Wake up beautiful

Indlægget er udgivet i samarbejde med Vichy

Jeg har fortalt prædiket om vigtigheden af at rense huden (især om aftenen!) flere gange efterhånden. Og givet tips til, hvordan man får det gjort selvom man er træt og travl. Jeg har tilmed fået skønhedskloge Anette til også at fortælle om hudrengøring. Hun er lidt mindre pernitten/mere skånsom end jeg og siger rens aften og så bare en lille skyller eller eau micellaire om morgenen.

Så jeg er under alle omstændigheder helt sikker på, at I allesammen renser artigt hver aften nu ;)

Men hvad gør I bagefter?

Når jeg har tid, så synes jeg altså det er lækkert at rulle de tunge skyts ud. Facemist eller en anden ‘fugtundertrøje’ og så en olie og/eller serum og så natcreme. Kald det overkill, men jeg synes det er hyggeligt og rar selvforkælelse.

Men for at være helt ærlig er der altså også mange aftener, hvor jeg er dødtræt (bagsiden af medaljen ved at være a-menneske, jeg er ved at dejse om kl. 21.30) og kun lige akkurat børster tænder, renser ansigtet (med en eau micellaire) og kommer natcreme og øjencreme på og så vælter hovedkuls i seng.

Selvom jeg som regel går i seng i nogenlunde tid og bestræber mig på at få mange timers skønhedssøvn hver eneste nat, så glipper det altså af og til. Fordi jeg har mange ting, jeg gerne vil og nogle gange kommer til at prioritere arbejde og festivitas over sengetider. Og det er som om, at den slags ikke går helt ubemærket hen, nu hvor jeg har ramt de 30. Eller har gjort det de seneste par år for den sags skyld.

Og så er det altså mægtig dejligt med en natcreme, der arbejder lidt for en. Og får en til at ligne noget, der har sovet 8 timer eller mere, også selvom det ikke er tilfældet. Og tilmed tager kærligt hånd om de første fine linjer og rynker. Og nej, det er ikke en opfordring til at brænde ens lys  begge ender, men derfor er det nu stadig rart med en hjælpende hånd til ydersiden, når ikke man har haft hovedet nok timer på puden.

Den virker nu også glimrende de nætter (og dem skal der være flest af), hvor man får rigeligt med søvn, skulle jeg hilse at sige :)

Jeg har testet hele Vichy’s Idéalia-serie den seneste halvanden måned (og er generelt glad for deres sager + franske apotekermærker i almindelighed) og jeg er i særdeleshed begejstret over natcremen, Skin Sleep og øjencremen. Synes der er synlig bonus og effekt at spore i spejlet hver morgen. Og at huden ser veludhvilet ud. Også de dage hvor indersiden af hovedet ikke har det helt lige sådan…

Hvis du har lyst til at prøve om den også fungerer for dig, så er der en gratis prøve i vente lige her.

(Visited 2.498 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Kære Emily. Jeg er ikke den, der bruger meget af min tid på at kommentere, men jeg er simpelthen nødt til at sende en hilsen til dig, for hold op, hvor synes jeg, du er dygtig, og det fortjener du at vide! Du er en kæmpe inspiration for os der har drømmen om en lækker blog i maven. tak for det!

  Mange kram herfra, Julie / Julielykkes.bloggersdelight.dk

 2. Jeg har selv haft fornøjelsen at prøve deres øjenbreme. Indrømmet, den var fantastisk god. Men desværre synes jeg prisen er lidt over mit vuget, så efter dit indlæg om produkterne, blive det føjet til kommende ønsker. Tak for indlægget, trængte til at få rusket op i de gode men desværre lidt ‘glemte’ vaner. ☺ knus Helene

 3. Glæder mig selv, til at prøve produkterne :) Synes selv ikke jeg får den søvn, jeg skal. Får dog alligevel 7-8 timers søvn i gennemsnit så det er vel Okay :)

 4. Sådan en prøve skal jeg sgu da lige have! :D
  Får selv ikke altid søvn nok, da jeg skal utroligt tidligt i seng for at få 8 timer. Og det kan ses! Glæder mig til at prøve den :P

 5. Hvor kan jeg købe masken henne? Den vil måske hjælpe mig, når jeg skal sove. Har småproblemer med at falde i søvn, så måske er den min redning? :)

  1. Det var ‘bare’ sådan en der fulgte med cremen som promo. Men prøv at søge på ‘sovemaske’, så burde der dukke masser af alternativer op :)
   Klem Emily