Bientôt en France

Indlægget er udgivet i samarbejde med Avène

#KUNDETDINHUDHARBRUGFOR

Det har været et godt år for mit frankofile hjerte. Vinterferie i Frankrig, sommerferie i Frankrig og tilmed også den bedste forårstur til Paris. Mit franske er også ved at være blevet vækket til live igen og har ikke været så godt, siden jeg boede i Bruxelles for ti år siden.

Om mindre en to uger tager jeg til Frankrig igen. Denne gang er det dog ikke som turist, men på tur med Avène bl.a. for at besøge deres thermer og hydroterapicenter.

Og intet kunne passe bedre, for er der noget jeg uden undtagelse har hamstret med hjem fra samtlige af mit livs ture til Frankrig (ok, siden jeg var 17 i alle tilfælde), så er det franske apotekerprodukter. Dem og så figenmarmelade, surt slik og fransk Vogue. Så behøver man heller ikke meget mere ;)

I skal selvklart med i kufferten til yndlingslandet lige om lidt og jeg glæder mig til at fortælle jer mere om alting, ligesom jeg er glad for og stolt af at skulle repræsentere Avène i en række tiltag henover de næste par måneder.

4 AF MINE AVÈNE FAVORITTER

 • Hydrance Hydrating Serum, fugtgivende- og bevarende serum, der holder min hud rar og smidig.
 • Gentrle Eye Make-up Remover, meget mild (og oliefri) øjenmakeupfjerner, der gør hvad den skal, men ikke generer og som kan bruges selv når jeg har kontaktlinser i.
 • Extremely Gentle Bar, skånsom og sæbefri vaskebar til både ansigt og krop, denne har jeg været fan af i umindelige tider og bliver ved at vende tilbage til. Både fordi den er virkelig god, men også fordi der er noget hyggeligt over sådan et gammeldags stykke ‘sæbe’.
 • Thermal Spring Water, fugtgivende spray som jeg både bruger som ‘fugtundertrøje’ under ansigtscremen og i løbet af dagen, hvis huden føles tør, varm eller lignende. GENIAL at have med på flyrejser.

Men de andre produkter er nu heller slet ikke at kimse ad og jeg glæder mig til at teste dem ordentligt og fortælle jer mere om nogle af dem også.

Kender I Avène og har I måske endda selv en favorit eller flere blandt deres produkter?

(Visited 2.089 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Jeg sværger til deres Hydrance Optimal ansigtscreme med solfaktor! Køber den igen og igen

 2. Ej, et lækkert samarbejde! Glæder mig til at følge med :)

  Jeg er også rigtig glad for Avene – og bruger pt. Thermal Spring Water meget, som jeg også har hamstret med hjem fra Paris ;)

  Det kunne være rigtig fedt, hvis der måske kom en slags introduktion til sortimentet og de forskellige produkter? Hvordan de skal bruges og sådan.

  God dag :)

  1. Det kan du også tro at jeg er glad for :)

   Ja, den er altså også bare et hit.

   God idé med produktgennemgang (om ikke andet hovedlinjer/topprodukter). Det er noteret.
   Tak og lige over. Klem Emily

 3. Jeg var så vild med deres Clerance K creme der udgik, og deres blå sæbefri vaskegel er min kæreste svært glad for.

  Ham og jeg er to svært fedtede mennesker, og er enig med tidligere kommentar om at det kunne være fedt med nogle guides til hvilke produkter til hvad, og en rækkefølge afhængig af fedtet eller tør hud.

  De har jo så mange fede og ikke mindst pæne produkter, at man ofte kommer til at forkøbe sig ;-)

  1. Et lille tip: jeg var også glad for deres Cleanance K creme, og derfor noget træt af at den udgik. Men efter at have læst med på Pudderdåsernes blog, købte jeg Avène Cleanance TriAcneal EXPERT Emulsion, som, så vidt jeg kan forstå, har nogle af de samme egenskaber som Cleanance K creme. Faktum er i hvert fald, at den har virket efter hensigten. Så det var måske en mulighed at prøve den :)
   Jeg kan derudover anbefale, at købe via den tyske hjemmeside apo-rot.de, hvor de har en bunke af de franske apotekermærker til gode priser.

   1. Tak for tip med Cleanance K Hald :) Tjekker lige op på det, det er jo så dejligt hvis det er løsningen :)

  2. Dejligt at høre at du også er fan Mia :)

   Det er modtaget og jeg skal forsøge at finde en form, der kan fungere. Hvor de bliver gennemgået, men uden at det bliver alt for langt.
   Knus Emily

 4. Hej Emily :-) Hvor er jeg misundelig på din tur til Paris … gid det var mig ;-)

  Jeg har også visse ting (bl.a. fra Avène, Embryolisse, Homeoplasmine, den bedste franske rabarbermarmelade m.m.), der altid skal med hjem fra Paris, så der er fyldt godt op i kufferten :-)

  Rigtig dejlig tur – glæder mig til at læse om det…

  Kh Maiken

  1. Ja, det var også en dejlig tur. Denne gang går den dog til Montpellier og deromkring. Der har jeg aldrig været før, så det bliver spændende :)
   Uh, rabarbermarmelade må jeg da også have med hjem, tak for tippet <3
   Klem

 5. Sikke et fantastisk samarbejde – tillykke med det, det er virkelig sejt! :)

  Det er et skønt mærke. Jeg elsker deres håndcreme ‘Cold cream’, som jeg har fået en ny af i fødselsdagsgave. Den trænger hurtigt ind uden at fedte og hjælper på mine tørre grimme neglebånd.

  Måske jeg skulle overveje den der Thermal Spring Water… Den har jeg hørt meget godt om. Må hellere hente den i Paris ;)

  God tur!

  1. Mange tak Pernille, det er jeg også selv rigtig glad for :)

   Åh ja, håndcremen! Den har jeg også selv brugt i en lang periode, men havde faktisk glemt den. Tak for at minde mig om den.

   Haha… ja, det må du hellere ;)

   Klem Emily

 6. Jeg er blevet super fan af deres “Extremely Rich Compensating Cream”. Har her i sommers fundet ud af at den er en genial aftersun for mit ansigt – hvis jeg har fået lidt for meget sol og smører den på om aftenen – så er min hud meget gladere næste morgen! Og det er guld værd når man har en lys hudtype, der let bliver rød. Bruger også Thermal spring Water og nogle af deres anti-redness produkter.
  Men nu kan man jo købe produkterne på danske apoteker – er de meget billigere i Frankrig?

  1. Sikke et godt tip, det er gemt!
   Nej ikke noget særligt mht. prisen og det er så rart at man kan få dem i Danmark nu. Det er mest for hyggens skyld og fordi det er tradition ;) Og jeg køber også flittigt ind herhjemme :)
   Knus Emily

 7. Jeg bruger selv Avene, og jeg er virkelig tilfreds med deres produkter og ikke mindst den milde duft :-) Jeg er helt vild med deres øjencreme.
  Rigtig god tur til Frankrig!

  1. Så dejligt at høre at I er så mange, der er glade for Avène, det er også gode sager :)

   Øjencremen har jeg endnu til gode, men den må jeg så prøve.

   Tusind tak, knus Emily

 8. Thermal Spring Water :-)

  Ser frem til at høre om de andre produkter. Der ER nemlig noget over de der franske apoteker-mærker – ikke kun Avène.

  Bon voyage! Jeg tager altid foie gras med hjem fra Frankrig – selv om det er politisk ukorrekt. Og Carambar. Og Confiture Bonne Maman :-)

  1. Nemlig!

   Helt enig med Bonne Maman. Selvom man kan få mange af varianterne herhjemme, så er de altså bare finere, når der står ‘Fraises’ i stedet for ‘Jordbær’ ;)

   Knus Emily

 9. I hele min ansigtsplejeseance er der en overvægt af produkter fra netop Avène.

  – Extremely senisitive cleanser lotion (nemmeste renseprodukt)
  – Thermal Spring Water (altid god at have med i tasken)
  – Hydrance Optimal SPF 20

  Derudover sværger jeg til Konjac svampe og mandelolie.

  Ville gerne smugles med i tasken på den tur, men så ville der selvklart ikke være plads til hverken marmelade, Vogue eller skønne produkter.

  1. Dejligt at det er en af dine favoritter også :) Og tak for at minde mig om mandelolie. Det brugte jeg selv en masse en overgang, men er kommet helt fra det.

   Du er nu ellers ikke så stor, så det er lige før du kan være der ;)
   Klem til dig og flapøre

 10. Orv. Jeg tager jo faktisk Paris om en lille måneds tid.
  Er jeg naiv hvis jeg forestiller mig, at det må være verdens smukkeste by iklædt efterårs løv?

  Jeg har allerede et par ting på “indkøbslisten”, men jeg tror altså jeg smider en Extremely Gentle Bar på listen også. Min hud bliver nærmest kun grimmere af at jeg renser den. Måske dét her er svaret. Tak for tip!

  1. Slet ikke naiv. Men det er nærmest verdens smukkeste by uanset årstid, hvis du spørger mig :) Dog kan jeg faktisk selv allerbedst lide Paris i efteråret. Der er en anden ro og stemning end i foråret, så glæd dig :)

   Den er så god (og hyggelig) den bar. Håber den også er god for dig. Og ellers har de også andre gode og milde renseprodukter. Du kan overveje nogen hvor man slet ikke skal bruge vand, hvis din hud er særligt sart.
   Klem og godt tur til Paris

 11. Jeg er dybt afhængig af Avene Repair cream, perfekt omkring læber, til udslæt eller lignende efter en tur i solen. Til gengæld er jeg også stor tilhænger af Bioderma, købte i rigelige mængder med hjem fra min cykelferie i Frankrig denne sommer

  1. Den er også så god og de kan altså noget generelt de der franske apo-mærker :)

 12. Du er sku en heldig kartoffel frk. Salomon ;0)
  Jeg har faktisk lige, for første gang, købt Avéne Micellar Water
  – så må vi se om det virker…

  1. I knoooow ;) Værdsætter det virkelig også.
   Tjek, den har jeg endnu ikke selv prøvet, men elsker Micellar Water generelt og kan næsten kun forestille mig at deres er et hit :)

 13. Jeg er stor fan af såvel Avène, såvel som andre af de franske apotekermærker. Lige pt. er jeg svært begejstret for Avène Cleanance TriAcneal EXPERT Emulsion (meget mundret…), som har fået bugt med de irriterende teenage-agtige urenheder i panden, jeg pludselig blev den heldige indehaver af efter at have født.
  Så jeg kan helt klart anbefale Cleanance TriAcneal :)

  1. Uh spændende! Kender slet ikke den serie, men den vil jeg da kigge nærmere på og hvor skønt at det virkede :)

 14. Jeg har to faste produkter fra Avene, som jeg elsker at bruge; deres thermal spring Water og deres Cicalfate creme. Sidstnævnte er en reparationscreme med zink, som jeg altid bruger, hvis min hud er mærkelig. Den creme og homeoplasmine er de eneste cremer, som virker, når min hud er irriteret. Jeg bruger cremen hvis min hud er tør, hvis jeg er ved st få bumser, når den er irriteret og rød. Den har sågar formindsket nogle Milier jeg havde :)

 15. Elsker Avéne! Specielt deres Soothing Overnight Mask og redningen til tør vinterhud; Cold Cream Bodylotion

 16. Hvor lyder det spændende.
  Selv er jeg vild fan af deres cicalfate repair creme. Det kan bruges til alt, og så fremmer cremen helingen og gør huden/arene en del pænere efterfølgende også (Y)

 17. Jeg har efterhånden længe brugt deres Hydrance Optimale Light Protective UV SPF20 dagcreme. Den er let og lækker og så er det dejligt at have en dagcreme med solfaktor, så jeg kun skal tænke på ekstra solbeskyttelse, når jeg er sydpå. :)