Små ting

{Bananpandekager til morgenmad på en mandag}

Jeg er stadig syg. Lige syg. Det rykker sig slet ikke. Har hostet hele natten og ikke lukket et øje, æv. Prøver lige at fortsætte med at holde humøret højt, men det føles nu altså lidt træls (omend det sikkert i en eller anden grad er selvforskyldt), når vejret udenfor er helt fantastisk og der er 1000 ting man gerne vil deltage i, men som man bare må melde fra til.

Nå, brok bliver man i alle tilfælde ikke rask af, så jeg vil fortsætte seriekiggeriet (kører på med Narcos lige nu), lære Penny et nyt trick, arbejde lidt fra sofaen under et tæppe og så se om ikke jeg kan sove en lille lur. Heldigvis er der lidt gode ting fra den forgangne uge at kigge tilbage på og så glæder jeg mig ellers til en hel masse ting i den kommende uge, der byder på butiksåbninger, tandlægebesøg (ja, det kan jeg altså godt lide), morgenmad på D’Angleterre, 40-års fødselsdag lørdag og andet rart. Skal bare lige være helt frisk først :)

Håber at I får en fabelagtig (og ganske sygdomsfri) uge <3

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week feel extra special.

{Blog, blog, blog til ære for Alt for damerne i tirsdags, der bl.a. forevigede ovenviste scenarie. Resultatet kan ses til november}

{Efterårsstilen}

{Jeg har arvet dette smukke ur fra min elskede mormor, men har først lige fået det restaureret (skulle lige tage tilløb). Glædes over at mindes hende, hver gang jeg skal se hvad klokken er}

{Elsker min ‘lille’, vilde fingerphilodendron der er ved at vokse ud over alle breder. Tips til fine (store) potteplanter modtages gerne, den skal fluks plantes om}

{Fra mig til mig. Nye støvler med perfekt hælhøjde og rå detaljer fra IRO}

{På Sokkelund at spise (virkeligt gode!) burgere med søde Sofie}

 

(Visited 2.524 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Nu ved jeg ikke hvor store potter du skal bruge, men jeg købte nogle forholdsvis store i en bolig-butik på Elmegade næsten lige overfor Hooha ;-)

  1. Åh jamen det var jo nemt, der kommer jeg ofte. Der vil jeg fluks kigge. Mange tak for tippet :) Klem Emily

  1. Nope, not a chance. Det var kun til ære for Alt for damernes fotograf ;) Deres billede blev taget i en hel anden vinkel, hvor det (åbenbart) så pænest/mest naturligt ud sådan :)

 2. Øv hor surt du stadig er syg, men der er ikke andet at gøre, end at få det slappet væk. God bedring i hvert fald!

  Det er altid dejligt med nogle gode ting at kigge tilbage på. Og hvor er det et fint ur du har arvet fra din mormor – dejligt med et fint minde.

  1. Nej det tænker jeg også. Omend jeg snart ikke gider mere afslapning ;) Tak <3

   Ja, så dejligt, det er virkeligt smukt og er glad for at have sådan en ting fra hende, som jeg ved kan følge mig. Klem Emily

 3. Sikke dog et fantastisk arvestykke! Din mormor har jo tydeligvis har lige så god stil som sit barnebarn. Smukt at du kan mindes hende på den måde :)

  God bedring! Hvis du har brug for nogen til at gå de der støvler til, mens du ligger syg, så siger du båre til ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, helt vildt. Det er jeg også så glad for og især for betydningen og alle minderne der ‘gemmer’ sig i det :)

   Takker, det er meget meget venligt af dig hehe ;) Kram

 4. Øv med den efterårssnue – rigtig god bedring!

  Jeg skal spise på sokkelund i denne uge – kan du anbefale en særligt god burger? ;-)

  1. Jeg tog ‘bare’ den klassiske og den var så lækker! Ved at mine forældre er fans af den med tatar :)

   Og mange tak :)

 5. Rigtig god bedring :-) Du har helt sikkert prøvet de fleste gode råd, men hvad med varm hyldeblomst/hyldebærsaft, det plejer jeg at drikke, når forkølelse og hoste har angrebet. Rart at læse, at jeg ikke er den eneste der godt kan lide at gå til tandlæge – familien ryster stadig på hovedet af mig ;-) Kh Maiken

  1. Will do om ikke andet lyder det jo lækkert :) Tak for tip.

   Haha… nej den er vi nok ret alene om ;) Kram

 6. Ej, hvor er uret fra din mormor smukt! Sikke et dejligt minde <3

  Og så er jeg simpelthen nødt til at kommentere den FANTASTISKE monstera plante! Er du vimmer! Har den hele tiden haft så store "huller", eller plejer du den supergodt? :D (Sammenligningen af dig som Bree Van De Kamp på Miriams Blok er så spot on, haha!)

  1. Tak <3
   Jamen jeg er jo Bree, så jeg passer den bare supergodt og den stortrives ;) Ej det er nok den halve sandhed (for passer godt på den), men den anden del er at vi bor MEGET lyst (store vinduer på begge sider) og det lader til at den elsker det :)

 7. Jeg er tosset med efterårsstilen på det tredje billede! Hvor mon dine sko er fra? Dem behøver jeg vist i mit liv. ;) haha.

  Og rigtig god bedring. <3 jeg har også lige været nede med flaget. Efteråret er skønt, meeeeen den klassiske forkølelse kan jeg godt undvære. ;)

  1. De er fra Ivylee, SÅ fine elsker mine :) Tror også dit liv vil blive bedre med dem ;)

   Tak, ja det er virkelig nedtursdelen ved efterår…
   Klem

 8. Helt varmt vand (som hvis du skulle lave the) med citron skiver i hjælper også mod ondt i halsen (og så er det jo også så gavnende på så mange andre måder, som du tidligere har skrevet om ;-) )! God bedring!

 9. Hvor er det et smukt ur, og ja, en fin måde at mindes :)
  Jeg “stjæler” lige tippet om de store potter da jeg også har en plante der er long overdue en omplantning. Nå ja, og stjæler da også lige opskriften på bananpandekagerne, dem skal jeg vist prøve i weekenden :)
  God bedring!