og behag.

Har man meget fint og glat hår, er det et hit at komme lidt teksturspray eller tørshampoo i inden man fletter.

Nu vil jeg stikke ud i det fine vejr med min mand. Vi napper en picnic på stranden og så skal jeg tæve ham i minigolf efterfølgende. Hvis ikke vi tager i biografen og ser Ted 2. Vægelsind længe leve :)

Jeg håber, at I får en rar aften også <3

(Visited 4.435 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Åh, den fine franske fletning, som jeg har haft tusindvis af gange, men faktisk også helt har glemt…Nu får den en opblomstring, kan du tro:-)

 2. Sikke smuk den er!!
  Og ja, jeg har også god erfaring med at starte stramt og derefter løsne den. Og helst uden spejl ;-)

  Håber, jeres aften var skøn og uden for meget vægelsind… :-)

 3. Ted 2 er en spøjs oplevelse. Humoren fejler jo selvfølgelig intet, og jeg klukkede da hele vejen igennem den, men plottet er sgu præcis det samme som 1’eren, haha. Og så kunne jeg godt have undværet frøken Skrigballon aka. Amanda Seyfried, men det er så nok bare mig :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Elsker franskefletninger! Jeg har dog altid lidt problemer foran, skal man lave den med skilning eller hive det hele tilbage? så ved jeg bare ikke hvor man starter :p haha Har du nogle fif her?

 5. Synes nu næsten altid dit hår er så fint. Jeg er i hvert fald ofte lidt misundelig på din manke.
  Og hvem der bare kunne flette sit eget hår ;) Det er ikke mig i hvert fald.