Wild hair don’t care

HALF HUMAN HALF PONY

Da jeg var yngre var jeg lidt ked af mit kæmpestore og vilde (heste)hår. Det er jeg heldigvis kommet mig over (bl.a. fordi jeg har fundet ud af hvordan jeg skal pleje det) og selvom jeg trods alt af og til kan kigge langt efter tyndt, fint og glat (!) skandinavisk hår, så ville jeg ikke længere bytte mit eget for noget.

Når det er sagt, så trænger manken efterhånden godt og grundigt til en klipning ovenpå sommerens sol- og saltvandsstrabadser og det er lige hvad den skal have her til eftermiddag. Og jeg har glædet mig som et lille barn hele dagen. En gang led jeg af frisørskræk, men det er så absolut ikke længere tilfældet.

Nu ELSKER jeg, at skulle en tur til frisøren. Mestendels fordi jeg har en mægtigt dygtig frisør, der forstår sig på mit uregerlige hår og tilmed formår at tæmme det en smule, men for at være helt ærlig også fordi jeg bare elsker at være der.

En stak magasiner, kaffe, chokolade og en smoothie alt imens man bliver nusset om i et par timer. Kan næsten ikke forestille mig noget bedre.

(Visited 4.208 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Mmm, ja – frisørture er noget af det bedste (når man altså har fundet en som ikke laver noget, man ikke har bedt om! Voldsomme etager fx…)! Hvem bliver du klippet hos?

  1. Ja det kan bestemt også være en traumatisk oplevelse ;) Af Hannah Ramirez hos Gun-Britt, hun er så god :)

  1. Ja, det er om at slutte fred med det og værdsætte det, det bliver ikke anderledes ;) Tak søde du :) Klem Emily

 2. Hold nu k… hvor er du lækker – dit hår ditto. Det er nærmest helt urimeligt ;-) De sidste par gange jeg er blevet klippet har det også været hos Gun-Britt, det har jeg også været virkelig glad for og så er der simpelthen så skønt derinde.

  KH

  1. Og hold nu k… hvor er du sød <3
   Ja, der er altså bare så dejligt, elsker når jeg også bliver farvet og spenderer en halv dag derinde. Det er så dejligt et lille pusterum. Kram Emily

 3. I min verden hedder den nærmere “Blue hair don’t care” lige for tiden ;)

  Kan forestille mig, at det kan være ustyrligt, men hvis jeg var den langhårede type ville jeg altså også sætte pris på noget liv og fylde i håret frem for det glatte hår, som kan være umuligt at gære andet end glat. Jeg elsker i hvert fald at beundre dit smukke hår – også selvom jeg altid selv vil være korthåret :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… ja, det skal man nu heller ikke kimse ad, du er så modig!

   Ja, du har nok ret, er også glad for det. Det meste af tiden i alle tilfælde :)
   Klem til dig

  1. Tak hvor rar du er Caroline. Det er blevet mægtigt fint, viser i morgen :) Knus Emily

 4. Jeg har tyndt, glat skandinavisk hår, uden fylde overhovedet. Ikke spor spændende!
  Du har det SMUKEKSTE hår, og det tænker jeg altid når jeg ser billeder af dig.