Souvenirs

DOUBLE TROUBLE: VOGUE PARIS ET SON T-SHIRT

Der var ikke meget tid til shopping, da jeg var i Frankrig i sidste uge, men hvad gør det, når man kan få alt man behøver i lufthavnen? Jeg købte massevis af surt slik (det er de altså gode til og så hedder det noget skægt, se bare nederst i dette indlæg) og et fransk Vogue og var tilmed så heldig, at der fulgte en fin tee med.

Hvert år følger der en limited edition t-shirt med deres septembernummer, men det er aldrig tidligere lykkedes mig at få fat i en. Ville så gerne have haft den fra sidste år. Men kan mærke, at jeg helt får lyst til at gøre det til en lille mission nu at samle på dem. Så bliver jeg jo desværre nød til at skulle et smut til Frankrig hvert år omkring september ;)

ENGLISH RECAP: No time for shopping while in France? No problem when the Vogue Paris you buy in the airport comes with a cool tee. Every September the magazine comes with a limited edition tee. I’m going to start collect them from now on ;)

God inspiration (og den obligatoriske nipple), franskundervisning OG en t-hirt. Det er (næsten) bedre en et Kinder-æg ;)

(Visited 1.547 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Den obligatoriske nibble? I øvrigt skal jeg have en ny paraply og tænker, at de bedste paraplyer fås i London. Så der er jeg jo nødt til at tage over :-)

  1. Ja, der er næsten altid en bar babs eller to i fransk Vogue ;)
   Og ja, tror da helt bestemt at du må en tur til London så. God tur :) Klem Emily

  1. Haribo i varianterne Cherry, Orangina, Crocodile m.fl. og det er alle dem der hedder noget med Pik (ja sorry). Nyd Frankrig :)

 2. Åh Paris er også bare fantastisk! Nu har jeg luret på den mønstret pink bog der ligger i baggrunden på glere forskellige opslag, og er simpelthen nødt til at høre hvad det er for en!? Den pynter jo yderst meget ;)

 3. Lisbeth: Glühwein må være det du mener? Den er så stærk, at man ikke skal indånde mens man tager en tår!
  Emily, jeg synes egenlig at den t-shirt fra i år er endnu federe, hvor er du heldig!!

 4. Sikke en fin T-shirt :-) jeg må huske at kigge efter bladet, når jeg forhåbentlig skal til Paris i september næste år – min far fylder 75 år og vil holde fødselsdagen i enten Rom eller Paris :-) Kh Maiken …. ps: fed lampe på øverst foto…