Vind: Din favoritfrakke

Skærmbillede 2015-10-02 kl. 14.48.52

IT’S COAT SEASON!

Frakkesæsonen er over os og jeg har fundet min hvide frakkeyndling fra Selected Femme. Hvis du også godt kunne bruge sådan en eller noget andet af deres overtøj, kan du være med i SELECTEDs instagramkonkurrence om din favoritfrakke.

Alt du skal gøre for at deltage, er følgende:

 1. Følge SELECTED_OFFICIAL på Instagram
 2. Tage et billede af din favoritjakke* fra SELECTED og upload det til Instagram
 3. Tag @SELECTED_OFFICIAL
 4. Hashtag #MYSELECTEDCOAT
 5. Hashtag #FEELSELECT

10 vindere bliver udvalgt tilfældigt på Instagram, og vinder frakken, de har Instagrammet. Konkurrencen slutter den 8. oktober 2015.

Se masser af lækkert overtøj her.

SELECTED finder 10 vindere. Konkurrencen løber fra den 24. september 2015 til den 8. oktober 2015. Vinderne bliver udvalgt tilfældigt og kontaktes direkte på Instagram fredag d. 9. oktober 2015. Deltagere skal være min. 18 år for at deltage. Bestseller A/S ansatte kan ikke deltage.

*Gælder ikke læderjakker.

(Visited 1.445 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Altså undskyd på forhånd mit sure opstød :) Men jeg er ved at være rigtig træt af forskellige brands konkurrencer hvor man skal tagge og poste osv for at vinde en jakke, en ring, en creme el. lign. Måske er jeg også træt af “alle os” der sælger os selv så billigt og deltager i de her konkurrencer. Jeg synes slet ikke at gevinsterne står på mål med den enorme omtale en virksomhed kan redde sig ved at udlodde en lille gevinst.
  God mandag og tak for en super fin blog!

  1. Hehe… jeg forstår godt hvad du mener. Men man kan jo blot lade være, hvis ikke man synes det er det værd. Og mange er rigtigt glade for konkurrencer :)
   Da jeg var barn var jeg VILD med konkurrencer og det var før mail, mobil osv. Dengang man skulle sende et postkort (med et frimærke på!) med et svar for at deltage. Med andre ord betalte jeg penge (og en hel del over tid) for at deltage. Og jeg gjorde det troligt ;) Det kan jeg godt le lidt ad nu…

   1. Så enig, man kan bare lade være at deltage. Jeg deltager også kun på dem hvor man kun skal lægge en kommentar. Jeg ser bare en tendens der vokser med lynets hast og synes debatten er vigtig :)
    ÅÅh ja jeg husker også de konkurrencer, hæ hæ :)

 2. Jeg har ikke instagram, men kunne ikke lade være med at kigge alligevel. Jeg er selvfølgelig vild med den hvide, som du har på. Sidste vinter ledte jeg efter en duffle frakke og kunne ikke finde en, som var af god kvalitet og som var til at betale. Indtil du bloggede om den fra Redgreen (de havde 50% udsalg – derfor jeg havde råd). Det er stadig min yndlings frakke.