La Palette Nude

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’Oréal Paris

PUT SOME NUDE SHADOW ON THOSE LIDS

Da jeg var teenager gik jeg med øjenskygge. Hver dag faktisk. Ikke noget dramatisk, bare lidt lyst på hele øjenlåget, en mørkere skygge i globelinjen og så lidt perlemorsfarvet i øjenkrogen og lige under brynet. Når jeg skulle til fest, gav jeg den gas med en lidt mørkere omgang à la smokey eyes, gerne i armygrøn eller auberginefarvet. Det skulle være pænt til grønne øjne, havde jeg læst i et magasin.

Jeg kan egentlig ikke huske hvornår eller hvorfor jeg stoppede, men siden da har jeg kun brugt øjenskygge, når jeg har lavet smokey eyes (i sort eller grå), hvilket dog også er mit go to festlook.

Men så spurgte L’Oréal Paris om ikke jeg ville teame up med dem og prøve deres nye La Palette NudeOg jeg synes for at være helt ærlig, at det er endt dødpænt. At have øjenskygge på i de farver altså. Og at det er en rar afveksling til den sorte eyeliner, jeg ellers altid går med.

Så nu vil jeg med på øjenskyggevognen igen. Af og til i alle tilfælde.

Jeg prøvede to forskellige ready-to-wear looks. Dem kan I se her i indlægget, ligesom I kan finde og prøve dem i Makeup Genius app’en. Hvis ikke I allerede kender den app, så MÅ I prøve den. Så skægt og vildt smart :)

Lige nu kører L’Oréal Paris en konkurrence hvor man kan vinde La Palette Nude (én vinder hver dag i 21 dage) ved at teste et Nude-look i app’en og dele det på Instagram:
 1. Download Makeup Genius app’en.
 2. Brug app’en og prøv et ready-to-wear Nude-look.
 3. Del looket på Instagram og tag det #mynudelook og @lorealparisdk

Brune og beige toner og kobbernuancer. Looket hedder La Palette Beige Look 1 (under Nude Looks) i Makeup Genius App’en, hvis I har lyst til at prøve det af, uden at skulle have gang i penslerne først.

Et lidt mørkere og mere dramatisk look til aftenbrug. Her er der også tilsat lidt brun kohl, som jeg har fadet ud. Det hedder La Palette Beige Look 2 (under Nude Looks) i Makeup Genius App’en.

Ps. Jeg kan altså også anbefale den app til en festlig aften med pigerne, gerne i selskab med en fredagscocktail eller to ;)

(Visited 2.643 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Åh ja, god idé. Det skal jeg nok tænke over næste gang. Det eller trin-for-trin :) Knus

 1. Pænt look og pæne dig. Må tjekke den app ud! Hvor er din fine bluse med prikker fra? :)

  1. Tusinde tak, det er lidt af en høstak efterhånden, men kan nu også godt selv lide at det er lidt vildt :) Klem

 2. Hvor vælger man et Ready-to-wear Nude-Look? Kan ikke helt se de præcise ord i appen :-)
  P.s. jeg er ny på din blog – den er super fed! Er allerede afhængig