Sweatshirt og loafers

sweatshirt Forét// jeans Selected Femme// loafers Bianco x Trines Wardrobe// taske Saint Laurent// solbriller Glitter

Jeg ved godt, at jeg tuder jeres ører (øjne?) fulde af min kærlighed til sensommeren. Men det er nu engang også en mægtig rar årstid. Ikke mindst fordi det også bliver lidt mere interessant at tage tøj på igen.

Forstå mig ret: Der er intet, der er så rart (eller nemt) som bare at hoppe i denimshorts og en t-shirt eller trække en sommerkjole over hovedet og så være klar til at smutte ud ad døren. Men det bliver nu engang lidt mere spændende, når man har lidt flere lag og dele at gøre godt med. Og stadig uden at det hele skal gemmes væk under en stor vinterfrakke. Bedste årstid – også påklædningsmæssigt – hvis I spørger mig.

Og så er den vilde manke i øvrigt helt tæmmet og ordentlig efter min tur til frisøren i mandags. Det holder nok kun til næste hårvask, men uanset hvad, var det mere end dejligt at slippe af med de slidte sommerspidser. Håret føles friskt og sundt igen :)

ENGLISH RECAP: Even though I love the effortlessness of just throwing on a pair of denim shorts and a tee during summer, I truly adore the beginning of fall where one can play with more layers and items again. Without having to camouflage it with a winter coat. Yet.

TRUTMUNDS-ALERT… men sådan er det, når man har lyst til at kysse fotografen ;)

(Visited 2.282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Enig! Jeg mangler virkelig også nogle lag at gøre godt med om sommeren.
  Fed sweatshirt i øvrigt, den stil kan jeg altid godt lide til dig.

 2. Du ser så frisk ud Emily, og dit hår er så smukt.
  Jeg er enig med dig. Sensommer og efterår er absolut en dejlig årstid. Kun vinter holder jeg ikke så meget af.
  Hav en dejlig dag :)

  1. Tak hvor er du rar Gitte. Ja, det er det bedste. Jeg kan nu også godt lide vinter, men kun når den er kort ;)

 3. Mmmh, ja. Vi mangler bare lige at få den der “crispness” i luften, som kommer med den første kulde. Det er som om, at sommeren har taget fejl af datoerne. Først kom den alt for sent, og nu, hvor festen egentligt er forbi, nægter den at gå hjem igen. Vi elsker dig sommer, men lige nu er altså bare ikke din tid til at stråle. Lad nu nogle andre komme til, haha (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Den sweatshirt er bare fin til dig!! Må jeg spørge, hvilken størrelse, du har købt den i? Nu bliver jeg nemlig selv helt lun på den..

 5. ENIG ENIG ENIG – og kæft en lækker trøje!
  Jeg er så priviligeret for tiden, at jeg kan gå mig en morgentur, når ungerne er afleverede kl. 8. Jeg bliver helt høj af den friske luft og solskinnet i mit fjæs.. For mig topper det altså sommeren, som vi har det nu..