Kom med til beauty event

human+kind1

På næste torsdag inviterer jeg sammen med Sephora i Illum til et hyggeligt arrangement i skønhedens tegn for at fejre, at man nu kan købe Human+Kind hos Sephora. Vi byder på lidt rart at drikke og spise, håndmassage, goodiebag til hver deltager, en konkurrence med en vildt sej præmie, gode shoppeprocenter og så fortæller vi lidt om den fantastiske, naturlige hudplejeserie Human+Kind.

Hvis du har lyst til at deltage (der er kun 20 x 2 pladser) så kig med længere nede og se hvordan du vinder billetter til dig selv + en veninde :)

Human+Kind er vildt lækre (og pæne!) ‘multitasking’-produkter, hvor hvert produkt kan bruges til en masse forskellige ting. Så man kan nøjes med færre produkter på badeværelseshylden. Eksempelvis er jeg meget begejstret for deres body oil, der også er god i hårspidserne og ansigtet. Produkterne er naturlige, miljøvenlige og fyldt med nærende og effektive, men skånsomme ingredienser. Og så er de ikke engang særligt dyre. Win win win :)

human+kind3

Vil du med til beauty event? 
For at vinde billetter til dig selv + en ledsager til arrangementet d. 26. november kl. 17.30-18.30 skal man blot lægge en kommentar til dette indlæg og fortælle hvem man vil tage med. Husk at lægge din kommentar inden mandag kl. 12.00.

Jeg trækker de 20 vindere mandag eftermiddag, hvorefter de får direkte besked pr. mail.

OBS! Arrangementet foregår i Sephora i stueetagen i Illum i København. Så man skal have mulighed for at være der næste torsdag (26/11) kl. 17.30 for at deltage :)

human+kind2

 

(Visited 1.191 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

108 Kommentarer

 1. Jeg ville tage min bedste veninde Mette med! Vi har begge haft vildt travlt med eksamen, så det kunne være rart med en tøse aften :)

 2. Jeg vil gerne have min søde kusine Signe med. Hun fortjener en god aften med lidt forkælelse :)

 3. Jeg vil helt sikkert tage min veninde Anne med, da det er hendes fødselsdag på næste torsdag. Hun er for nylig flyttet til København fra Aarhus, hvor jeg stadig bor, så derfor ses vi ikke så tit længere. Men lige præcis i næste uge skal jeg på kursus i København, og det er perfekt timing ift at fejre hendes fødselsdag sammen med hende. Hvis jeg tilmed kunne overraske hende med et selvforkælende event, ville vores lykke være gjort

 4. Verdens bedste lillesøster Ida <3 Som kæmper med studiestart og at finde sin plads i det nye, spændende liv, og derfor fortjener lidt forkælelse og søstertid.

 5. Vil invitere min søde veninde Cecilie med, hun er studerende og knokler meget frem mod jul så hun fortjener en pause fra studiebøgerne

 6. Jeg vil tage min gode bedste-veninde Kirse med. Vi elsker miljøvenlighed og hun vil blive så glad for at blive overrasket med sådan noget her :) Det er lige hende (og mig). Juhu.

 7. Jeg ville inviterer min gode veninde Pernille med så vi kan få et pusterum fra eksamenslæsningen

 8. Jeg ville tage min veninde Freja med. Vi har begge små børn og ikke meget tid til os selv, og hun er på vej ud af en trist periode. Håber det ville hjælpe hendes humør og vores begges beauty -karma ;)

 9. Jeg vil tage min veninde Patricia med.
  Vil være et skønt afbræk i min indlæggelse og i hendes hverdag som mor til en 2-årig.
  Lidt forkælelse går man vist aldrig galt i byen med, uanset hvad der så er ens livsvilkår.

  Har lægen godkendt arrangementet ? :-)

 10. Jeg vil tag min veninde med. Det er en jeg har lært igennem blog verden, hun er en fantastisk person, og hun fortjener en hyggelig aften med lidt selv forkælels <3

 11. Jeg ville tage min bedste veninde Christina under armen og slutte aftenen af med en hyggelig tøsemiddag og et glas vin et sted i byen:)

 12. Jeg ville tage min søde veninde Mette med. Vi elsker begge skønhedsprodukter, især de mere milde af slagsen :)

 13. Min dejlige veninde veninde Signe :) En aften i skønhedens tegn ville være velfortjent i denne periode, fyldt med eksamenpres og julestress. Hvis man selv bliver en smule forkælet er der et meget større overskud til alle andre, hvilket alle andre fortjener her op til jul.

  Krydset fingre ;)

 14. Jeg ville tage min engagerede søster med. Hun er frivillig fodboldtræner for en gruppe tirsdags-trætte damer hver uge. Hun fortjener i høj grad en sjat hverdagsforkælelse ;-)

 15. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg tage min søde lille søster Karen med.

 16. Jeg ville tage min mor med, fordi vi begge godt kunne trænge til lidt mor/datter hygge sammen, og skønne hudplejeprodukter ville kun gøre aftenen endnu hyggeligere

 17. Min søde veninde Sofie, som jeg ikke har set længe (da hun bor i KBH – selv er jeg fynbo) ville elske dette ! Kanon mulighed for at ses og lave noget super hyggeligt / lækkert

 18. Jeg vil tage min dejlige og søde veninde med da hun snart har fødselsdag. Hun døjer meget med sart/irriteret hud og kunne være sjovt at introducere hende for et nyt mærke.

 19. Jeg ville helt klart tage min veninde Ditte med! Vi er ved at skrive eksamensopgave sammen, så vi kunne godt trænge til lidt forkælelse ;)

 20. Uhhh, hvor lyder det som et fint event. Jeg ville elske at invitere min yngre søster med til eventet, så kan hub få øjnene op for lækre beauty-produkter. Jeg krydser fingrer for at kunne komme til eventet.

  God bedring med hovedet:)

 21. Jeg ville tage min gode veninde Søs med, hun har haft en lidt hård periode så hun kunne godt trænge til lidt ekstra forkælelse :)

 22. Ej, sikke en fin indpakning de produkter har! Jeg ville tage min dejligste veninde Ane med, som har fødselsdag i morgen, og dertil ville det være perfekt med sådanne en overraskelse :-)

 23. Jeg ville tage min mormor med da hun har hjulpet mig igennem en svær tid og fortjener at blive forkælet og vide hvor meget hun betyderfor mig!

 24. Ih hvor lyder det lækkert!
  Jeg ville drøngerne forkæle min skønne veninde med sådan en omgang. Hun har haft et hårdt år med stress og kærestesorger, så en god aften med skønhed og lækkerier villle ikke skade :)

 25. Jeg krydser fingre for, at jeg kan hive min travle veninde, Emma, med til arrangementet. Det kunne da være så skønt!

 26. Jeg ville tage min veninde og gamle kollega Mette med. Jeg får set hende alt for sjældent på grund af en alt for travl hverdag. Så jeg ville elske at invitere hende med ind til en rigtig tøseaften.

 27. Jeg ville tage min lillesøster med – vil være god anledning til at starte en tøseaften på ❤️

 28. Det lyder hyggeligt! Jeg ville tage min rigtig gode veninde med som jeg ser alt for lidt fordi vi begge har travlt med arbejde.

 29. Jeg ville tage min søde veninde med til dette skønne event! Det ville også være en perfekt måde at fejre en afleveret metodeopgave på :) Og starten på en ny makroøkonomiopgave… ;)

 30. Jeg ville tage min mor med, som fortjener noget forkælelse inden en stor operation i december (:

 31. Iiiiiiih, det er da lige noget for sådan en barslende dame som mig! Efter adskillige måneder i barselsboblen vil det være noget så hyggeligt at komme ud og være med til sådan et selvforkælelses-arrangement med en god veninde – jeg tror, Freja vil blive glad for en invitation :-)
  PS: God bedring med hovedet, håber det går fremad :-)

 32. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at have min veninde Nina med. Vi er helt pjattet med, at spa hygge, og jeg er stadigvæk på su, så ville være dejligt at kende til lækre produkter på budget, så vi kan holde spa aftner oftere. Bedste hilsner fra Louise

 33. Jeg ville tage min bedste veninde med. Vi har begge gået igennem en meget travl og stressende periode og kunne godt bruge en tøse aften. Det her ville jo være perfekt! :)

 34. Jeg ville tage min veninde Sofie med. det lyder som en aften vi begge ville elske, da vi går meget op i at bruge naturlige produkter.

 35. Jeg vil tage min bedste veninde Anja med, som døjer lidt med nogle dumme problemer og derfor fortjener en hyggelig aften med massere af forkælelse.

 36. Vinder gerne deltagelse til en sen eftermiddag i forkælelsens tegn. Vil tage min veninde Mette med. Sidst vi bookede tid til behandling sammen gik der kuk i kalenderen

 37. Jeg ville tage en af mine tætteste veninder – Alberte under armen til en aften i pigernes tegn <3

 38. Jeg ville tage min dejlige veninde med, som virkelig har været igennem et hårdt forår og efterår, med brækket ben og efterfølgende skade i ryg. Jeg ville elske at overraske hende med sådan en tur, forkæle hende, samt tage hende væk fra det smertehelvede hun er i for en stund !

 39. Kære Emily.
  Jeg ville elske at tilbringe en aften i Kbh med min søde datter. Overraske hende med aften i skønhedens tegn. Temmelig sikker på hun ville begejstres

 40. Jeg vil tage min søde veninde Anna med. Vi ses ikke så ofte som dengang vi læste på RUC. Nu tager børn og arbejdsliv meget tid og lader ikke megen plads til venindeaftaler. Derfor kunne det være rigtig hyggeligt med sådan en veninde date med skønhedsforkælelse :-)

 41. Jeg ville tage min søde veninde Tenna med. Vi har begge travlt med at jonglere studie og arbejde og får set hinanden alt for sjældent. Det ville være så hyggeligt at komme til sådan et fint event sammen med hende :)

 42. Jeg ville tage min bedste veninde Stephanie med. Jeg ser hende ikke tit nok, da vi begge har en masse ting i hverdagen. Derfor ville jeg rigtig gerne kunne invitere hende på en hyggelig aften :-)

 43. Jeg ville tage min skønne søster med, for at få lidt kvalitetstid med hende inden den travle juletid.

 44. Hvis jeg var så heldig at vinde billetter til denne skønheds-event, ville jeg helt klart invitere min søster Britt for hun har så travlt med sine studier og eksamner at vi ikke ses så tit i øjeblikket

 45. Jeg vil tage min gode og nye veninde med, som har taget så godt imod mig efter jeg flyttede til Kbh i foråret.

 46. Hvis jeg er heldig, vil jeg tage min veninde Sofie med. Hun er lige blevet mor, og fortjener vaskeægte forkælelse

 47. Sikke et lækkert event! Ville elske at tage min søster med og supplere aftenen med mad og et par gode drinks :-)
  Kh.

 48. Jeg ville tage min nye veninde med, da vi begge går op i makeup og det derfor ville være en god oplevelse sammen, der kan gøre vøres nye venskab endnu bedre :)

 49. Det kunne være rart med lidt søster/tøse hygge inden denne kommende juletid. Så jeg vil lokke min søster(Dorthe) med.

 50. Jeg ville tage min søde veninde India med. Hun skal have lidt forkælelse, før specialet skal skrives

 51. Ihh det lyder skønt! Jeg vil tage min veninde fra studiet, Sofie med. Vi bøvler begge med lidt træls og tør hud om vinteren og deler altid oplevelser/gode råd med hinanden om det emne – så en aften med lækre skønhedsprodukter ville jo være perfekt! Og en skønt afbræk fra studiet, der tærer lidt for tiden :-)

  God dag, mvh Julie

 52. Ej, hvor jeg godt gad dét! Jeg vil tage min søde studieveninde, Luna, under armen :) Vi har travlt med skolen for tiden, og ser ikke så meget til hinanden – ud over når vi laver skolearbejde…

 53. Jeg ville invitere en af mine bedste veninder med som jeg desværre ikke ser så tit som jeg gerne vil fordi vi begge har så meget at se til. Det lyder så hyggeligt og tror vi begge ville have godt af sådan en hygge aften! :)

 54. Det lyder så lækkert! Jeg vil tage min søde veninde Julie under armen, vi er begge LIGE flyttet til København (vi snakker forrig weekend) og hvilken bedre måde at byde København velkommen, end at tage med til et fint Emily Salomon event?

 55. Lyder totalt hyggeligt! Jeg ville invitere min søde søster med, der har været en kæmpestor hjælp og støtte, i forbindelse med min fantastiske mands kræftsygdomsforløb.

 56. Jeg vil tage min veninde Caroline med, fordi hun fortjener lidt forkælelse midt i hendes jobsøgning. <3

 57. Ej, det lyder hyggeligt. Jeg vil tage min veninde Nanna med til arrangementet, hvis jeg vinder:)

 58. Jeg ville tage min søde søster med, der æælsker alt med hudpleje og som sværger til Sephora!

 59. Jeg vil rigtig gerne tage min veninde Pernille med. Jeg har hudallergi i ansigtet,som jeg haft det meget svært med, fordi jeg følte mig grim. Min veninde har været den sødeste og støttende person, og altid fået mig til at glemme min allergi bl.a. ved at lade som om, det slet ikke var særligt slemt. Jeg ville derfor meget gerne tage hende med til en hygge aften, hvor hun kan blive introduceret for et produkt, som jeg også synes er godt.

 60. Lyder som et skønt arrangement! Jeg vil tage min højgravide veninde med, hun trænger i den grad til lidt forkælelse og håndmassage. Og så lyder det som nogle gode naturlige produkter som man også kan bruge som gravid og ammende. Jeg krydser fingre!

 61. Hvis jeg vinder to billetter vil jeg rigtig gerne invitere min veninde Sonja med til eventet fordi hun har taget så godt i mod mig efter min nylige flytning København. Det er guld værd når man har en så god en veninde!

 62. Vil utrolig gerne med til dette arrangement med min gode veninde Caroline. Vi elsker begge Sephora, og det kunne være super hyggeligt med en veninde aften og få en break fra en travl hverdag

 63. Søster! Vi er på en (lidt forsinket) fælles rute mod at blive bedre til skønhed, og jeg tror en tur i Sephora kunne være et virkelig lærerigt og underholdende indslag :)

 64. jeg ville tage min søde kusine med, som jeg desværre har forsømt lidt på det seneste…. En god veninde-aften er lige hvad vi trænger til!

 65. Jeg vil tage min skønne veninde Linnea med, da hun døjer med en dum diskus prolaps og fortjener en hulens bunke forkælelse!

 66. Jeg ville elske at vinde, for så ville jeg invitere min kære veninde Susanne med, der desværre oplever modvind i sit liv pt. Hun trænger til at blive hygget om og forkælet – og hvis der kun kan vindes een billet, så skal hun ha’ den for sig selv. Hun er det mest betænksomme menneske, og fortjener det bedste i verden <3
  Klem fra Trine

 67. Jeg ville tage min søde veninde Pernille med. Vi har begge en travl og presset hverdag – og ikke rigtig tid til at se hinanden. Dette arrangement lyder som en perfekt anledning :-)

 68. Jeg vil invitere min herlige veninde Stine ud af barselsboblen. Hun fortjener lidt ekstra forkælelse og har efter hendes fabelagtige baby kom til verden endnu mere fokus på effektive og miljøvenlig lækkerheds-produkter.

 69. Jeg vil tage min dejlige veninde Charlotte med! Jeg er lige gået i gang med min SRP opgave i 3.g, så derfor har jeg ikke særlig meget tid til at ses med hende den kommende tid – så sådan en aften i skønhedens tegn ville være skønt på alle punkter! :-)

 70. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min lille søster med. Hun bygger hus med sin kæreste og kunne godt trænge til et lille break:)