8 sensommerskønhedsfavoritter

I går spurgte Anette fra Beauty Space, om jeg ikke havde lyst til at dele det, der optager mig skønhedsmæssigt for tiden med hendes følgere på Instagram. Og så fik jeg lyst til at dele det med jer her også.

For I skal bestemt ikke snydes for ekstra glød og mojito-duftende (!) hårkur :)

I sensommeren bruger jeg næsten ikke makeup. Bare lidt creme blush, mascara og evt. lidt solpudder til at fremhæve kuløren og give ekstra glød. Og så investerer jeg i stedet nogle af timerne (minutterne er det nok snarere) på badeværelset på at eksfoliere og smøre og fugte. Og give lidt førstehjælp til håret, der ikke er så begejstret for sommer.

Her er 8 skønhedsfavoritter, som jeg er særligt glad for lige nu:

  1. Human+Kind Wash of Facial Cleanser. Jeg har lige stiftet bekendtskab med naturprodukterne i de fine emballager fra Human+Kind og er allerede helt vild med et par af dem. Især ansigtsrensen der er super skånsom, men alligevel effektiv og mildt eksfolierende. Fås hos Sephora.
  2. Benefit Hoola bronzer. Den bedste solpudder. Punktum. God til at fremhæve ens egen farve eller snyde sig til lidt mere.
  3. Vitaviva 3 in 1 Beauty Booster. Kosttilskud med vitaminer, mineraler, urter og superfoods, der stryker hud, hår og negle.
  4. REN Moroccan Rose Otto Ultra Moisture Body Oil. Elsker kropsolie og denne er en gave til de tørre sommerben. Og så dufter den diskret, men dejligt af roser.
  5. essie neglelak i ‘cocoa karma’. Fordi jeg synes at brune negle og brune fingre går godt i spænd. Fås bl.a. i Matas og Magasin.
  6. Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks i ‘Calypso Coral‘. Den bedste creme blush til instant glød og naturlig rødmen i kinderne. Og så holder den i evigheder.
  7. Badebørste. Jeg er hoppet med på tørbørstningstrenden og sætter gang i blodomløbet og eksfolierer med børsten på tør hud, inden jeg går i bad.
  8. John Frieda Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque. Gør sommerhåret blødt og medgørligt uden at tynge. Og så dufter den fantastisk af mynte/mojitos. Henover sommermånederne bruger jeg udelukkende hårkur i stedet for balsam for at give håret ekstra pleje. Fås bl.a. i Matas.

indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 2.358 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

    1. Ja, det er virkelig et hit! Først syntes jeg det var lidt bikset, men nu er jeg hooked :) Klem Emily