Er du det nye ansigt for Casting Crème Gloss?

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’Oréal Paris

Jagten på den næste ‘Miss Glossy’, der skal være det nye ansigt for Casting Crème Gloss-kampagnen, er i fuld gang og går I med en lille modeldrøm i maven, kan jeg kun anbefale at man deltager.

Den udvalgte ‘Miss Glossy’ vinder nemlig tre luksuriøse dage i København, hvor hun blandt andet bliver stylet og nusset om af L’Oréal Paris’ dygtige hår- og makeup-artister og efterfølgende får taget billeder af en verdenskendt modefotograf. Resultatet ender selvfølgelig på de glossy sider i et modemagasin. Tror det bliver sådan en fin og spændende oplevelse for vinderen.

Jeg har selv (eller mit hår har ;) været forbi konkurrencesitet at lave mit eget ‘Miss Glossy 2015’-banner og jeg håber sådan (det må man godt ikke?), at det bliver en af mine læsere, der vinder konkurrencen. Er sikker på at I er nogle flotte damer :)

Har I lyst til at deltage, så klik jer forbi sitet og lav jeres eget banner.

Husk følgende tags på Instagram, når I uploader jeres bud: “#missglossy2015 #competition #castingcremegloss #lorealparisdk og @lorealparisdk”.

Held og lykke <3

 

(Visited 777 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer