Små ting

{Meget midlertidigt setup, men hjemmekontoret er nu en realitet}

Den forgangne uge blev primært tilbragt i Sydvestfrankrig og derefter stod den på fejring af, at min gamle lejlighed er blevet solgt fredag (med en lille shoppetur og middag på Skovriderkroen), ‘bryllupsfest’ lørdag aften og ellers en hel masse udpakning og oprydning i løbet af weekenden.

Og nu er jeg saftsusemig endelig (!) i mål. Ok, jeg mangler 5 små kasser, men alligevel. Det har været verdens mest langtrukne flytning og jeg kan kun anbefale, at man får ordnet alting i én ombæring (mens man alligevel er helt ‘flyttehøj’) når man flytter og ikke tager på festival og tre ugers ferie dagen efter man er flyttet. Og derefter ikke har en ledig weekend til at gå i krig efterfølgende. Lesson learned!

Men nu er det ordnet og det føles SÅ rart. Nu kan den egentlige indretning gå i gang og jeg har allerede oprettet et midlertidigt arbejdshjørne i mit kontor. Jeg holder af at arbejde hjemmefra, men det bliver nu engang rart ikke at skulle sidde ved spisebordet altid og at kunne gå til og fra, lukke døren osv. En lille ting med stor effekt. I der arbejder hjemmefra eller studerer, ved sikkert præcis hvordan jeg har det :)

Rigtig dejlig uge til jer allesammen!

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week special. Finally unpacking the remaining boxes from when I moved in with my boyfriend in July (!), an impressive bouquet of hydrangeas, breakfast when in France, a very pretty hotel bar, wedding cake and and a feature in Danish Fit Living magazine among other things. 

Have a great week everyone :)

{Fik de flotteste, kæmpestore hortensia af verdens sødeste kæreste i fredags}

{Morgenmad i Frankrig <3}

{Var helt forelsket i hotelbaren på Hotel de l’Opera i Toulouse}

{To spændende, nye bøger fra to seje damer. Mit grønne køkken af Ditte Ingemann fra The Food Club og Superhud af Annette Kristine Poulsen fra Beautyspace}

{Bryllupskage fra La Glace til Golden Days afslutningsfest i lørdags. Alternativt brudepar her ;)}

{Penny og jeg i septembernummeret af Fit Living}

{Alting (ok, næsten) er langt om længe pakket ud af de sidste flyttekasser. Nu mangler vi bare bogreolen}

(Visited 2.324 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

    1. Det er skam en lille bandit fra IKEA :) Kan ikke huske hvad de koster, men det er ikke ret meget. Knus Emily

    1. Helt helt enig. Kunne være jeg skulle genlæse den snart. Så hyggeligt og sær :)

  1. Hejsa :-) fin fin blog! Må jeg spørge dig, hvilket program du bruger til billedredigering samt hvilket kamera du skyder med? Hav en skøn dag!

  2. der bor Hollywoodstjerner på vejen, Extremely Loud and Incredibly Close og Belejring er tre af de bedste bøger jeg har læst, tror jeg.
    Elsker når vi får lov at kigge ind i din “læseverden”!

    1. Ja, der er nogle rare sager iblandt, dejligt at det også har været gode oplevelser for dig :) Klem Emily