Ternet i Toulouse

skjorte Second Female// nederdel Second Female// pumps Ganni// taske Goyard

Jeg har det mægtigt rart her i Frankrig (og lærer en masse om kildevand!), men vi kører også efter et relativt stramt program, så der har ikke været så meget tid til opdateringer hernede fra. Endnu. Det skal nok komme :)

Her er et par snapshots fra forleden aften i Toulouse inden vi skulle ud at spise. Sådan en dejlig by, som jeg meget gerne vil besøge en anden gang. Vi er allerede videre og i dag skal vi bl.a. besøge selve Avène og ikke mindst den se den famøse kilde.

À tout à l’heure :)

ENGLISH RECAP: Last night in Toulouse.

(Visited 1.932 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Sidder desværre på meget begrænset internet i Frankrig, så kan ikke åbne siden, men er sikker på at den er på Second Females hjemmeside :) Den er så blød og lækker og vil også være perfekt til jeans :) Knus Emily

 1. Hej Emily

  Håber at det er okay jeg spørger, hvor meget betalte du for din Goyard taske? Jeg har kigget lidt prislister på nettet men det ser ud som om at prisen er en del anderledes når den er købt i EU ligesom din.

  På forhånd tak for svar! ☺

   1. Okay så er det åbenbart rigtigt nok en del prisforskel. Mange tak for svar, det er jo lidt følsomt at spørge til priser

   2. Lige et sidste spørgsmål ☺
    Var du heldig og få en eller var der flere at vælge imellem? Der rygtes lidt at de kan være svære at få fat i.

 2. Hej Emily
  Jeg kan ikke finde det sæt, du har på på billedet. Er det fra tidligere sæson?
  Vh Julie

 3. Er du super glad for Goyarden?
  Er den meget, meget bedre end Marlene Birgers den tilsvarende?
  Overvejer at købe en, men er i tvivl….
  B