To gode hårnyheder og rare julerabatter

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25
purepro4

Hermed en god, lille nyhed (faktisk to) til de af jer, der også er glade for Purely Professionals sager og ikke mindst et tip om gode julerabatter.

Jeg har brugt Purely Professionals hårprodukter i mange år efterhånden og er fortsat kæmpe fan. Det er gode, skånsomme og effektive no-nonsense produkter uden overflødig kemi og helt uden parfume. Det er tilmed nogle af dem, der gør mit hår allerpænest. Og nu er der kommet to nye favoritter i flokken.

Purely Professional har nemlig nu også lavet en hårkur, der skal virke i badet samt en hårolie. Jeg var mere end spændt på at prøve dem, da jeg holder meget af deres Treatment 1, der er en leave-in kur, som jeg også har brugt som plejende styling, til at samle hårspidserne.

purepro1

Og jeg blev heldigvis ikke skuffet. Hair Repair 2, der er en kur til både hår og hovedbund, gjorde virkelig gode ting for mit hår ovenpå surf-turen, der var ret hård ved lokkerne. Kuren indeholder bl.a. kokosolie, der er en af mine yndlingsingredienser til håret (og alt muligt andet for den sags skyld) og avokadoolie, der beroliger hovedbunden. Det er en meget plejende sag, der genopbygger hårstråets kerne af keratin. Det tager lidt tid, så lad gerne masken sidde 10 minutter eller mere. Resultatet er i dén grad ventetiden værd!

Oil 1 er et kæmpe hit og anbefalelsesværdig på flere områder. Ikke nok med at den er god i tørt som vådt hår (og drøj i brug!), så kan den også snildt bruges som kropsolie, massageolie eller endda i ansigtet idet den er uden silikone og kun med rene, gode olier som abrikoskerneolie, kokosolie og mandelolie.

Og så er den kun på 100 ml, så det går an at have den med i håndbagagen. Derfor nøjedes jeg med den som kombineret hårstyling og -pleje/bodyoil/ansigtsolie, da vi var i London i weekenden. Super med den slags produkter der kan bruges til flere ting. Olien har en mild kokosduft grundet kokosolien, duften forsvinder dog hurtigt.

TIP: Lige nu har Purely Professional en masse gode juletilbud og -rabatter, ligesom man kan få pakket sine gaver ind gratis.

Der er 8 forskellige juletilbud at vælge mellem og man kan spare op til 35% på de forskellige pakker. Se dem alle lige her.

purepro5

 

(Visited 2.883 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  De der fine elastikker (ikke BLAX… de andre)på billedet, hvor har du dem fra??
  Og tak for en super skøn, naturlig og mega inspirerende blog!

   1. Hej søde Emily,
    Jeg har selv meget tør, irriteret og skællende hovedbund, og jeg har også været utallige shampoos igennem – men jeg tænkte, jeg lige ville forhøre mig, hvorfor du anbefaler 0’eren og ikke 4’eren?

    Klem Camilla

    1. Hej Camilla, har ikke selv prøvet 4’eren, så den kender jeg ikke rigtigt, men måske den er den helt rigtige for dig. De er MEGET søde til at hjælpe/guide hos PP, så ring eller skriv evt til dem (nummer/mail) øverst i venstre hjørne på deres site. 0’eren er god til irriteret hovedbund da den ikke indeholder sulfater, der kan virke meget udtørrende og lokalirriterende. Har man deciderede skæl kan det godt være at 4’eren er bedre, men hør dem evt. ad :) Håber du kan få ro på hovedbunden. Kram E

 2. Jeg skal fortælle dig noget skægt, som ikke har noget med dette indlæg at gøre overhovedet :p Jeg er fra det mørke Jylland (Aalborg, og så mørkt er her faktisk heller ikke ;), og når jeg læser en blog af en, der virker ualmindeligt rar sådan på skrift, så har vedkommende inde i mit hoved lidt jysk dialekt. Nu har jeg lige set det klip med dig, hvor du snakker lidt om blomster og former, og jeg blev fuldstændig ligeså overrasket over din københavnske dialekt, som da jeg i sin tid så dig bage kage for DR. Ha! Der er altså langt fra Amager til Aalborg sådan i forhold til udtale ;)

  Det er sjovt! ….og gør mig i øvrigt ikke det mindste. Keep up the good work :)

  1. Åh hvor hyggeligt Marianne, er så glad for at du tog dig tid til at lægge den kommentar, den lyste op på en kedelig og grå onsdag :)
   Haha… ja, jeg er jo en ægte københavnersnude, født og opvokset på stenbroen. Men mestrer faktisk nordjysk ok, da jeg har en del Aalborgensiske veninder og tilmed en ekskæreste fra Gug på samvittigheden ;) Klem og dejlig dag til dig! Emily