Små ting

{Souvenirs fra mine forældre, der lige har været i Spanien: Lokale klementiner og salt}

Ok, den seneste uge var ikke helt den morsommeste. Jeg lå syg stort set hele ugen og blev først så småt frisk hen ad lørdag. Og ugens egentlige højdepunkt var derfor Zulus glimrende formiddagsprogram (Gossip Girl, Et umage par, Desperate Housewifes, Beverly Hills). Men så nød jeg ellers også min weekend og det at blive luftet lidt igen, så meget desto mere efterfølgende. Var til alletiders fødselsdagsfest lørdag og på loppemarked på Bryggen og i drive in bio søndag. Rart.

english med grey2

Some of the little things that made the past week enjoyable. Some cute souvenirs from my parents, the morning light in our apartment, my survival kit from last week when I had the flu, a new, cool greyhound necklace, my neighborhood, a basket full of organic veggies and a trip to the drive in cinema.

{Lysindfaldet i vores lejlighed}

{Mit overlevelseskit sidste uge da jeg lå syg}

{Ny yndlingshalskæde fra Jukserei, næsten en løbende Penny}

{Dejlige Islands Brygge. Her er jeg altså blevet glad for at bo}

bryggen

{Derfor har jeg også optur over, at der er kommet et Islands Brygge handle på Snappen (jeg hedder i øvrigt emily.salomon)}

{Elsker at modtage søndagens grøntkasse}

{I drive in bio i går med dyner, puder, nap-sack, madkurv og slik}

(Visited 2.497 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Godt at høre, at du er på toppen igen!

  Hvor er det altså utroligt, at du kan have så fantastiske en uge, når du har ligget syg så meget af tiden! Hvor er jeg bare misundelig på Bryggen-crépes og drive-in hygge. Den slags kunne vi godt bruge lidt mere af her i Odense :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Uh det var vist også kun en fantastisk weekend, men man må jo få det bedste ud af det man har :) Klem og god uge til dig

  1. Vi så Klovn i Lynge Drive In :) Elsker det sted og hele stemningen omkring drive in :)

 2. åh jeg nyder ellers at læse med herinde, men de reklamer bagved forstyrrer simpelthen mine øjne for meget, at jeg næsten ikke kan holde ud og læse herinde :(

  1. Hej Marie,
   Du skal bare installere AD-blok på din computer, så slipper du for reklamer ikke kun her men på alle hjemmesider.

   Vh Lisbeth

  2. Det forstår jeg godt Marie, den Klovn-reklame er lidt for voldsom. Jeg beder dem, der styrer mine annoncer om at fjerne den i morgen. Kh. Emily

   1. Tak Emily :)
    Jeg ved godt, at reklamer kan man ikke komme udenom, men de reklamer der bevæger sig og flimrer, forstyrrer alt for meget for selve indholdet på din dejlige blog!
    (det var nu rimmel reklamen igår, og nu her var det klovn reklamen, som jeg kan se også forstyrrer…). Måske er jeg bare sart ;)

    1. Hehe… forstår dig altså godt og mange tak for forståelsen den anden vej også :)
     Rimmel havde jeg ikke lagt mærke til som forstyrrende, men er selv lidt træt af Klovn… Klem Emily

 3. Hej Emily
  Elsker disse slags indlæg!
  Min søster og jeg skal i drive in bio i Lyngby i morgen, og ville høre om du havde noge råd til hvor vi kan spise inden i nærheden? (i en nogenlunde prisklasse)