Vind: Et signeret eksemplar af Hvedagsglamour

forside_zps8blti3ib

#HVERDAGSGLAMOUR

I anledning af bloggens fødselsdag sætter jeg 5 signerede eksemplarer af min bog Hverdagsglamour – en guide til skønhed, stil, mad, indretning og oplevelser på højkant. For at være med i konkurrencen om et eksemplar skal I blot lægge en kommentar nedenfor, hvor I fortæller mig, hvad der gør jeg glade helt ned i maven i hverdagen. Det kan være store som små ting.

For mig er det blandt andet Penny, min kæreste, kaffe, chokolade, pæne støvler, god mad, at ligge i ske og at være udenfor og prøve nye udfordringer.

Konkurrencen slutter på søndag d. 4. oktober kl. 12 og jeg trækker de 5 vindere umiddelbart efter.

signering_zpshmfjxhm3

Der er 5 signerede eksemplarer på højkant til 5 heldige vindere. Billedet ovenfor er fra da jeg signerede 200 (!) eksemplarer i juni, til de der havde forudbestilt bogen. Håber sådan at I alle blev glade for den <3

Nedenfor kan I se nogle af mine egne yndlingssider fra bogen, der bl.a. indeholder trin-for-trin guides til hvordan man lægger eyeliner og krøller hår, idéer til hvordan man sammensætter sin basisgarderobe (og kombinerer den på kryds og tværs), opskrifter på hurtig og sund aftensmad (og morgenmad), pakkelister til når man skal rejse og tips til bedre feriebilleder samt indretningsidéer og DIY-guides. Og meget mere.

Med andre ord masser af inspiration, men også en lille håndbog til en hel masse :)

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.46.04

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.42.47Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.46.18Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.44.37Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.41.47 Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.45.42Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.48.15 Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.47.21Skærmbillede 2015-09-27 kl. 10.44.51

 

(Visited 2.779 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

442 Kommentarer

 1. Min kæreste gør mig glad helt ned i maven, når jeg kommer hjem fra en lang dag på studiet og trænger til en lang krammer og lidt kærlighed :D Dét ser jeg frem til at komme hjem til hver dag!

 2. Noget der gør mig glad i hverdagen er min morgenmad. Jeg ELSKER morgenmad, det er mit ynglingsmåltid og en stille morgen med god tid til at læse blogs, spise morgenmad og drikke kaffe, så starter min morgen helt perfekt, og jeg er derfor ofte glad fra morgenstunden af, og forhåbentlig også resten af dagen. God søndag.

 3. Jeg har i nu flere måneder drømt om at købe din bog (den er ret højt på næste-bogkøb-listen), så jeg kan sidde i min seng med en varm kop te og blive (endnu mere!) opslugt af dit lille fine univers. Dén tanke gør mig glad! Derudover gør mine veninder og en helt særlig familie, at jeg hver dag føler mig taknemmelig og glad dybt nede i maven. Med ønsket om en god søndag og håbet om at vinde et signeret eksemplar – Anne

 4. Det der gør min hverdag skøn er når min kat Nobel insisterer på at blive kløet bag ørene, når spinninginstruktøren har lavet en fed spilleliste og når kæresten overrasker med hverdagsmad tryllet frem på grillen, og der er lavet lækker tilbehør efterfulgt af en hyggeaften på sofaen i selskab med en god film og chokolade, og det bare er en helt almindelig dansk efterårs tirsdag.

 5. Grønne planter, neglelak på fingrene og min kærestes hjemmelavede mad er sikre hverdagshits for mig :)

 6. Jeg elsker stille og rolige morgener, hvor Go’ Morgen Danmark kører i baggrunden.
  Jeg værdsætter menneskene omkring mig, som til enhver tid kan putte et smil på mine læber.
  Jeg er ret så vild med lune boller og smeltet pålægschokolade – og egentlig bare chokolade generelt.
  Solskin gør mig glad, og det samme gør musik; derfor er gåture i solskinsvejr med musik i ørene helt fænomenal!
  Efterår med lune cardigans og halstørklæder er nu heller ikke så tosset :)
  … Jeg er i det hele taget ret glad:)

 7. Jeg bliver altid virkelig glad når jeg skal have aftensmad, næsten ligemeget hvad det er.
  Og monster lykkelig hvis der er dessert! :D (Specielt hvis det er min kæreste som tilbereder og serverer det for mig ;-))

 8. Helt klart min kæreste, min familie og selvfølgelig min lille prut af en hund ;) de kan få mig til at grine selv på de dårligste dage. Det er guld værd! Det varmer helt ned i maven at vide man har folk der vil gå langt bare for at se en smile <3

 9. Noget der kan gøre mig helt utrolig glad er når jeg mærker et solstrejf i mit ansigt eller når jeg får et uventet smil med på min vej.
  Krydser fingre!!! :-)

 10. Det der gør mig glad, er når man får ros og anerkendelse for det arbejde man gør. Når jeg kigger på min kæreste. Når jeg mødes med veninder. Når jeg griner med min søster.

 11. Det er lidt luksus, men jeg bliver glad helt ned i maven af at rejse. Sådan virkelig! Jeg er i New York lige nu, og jeg bliver aldrig træt af storbyen :-D
  Vil så gerne læse din bog!

 12. Solskin, min kærestes kys, når min niece kalder mig moster med et meget lang s og at gå gennem nedfaldne kastajner.

 13. Noget af det, der gør mig rigtig glad, er min dejlige søn, min kæreste, når mennesker viser omsorg for hinanden, et lækkert måltid, min hund og kat. :)

 14. I morges blev jeg glad på den der helt nede i maven måden, og jeg er det faktisk stadig. I en travl hverdag, hvor programmet er tætpakket, er det fantastisk, når der lige pludselig er en helt fri solskinssøndag som i dag, hvor man ikke skal andet end at nyde at lave ingenting. Dagen startede med dejlig morgenmad på terrassen med elskede mennesker efterfulgt af gåtur gennem parken i solskin. Man kunne mærke den rene efterårsluft helt ned i lungerne, og det er altså ren lykke :-)

 15. Min bedste vens kram gør mig så glad. Og efterårets sprøde luft i solskin, præcis som i dag. Jeg går ud en tur i skoven om lidt. Og mine nye bomuldsgrene gør mig glad, og det besøg min søster gav mig i går, for det var så rart at se hende.

 16. Det der gør mig glad helt ned i maven i hverdagen er blandt andet:

  Min kærestes smil (er stadig helt tosset med den mand, som har været min kæreste i 8 år)
  Frisk brygget kaffe
  Følelsen i min krop efter en hård Crossfit- træning
  Lækre hjemmelavede simre retter
  Mine nye vinterstøvler, som jeg fandt i Kassandra med -60%

 17. Jeg får den der helt rigtige lykkefølelse, når jeg har en stille morgen, inden min nyfødte baby og kæreste vågner, hvor jeg kan sidde under dynen med køleskabsgrød, kaffe i koppen og læse blogs. Det er bare et kæmpe åndehul for mig, før min dag står på amning, bleskift osv :D

 18. Når min dalmatiner krøller sit plettede fjæs helt sammen i begejstring over, at jeg kommer hjem, kaffe i smukke krus og snevejr.

 19. Noget af det, der gør mig allermest glad i hverdagen (der er heldigvis en lang liste over ting, der gør mig glad helt ned i maven) er at få uventede blomster af en sød kæreste, der lige syntes jeg manglede (og ham i sig selv naturligvis), at se min savnede familie, der befinder sig langt væk fra København i Jylland, at bruge en masse tid med mine søde nye veninder i København, der er blevet til min nye “familie”, når der er ekstra langt hjem til det mørke Jylland. Særligt efterår, forår og sommers magiske lys, kan give en ualmindelig speciel start på dagen, hvor jeg kan blive helt glad i låget, hvilket heldigvis forfølger mig resten af dagen – sådan nogle dage er der gudskelov flest af i min hverdag, og er en stor del af grunden til, at jeg kan vågne med et smil hver morgen.

 20. Først og fremmest må det være min kæreste der gør mig glad helt nede i maven, selv efter 2 år sammen. Udover ham, bliver jeg simpelthen bare glad for de små ting i livet. Små gode gerninger der får andre til at smile, folk der smiler på gaden, duften af blomster, og følelsen af solstrålerne der trænger sig igennem hist og her. :)

 21. Det der gør mig lykkelig helt ned i maven er at lave min morgenmad, morgen the og så sætte mig ned med go morgen dk på telefonen. Lige i øjeblikket befinder jeg mig på et skoleophold i Australien, så dansk morgen tv er virkelig noget jeg værdsætter!

 22. Ville elske at vinde en af dine bøger! Hverdagslykke er, når min datter klukker af grin! Der er ikke noget lykke i min verden, som mærkes på samme måde helt ind i hjertet! De mere almindelig lykkestunder for mit er (også) chokolade, en frisk gåtur eller løbetur udenfor og så se min kæreste i hans brune øjne. :)

 23. Det gør mig glad at synge. Musik gør bare alting bedre og er min verdens omdrejningspunkt. Det rører mig dybt og gør mig glad helt ind til kernen.
  Småting, der også gør mig glad, er pandekager på regnvejrsdage; at drikke varm te i badet; at blive budt velkommen af en kælen kat; at have hyggelige stunder med venner, veninder og familie; at se min yndlingsserie for tredje gang; at se når min livsglæde smitter af på børnene i den børnehave, hvor jeg arbejder og at tænke jeg gør en forskel :-)

 24. Det der gøre mig glad er min kat som opfører sig som en hund når jeg kommer hjem efter en lang dag på arbejde… Hun begynder at ‘gø’ lige så snart jeg parkere min cykel ned og har en fest med sin hæle nær jeg træder ind i lejligheden…
  Det der gøre mig glad er at jeg har min familiens opbakning når jeg har behov for det… Det supportere mig med alle mine beslutninger og hjælper i pressede situationer… Som er dog ikke det nemmeste når de er ca. 2500km væk fra mig…
  Det der gøre mig glad når folk der betyder noget for mig er glad… Det smitter… Og der er ikke noget bedre at være glad på de andres vejen..

 25. Min mave fyldes af sommerfugle og glæde ved hverdagens små men fantastiske rarheder – her kan nævnes et rent og ryddeligt hjem, en dejlig blå himmel, en SMS fra en sød bekendt, duften af nyvasket sengetøj. Det er de små ting som gør dagene gode

 26. Min kæreste, min familie, mine veninder, alle de skønne børn, god mad og ikke mindst rejser :-))

  God søndag :-)

 27. Når min far helt uopfordret mobilepayer mig det beløb min foretrukne sushimenu koster, fordi han ved at jeg er broke lige pt og derfor ikke har råd til min livret. Og når min mor kommer forbi med rester, fordi hun ved at jeg har travlt og hovedsageligt lever af rugbrød og yoghurt.

  Når ham jeg dater begynder at smile mens han kigger mig i øjenene og når han kysser mig på panden.

  Når min bedste veninde kommer uanmeldt forbi på vej hjem fra arbejde, den slags gør man ikke nok længere.

  Når jeg på trods af alt læsningen i forbindelse med studiet finder tid til at læse en god roman :)

 28. Jeg bliver glad helt ned i maven over mine fantastiske børn (snart 3 – i dag to dage over termin!!), solskin som i dag, efterårsluft og det fine lys i træerne på en efterårsdag og god mad i godt selskab

 29. De ting der gør mig glad i hverdagen er min kæreste, god mad og pænt tøj :) og dine mandagsindlæg om “små ting” redder altid min dag!

 30. Jeg elsker at vaske ansigt, trække i blødt tøj, sætte mig i sofa med tæppe og en kop te, for derefter at trække en bog frem; lidt alenetid er luksus! Når dette så suppleres med min dejlige bløde hund at nusse på, går det hele bare op i en højere enhed…

 31. Det ligner en smuk bog, den vil jeg rigtig gerne eje! Jeg kunne godt bruge noget hverdagsglamour. Det der gør mig rigtig glad i hverdagen er en kop rigtig god kaffe om morgenen, inspirerende blogs, sort the med mælk, planter, strikkeprojekter, god mad, men over alt; spontane kram fra min lille datter, og afslappede aftner på sofaen med min kære <3

 32. Nøj, hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde din fine bog, Emily! Den har været på ønskelisten noget tid :)

  Noget der gør mig glad i hverdagen, er når jeg tager mig tid til at holde en hyggeaften med mig selv – tage et langt bad, min yndlings body scrub + lotion og så at ligge lidt fin neglelak :) Dertil hører ofte også lidt chokolade efterfølgende (de siger jo det er sundt for sjælen!)
  Min morgenkaffe er også noget af det bedste jeg ved – og så elsker jeg min cykeltur ud på uni om morgenen :)

  Rigtig god søndag!

 33. Det gør mig glad helt ned i maven når…
  min søn krammer sin nye lillesøster
  min mand giver min hånd et ekstra klem
  det stadig er mørk når vi spiser morgenmad så der skal stearinlys til
  der er tid til puslespil ved spisebord mens maden hygger i ovnen
  jeg tænker på hvor heldig jeg er……

 34. Min kat, søde studiepiger, spontan rødvin på en ellers trist dag, når kæresten laver min livret, når solen skinner ind i vores lejlighed. Aftener uden planer.

 35. Min kæreste gør mig glad helt ned i maven. Får kriller i maven når jeg sidder med ham og fletter fingre eller kigger ham i øjne – og vi har været sammen i 7 år!

 36. Det gør mig så glad i hverdagen, når min kæreste og jeg tager små øjeblikke ud af vores travle hverdag til at holde om hinanden, værdsætte den anden og vise at man elsker hinanden selvom man ikke har så meget tid til hinanden som man kunne tænke sig. Der er intet dejligere end at holde i hånden og lige kigge op en gang i mellem og få et smil der varmer, også selvom den anden hånd skal bruges til at bladre i studiebøgerne og øjenene for det meste er klistret på skærmen eller en forelæser, en arbejdsgiver eller andet der slet ikke er lige så spændene :D
  Derudover elsker jeg efterårets vejr der en dag som i dag (søndag) viser sig fra sin bedste side, med solskin på kinderne, vind i håret og en god rytme på en dejlig løberute – det gør mig så glad! Og så er noget af det hyggeligste altså de små øjeblikke i løbet af en uge, hvor jeg sidder i min egen bobbel med en kop kaffe eller te (måske lidt lækker chokolade eller andet hjemmelavet bagværk eller lækkerier) og god læsning i form af blogs – eller en god bog hvis lejligheden byder sig.
  Åh altså, der er så mange dejlige ting man skal huske at værdsætte – og det hjælper dine indlæg om ‘små ting’ mig virkelig til at huske – så tusind tak! Og jeg kan da også se, at jeg selv kan skrive en hel roman (sorry), og går faktisk og leger lidt med tanken om at starte mit eget blogunivers til alle de små ting – dét ville også være en hverdagsglæde tror jeg!
  Knus herfra <3

 37. Der skal ikke så meget til; En god morgenmad, medvind på dagens cykeltur, hjemmebagt kage – også kan mine dejlige venner og familie alt få humøret til at stige en grad eller ti :)

 38. Den helt ideelle dag er en dag, hvor jeg får ros på arbejdet, lov at gå til tiden, skipper bussen og går hjem i solskin med en radiodokumentar i ørerne. Derhjemme tager jeg et langt aftenbad med hårkur, scrub og hele svineriet. Så sætter jeg mig under dynen med et duftlys, bær, nødder og chokolade og en god bog eller serie, mens håret tørrer af sig selv, så jeg har naturlige bløde krøller til dagen efter. Hvor det hele naturligvis gentager sig.

 39. Hej Emily, tillykke med bloggens fødselsdag, det er godt nok flot! :-)
  Det der gør min hverdag lidt bedre, er et opkald fra kæresten, en gåtur i naturen, og tid til at sætte mig ned, og drikke en kop varmt ‘et-eller-andet’.

  Mvh Isabella

 40. Jeg blir hverdagslykkelig af smil fra min lille baby, kys fra min kæreste, morgenens første kop kaffe og hjemmebagte boller med god ost. Og selvfølgelig solskin.

 41. Naturen! Det er meget simpelt, men når solen en dag som i dag lige vælger at kigge frem, så man dropper alting for at komme ud og suge hver en stråle til sig!
  Eller når det styrter ned med hagl og regnvejr og man bare kan mærke den rolige fornemmelse det giver i kroppen, især hvis man har mulighed for at nyde det indendørs under et tæppe.
  Når årstiderne skifter og de forskellige dufte kommer frem, så bliver jeg glad helt ned i maven, for det minder mig om gode tider og minder mig om at jeg er i live!

  Kh Maria

 42. Min søde cocker-spaniel Anton på 1/2 år ❤️ Årstiderne der skifter, min familie og min kæreste

 43. Glamour i hverdagen gør mig glad, blomster, god mad og pæn opdækning, så føler jeg mig godt tilpas.

 44. Det der gør mig glad i hverdagen er selvfølgelig min søn og min forlovede. Får stadig den varme kildrende fornemmelse i maven når han (min forlovede) kommer ind af døren om aftenen; selvom vi har været kæreste i snart tolv år

 45. Hver eneste dag, når jeg kommer hjem, og min kat venter ved døren, stormer ud til mig, når jeg åbner døren, og nææææsten logrer med halen kåd som en hund, indtil det efter 30 sekunders rendyrket, åbenlys love fest går op for den, at “doh, er kat ikke hund”, hvorefter den iskoldt ignorerer mig de næste tre timer.

  Men de 30 sekunder, hvor “hunden går i katten”, løser alle problemer, får al træthed til at forsvinde og gør mig så varm og glad, at jeg næsten ikke kan rumme det. :)

 46. Det der gør mig glad i hverdagen er selvfølgelig min søn og min forlovede. Får stadig den varme kildrende fornemmelse i maven når han (min forlovede) kommer ind af døren om aftenen; selvom vi har været kæreste i snart tolv år

 47. Der er jo faktisk så mange ting, der gør mig glad i hverdagen, når jeg tænker over det…mine venner og kollegaer, solopgange i bilen på vej til mit arbejde (som i øvrigt også gør mig glad), god mad, en god film, læsning, dyr, musik og gåture langs vandet og i skoven.
  :)

 48. Jeg bliver bl.a. hverdagsglad, når der er tid til at kokkere indisk, af en farverig drink på en kedelig tirsdag, bland-selv-slik, når rengøringen blev klaret i weekenden og af venindehygge :-)

 49. Det er helt klart dyr der gør mig helt glad nede i maven, at blive løbet i møde med logrende hale, og få et kæmpe vådt kys på kinden, at ligge med den på sofaen, fordi man har fået et angst anfald, der bliver intet sagt, hunden ligger sig trofast, så man kan nusse den, til at falder til ro. Når mine tamrotter venter på mig, og kvitterere med kys på min hånd, de 2 ting gør mig blød i knæet. At være omgivet af dyr, er balsam for min sjæl ❤️

 50. Efter snart 10 år bliver jeg stadigvæk glad helt ned i maven, når jeg vågner op ved siden af min skønne kæreste, og nu skal han snart være far til vores første barn, så bliver det bare ikke bedre :)

 51. Orv, jeg vil gerne vinde sådan en :-) Det, der gør mig allermest glad nede i maven er min kæreste, min hund og solens stråler en kølig efterårsdag.
  Friske blomster, en gåtur eller en klistret brownie står også højt på listen over ægte glæder <3

 52. Skøn konkurrence ;) – Til dagligt er det min søde (men gamle) hund Boss der gør mig glad. Han har i mange år været der når humøret har været nede, og generelt altid været der og mødt en glad når man kommer hjem. Det er helt vidunderligt hvordan en hund kan elske nærmest ubetinget, og altid være i fuld hopla endda trods alderdom.
  Derudover er det musikken i hverdagen der også kan gøre mig i det bedste humør og få mig på andre tanker og fylde en med et hav af følelser. Det er jo helt magisk.

 53. Åh der er faktisk rigtig mange ting! Jeg flyttede hjemmefra for to måneder siden, for at læse i Aarhus, og sådan en lille sms fra ens mor om at hun savner en, den kan gøre mig rigtig glad – hver dag! Og så at jeg hver tirsdag får lov at hente min nevø i vuggestue. Og de to hunde jeg SAVNER som jeg er flyttet fra <3 <3 <3

 54. Min dejlige mand som hjalp mig igennem en svær periode med stress, en god kop kaffe og vores nye lejlighed – den ligger tæt på fælleden, så der bliver gået nogle lange ture :-)

 55. Det jeg bliver rigtig glad for når jeg kommer hjem fra studiet, er at have tid til mig selv. Misforstå mig ikke, jeg elsker at være sammen med mine venner, familie og kæreste, men der er bare noget over det, at have en aften der står i egoistisk tegn. Man finder en ro ved at have tid til bare at være sig selv. Og mere overskud til at være sammen med andre, og virkelig være tilstede i nuet med dem :)

 56. Det der gør mig glad helt ned i maven i hverdagen er træning med en god veninde, kaffe, tid til mig selv med en god bog og ligge neglelak :)

 57. Lige nu gør det mig så glad og utrolig lykkelig at vågne ved små spark og bevægelser fra vores lille datter, som kan melde sin ankomst, hvornår det skal være! <3

 58. Heldigvis synes jeg generelt, at der er ret mange ting, der gør mig glad i hverdagen (fx fuglekvidder og den solskin, der i øjeblikket varmer mig op på min altan). Men glad helt ned i maven bliver jeg altid, når min kæreste kigger på mig med sådan et helt specielt blik, der stråler af kærlighed (og den gør han heldigvis tit ;-)). Men friske blomster og grønne planter er også en ret god substitut!

 59. En ting som gør mig ekstra glad i hverdagen er, når jeg har tid til at se min kæreste og vi kan bruge aftenen på at lave god mad sammen, spise den langsomt og bare hygge. De dage har vi aftalt at leve efter “I dag er ikke i morgen”-princippet, og det betyder, at vi ikke tænker på uni, læsning og afleveringer, men bare ER sammen.
  Det er det bedste, og altid tiltrængt! :)

 60. At have tid til at drikke te om morgenen, at have nye sko på, lægge neglelak og se mine orkideer blomstre.

 61. Noget af det der hver dag gør mig glad, er min dejlig kat coco og min skønne mor som altid gør alt hvad hun kan for at alting er det bedste af det bedste og mere til. :-)

 62. Jeg elsker mine løbeture, når mine afleveringer er gjort færdige og en god romkugle :-)

 63. Min kæreste! Han hjælper mig så meget! Har nu været syg i over et år og han er det eneste der kan få mig til at glemme tristheden for en stund :)

 64. Jeg elsker den stille morgen hvor jeg kan vågne i mit eget tempo uden stres og jag , når jeg ikke bare står og glor ind i klædeskabet og bare ikke har en trævl at tage på, men har styr på dresseret, kan finde ud af mikse “kludene” så jeg ved at det passer til mig og min dag.

 65. Det gør mig glad, at mærke hvor stor støtte min kæreste og arbejdsplads har været, efter jeg mistede min far i foråret. Så har det gjort mig glad, her under min sygemelding (pga ovenstående) at sidde med et tæppe i min dejlige sofa og bare læse bøger :-)

 66. Jeg ville rigtig gerne vinde din bog og få inspiration til de mange små glæder som hos mig er varm te, gode gåture i Københavns åndehuller, min baby nevø, marabou, hvil og en god lydbog. Mange små ting gør min hverdag bedst, det man selv kan gøre nu. De store ting kommer når de kommer, hvis de kommer :)

 67. Mine søn på 10 måneders dejlige våde kys samt store morgen smil.
  Min datter på 3 års dejlige bløde hænder, når de aer mig på kinden om natten/morgenen fordi vi har sovet sammen grundet hun er vågnet om natten.
  Min kæreste gennem 13 år.
  Efterårssolen.
  Bløde tørklæder
  Hjemmebagte boller

 68. Neglelak i pæne farver, hunde, solskin, kys fra kæreste, kaffe på sengen, at cuddle, blomster, bikinier, palmetræer, mors krammere, god mad, sove længe, fridage, danske æbler, drinks med pigerne, rejser. Listen er heldigvis længere endnu ;-)

 69. Rigtig meget gør mig glad … bl.a. at min familie har det godt og hyggeligt samvær med netop dem jeg holder allermest af :-) En lidt fjollet ting … min nye overbo, som ser så sød og dejlig ud og som jeg rigtig gerne vil lære at kende :-) Lækker mad&vin-champagne/hjemmebag/mørk chokolade … Hver gang jeg kommer til Paris og Rom og i en uge bare skal koncentrere mig om at opleve alt muligt :-) Aj, hvor vil jeg gerne vinde bogen – den ser rigtig god ud :-)

 70. Jeg bliver glad, når jeg starter min morgen stille og rolig med en dejlig kop kaffe med mælk i. Hvis jeg efterfølgende har god tid til at komme ud at døren og nyde min daglige morgencykeltur, så er det en helt perfekt start på dagen. Jeg bliver glad, når jeg har tid til at gå en tur og lytte til podcasts. Hunde, drinks og dancemusic gør mig også glad.

 71. Der er så mange ting! Jeg bliver glad af at cykle og generelt bevæge mig rundt i København og udforske – jeg har tilflytter-jyde, og jeg har stadig meget at lære om vores dejlige by.
  Min kæreste, min familie og mine venner fylder enormt meget i mit liv.
  Selvfølgelig også chokolade, kager(!) og flotte drinks.
  Jeg kunne blive ved!

  Derudover bliver jeg selvfølgelig enormt glad, hvis jeg vinder din bog – den er simpelthen så smuk og ser spændende ud!

  Kh C

 72. Dét der gør mig glad helt ned i maven er at møde mine veninder på studiet. Vi har ikke så mange timer sammen mere, da vi er i forskellige grupper, tager forskellige kurser osv., så det gør mig glad at se et ansigt, jeg kender sådan rigtigt. Og så gør det mig glad, når jeg bliver inviteret på chokoladekage og varm kakao en helt almindelig kold og mørk efterårsaften, hvor vi snakker hele aftenen og kommer i seng alt alt for sent på grund af det. Og så gør efteråret mig glad; efterårssolen, den friske duft og kastanjer. Lige siden jeg var lille, har jeg givet en af de første (og flotteste) kastanjer til min mor, som går med den i lommen hele efteråret. I år er jeg så flyttet 2,5 time med offentlig transport væk, så den bliver sendt med posten. Det gør mig også glad, at hun bliver glad :-)

 73. Ting, som gør mig hverdagsglad, er musik, lækker hjemmelavet mad, grineflip, at gå på opdagelse på biblioteket, synge i kor, og ikke mindst min dejlige mor, som faktisk har fødselsdag d. 4. oktober og ville elske at få denne bog i fødselsdagsgave :)

 74. Forleden kom min kæreste hjem med smarties og blomster i min yndlingsfarve “Jeg prøvede at finde dem der var mest koral, fordi jeg ved, at det er din yndlingsfarve”! Det var så sødt og betænksomt og gjorde mig glad helt ned i tæerne. Derudover er det, der gør mig glad for tiden ting som efteråret, gåture, julemusik, gode film og masser af stearinlys og hygge!

 75. Jeg bliver glad over det hele af:
  Smil fra min store dreng
  Venlighed
  blomster overraskende steder
  Stilhed
  En god bog
  Sushi
  Spanske støvler
  <3

 76. Jeg elsker at sætte høj musik på og gøre det fint i lejligheden. Derudover gør jeg mig meget i, at gøre studietiden ekstra hyggelig ved at tænde stearinlys, lave fodbad samt en god kop the når jeg læser om aftenen :-)

  Tak for en dejlig blog Emily! Jeg må have fingre i din bog på egen hånd hvis jeg ikke vinder den her ;-)

 77. Ting der gør mig glad i hverdagen er formiddagssolen gennem mit vindue, en god bog, fællesmad på kollegiet, mine veninder og at tage mig tid til at læse morgenavisen på en hverdag :)

 78. Fredag eftermiddag når jeg hente min søn fra skole har jeg altid den dejligste boblende fornemmelse i maven :) Vi har en meget travl hverdag og alting er meget struktureret (stå op, spise morgenmad, i tøjet, ud af døren, skole, hjem, lave/spise aftensmad, bade, sove), der er desværre ikke tid til de store udskejelser. MEN fredag eftermiddag har vi som regel ikke andet end tid, og jeg laver sjældent mere end én enkelt aftale i weekenden så vi bare kan hygge os, nulre rundt og have tid til at gøre alle de ting vi har drømt om at have tid til i løbet af ugen, fx gå i biografen, skoven, køre til vandet, bage boller osv. Det er guld værd<3

 79. Kvalitetstid med min kæreste og vores skønne hund gør mig helt glad! Simpelt, men det virker! :)

 80. Jeg er glad helt ned i maven, når jeg vågner op til en ny dag! :o) Som enten står på mit studie, venner og veninder, mad (meget vigtigt haha!) og en masse små ting, som gør min hverdag lidt hyggeligere! Om det så er en lækker morgenmadsvaffel, en kop the efter skole, eller bare at tage hyggestrømper på. Jeg elsker alt ved min hverdag, og lever efter det princip at gribe dagen fra når vækkeuret ringer og gøre den så god som mulig! :)

  Rigtig god søndag!

 81. Når mine to små piger bryder sammen i kluklatter over noget, kun de to kan forstå, så bliver jeg varm helt ind i hjertet! Når manden har gjort hele huset rent, bare fordi! Når radioen spiller den helt rigtige syng-med sang på vej fra arbejde. Og når efteråret gløder!

 82. Noget der gør mig helt vildt glad er mit arbejde som teamleder på en selvudviklingscamp for unge. Det varmer mit hjertet og gør mig glad helt ned i maven at se de unges udvikling, og hvor seje og modige de er! :-)

 83. At ligge i ske inden man står op om morgenen, sommerregn, efterårssol, brød fra Mirabelle, nyvasket sengetøj, flødeboller, syrlige drinks, og et godt grin.

 84. Lige for tiden bliver jeg skide glad af at gå på arbejde fordi jeg bliver udfordret og får rigtig meget ansvar. På bases hjemme bliver jeg simpelthen bare glad af dims, især stearinlys (undskyld globalopvarmning)

 85. Jeg bliver glad af at have nået min to do-liste på job og af at drikke kaffe med min kæreste eller en veninde ude i byen efter job. Bliver også glad af Lagkagehusets chokolade-dyppede romkugle, en jordbærmilkshake der er lavet med det perfekte jordbær-vaniljeis-forhold, friske blomster på spisebordet og at få gæster til aftensmad på almindelig hverdagsaftener :)

 86. Mine nærmeste – min madklub – god morgenmad og kaffe – følelsen lige efter en løbetur – et langt bad og en dyne på sofaen imens der er tændt en masse stearinlys og det regner udenfor ;-) ih jeg krydser fingre, for lidt hverdagsglamour til min barsel!

 87. Det gør mig rigtig glad, at sidde i solen på terrassen med min far, en frisk efterårsdag og nyde stilheden. :)

 88. Den bog ville jeg gerne have i bogreolen, hvad der gør mig glad i hverdagen, mine børn giver et kram, gåtur med mine hunde, et kys eller kram fra kæresten,en sød bemærkning,såsom, pæn bluse, nyt hår, musik, solen skinner, hjemmebagt kage fra min datter, småting. :)

 89. De morgner her i start efteråret hvor det stadigvæk er varmt nok til at cykle uden at være pakket ind i alt for meget tøj og hvor solen og morgen duggen ligger som et pænt lag over byen og viser sig fra sin fineste side – Forleden morgen kom jeg lige 5 minutter før ud af døren så jeg havde tid til at for evige en smuk morgen med mit kamera :) Sådan en morgen kan gøre mig helt glad ned i maven og gør at starten på dagen allerede er startet på den rareste måde :)

 90. Et gryntende grin fra min lille store baby gør mig glad på tårer-i-øjnene-måden…
  At nyde en cortado på Baresso….&(!) at følge din blog.

 91. Uh ha da da for en hyggelig præmie:) noget som kan gøre mig glad helt inde er bla at tage ned på min yndlings cafe lige når de åbner og der ikke er nogle mennesker :) Så siger jeg godmorgen til ejeren og han spørger om jeg vil have lidt mælk i den kaffe jeg ikke har bestilt endnu fordi han kender mig :) det kan gøre mig noget så lykkelig :)

 92. At tilbringe søndag eftermiddag med familien hjemme i min mors have. Dét gør mig umådelig glad.
  Vi er fire voksne børn som hver især har gang i en masse ting og sjældent når at ses i hverdagen. Men når vi om søndagen mødes hos mor, så glemmer jeg en ellers stressende hverdag og føler mig lidt som et barn igen. Dét er da lykke. :-)

 93. Jeg har sådan set købt bogen, da den udkom… Men jeg kunne godt tænke mig at vinde et mere personligt eksemplar til min teenagedatter :-)
  Min datter, søn og mand gør mig dagligt glad helt ned i maven! Nu skal det her på ingen måde være en “hvor er det synd for mig-kommentar”, men jeg har for nylig mistet mit arbejde pga. en fysisk skavank, jeg pådrog mig for et par år siden – og da vi for nylig snakkede om, at julen nok bliver en lidt skrabet version i år, sagde min søn; “Jeg behøver ikke rigtig så meget gaverne.. Jeg glæder mig bare til, at vi skal hygge os. Sammen.” Lige til at blive glad i maven over. Og rørt.
  Min datter vil synes, din bog skøn – og en hilsen fra dig deri, vil hun finde top-sej og hyggelig! :-)

 94. Det der gør mig glad i hverdagen, er mit nye studie, men det kan også være at spise god morgenmad, tage et ekstra langt bad, løbe en tur eller få en sød sms fra en man holder af (mor, veninde osv.)
  Det er de små ting i hverdagen som kan gøre en dag ekstra god :)

 95. Jeg elsker at spise god mad, og glæder mig til at komme hjem til min hund, som er ligeså glad for at se mig, som jeg hende. Det der gør mig allermest glad i hverdagen er kort sagt: At jeg lever. Jeg prøver at leve i nuet, og nyde hverdagen så meget så muligt, så jeg kan se tilbage, når jeg bliver ældre, og sige: Jeg har levet! :)

 96. Det gør mig glad helt nede i maven, når min lille niece på 2 år siger “Jeg elsker dig, moster” til mig – it gets me every time <3

 97. Det gør mig glad helt ned i maven, når jeg kan løbe en tur en tidlig morgen og se solen stå op, mens alle andre sover. Eller når jeg kan slænge mig i sofaen med min kæreste, spise hjemmebag, sludre og glemme alt om tid og sted.

 98. Min familie gør mig glad helt ned i maven – men det kan også bare være, at solen skinner, en god film, en løbetur, et museumsbesøg eller at høre om alle de mange mennesker, som gør en forskel for alle flygtningene lige nu:)

 99. Tid til både at være sammen med dem jeg holder af og tid til at være alene. Tid til bare at være!

 100. Jeg bliver glad hver morgen når min kæreste midt i min altid stressede morgen husker mig på, at jeg skal have mit morgenkys. Det får mig til at stoppe op for lige at huske at nyde nuet og tage det med ro resten af dagen.

 101. Det, der gør mig glad helt ned i maven i hverdagen er: skoldhed kaffe, hverdagsdessert, grin med dejlige venner, at lege og fjolle med mine neicer og nevø, spise hjemme foran tv’et med ugens udvalgte serie og gå laaange tur i alt slags vejr med min bedste ven og kæreste.

 102. Noget der gør mig rigtig glad, er de dage hvor jeg er super inspireret; Inspireret til at tage et outfit på, som jeg synes ser hammer godt ud og jeg føler mig godt tilpas i – inspireret til at tage ned at træne fordi jeg gerne vil gøre noget godt for mig selv – inspireret til at gøre en forskel for min farmor ved at give hende et kald og alt det der ellers følger med :-)

 103. Noget der gør mig glad i hverdagen er at se min serie, og høre fra folk omkring deres liv. At se et smil på en vens ansigt har altid sat et smil på mit.

 104. Dét der gør mig mest glad i hverdagen er bla. at stå op i god tid, så jeg kan sidde og slappe af med en kop kaffe inden dagen for alvor går i gang. Udover dette gør det mig glad at have aftaler med mine veninder, eller bare telefonsamtaler med dem, om løst og fast. Jeg krydser fingre for at vinde din i inspirerende og hyggelige bog!

 105. Gode lange kram, morgenmad i alle former og størrelser, gåture i solskin (alene eller hånd i hånd med en sød en) og søde uventet beskeder topper min liste ☺️

 106. Det der gør mig glad hver dag, er min kæreste, mine veninder og kage! Jeg prøver at leve forholdsvist sundt, men der skal altså være plads til et stykke kage i ny og næ, ellers bliver livet altså for surt ;-)

 107. En blå himmel og kaffe i solen med en god veninde.
  At mærke at nogen tænker på mig.
  Gode grin med gode kollegaer.
  God mad.
  Nyt tøj

 108. De tidspunkter hvor jeg kan mærke glæden sådan helt ind i knoglerne, er når jeg engang imellem lige får et øjebliksbillede af mit liv, som om en masse billeder lige mødes på en gang. Det er bl.a. min kæreste, min familie, mit job og at jeg synes fremtiden ser lys ud og hvis det så er krydret med følelsen af stolthed over noget jeg selv har gjort eller noget min familie/veninder har gjort, så kan jeg virkelig mærke det :D

 109. Jég gør mig rigtig glad. Min personlige udvikling gennem de seneste måneder, mine beslutninger om at være glad og få det bedste ud af mit liv. At tænke på de udfordringer som man møder, som værende bestemt for lige præcis én og derfor giver det hele mere mening…
  Derudover er eksterne faktorer såsom smukt vejr, min hund, gode bøger og kunst, kærlige mennesker og at gøre ting der gør mig glad og som jeg er passioneret omkring enormt afgørende for mit mentale velbefindende.

 110. Jeg elsker hverdagen og al den charme… Jeg bliver glad for de små øjeblikke, lige fra de små kys og snak ved morgenbordet – samarbejdet med kollegaerne, gensynsglæden når børnene hentes, og at nyde hverdags gøremål og oplevelser med manden!

  Jeg er glad for ferie og weekend – men er pjattet med hverdagen for det er den der gør os til den vi er! ❤️

 111. En dag som i dag, hvor vi har overnattet hos min far, vi går tur og plukker brombær og spiser rester til frokost :-)

 112. Min kæreste, min søsters nys, café hygge med min mor, at lave Madklub med mine bedste veninder, at opnå mine mål og prøve, at drikke te, at læse en god bog og at skrive :-)

 113. Den friske efterårsduft og de mange smukke efterårsfarver, giver mig altid en god følelse i krop og sind. Det er helt afstressende. Jeg elsker en god gåtur i skoven med ham den søde i den ene hånd, en god kaffe i den anden i et afslappende tempo, hvor fødderne knitrer sig igennem de røde efterårsblade og kinderne bliver røde. Det gør mig glad!

 114. Det der gør mig helt glad i maven er mange ting. Men aller mest når min kæreste driller, eller bare er lidt åndssvag. Så kigger jeg på ham, og bare fundere over hvor heldig jeg er efter at have mødt ham.
  Derudover, når min niece på 2 får grineflip over hendes skøre faster der hver gang vi ses, opfører jeg som en klovn, for at se hendes skønne smil.
  Sidst, når jeg får lov at kramme min bedste veninde når hun af og til kommer hjem fra Sydney – det både gipper i min mave, og sender en tårestorm afsted.

 115. Åhh…. min familie og husdyr ( hund og kat ), min lukkede have og store vinduer uden gardiner, mit skønne drivhus, hvor der drikkes meget kaffe, mit soveværelse ( uden tv ), lækkert sengetøj og mest af alt solopgang og solnedgang, hvilket altid er magisk, selvom jeg efterhånden er voksen ( 44 år )

 116. Snurren i kroppen efter en lang gåtur.
  At kværne bønner til min kaffe.
  Mit nære forhold til mine kære forældre og gamle farmor.
  At cykle over Langebro hver morgen 06.30 og nyde udsigten.
  Når min niece kalder mig moster.
  At jeg har verdens bedste veninder.
  At portvinssæsonen er begyndt.
  At synge.
  Fortsat god søndag, M

 117. Det gør mig glad hver dag, at jeg hver dag vågner rask (selvfølgelig kan en influenza bosætte sig i min krop en gang i mellem, men i det store hele) i en velfungerende krop. At jeg får lov til at studere det, der interesserer mig, at modtage en SMS fra en af mine veninder – eller allerbedst, fra min verdens sødeste mor!

 118. Mærke solens stråler på min hud, et laaaaangt kram, at blive overrasket, bare tæer i græs, duften af hjemmebag, min kæreste, følelsen af at være godt brugt efter en hård træning og meget meget mere

 119. En spontan middag eller et glas vin med mine dejlige veninder. Onsdag aftener, hvor jeg synger sammen med de sjoveste og dygtigste mennesker – er altid for træt lige inden, men får mig hevet afsted og får så meget energi af det. En hurtig kop kaffe med min bror og hans søde kæreste, som er mine underboer. Solskin på min billedvæg gennem træerne på den anden side af gaden.

 120. Jeg bliver glad for: gåture med min hund, at lave mad og kager, tid med familien og samtaler med min mand som ikke er i dk for tiden.

  Jeg elsker din hyggelige blog og ville elske et eksemplar af din bog

 121. Jeg bliver glad over mange forskellige ting! Bl.a. mine fellow medstuderende, der altid kan få mig i godt humør, og som både kan bruges til en vild bytur og seriøst arbejde. Og ellers kan et godt måltid mad også altid gøre noget for humøret :D

 122. Det der gør mig glad helt ned i maven er min kæreste, vores fantastiske søn, babyen i maven, smuk keramik og solen :)

 123. Det der gør mig glad i hverdagen er min dejlige familie og at gå en dejlig tur med min hund.

 124. Det er meget forskelligt hvad der gør mig glad i min hverdag. Det vigtige er at der hver dag er noget der gør mig glad helt ned i maven, at jeg husker at nyde og sætte pris på det i nuet. Det kan være alt fra mit arbejde som fylder mig med glæde og energi, den friske morgenluft på kinderne, en varm kop kaffe som smager dejligt og varmer hele vejen ned i maven, at hoppe i et par høje sko en helt almindelig hverdag, at grine til jeg græder med en veninde.

 125. Jeg er flyttet hjemmefra for nylig, og noget der gør mig glad helt ned i maven er når der tikker en sms ind fra min mor eller far, som fortæller at de tænker på mig og er glad for at jeg har det godt. Det varmer sådan, når man er lidt ny og alene om det hele. :-)

 126. En lille ting som at komme hjem til min elskede kat og kæreste – det gør mig altid glad i låget

 127. Min allerbedste og sødeste yndlingsmenneske Lasse, kan gøre mig ret glad i maven, selv på en trist dag med ondt i hoved. Ellers er jeg ret vildt med, at tænke på planlægning af ferier -ud at se på nye horisonter. Og så bliver jeg helt barndomsglad på den sjove måde når jeg ser en god tegnefilm -gerne Disney og noget med fedtmule

 128. Det gør min elskede familie og mine ligeså elskede veninder.
  Det gør smukke blomster og en god dag på arbejdet.
  Det gør min skøre hund og en god bog.
  Ja, der er faktisk meget at være glad for…
  Kh Lene

 129. Jeg prøver at nyde de små gyldne øjeblikke der er i hverdagen❤️
  Når min søn siger “jeg elsker dig”, min mand klapper mig i måsen;-)
  Når kaffen hældes i koppen, når solen skinner, blomster, når jeg smider mig på sofaen med et blad eller en bog, når mine forældre ringer, når min gamle morfar siger “tak fordi du ringede”, frugt og grønt for det dufter af sundhed – og et glas rødvin og chokolade – fordi det minder mig om at vi skal leve mens vi gør det❤️

 130. I hverdagen glædes jeg over at vågne hver dag og turde nyde og tro på livet igen efter lang tids kamp med angst. At jeg er blevet gravid, har min skønne kæreste ved min side, naturen og chokolade. Tak for en fantastisk blog. Du er en skøn, skøn person.

   1. aigh hvor går det dårlig for min ipad :(

    Noget af det, der gør mig aller gladest, er et smil fra min 7uger gamle datter og dele de oplevelser med hendes far – min elskede kæreste – er næsten endnu bedre!!

    Derudover er følgende fantastisk:
    *gåtur hånd i hånd
    *efterårsfarver på træerne
    *god mad
    *musik der kan danses til
    *rødvin og ost med veninderne (uhh det er alt for længe siden….)

 131. Det der gør mig glad helt ned i maven er at føle mig elsket, at modtage og sende søde beskeder til venner og familie, friske blomster, te, efterår og jeg kunne blive ved! Ville elske at vinde din bog, den ser simpelthen intet mindre end fantastisk ud :)

 132. Jeg bliver nødt til at sige mine kollegaer, jeg har de bedste! De er der altid, og er nærmest en bonus familie.. Jeg føler mig meget heldig, da man bruger utrolig meget tid på jobbet og som sygeplejerske ser man virkelig mange ting – gode og dårlige – så for mig er det vigtigt med gode kollegaer som man kan grine (og græde) med!

 133. At omgåes folk med et positivt sind, det smitter på den dejligste måde! Derudover min kæreste, venner og familie. ❤️

 134. Det gør mig glad helt ned i maven at grine højlydt og ukontrolleret med mine bedste venner <3

 135. En virkelig god chokoladekage (ja, alt chokolade i det hele taget), en stille stund med en kop te og en god bog, en lang, lang gåtur i solskin med Mads og monopolet i ørerne eller en god film i sengen med min kat liggende indenfor rækkevidde. Eller når den allerførste sne falder stille og roligt ned! Det gør mig glad helt op til skyerne :)

 136. Det som gør mig glad i hverdagen er helt klart mit arbejde med en masse skønne børn som giver mig så meget livsglæde, jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag!

 137. De ting der gør mig glad helt ned i maven (og i hele kroppen!) er min kæreste, vores beslutning om at flytte sammen, god mad (gerne når min kæreste bager), hyggestund med mine barndomsveninder, gåture i i København og på mit elskede Islands Brygge, aktiv ferie (ski ski ski!), min familie….

 138. Det gør mig glad helt ned i maven at læse bøger: nyde følelsen af at begive sig ind i et eventyr, et andet univers og bare give sig hend

  Mvh, Karina N

 139. Morgener hvor jeg ikke har travlt. Min cykeltur til studiet. Et glimt af solen. Chokolade. At smile for så at få ét retur. Øjeblikket efter rengøring af min lejlighed. Dette er nogle af de ting, der gør mig helt hverdagsglad :)

 140. Min kæreste og rejser er noget af det der gør mig aller mest glad i verden. Hvis vi er sammen, så er alle steder i verden spændende, og der er ikke det land jeg ikke vil se! Et godt stykke kage, solskin og et glas kold rosé er dog også højt oppe på listen ;)

 141. Min dejlige mand, mine børn, lune sensommeraftener, den duft der kommer når det lige har regnet, stjerneklar himmel og stearinlys i vinduet i de mørke vintermåneder.

 142. Åh hvor ville jeg gerne vinde din fine bog!
  Det der kan gøre mig glad helt ned i maven lige nu er efterårsvejret, når min kæreste kryber ind til mig om morgen, chokoladecrossianter og kaffe, at opdage at det er ved at være tid til kastanjer og den pakke der venter på mig på posthuset :)

 143. Det gør mig glad helt ned i maven!!
  -Min familie
  -Kaffe
  -Bland selv slik
  -Når man læser en bog, som er så god man ikke kan stoppe
  -Søndag og afslapning

 144. En god bog, at grine med mine veninder, et smil fra en fremmed på gaden og et godt ruskende blæsevejr er blandt de ting der gør mig glad i hverdagen :)

 145. Det gør mig lykkelig at komme hjem sammen med mine børn efter en lang dag og bare sidde og dufte til deres hår.
  Derudover gør varm kakao, duften af regnvejr og hyggen ved at lakere negle mig glad i travl hverdag.
  Og jeg føler mig hverdags lækker når min mand stadig efter 10 år kigger lummert på min bagdel i skinny jeans..

 146. Ih en dejlig give-away!

  Det som gør mig glad helt ned i den nederste del af maven er helt sikkert min søde kæreste, og min familie, som er min største støtte i hverdagen. Derudover er god mad med veninderne også noget af det bedste der findes! :-)

 147. At kysse min kæreste godnat lige inden sengetid, god mad og vin (og chokolade), tid med familie og gode venner, og sidst men ikke mindst min allerbedste hundeven Molly ❤

 148. Sjove sms’er fra mine veninder, min kæreste, god mad, når solen skinner og man cykler afsted på arbejde, når de gamle mennesker på plejehjemmet, jeg arbejder på kommer med kommentere som man ikke kan være foruden, morgenkaffen.

 149. Jeg bliver glad helt nede i maven, når jeg er sammen med mine veninder! Det aller bedste er når vi alle er samlet, og vi griner så meget, at det gør ondt i maven… Best Feeling..

 150. Jeg blev igår udnævnt til gudmor til min brors førstefødte, smukke datter Ella-Nora. Hende og hele tanken om livet og generationer gør mig simpelthen så glad helt nede i maven :)

 151. Det der gør mig særligt glad i øjeblikket er den dejlige efterårssol. Jeg er vild med at gå en lang tur med min hund i efterårsluft og det særlige lys, der er i efteråret. Bagefter hjem og lave en kop dejlig efterårskaffe med æble og kanel og en god bog samtidig med at jeg nyder, at der stadig er lang tid tilbage af søndagen.
  Tak for en dejlig blog, som jeg læser med glæde, selvom jeg også er lidt efterårsagtig (52 år gammel:)) Det ville glæde mig meget at vinde din bog:)

 152. Det der gør mig glad helt ned i maven, er min familie + hunde, det at vide at du altid har din familie, at de vil stå bag dig i svære perioder, det betyder alt <3

 153. Jeg bliver mest glad, når jeg har overskud i min hverdag til at se de små glæder jeg støder ind i hver dag!

 154. Som softwareudvikler bliver jeg glad når min kode virker :D – Så er det en god dag på drømmejobbet og så elsker jeg at komme hjem til min kæreste og fortælle om dagens succes :D
  PS den er så fin, din bog! Tillykke med den :)

 155. For mig er det at købe friske blomster, min kæreste, at drikke kaffe med veninderne, se Den store bagedyst og tage i svømmehallen

 156. Det der gør mig glad helt ned i maven, er at stå op hver dag og ikke vide hvad der bringer mig i løbet af dagen. Det der gør mig glad i maven er min kæreste, min kat og hund. For mig er det lykken. Med dem er ikke én dag ens. :-).

 157. Det er sådan en fin bog :-) Jeg var én af dem, der forudbestilte den, så jeg deltager for at vinde den til én af mine veninder, der ikke har det så let i øjeblikket. Hun er én af dem, der gør mig glad! Min søn gør mig også rigtig glad – helt ned i maven. Min kæreste. Is. Gode bøger. Puslespil. En gåtur i smuk natur. Sådan en solskinsdag som vi har haft i dag. At danse rundt i lejligheden til høj (god) musik :-)

 158. Min elskede mand gør mig glad! Kaffe om formiddagen og lange trøjer. Bare fødder på græsset og mine gode venner <3

 159. Tillykke med bloggens fødselsdag, og god bedring :) Min nye sydvendte altan gør mig helt glad, hele tiden! Fx lige her den sidste times tid, hvor jeg har siddet derude med eftermiddagssolen i hovedet :)

 160. Kærlighed gør mig glad helt ned i maven. Og kærlighed kan man heldigvis opleve i rigtig mange ting – lige fra at drømmeboligdrømmd med ens kæreste, at få et knus af den lille niece til at gå en tur i solskinnet med en kaffe i hånden og bedsteveninden under armen.

 161. Solskinsvejr, lakridser, nyvasket sengetøj og duften af hjemmebagte boller er alle ting der gør mig glad :)

 162. Jeg bliver helt glad i låget ved duften af nyslået græs og en smuk buket blomster. Om vinteren er det bedste at smutte under tæppet med en varm kop te og manden ved min side. At ligge i ske og hoppe ned i et par jeans der bare sidder helt perfekt – dejligt at blive mindet om at der findes små ting i hverdagen der er med til at gøre livet til en leg, tak :-)

 163. Lige som jeg sidder nu og læser dit indlæg er det første der falder mig ind min kæreste – vågnede i dårligt humør og han fik mig på bedre tanker ved at tage mig med ud i september solen på en lang gåtur med pause til hindbærsnitte-spisning og forkæler han mig ved at lave aftensmad :-)

 164. En god bytur med veninderne, den der hyggelige måde efterårssolen skinner ind af vinduet på, følelsen efter træning og at det giver plads til et ekstra stykke kage (jeg kan ikke leve uden søde sager!!). Og så gør det mig glad helt ned i maven, når jeg vågner hver morgen og ved, at min familie har det godt :)

 165. Mine børn gør mig glad og varm i hjertet. Men af små ting i hverdagen, sætter jeg altså også virkelig meget pris på stille morgener og den første kop kaffe! Aaahhhhh … Det er skønt! (Og den kaffe kunne meget vel ledsages af din fine og inspirerende bog).

 166. Jeg har i dag gået en lang tur på Frederiksberg med min kæreste og søn. Fantastisk med sol og smukt lys, kaffe fra Coffee collection og lækre snaskede thebirkes fra Det rene brød. Det gør mig glad helt ned i maven.

 167. Det der gør mig aller gladest er min kæreste, nyvasket sengetøj, kakao og bolsjer. Og så gør det mig også rigtig glad, når jeg har nogle gode ting at se frem til. God søndag :-)

 168. Det der gør mig glad helt ned i maven er, når jeg i min ellers forholdsvis travle hverdag giver mig selv lov til at holde små “pauser”. Bare det at kunne lave en rigtig god kop kaffe, finde en rigtig god bog frem og sidde helt stille og nyde det, kan virkelig få mit humør op og give mig lyst og overskud til at klare de lidt mere “sure” pligter i hverdagen.

 169. Hjemvendt fra en uges ferie glæder jeg mig helt vildt meget til hverdag igen (selvom ferien føltes så dejlig den aldrig burde ende!). Jeg glæder mig til at stå lidt tidligere op og spise god morgenmad, at komme en tur i fitness og til at slumre på sofaen med kæresten til serie – kort sagt at komme tilbage i den gode rutine, hvor der altid er plads til spontanitet :)

 170. Espresso og dejlig morgenmad, som jeg kan glæde mig til allerede efter jeg har nydt netop dét. Et opkald fra min farmor, farfar og mormor, da jeg desværre befinder mig langt væk. De 4 smukke årstider vi er så heldige at have, at løbe en tur en tidlig morgen og at nyde lækker vin med min kæreste :-)

  Små ting, der for mig betyder noget ganske særligt.

 171. Jeg er på udveksling i Sydamerika på dette semester, derfor er min hverdag en smule anderledes, end den plejer at være. Mine hverdagsglæder i øjeblikket kan være at have gennemført en ekstra succesfuld samtale på spansk på universitetet eller at tænke på, hvor få dage der er til min kæreste kommer på besøg (17 i dag!) :-)

 172. Når jeg vågner om morgenen med min lille søn på 5 mdr ved siden af mig, og han sender mig det største smil så snart jeg ser på ham ❤️ Så kan jeg ikke ønske mig mere i hele verden, det er den mest komplette lykkefølelse.

 173. Det gør min trygge base: mit hjem, min mand og vores 2 piger og vores lille shih tzu, som er så nuttet og sjov.
  Og desserter og kager – især hvis andre gider lave dem til mig :)

 174. Når alle medlemmer, af min lille venindeflok, kan finde tid til at mødes – om det så bare er til en gåtur, aftensmad eller tv-hygge. DET er noget af det bedste jeg ved. Sammen med dem kan jeg slappe af og helt være mig selv.

 175. God kaffe, at lægge hovedet ind til min mands brystkasse og aller aller allermest mine to smukke børns smil og grin ❤️

 176. To ting gør mig glade helt ned i maven: Gåture, og mine veninder, der udover at være dejlige, også rigtig tit bager kage!

 177. En rolig morgen med god tid og en varm kop kaffe, frisk luft og godt vejr, min fantastiske læsegruppe som jeg elsker at tilbringe mange studie- og hygge-timer med <3

 178. Noget der altid gør mig glad er min kæreste, en dejlig varm kop te, en god bog og at have noget at glæde mig til.

 179. stille morgenstunder, ingen kø på motorvejen, at have en nær kollega der hedder Helle Brink, når jeg hedder Helle Brink, min udsigt, en god sang, kaffe, når jeg kan mærke at det jeg prøver at formidle til andre i mit arbejde gør en forskel, god mad, min familie og venner, at gøre et strikketøj færdigt, når jeg ER færdig med at gøre rent….og at vinde dit bog

 180. MOTION! Jeg har været skadet over en længere periode, og jeg har på ingen måder haft muligheden for at røre mig, og jeg kan mærke, hvordan glæden langsomt daler.. Motion gør mig så glad i låget, og det er det eneste tidspunkt, hvor jeg virkelig lever i nuet:-)

 181. Hyggestund med mine teenagepiger, hvor vi snakker om dagen. Stilhed med en god bog.
  Jeg vil elske at sidde med din bog.

 182. Det der gør mig glad i hverdagen er min kæreste, vores kat og vores nye hus. Men også små ting som gode tv programmer som Bagedysten, hvor man kan få koblet godt af.

 183. Ihh så lækker konkurrence- og bog!:) jeg elsker at tænde lys i hele hytten, samt pynte op med blomster. Dette gør mig glad helt ned i maven, og For mig er det hverdags luksus(så det næsten ligemeget om der ligger nullermænd i hjørnet;))

 184. Noget der virkelig gør mig glad er træning. Bare det at bruge mine krop og presse mig selv, kan fuldstændig ændre min dag og mit humør. Træning er samtidig også med til at give mig det overskud, jeg har brug for. Derudover betyder min familie alt for mig, og jeg elsker at komme med og besøge min familie (bor i udlandet).

 185. Hej Emily!

  De ting i hverdagen, jeg helt sikkert holder af er bl.a. at putte i sofaen med min kæreste, mens han ser diverse sportsprogrammer (og jeg lader som om, jeg kigger med ;-) )… At servere et godt (læs vellykket!) måltid mad… At nå til det punkt i en bog, hvor jeg hverken kan lægge den fra mig, men på samme tid gruer for at blive for hurtigt færdig med den…

  Klem fra Johanne

 186. Når mine drenge på 1 og 4 år leger, griner og laver sjov med hinanden, det er det skønneste og gør mig aller gladest.

 187. Det som gør mig glad helt ned i maven, er når min lille nevø siger ; Faster jeg elsker dig, du er så smuk og stærk og så afslutter det hele med en bjørnekrammer, den lille gut smelter mit hjerte :-)

 188. Pænt tøj som er perfekt sammensat i følge mit hoved samt lyskæder, stearinlys og tæppe til hygge på en dejlig aften

 189. Det der gør mig glad i hverdagen er når min lille søn på 15 måneder overrasker med sjove ansigtsudtryk, nye lyde og ord, anderledes bevægelser end vi tidligere har set og allermest når han krammer sin far på en måde som ikke engang jeg får krammere. Min kæreste gør mig altid glad og at se de 2 drenge sammen er noget af det mest fantastiske<3

 190. Hey! Min kæreste gør mig glad. Vi har to små børn, og har været meget tæt på at gå fra hinanden flere gange de sidste to år. Men nu tror jeg på os igen. Det har taget lang tid, og det har været hårdt. Hverdagsglamour ville balancere leverpostejslogistikken i en hårdt prøvet familie.

 191. Der er generelt mange ting, der gør mig glad! Men især chokolade, mine søde venner og familie og når folk overrasker mig, så bliver jeg lige ekstra glad! En god middag kan også give mit humør en kæmpe optur, og især, når den bliver nydt med mennesker jeg holder af!

 192. Min søde cocker spaniel Luna gør mig så glad, altid. Livsbekræftende stunder med de små vuggestuebørn jeg passer kan også gøre mig glad helt nede i maven. Og så bliver jeg for tiden rigtig glad af at trække i min nye pyjamas når det bliver aften.

 193. Min kæreste gør mig virkelig glad og hyggelige stunder med ham, betyder meget for mig. <3 og små hverdagsting, som en god sang eller lækker mad, kan også gøre mig rigtig glad.

 194. Noget, der gør mig glad helt ned i maven, er at vågne op en søndag morgen og spise god morgenmad og vide, at man har en hel dag til at lave lige det, man har lyst til. Det er nok fordi, det ikke er så tit, det sker, men når der så endelig er en fri søndag ind imellem, så føles det bare helt fantatisk godt :-)

 195. Tillykke med bogen. Fin ser den ud og mange smukke billeder.
  Den vil jeg glæde mig til at læse ;-)
  Jeg bliver glad helt ned i maven af min kat, lakridser, chokolade, tøj der gør noget godt for min lange slanke krop, når jeg vinder din bog, arbejdet glider fra hånden i et snuptag, putte i weekenderne. Det er hvad jeg lige umiddelbart kan ryste op af posen :-)

 196. Det der gør mig glad det er at jeg er så heldig at bo lige overfor en skov, når nu jeg elsker naturen. Her kan jeg gå ture hver dag med min datter, mand og hnd, der også gør mig så glad og taknemlig :-)

 197. Jeg har bladre i den op til flere gange, så det ville være så fint, at vinde den :)
  Noget af det som gør mig rigtig glad, er min mor. Hun er virkelig min klippe.

 198. Overskud gør mig glad i hverdagen. Når der er tid til andet end studie og arbejde. Når der kan hygges, bages eller noget så kedeligt som at vaske tøj eller støvsuge – det gør nemlig weekend bedre også

 199. Det der gør mig glad helt ned i maven hver dag. Er det kys jeg får af min kæreste når han eller jeg kommer hjem efter en lang dag på arbejde eller skole. Det er noget der er rigtig vigtigt for mig.

 200. mange ting kan gøre mig glad. I dag har været en fantastisk dag, vi har været ude i vores have, plantet en masse planter, tændt bål, ristet skumfiduser og lavet popcorn, børnene har fundet på gode lege. Dagen sluttes af med en lækker pastaret og et godt glas vin. Flere af den slags dage, tak!

 201. Sikke en fin konkurrence :-)

  Det gør mig glad i hverdagen at tænke på at uanset hvor meget modgang, der kan være i tilværelsen i ny og næ – så har jeg altid min kæreste ved min side.

  Og derudover helt simple – men skønne – ting, som når min kæreste vækker mig med kaffe og en skål havregryn på en travl hverdagsmorgen :-)

  Tak for en skøn blog!

 202. Jeg er på vej ud af en let depression, så der skal ikke så meget til at gøre mig glad. Min kæreste står øverst på listen, han er simpelthen den bedste! Røde sodavand, træning flødeboller fra lagkagehuset står også ret højt på listen :)

 203. Det gør mig glad helt ned i maven når jeg møder på arbejde i vuggestuen og bare ét af børnene råber “Bianca!” For derefter at give mig et kæmpe knus. Uh det er sådan en dejlig følelse at være glad for at arbejde hvor man nu gør.

 204. Jeg elsker når der kommer et nyt indlæg fra dig af, det ser jeg så meget frem til, og så er der nogle andre blogs jeg også følger. Hver aften ligger jeg i sengen og læser blogs. Det er så hyggeligt. Og så elsker jeg morgenmad når jeg har god tid til at lave noget lækkert <3

 205. Uh, i hverdagen er der mange som gør mig glad, bl.a. når min lille bonussøn på 4 år, kommer med skønne og sjove kommentarer! Nye friske blomster i entren, chokolade, lækker mad, yoga, gåture med hunden, støvsugning og madpakkesmøring!
  Tillykke med blog fødselsdagen :o)

 206. De små ting – god morgenkaffe, til til læse en god bog og venindehygge – er med til at gøre min hverdag rigtig skøn :-)

 207. Det der gør mig glad helt nede i maven i hverdagen er:
  – min mand
  – genopladningstid alene eller sammen med min mand
  – træning med kettlebells
  – når jeg har sovet godt og har god energi
  – lækker kage
  – lys og sol og lunhed

  :-)

 208. Det der gør mig allermest glad – er når man går hen af gaden i sin helt egen verden og når folk husker at smile til hinanden. For mig selv gør et lille skævt smil ofte hverdagen meget bedre. Verdenen er blevet så lukket og folk holder sig meget til sig selv og deres mobiler. Så hvis vi alle sammen bare sender et smil i modsatte retning, gør det mig og forhåbentlig at andre mennesker for en endnu bedre dag :-)

 209. noget af det jeg glædes mest ved og værdsætter er en løbetur tidlig om morgenen, hvor dyrerne i skoven så småt er begyndt at vågne og solens stråler laver genspejlinger i søen – særlig løbeturen i morges var magisk! Derudover gør det mig glad at kunne forkæle de, jeg holder af – at se deres reaktion og glæde i øjnen er nok.

  Herligt efterår til dig, Enily!

 210. Min kæreste! Jeg elsker at være sammen med ham. – Hvad enten vi er ude at opleve noget sammen, eller bare er herhjemme i vores dejlige lejlighed, og bare er stille sammen. Det er indbegrebet af, hvad jeg synes bedst om i min hverdag – ham :)

  Og så elsker jeg altså bare god mad. God god mad. Det gør mig virkelig også glad i min hverdag.

 211. Uh, det er egentlig et godt spørgsmål! Det kan være mange ting. Det kan være en SMS, at stå ud af toget i midten af landet for at se ham jeg godt kan lide, at bage en god chokoladekage, at have en flot kjole på eller læse noget spændende til studie. Jeg vælger at glæde mig over de fleste ting, for så bliver alle dage lige en tand bedre!
  Tillykke med fødselsdagen! <3

 212. Det ved min hverdag, der gør mig lykkelig, er når jeg de små ting pludselig bliver til store ting.
  F.eks, hvis man drømmer om at tage på en rejse med sine veninder. Og pludselig er det blevet til en realitet. Eller når ens veninder banker på døren en kedelig, grå onsdag aften med chokolade og blade. En trist lille onsdag bliver pludselig til en stor fantastisk onsdag. Det er fantastisk og gør mig så fantastisk lykkelig!

 213. Dét der gør mig glad i hverdagen er også min kæreste, mine veninder, fodboldtræning med dejlige piger og når jeg om aftenen ligger mig under samme dyne som min kæreste og bare ved at jeg kan blive liggende her i 8 timer endnu :-) jeg elsker at sove og prioriterer det højt hver dag, så jeg er frisk til en ny dag :-)

 214. God kaffe, solskin, gåture og oplevelser i naturen, min søde kæreste, god mad, at tage pænt tøj på:). Og jeg krydser rigtig meget fingre for, at jeg vinder – vil rigtig gerne finde mere inspiration til hverdagen:)! Tak for en skøn blog – Sofie

 215. Min kæreste Thomas, lille Liva (min søsters lille pige) som kan få mig til at smile selv over en dumpet eksamen. Mad med veninderne og hvidvin. Naturen også når det regner ;)
  At rejse og glemme tid og sted!
  En god bog, og ikke mindst inspirationen som jeg får fra din Instagram profil :D

 216. Når jeg har tidligt fri og tænker at så må jeg hellere tage opvasken og min søde mand (som arbejder om natten og derfor sover når jeg kommer tidligt hjem) råber “min skat! Hvad laver du?” inde fra sengen og jeg går ind og siger “Jeg ville bare lige tage opvasken”, hvortil han svarer “Nej nej du skal bare slappe helt af, den skal jeg nok tage når jeg står op” :) Det er ikke vigtigt fordi jeg slipper for opvasken men fordi han ved hvor vigtigt det er for mig at få lov til at give helt slip og bare slappe totalt af nogle gange, så han holder øje med, at jeg nu også får det gjort – det gør mig super glad i hverdagen at have en mand der forstår og accepterer mine behov, så jeg får energien og tid til at indføre lidt hverdags glamour, der hvor de praktiske sager hurtigt kan tage overhånd.

 217. Jeg bliver glad-glad-glad hver dag, når jeg hører min lille pige kalde mooooar <3 det tog sin tid før hun begyndte at bruge det, og jeg elsker det! :)
  Jeg bliver (stadig) sommerfugle-i-maven-forelsket når min mand kigger på mig <3 og forsøger hver dag at huske på hvor taknemmelig jeg er for de mange glæder i mit liv.
  Efter jeg er blevet mor, er jeg også begyndt at værdsætte de små tidsrum, hvor jeg får mulighed for lidt egotid og -forkælelse :) fornøjelsen ved at have matchende undertøj på, at lægge make-up. Og så elsker jeg, at jeg endelig har besluttet mig for, at jeg bare er en kjolepuge, og kjoler ikke er mere upraktisk, og derfor nu har dem på 350 dage om året med god samvittighed :D

 218. Min datter Alma og min lige om lidt nyfødte søn. At kunne plukke blomster i min have. God kaffe, en venindesnak, at spille musik, og at være godt gift. At være sund og rask.

 219. Når jeg husker at lave små aftaler i løbet af hverdagene selvom der sjældent er så meget tid imellem uni, gruppearbejde, to jobs og lidt træning. Fx spiste jeg frokost med min søster i fredag – på solbeskinnede (og pæne nye) Israels plads – efter forelæsning og inden jeg skulle på arbejde. Det er sådanne aftaler der gør at jeg ikke kører død i hverdagen :)

 220. Solopgangene jeg nyder fra min vindueskarm på 6. sal (møder kl. 6:50), spontane aftaler med dejlige veninder, kanelsnegle, sjove Youtube-videoer med katte, iskold Faxekondi og generelt min familie og venner :)

 221. Mine børn gør mig så glade og lykkelig! Selvom de også kan være frygtelig irriterende… men kærligheden til dem opvejer alt :-)

 222. Sikke en dejlig konkurrence.

  Jeg bliver glad helt ned i maven af mine studieveninder. Simpelthen. De er så gode, gode at snakke med om studieliv, kærlighed, gode romaner, strikkeopskrifter og alt muligt andet, og så er de selvsagt de bedste at drikke kaffe med.

 223. Der er ufatteligt mange ting som gør mig glad for tiden, fordi jeg VIL være glad :-) Men min søsters to dejlige hunde (labrador og engelsk bulldog), en tro på en bedre fremtid og at jeg endelig har fundet mig selv i forhold til min stil.

  God aften :)

 224. Min søde treårige, når samme treårige bruger sin fantasi i leg, min søde dejlige mand. Når det gå, dem jeg holder af, godt. Når der er nogle der tænker på mig – et smil, et knus, blomster, en sms.

 225. Hej Emily,
  Mine hverdagsglæder, der varmer helt fra det eneste af mavehulen, er i øjeblikket bl.a. at vågne langsomt op om morgnen (oftest tidligt) og have tid til at samle mig/meditere/være taknemmelig for at have fået endnu en vidunderlig dag i denne verden. At spise en god, hjemmelavet morgenmad og derefter gå i gang med dagens opgaver/arbejde. At mærke min lille dreng sparke derinde i maven, få lov at kysse min svenske mand hver dag, gå ture med vores dejlige mastif og være god ved min krop og sind… Ja, så mange ting egentligt. Kunne blive ved. :)
  Hverdagsglade tanker,
  Charlotte

 226. Min mand -mine børn – mit arbejde er jeg også temmelig glad for – vores hunde og katte – en cafe latte med hasselnød er bringer nemt et smil frem – når jeg for passet min yoga bliver jeg også helt glad – en dag der starter med højt klart vejr – er også en god dag – der er faktisk temmelig mange flere ting der gør mit liv og min dage til dejlige dage!!

 227. Det, der kan gøre mig hverdagsglad helt ned i maven, er mine cykelture til uni, opmuntring fra dem, der forstår mig bedst, en rar sms hjemmefra, romkugler og tid til gåture. :-)

 228. Det er så fin en bog!!

  Nogle af de ting, der gør mig mest glad er at spise middag med mine veninde. ligge helt stille og roligt en aften, hvor vi alle bare slapper af. En hel nat, hvor jeg bare danser. min familie. og julen!

  jeg elsker bloggen :)

 229. -tid med mine børn
  -at bruge lidt ekstra tid på at vælge et pænt sæt tøj inden job
  -det daglige grineflip med søde kolleger
  -den der kop kaffe om eftermiddagen, når man lige er kommet hjem fra job

  Dejlig blog, du har – håber jeg vinder :-)
  Kh Jela

 230. I øjeblikket er det tanken om, at jeg bliver moster til næste år! Det er også de små ting, som at have tid til at tage lange, varme bade, spise dejlig mad, at solen igen skinner osv. Eller vigtigere, at dem, jeg holder allermest af, har det godt. Det er det vigtigste, og det der gør mig gladest!

 231. Der er mange ting i hverdagen jeg elsker, blandet andet mit arbejde- men når mine små børn kigger på mig og helt ud af det blå siger ‘jeg elsker dig’ , det er der ikke noget der slår <3

 232. Nøj hvor ville jeg dog virkelig gerne have fingrene i din bog, altså!

  Det der pt. gør mig mest glad er skide kliché agtigt. Men det er altså når Mand åbner døren til lejligheden fredag aften, når han vender hjem fra hverdagen i det sønderjydske.

 233. At høre om min families dag. At dufte nybrygget kaffe om morgenen. At mærke den friske luft på vej til studiet. At være færdig med en rigtig god træning. At komme hjem til en lækker aftensmad, eller endnu bedre, selv lave en god aftensmad til familien. Hvis menneskerne omkring mig er glade. At spise chokolade. At smile til folk på min vej :-)

 234. Min kat, når den om morgenen krøller sig sammen helt oppe ved mit øre og sætter motoren til og når jeg får billeder af min nevø på halvandet år.

 235. At gå ture med min hund, at lave lækker mad, at være sammen min familie og at Skype med min dejlige kæreste som er på den anden side af jorden <3

 236. Uf! Har ventet på denne konkurrence!
  Hverdagsglæde er for mig god mad og masser af kys og kram.

 237. Jeg bliver glad helt ned i maven når jeg ser min mand og søn lege sammen. I hans arme er han stadig en lille bitte baby☺

 238. Først og fremmest gør min lille søn mig helt ør af kærlighed fordi han simpelthen bare er så sød. Derudover elsker jeg at være alene hjemme, sidde under et tæppe og læse med god kaffe og chokolade imens det regner udenfor. Og så får jeg sommerfugle i maven af at tænke på julehygge og snevejr :)

 239. Jeg bliver helt glad og varm, når jeg hver morgen vågner og tænker – yeah manner, der fik du lige en dag til med livet og alt det der kommer din vej.
  Oveni det er der ikke noget bedre for mig end, når drømmene får frit spild og jeg bliver inspireret af mennesker som dig, fremmede, afdøde og faktisk også mig selv.

  Tak for dig og dine ord :-)

 240. hvad der gør mig glad, er når jeg skyder med min nevø på snart 1,5 år, og han prøver at kysse mig igennem skærmen. Når man bor i udlandet som jeg gør, er det at have kontakt til familien tit, noget der værdsættes ❤️

 241. Én af de ting, der virkelig gør mig glad i hverdagen, er, når min kæreste og jeg bruger noget af vores aften på at gå en tur. Det er altid dér, vi får talt allerbedst sammen – vi slentrer afsted og snakker om alt fra små ting til drømme (: Det er en ren fornøjelse med sådanne gåture!

 242. Det som gør mig glad hver eneste morgen er at blive vækket af mine to skønne unger som kommer hoppende op i vores seng:-)

 243. Det gør der gør mig glad for tiden, er at kunne stå op hver dag og have tag over hovedet, under samme tag er ham jeg elsker også.
  Så det der gør mig glad er kærligheden over for et andet menneske :D

 244. Ting der gør mig glad for tiden er min lejlighed, at jeg lige er startet på nyt studie og rent faktisk er god til det og også synes det er spændende :-), Kaffe i massevis, mine lækre glimmerstøvler, og andre små ting som gør hverdagen lidt nemmere og sjovere :-)

  (og jeg kan virkelig følge dig på mange punkter lige for tiden, jeg er også næsten lige flyttet, har lige mistet min farmor som nærmest var som en god veninde for mig, og samtidig lige startet nyt studie… og det er rart ikke at være helt alene i verden med alle de ændringer der sker. så tak fordi du deler ud af dit liv!)

 245. Hvad der gør mig glad i hverdagen:
  Naturen, vand med lime, hjemmebagte boller, min hunds livsglæde, min bedste kamerat og hans ømme jokes. Og mest af alt, er det som gør mig glad for tiden, at se min mor er blevet glad igen og har fundet sig en kæreste/ny ven i livet. Som ikke tager min fars plads (efter han er gået bort), men han tager min mor med ud, giver hende fornyet energi og bare lyst til livet. “Kærlighed & venskaber”<3

 246. Chokolade gør mig glad! Og min daglige cykeltur fra Nørrebro til KUA, forbi Rådhuspladsen mens solen skinner på mig og alle de andre cyklister. Det gør mig så glad og giver mig energi til resten af dagen :)

 247. Min lille familie gør mig så glad. Og når vi i løbet af dagen har de der stunder hvor vi er helt tilstede med hinanden så gør skinnet i mine drenges øjne mig så glad og stolt helt ned i maven :)

 248. Sikke en dejlig konkurrence! Ville elske at vinde et eksemplar af din bog. :)
  De ting der gør mig glad i hverdagene, er min kæreste, kage, at have pænt lakerede negle, at lave lækker mad(og spise det) og de dage hvor jeg skal møde sent og derfor kan sove en time ekstra og samtidig nå at spise både morgenmad, gøre noget ud af mig selv og bare ikke skulle haste ud af døren.
  Jeg krydser fingre :)

 249. Måske lidt plat, men en af de ting der kan redde en hverdag er at få et langt og varmt kram fra sine elskede ❤️✌

 250. Det der gør mig glad helt ned i maven hver dag er, når min kæreste kigger mig dybt i øjne og siger: jeg elsker dig! Og kysser mig bagefter ☺️

 251. At høre min datter grine gør mig lykkelig, at se min hund nyde en lang gå tur i naturen, at kramme min kæreste, at tale med min mor, at spise lækker mad, at putte i min seng

 252. Hej Emily! Det der gør mig glad helt ned i maven, er når min dejlige kæreste kommer listende bagfra og giver mig et knus :)

 253. Årgh, der er mange ting der gør mig glad helt ned i maven :-D lange gåture med gode veninder, et godt glas rødvin, søndage med min kæreste, at fordybe sig i en god bog….. :-)

  God aften :-))

 254. Jeg bliver helt vildt glad når min lille søn vågner i et kæmpe smil, eller lærer noget nyt, som fx. I dag hvor han har lært og vinke. Men jeg bliver over virkelig glad når min mand en lørdag morgen vælger at smide lille fisen i klapvognen og gå en lang tur så jeg kan blive lidt længere under dynen.

 255. Tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg bliver glad helt nede i maven af solskin, røde efterårsblade, sne, søde hunde jeg nusser med på gaden, at grine med mine veninder, at sove længe, at spise pandekager i godt selskab, at kysse, at drikke kaffe, at finde den gamle uldsweater frem, guldprikker og pomfritter. Mere skal der ikke til :)

 256. En af de ting der gør mig helt glad nede i maven, og med sikkerhed bare kan gøre min hverdag lidt bedre, er når min mor og jeg får vores daglige mor/datter snak. Vi har en aftale om at ringe sammen hver dag (nu hvor jeg ikke bor hjemme), hvor vi deler vores dag med hinanden. Det er så hyggeligt. Hun er der altid for mig – hvis jeg har brug for et godt råd, græde ud eller bare grine over hverdagens ups & downs – så ved jeg det altid hjælper at snakke med hende.

 257. Noget der gør mig glad helt ned i maven er solskin, at putte med min lille gravhund, at få ondt i maven af at grine, at snakke med mine bedsteveninder og at jeg har sabbatår, og lige nu får lov til at tjekke London ud med et job på en pub. Life ain’t bad <3

 258. I øjeblikket er det den særlige friske luft om morgnen, når jeg suser derudaf på cyklen, det er farverne på træerne, og tanken om det stykke kage, som venter på mig derhjemme (ja vi spiser meget kage i disse dage). <3

 259. Friske blomster, duftlys fra Yankee Candle, nylakerede negle og min kat – for bare at nævne et par ting. Har ønsket mig din bog længe, så jeg krydser fingre! :)

 260. Når jeg vågner ved, at min kæreste kysser mig, at åbne en perfekt avokado og en god træningstime :)

 261. Min familie er dem der gør mig glad helt ned i maven! Jeg har en lille nevø på 14 måneder som jeg er så heldig at se næsten hver dag. Når jeg får lov at hente ham i vuggestuen, og han ser det er mig, smiler han over hele hoved og jeg kan ikke forestille mig en bedre følelse end det :)

 262. Der er mange ting, heldigvis, som gør mig glad helt ned i maven. En god kop morgenkaffe, en krammer med en god ven, samtaler om vigtige ting til langt ud på natten, at danse grimt, at dyrke yoga, sommerregn og regnbuer, at have lidt ekstra tid om morgenen, at opleve nye lande og at blive klogere for eksempel. :)
  baermonster(at)gmail.com

 263. Sikke en dejlig giveaway! :-))) Min kæreste, Emil, en sød sms fra min mor eller far, solskin, kaffe, træning, god tid om morgenen til at lave morgenmad og hygge, vamsede sweatere (efterår) ;-) og mine dejlige veninder – er alt sammen noget, der gør mig glad helt ned i maven og gør min dag meget bedre!

 264. Jeg bliver sådan virkelig glad når mit hjem lige er gjort rent og jeg kan sætte mig i lænestolen og læse en bog uden at føle jeg burde gøre alt muligt andet?

 265. Det er bare sådan en fin bog – den står allerøverst på min ønskeseddel!
  Mine hverdagsglæder er pæn neglelak på fingrene, Frederiksberg have som jeg bor lige op ad, søde kager af enhver slags, venindesnak og elegante kjoler.

 266. Hvad der gør mig glad helt nede i maven, er faktisk rigtig godt og meget relevant spørgsmål alle burde stille sig selv. Dét at skulle mærke sig selv er noget de fleste gør alt for lidt af til hverdag.
  Når jeg så sidder og tænker og føler hvad der gør mig glad.. så er det uden tvivl; Min hund. Eller rettere den glæde og kærlighed han giver mig. Han er snart 2,5 år. Men det at kunne få et ‘kys’ af ham og putte med ham når man er nede – altid have en tæt på sig som er glad og oven på. Min egen lille dreng! Det glæder mig hver dag og er ubetinget kærlighed som jeg føler helt nede i maven hver dag! <3

  Tillykke med bloggen :)

 267. Der er heldigvis flere ting, der gør mig glad i hverdagen. Hverdagsspontanitet, hjemmehygge, følelsen efter en omgang træning og ikke mindst følelsen af nyt tøj og nye sko! :-)

  1. Den er fra Just Female, men billedet er snart 3 år gammelt, så den kan nok være lidt svær at opdrive desværre. Klem Emily

 268. Jeg bliver glad over sprød efterårsvind, danske aromatiske æbler på alle måder – lige nu er yndlings drysset med lidt lakridspulver, smil mellem og fra fremmede – bare fordi, bland-selv slikbutikken hvor chokoladen fylder mere end selve slikket, julepynt i alle former og størrelser og min kæreste Katrine. Life is good!

 269. Min familie, vores hunde, min kæreste gør mig glad helt ned i maven. At tilbringe tid med dem, spise god mad, se film og at putte med min kæreste. Det er det bedste <3

 270. At vågne op imellem min lille søn og min kæreste som begge snorker i en alt for lille dobbeltseng.så føler jeg mig meget glad og heldig :-)

 271. Jeg bliver glad langt ind i marven ved lyden af mine to børn, der griner sammen! Efter min lille datters lange kræftforløb er den lyd belevt endnu højere skattet;-)

  Derudover min kæreste, regnvejr, efterår, at fordybe mig i en god (lyd)bog og at have tid til at dykke ned i ting, der interesserer mig meget;-)

 272. Det er helt sikkert menneskerne omkring mig, som gør mig helt igennem glad til hverdag og gør at jeg kan slappe fuldstændig af, når jeg har brug for det efter en hektisk dag. <3

 273. Min kæreste. Dovne søndag formiddage, hvor en gåtur i solskin kan få smil frem på begges læber, og gøre en hel hverdagsuge mere end overkommelig.

 274. Hvad der gør mig glad helt ned i maven er:
  At have rare mennesker omkring mig, at være udenfor, at føle mig forelsket, forkæle mig selv, kaffe, solen, nye udfordringer, at lære nyt, oplevelser/rejser og tanken om alt det gode der venter mig :)

 275. Min kæreste, familie, evigtglade hunde x2, årstidernes omskiftelighed – især når det betyder, at striktrøjer og vamsede halstørklæder bliver legale igen (!!) og sidst, men ikke mindst de langsomme, søvnige morgener, hvor man i ro og mag kan påbegynde dagen på bedste vis :)

 276. Du har den dejligste blog – det er jeg bare nødt til at starte med at sige. Du inspirerer og motiverer på en rigtig god måde :)

  Min hverdag er fyldt med dejlige ting – det som gør mig allermest glad er at tage på tur i skoven på mountainbike med min dejlige mand. Kan mærke at smilet breder sig og jeg bliver glad i hele kroppen.

 277. Det der gør mig glad helt ned i maven er at kramme mine to drenge og kysse deres små bløde kinder. En god kop kaffe som nydes i stilhed gør mig også glad! :)

 278. At slappe af en søndag med en god bog eller en Grey’s Anatomy og the og chokolade i sengen, det gør mig glad helt nede i maven :-)

 279. Solstråler gennem trækroner, min datters små tykke arme om min hals, sofaputning, havet, dagdrømning og jeg kunne blive ved. Dejligt lige at tænke på alle de små skønne ting!

 280. Mit liv gør mig glad helt ned i maven.
  Det er ikke et stort eller særlig prangende liv, og det er helt sikkert mest interessant for mig.
  Men det er fyldt med smukke ting, uforglemmelige oplevelser og vidunderlige mennesker.

  Jeg har lært mig selv at tage mentale snaps af situationer. Tapas med vennerne, en tur i skoven med min søn og kæreste eller en ferie, og så kunne huske nøjagtigt hvordan jeg havde det i øjeblikket. Hvordan maden duftede, hvor fyldig vinen var, min søns frydefulde skrig og fornemmelsen af min kærestes hånd i min.

  Jeg er så uendeligt heldigt på alle leder og kanter, og jeg ved det godt.

 281. At vågne op til min lille piges store smil, glade grin og ret våde – og lidt voldsomme – babykys. Og så kan en morgen som i dag gøre mig grundglad: høj sol, skyfri blå himmel og morgencykeltur til arbejde gennem byen og langs kastellet.

 282. I would be so happy to receive a copy of your book. I read your blog to learn Danish. It is the perfect amount of text to keep me practicing every day :)

  My favourite moment of every day is drinking the morning coffee in the sun, and of course if it is the weekend it makes me happy to bake a nice cake and share with my husband and some friends.

 283. Hej Emily! I am reading your blog for several years already since I moved to Denmark for my studies. You are big inspiration, thanks for the work you’re doing! And of course I can’t miss the competition <3
  What makes me happy is meeting new people. I cannot stay alone for long time, I always need to communicate with someone. So – seeing friends, going for a walk, going out or to the cinema, having lunch or cooking dinner together with someone I love really makes me happy. And of course skype'ing with my family. and those moments when I arrive to my homeland for holidays and can hug people I love – this is what makes me happy.

 284. Orv, den ville jeg gerne vinde! Ellers må den på ønskesedlen til jul :)
  Der er mange ting, der gør mig glad fx en løbetur, hvor benene føles gode, når min kæreste sender et link til en lille intern joke, min hund, smukke septemberdage og at min kæreste og jeg på onsdag får nøglen til vores hus!

  Tak for en altid dejlig blog, Emily. Du gør det godt!

 285. Ting i hverdagen der får mit humør til at boble og flække et smil (nogen gange endda udbryde et “juuhuuu”):

  – Morgensang i badet (højt)
  – Cykelturen til studiet tidlige morgener (hvor jeg kan kører rigtig stærkt!)
  – Veninders søde og skøre historier (dem hvor man græder lidt af grin)
  – Fugle på flugt over himlen

  Glad dag!

 286. Når lyset står smukt over byen på cykelturen på vej til arbejde, herlige overraskelser fra søde mennesker omkring mig, når jeg får lavet ny og lækker hverdagsmad og ikke mindst når min hund kigger op på mig, som om lige præcis den her gåtur er det mest fantastiske, han nogensinde har oplevet :-)

 287. Jeg bliver glad helt ned i maven, når:
  – jeg tænker på hvor dejlig en familie jeg har. Hvor heldig jeg er, at have alle mine 4 bedsteforældre endnu, og at jeg ofte ses med hele min familie.
  – jeg er sammen med min søde kæreste og han smiler eller kigger mig dybt i øjnene.
  -jeg får lov at bage lækre søde sager, som mine gæster elsker.
  – jeg får overtalt min mor til at spise is efter aftensmad.
  -jeg tænker på at jeg rejser tors. D. 1-10. 2 måneder ud og oplever verden.
  – det går op for mig hvor godt et liv jeg har, og tænker på at jeg har de skønneste veninder og venner.

  Jeg bliver ofte glad af de små ting der sker i hverdagen, men som har en stor betydning.

 288. Min kæreste gør mig glad helt ned i maven, hver eneste dag! Og så ville et eksemplar at din fine bog også kun gøre gode ting for humøret :)

 289. Stille lørdag morgner med hjemmebagt brød, frisk malet kaffe og Mads & Monopolet i radioen – det gør mig glad helt ind i knoglerne.

 290. Noget af det, der gør mig allergladest er solskin. Derudover fryder jeg mig over pæne sko, godt selskab, lune sokker og min nye lille nevø, som nok cirka er det kæreste jeg kan komme i tanke om :)
  Jeg har allerede et signeret eksemplar, som jeg nyder i lange baner, men min skønne søster Eva kunne godt bruge sit eget eksemplar, så hun ikke behøver at låne min :)

 291. Lange løbeture og smukke solnedgange,
  en varm kop te en kold morgen og gode bøger,
  at gå med bare tæer på stranden og have sommer-fregner,
  at have sommerfugle i maven og holde i hånden,
  at grine indtil man får ondt i maven.

 292. Min kæreste, solskin og kold efterårsluft fra morgenstunden, restaurantbesøg med god mad og god service, køreture til gode mennesker, et smil fra min niece og at tage mig tid til at læse.

 293. Mine to skønne katte gør mig glad helt ned i maven. Og så gør lækker mad mig også lidt ekstra glad! Og ellers bare de stille og rolige dage, hvor man kan slappe af og være i nuet.

 294. Det gør mig rigtig glad, at være sammen med mine venner og veninder. Og en shoppetur med tilhørende brunch haha. Eller en ridetur på min dejlige islænder i skoven, helst en solrig efterårsdag, hvor bladene har skiftet farve! En lykkelig stund, hvor mobilen og andet bliver gemt væk :)

 295. Ting der gør mig glad helt ned i maven;
  Min hund. Altid. En fridag hvor vi starter dagen langsomt med en gåtur i al slags vejr, smutter forbi yndlingsbageren og køber en crossaint og spiser den i sofaen med kaffe og chokolade (og godmorgen danmark), mens min hunds snude hviler på mine ben. Intet stikker det.

 296. Honestly, meget lidt gør mig glad helt ned i maven for tiden(siden min kæreste døde). Men tanken om at rejse, dét gør mig ihvertfald rigtig glad. Og mine venner og familie. <3

  Tillykke med bloggens fødsesldag :) x

 297. Wauw din bog ser fantastisk ud! Fyldt med inspiration – Den må jeg altså eje :)
  Min kæreste og min kat gør mig SÅ glad i hverdagen. Der er intet bedre end at ligge i sofaen efter en travl dag med min søde kæreste på den ene side og min lille kat på den anden side af mig. Ih nu glæder jeg mig til at komme hjem til dem i aften! :)

  Kram herfra

 298. Jeg starter altid min dag med at gå en tur med min hund langs stranden, det gør mig glad hver eneste gang

 299. Jeg bliver glad helt ned i maven på dage, hvor jeg har tid til at gøre lidt ekstra; spise morgenamd med min kæreste (normalt spiser jeg på mit arbejde), trækker stikket og går’ en tur med en kaffe i den ene hånd og min kæreste i den anden – også selvom det “bare” er tirsdag. Når jeg har tid til at lave en ekstra god middag, selvom det bare er mandag; det behøver ikke at være vildt og fancy, bare lige lidt ekstra godt :) At have tid til gårutre, fælles løbeture, aftaler med veninderne eller en tur i biffen på en hverdag. Alle de der små glæder der får en til at glemme alt om vasketøj, rengøring arbejde og andre hverdagspligter :)

 300. Det der gør mig aller mest glad i hverdagen er uden tvivl min kæreste og min kat. Uanset hvor dårlig en dag jeg har, så bliver den altid lidt lysere, når min kæreste kysser og/eller krammer mig. Desuden bliver jeg også så glad, hver gang jeg kommer hjem, og bliver løbet i møde af katten, der gerne vil op og sige hej – det er simpelthen noget af det sødeste :)

 301. Din bog er på min ønskeseddel, men tænk hvis jeg kunne være så heldig at vinde et signeret eksemplar (og allerede få bogen nu, så jeg ikke skal vente helt til jul

 302. Det gør mig glad at have en aften kun med et modeblad og bland-selv-slik, min kæreste, samt følelsen af at træningen er overstået :-)

 303. Ting, der gør mig rigtig glad helt nede i maven er at vågne op og kigge ud over de københavnske hustage eller på min sovende kæreste, at gå ud i køkkenet og blive mødt af glade roomies og godmodigt drilleri, at købe friske blomster til lejligheden og når jeg bare føler mig hamrende klog efter en forelæsning hvor jeg har forstået komplekse begreber og teorier! Det er også at ringe til min mor og snakke i evigheder (især fordi hun er umulig at få ud af røret) eller at få emails fra min far med links til artikler han tror jeg vil finde interessant, fordi jeg ved det er en af hans måder at vise omsorg. Og så er et af mine faste ritualer at gennemlæse en lang liste blogs over en kop kaffe.

 304. At vide at man er elsket (både af forældre, kæreste og veninder), spise bland selv slik og strikke/hækle-projekter :-)

 305. Nogle af de ting der gør mig allermest glad i hverdagen er smil og kys fra min kæreste, overraskelser, god mad, pænt tøj samt samvær med venner og familie (og “min” søde hund hjemme hos mine forældre). Hvor hyggeligt lige at sidde og reflektere over det! Jeg håber godt nok at jeg er en af de heldige der får et eksemplar af din fine bog :)

 306. Årh vil gerne have fingre i den bog! Det bedste i hverdagen er for mig at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Jeg er ikke typen der sover længe, medmindre tømmermændene presser på ;-) Jeg møder nogle gange først kl 10 på arbejde og så er der intet bedre end at stå tidligt op, tulle rundt, se solen komme frem, skråle med på radioen eller lave god morgenmad. Hader at spilde tiden, så det er det bedste for mig i hverdagen ;-) Desuden elsker jeg også hver gang posten kommer med mit Costume blad, som det er sket de sidste 4 år <3

  – Trine
  http://trines-closet.dk

 307. Morgenkaffe, solskin, gode grin, søndage med mine forældre, morgenmad, venner er bare nogle af de ting der gør mig glad helt ned i maven.

 308. Min søns umiddelbare latter, når han sådan helt klukker af glæde, min mand der giver mig et kys, friskbrygget kaffe, lækkert HVIDT brød med masser af smør :)

 309. Hvert efterår tager min mor og jeg en “mor-datter-weekend” i København, hvor vi shopper efterårstøj, spiser lækker frokost, går en lang tur på Amager Strand, nager æblekage og ser tøsefilm. Dèn weekend glæder jeg mig til HVER dag i hele september/oktober – HELT ned i maven. Og den er primær årsag til, at jeg for øjeblikket ikke går ned med “speciale-depression” ;)

 310. I hverdagen gør det mig glad at vågne til en ny dag, nyde stilheden, mens jeg laver morgenmad og læser din blog, inden jeg vækker det kæreste, jeg ejer – mine tre dejlige unger. Deres far er nu også ret højt på listen over det bedste, jeg ved, men han er desværre taget på arbejde på det tidspunkt. Til gengæld er det ALLERbedste så i weekenden, når hele family five er samlet til fælles morgenmad :-)

 311. Uh, den vil jeg da smadder gerne vinde!
  Det der gør mig glad i hverdagen er fx når jeg har alenetid, men bestemt også når jeg har kærestetid. Det er når jeg har gennemført en god omgang træning. Når nogle inviterer mig på et eller andet. Det er når man får omkring 8 timers søvn, og når der er så meget overskud på kontoen, at man ikke kan lade være med at smile ☺

 312. Æble-havregrød med en masse kanelsukker om morgenen, regnvejr, glade mennesker og starinlys!

 313. Lige om lidt fylder jeg 30 år og det skal selvfølgelig fejres. Det gjorde mig glad helt ned i maven at sende invitationer til 70 dejlige mennesker i mit liv. Jeg glæder mig :)

 314. Det der gør mig glad er mine børn, min kæreste, solskin, god kaffe, min kat, rent sengetøj og havet, en badetur eller en kajaktur.

 315. Min datter på 20 måneder uden tvivl! Det er naturligvis allerdejligst, når hun griner det mest fantastiske gnækkende grin, men uanset hendes luner er hun favoritten. Åhh, hvor er kærligheden bare ubegrænset!

 316. Min cykeltur langs fjorden hver morgen – især når solen spejler sig i vandet. Jeg tænker så gode tanker og får sjove og spændende ideer til nye arbejdsopgaver. Tætheden og nærværet hver aften, når jeg synger godnatsang for min datter og samtidig nusser hende på ryggen.
  Kærligheden, som vælder op i mig, når min mand ringer uventet på arbejdet – bare for at høre, hvordan jeg har det. Savnet på den gode måde, når han er på forretningsrejse. Intimiteten, når vi ligger og sludrer fem minutter, inden vi sover. Ild i brændeovnen i sommerhuset på en regnvejrsdag. Glæden i min families øjne, når jeg overrasker dem med deres yndlingskage. Den raske gåtur i solskin, hvor jeg virkelig føler glæden ved livet. En sommertid flødebolle med lakrids og hid chokolade. Forventningens glæde, når jeg har købt en ny bluse på nettet. Krukken med efterårsblomster, som gør mig så glad, hver gang jeg kigger ud af køkkenvinduet. Søndagskaffe og -kage med gode venner, som jeg ikke har set i lang tid.

 317. Det det gør mig allermest glad er, at jeg nu efter et halvt år med langdistanceforhold, hver morgen kan vågne op ved siden af min kæreste i vores lille lejlighed pp Nærrebro. Dét er lykken.

 318. uh, der er mange ting, der gør mig glad! Min søn, min mand, vores hund, god mad, gåture, solskin, søde sager, neglelak, veninder, en god serie, træning, putte, kaffe og en god nats søvn :-) Ville elske at vinde din bog, Emily. Kh. Tanja.

 319. Mine børn gør mig glad hver dag – jeg er stolt over at det er lykkedes at opdrage dem til at være omsorgsfulde og empatiske unge mennesker.

 320. Lækker præmie!

  Det gør mig hverdagsglad at vågne op ved siden af min mand. Og at have tid til at nyde min morgenmad og et stort krus lakridsthe, mens jeg stadig sidder under dynen og langsomt kommer i gang med dagen.

  /Line

 321. Det der gør mig glad i hverdagen, er når hele familien er samlet, fx til aftensmaden. At tilbringe tid med nogle man elsker, det synes jeg er skønt! <3

 322. Jeg bliver glad helt ned i maven, når jeg føler mig heldig. Følelsen kommer ofte, når jeg er ude at rejse, hvor jeg har taget mig selv i at føle mig heldig. Heldig i den forstand at være privilegeret over at have mulighed for at se verden, opleve storslået natur, andre kulturer og befolkningsgrupper, som i den grad sætter ens liv i Danmark i perspektiv. I hverdagen kan jeg stadig blive glad helt ned i maven, når jeg tænker på disse rejseminder.

 323. Noget, der gør min hverdag hundrede gange bedre, er at spise sundt, hvilket både mit humør, min krop og mine smagsløg nyder godt af.

 324. De ting der gør mig rigtig glad i hverdagen er morgenkaffe, en siddeplads i toget, min kæreste og madklub med veninderne

 325. Det der gør mig glad er min kæreste, vores hund Albert, bland selv slik, mine sorte jeans som jeg lever i, mine veninder og København!

 326. Det der gør mig allermest glad i hverdagen er blandt andet mit spændende job, at spille håndbold, at høre musik og danse rundt derhjemme og at vågne med min kæreste og blive liggende liidt længere ❤

 327. Det der gør mig gladest er helt klart de mennesker, jeg har omkring mig. Uden tvivl. Meeeeeen en god kop kaffe, morgenradio og tid til at vågne stille og roligt om morgenen, er altså også noget, der gør mig glad helt ned i maven :-)

 328. Hyggelig og pæn bog, der gør mig inspireret!

  Det, der gør mig glad hver dag, er min søde rumbo, der kan gøre selv den værste dag hyggelig og sjov. Ikke nok med, at hun er min gode veninde – så er vi blevet hinandens familie. DET er noget at glæde sig over hver dag.

 329. Min kæreste gør mig utrolig glad, og selvom vi pt. bor i lidt byggerod i vores nye hus er det fantastisk at vide, at vi nu har startet et nyt kapitel i vores liv :)

 330. Udover sådan en skøn ting i hverdagen som, at min kæreste har købt min yndlingsyoghurt, uden jeg selv har haft tid til at opdage at jeg var ved at løbe tør for morgenmad, så gør det mig glad i hverdagen at komme i tanke om dejelige ferieminder. Fx. blev jeg (ligesom det meste af blogverden ;) ) friet til på min sidste ferie, så jeg kan ikke lade være med at smile og få sommerfugle i maven hver gang jeg kigger på min fine ring og tænker på det fine ferieminde hvor den kom på. :-D

 331. Vores børn og min mand! De vigtigste mennesker i mit liv, og også dem der ved præcist hvordan de gør mig mest glad og mest gal :D

 332. Det gør mig glad helt ned i maven at høre min 2-åriges søns klukkende latter, at drikke et godt glas vin, at nyde duften af nyslået græs, at blive blæst igennem ved Vesterhavet en efterårsdag – den bedste form for terapi, at danse, at modtage og læse breve fra min 82-årige penneven Aksel – som jeg mødte på en bænk i Tivoli år tilbage, at fordybe mig i en god bog, at rejse og opdage verden, at løse en opgave optimalt i samarbejde med gode kollegaer, at le så tårerne triller, at spise lækkert mad, at møde nye mennesker og høre om deres liv – kort sagt: Det gør mig glad helt ind i maven at være til og at leve!

 333. Noget af det der gør mig rigtig glad i hverdagen (og i weekender og ferier :) ) er min kæreste. Vi har været sammen siden vi var 16 år (og det er altså 8 år siden nu) og jeg elsker den følelse jeg har i maven når vi er sammen eller hvis jeg bare tænker på ham.
  Når hverdagen bliver hård og humøret trænger til et skub er den bedste kur, for mig, at få min mors dejlige, bamsede og barnlige Berner Sennen på besøg. Der er ikke noget bedre end følelsen af at være elsket af ens firbenede venner. :)

 334. Min fantastiske mand og vores elskede hundehvalp gør mig glad, helt ned i maven – maven som for øjeblikket gemmer på vores kommende datter

 335. At lave mad, bage brød og masser af kager er noget, som altid gør mig glad. Hvis jeg har haft en lang dag på arbejdet, og bare vil slappe af i mit hovede, elsker jeg at nusse rundt i køkkenet og lave lækker mad til mig selv, min kæreste, veninder eller familien. Kunne være hyggeligt også at give mig i kast med nogle af opskrifterne i din fine bog ;) Hav en god dag!

 336. Jeg elsker at være sammen med hele familien! Jeg savner dem hver dag, og ser altid frem til at vi alle skal mødes hjemme hos mine forældre. En perfekt dag er når vi alle er hjemme, vågner op til duften af kaffe og nybagt brød og bare sidder længe rundt bordet og snakker og snakker. Det kan mærkes helt nede i maven!
  Tak for opmuntringen til at tænke over de små og store ting i hverdagen, som oftest bliver glemt i hverdagens virvar!
  Hav en dejlig dag!

 337. Noget af det, der gør mig allermest glad i min hverdag er, når jeg om aftenen er gået i seng, og min lille puddelvaps kommer ind og putter med mig! Derudover er det, at bruge tid på, og med, min familie og mine venner også noget, der gør mig virkelig glad i min hverdag. Små ting, som bare betyder super meget! :-)

 338. Jeg har også en sød kæreste, som gør mig så gennemlykkelig hver eneste dag. Hvis kæresten nu ikke lige er hjemme, så er en god bog og chokolade altså også noget, som godt kan få det til at kilde i maven af glæde. :-)

 339. Det at have min egen lille familie, der tæller mand og 2 skønne piger gør mig rigtig glad <3

 340. Dagen i dag, gør mig glad. Tirsdag er egentlig en undervurderet ugedag. Mandagens sløvhed er overstået, og nu ventes der blot på onsdagens kommen, som markerer, at vi er halvvejs mod weekenden. Torsdag og fredag tælles der ned. Men tirsdag.. Tirsdag bliver overset. Lidt på samme måde, som den mellemste i en søskendeflok. Lige netop denne efterårs-tirsdag gør mig glad nede i maven. Jeg er tosset med efteråret, når det viser sig fra denne side. Så bliver jeg mindet om, hvorfor det er sådan en fantastisk årstid; luften er frisk, og solen varmer. Man kan klæde sig i lag på lag, og bruge solbriller og halstørklæde samtidigt. The best of both worlds. Dét gør mig glad.

 341. Min hverdag er primært præget af slem graviditetskvalme – og opkast, og i mens det står på, er jeg sygemeldt fra både studie og arbejde. Det kan ind i mellem være svært at se lyset, men det siver heldigvis ind med jævne mellemrum, fx da jeg faldt over “Børnenes hemmelige verden” på DR, når DHL leverer nye sneakers fra Isabel Marant, når jeg har en time uden kvalme og kan overskue at ordne vasketøj og andet der vil glæde min kæreste, når solen skinner igennem vinduet og jeg kan se den blå himmel fra min plads i sofaen, når jeg kan få noget “rigtig aftensmad” ned fremfor kun de drikkeyoghurter jeg får fra sygehuset, at jeg må leve af is en hel dag, hvis det er det jeg har lyst til og ikke mindst når min kæreste kommer hjem fra arbejde og når aftenerne bruges på at se “The Affair” på din anbefaling :)

 342. Min kæreste og jeg skyper (næsten) hver dag omkring klokken 18 når vi begge er hjemme fra arbejde og uddannelse. Vi bor ikke i samme land lige nu, så den daglige snak er noget jeg hver dag ser frem til :)

  Selvom et langdistance forhold kan være svært og udfordrende, så kan det at savne også blive en styrke. Man står ikke hele tiden til hinandens rådighed for eksempel. Så jo mere jeg savner ham, jo mere glæder jeg mig også til vores skypedate (og til at se ham i virkeligheden når det kan lade sig gøre ;-) )

 343. Sådan en fin bog ville pynte herhjemme på hylden ;)
  Noget af det der gør mig aller mest glad, det er en hyggelig stund med familie eller gode venner. Også gerne i selskab med lækker mad eller en god kop the og hjemmebag.
  Kh Anna

 344. Det, som gør mig helt glad i hverdagen, er god mad, en god start på dagen med kaffe og at møde søde og venlige kunder på mit arbejde.

 345. Uuh, mange ting heldigvis. Men at cykle afsted om morgenen i solskin og at grine lidt hver dag, uanset om det er på studiet, job eller i fritiden. Sikre vindere :) god (solskins) tirsdag!

 346. Lige for tiden er det især det at vi snart skal flytte, men også min kæreste, at putte, min daglige snak med min mor, god mad og som pendler kan de være hårdt og træls at stå tidligt op for at nå toget, men med tanken om at jeg skal følges med mine pendler veninder og hvad de evt har at berette, gør mig rigtig glad og gøre det 1000 gange nemmere at stå ud af sengen og komme afsted.

 347. Lige pt. gør det mig glad helt ned i maven, at min kæreste og jeg netop har flyttet det første flyttelæs hjem til ham.
  Vi flytter officielt sammen d. 1. november, men vi tager det lidt efter lidt et godt stykke tid i forvejen, for at det ikke bliver for stressende, da vi har en meget travl oktober måned.
  At flytte på den måde er faktisk ret hyggeligt – godt nok bor man nærmest to steder i en periode, men hvert flyttelæs giver altså nogle dejlige sommerfugle i maven i løbet af en hel måned <3

 348. Det gør mig glad når det går min familie og andre af mine bekendte det godt <3. Ellers kan det også gøre mig glad at male, gå en tur ved vandet eller spise chokolade :D

 349. Jeg har simpelthen kigget på denne bog så uendeligt mange gange. Jeg er sikker på, at den er super lækker, så jeg krydser alle mindre fingre for, at heldet er med mig.

 350. Weekender gør mig glad, meget glad! Men da der er flest hverdage i løbet af en uge har jeg lært at sætte pris på de små ting i hverdagen som: at vågne op tæt liggende ved min kæreste, cykelturen til togstationen, den smukke togtur til mit arbejde gennem natur, min nødde-formiddagssnack, en kop kaffe med veninder, madlavning med min kæreste, grineture, et glas rødvin på en almindelig tirsdag, min kærestes kys i min nakke og “jeg elsker dig” når vi ligger tæt og skal sove og til sidst men ikke mindst at sove tungt og godt om natten.
  Bare ren kærlighed til de små ting i min hverdag.

 351. Solrige morgener, venner, smil, chokolade, klar ren luft, grin, gode venner, familie og god musik!

 352. efter mange år med social angst og svært ved at finde mig til rette nogle steder kan det at min nye studie veninde har holdt en plads til mig om morgenen gøre mig glad helt ned i maven

 353. Der er (heldigvis) et væld af ting, der gør mig glad, sådan helt dernede i maven, men en af dem er, når jeg cykler fra arbejde og føler glæde. Glæde over de to børn, jeg passer, glæde over naturen og ikke mindst følelsen af, at jeg er lige præcis hvor jeg skal være.

 354. Åh hvor lækkert! Har længe haft kig på din bog, som jeg bare må eje…
  Der er mange ting der gør mig glad for blot at nævne nogle er det blandt andet fuglekvidrer, samvær med familien, se billeder igennem (helst sammen med familien) og genskabe minderne man har sammen med de pågældende personer. Gode bøger giver mig også en glæde, da det får en til at slappe af i en travl hverdag. -Så at kunne tage noget tid ud og blive “suget ind” i et univers er helt fantastisk.

 355. På sådan en rigtig dum dag som føles som en “mandag” hvor tingene ikke makker ret, hverken på arbejde eller derhjemme. Men så pludselig får min kære datter på 1,5 år lige pludselig grineflip af den mindste ting, hvor jeg må dy mig og grine med for hendes latter smitter og jeg indser at tingene nok skal arte sig alligevel og der er heldigvis kun mandag en ud af 7 dage ; )

 356. det gør mig glad at løbe, selv når jeg faktisk ikke har lyst, men gør det alligevel.
  Elsker når mine børn griner og hygger sig.
  Når min mand overrasker mig. Elsker dyrevideoer, de får smilet frem hver gang.
  Elsker faktisk hverdagslivet og nyder en god serie på Netflix, når huset er tomt og jeg har fjernbetjeningen for mig selv.

 357. Det gør mig glad at tænke på, hvor heldig jeg er. Jeg har en skøn familie og dejlige venner som altid er der for mig:-)

 358. Jeg pendler hver dag fra København til Helsingør, og når ‘klokken-er-alt-for-tidlig-om-morgen’ så glæder jeg mig altid til morgenmad, men det der gør morgenmad rigtig god er simpelthen en banan sammen med yoghurt og mysli. Så det der kick starter min dag er noget så simpelt som en banan

 359. Noget af det der gør mig glad i hverdagen er at høre noget godt musik mens de daglige pligter klares.. det gør det hele lidt sjovere :-) Ellers elsker jeg min daglige cykeltur til og fra arbejde..

 360. Uuuh hvor vil jeg gerne vinde din fine bog! :D Det der gør mig glad helt ned i maven er klart min kæreste. Vi har været sammen i 3 år og har allerede været igennem en masse ting og hårde tider – jeg er stadig som nyforelsket i ham hver dag :D Han bor pt. i Hamborg så lidt andre ting der gør mig glad når han ikke er hjemme er chokolade, kaffe, gode musicals og min nye lejlighed :)

  Tak for en fantastisk blog, som altid er et besøg værd og et dejligt pusterum fra en travlt hverdag :D

 361. Det gør mig glad helt ned i maven, når jeg kan sidde i eftermiddagssolen ude på min havetrappe med sol i face og en kop varm the. <3
  Og det gør mig glad og giver mit et smil på læben hver morgen, når jeg står op for at vende næste side i min WulffMorgenthaler-kalender, når jeg laver morgenmad. Lidt ligesom julekalender "hvad mon der står/er idag?" bare hver dag, hele året :D

 362. Jeg bliver glad når jeg har tid og ro til et lang og varmt bad, når min kæreste kysser mig godnat og putter mig, når jeg gør før i seng og
  når søde venner får en til at grine, så det gør helt ondt i maven.

 363. Én af de ting, der giver mig mest glæde er, at min søn på knap 2 år ENDELIG er begyndt at kalde mig mor (eller “mar”, som han siger). Men med lillebror i maven, som kan komme ud når-som-helst søger og nyder jeg også de osteklokke-øjeblikke, h or jeg kan få lov til “bare” at være mig! Det sker bedst med en god bog i hånden og lidt guf i en skål på bordet – i armslænges afstand! Din bog ville være en kærkommen hjælp og inspiration til fortsat at tage vare på mig selv i den kommende tid, hvor jeg nok vil have let ved at glemme mig selv til fordel for mine små drenge!

 364. Jeg bliver glad, når jeg står op morgenen efter mine forældre er taget på arbejde, og ser, at der på kaffekanden hænger en lille post-it med en sød hilsen fra min mor.
  Ikke nok med at hun har gemt kaffe til mig, så bruger hun også lidt af sin sparsomme tid om morgenen til at skrive et par søde ord, som varmer, og gør mig glad helt ned i maven af hver dag.

 365. • At se min kæreste som far;
  • Vores 3 måneder gamle babydreng;
  • Gåture i sensommersolen i Frederiksberg Have;
  • Varm kaffe, kold Pellegrino og sandwiches fra Olivers.

 366. Det der gør mig glad til hverdag, er den ældre dame, der bor i blokkene ved siden af, hvor jeg selv bor. Hun står altid der i sit køkkenvindue helt ud til vejen og smiler dejligt til folk der kommer forbi. Det var et tilfælde jeg så hende, en dag jeg kom hjem fra studie og siden da har jeg hver eneste dag, når jeg kommer fra studiet, lagt mærke til hende. Jeg forsøger at smile igen til hende, men jeg er ikke klar over, om hun lægger mærke til det. Det gør mig glad. Hver dag! :)

 367. Min hverdag bliver bedre af chokolade, min søde roomie, der altid er klar på en tøsesnak, varm te, og de lækre omgivelser, som jeg befinder mig iblandt her i Aalborg :-)

 368. Det der gør mig glad helt ned i maven i hverdagen er folk der smiler til en på cykelstien, når jeg vågner før vækkeuret ringer og har gooood tid, stearinlys og nyvasket sengetøj :)

 369. Det bringer stor lykke og glæde i maven, at være den heldige vinder af en kæmpe ekstra familie i form af 8 tossede tøser. Og selv om vi er spredt på foreskellige uddannelser og byer. Så er der altid et sted af få varmen og vendt verdenssituationen.

 370. Jeg elsker at vågne op til solskinsdage som i dag, og glæde mig over at jeg har et arbejde der gør det muligt at bruge det meste af dagen udenfor med en masse skønne unger. Desuden gør det mig glad helt ned i maven at vide at jeg har de bedste veninder og en skøn kæreste. At jeg for to måneder siden fandt ud af at jeg er gravid gør ikke glæden mindre! Ser sådan frem til at sige hej til ham eller hende der venter derinde :)

 371. Jeg bliver glad helt ned i maven (og lidt træt) hver gang jeg har trænet mine 2 børnehold i håndbold. Jeg træner et “babyhold” med børn fra 2-4 år og et minimix hold med børn fra 5-8 år. Det er de sødeste børn, og man kan ikke andet end at blive glad, når man ser dem blive bedre og bedre. Selv er jeg ikke i nærheden af at skulle have børn – jeg er 23 og stadig studerende – men jeg elsker, at kunne glæden ved sport videre til en masse børn. Selvom vi kun træner/leger om lørdagen, men jeg glæder mig hele ugen til at skulle ned i hallen lørdag morgen, og jeg har derfor heller ikke noget imod at stå op kl. 7 hver lørdag.

 372. Meget dejlig konkurrence – især fordi man lige kommer til at sidde og blive glad netop helt ned i maven ved at tænke på skønne ting i hverdagen. For mig er det lige nu det klare efterårsvejr, der lige præcis bider lidt i kinderne, men der er skyfri himmel og næsten ingen vind, og man har lige præcis ikke brug for vanter endnu. En dyb indåndning af dén luft kan kun gøre en glad. :-)

 373. Den friske efterårsluft med solskin, vindpust og flotte farver gør mig altid i godt humør, jeg elsker årstidernes skiften. Ligeså gør morgner i roligt tempo med frisk brygget kaffe.

 374. Noget, der gør mig glad helt ned i maven, er min søde kæreste. Derudover gør en kop vellavet kaffe i et pænt krus også underværker :)

 375. Min kæreste, efterårs sol og blå himmel, kage, chokolade, en god kop kaffe, familie, generøsitet, morgenmad og mine veninder før mig glad helt ned i maven hver eneste dag :0)

 376. Morgenmad når jeg er rigtig sulten (smager altså bare af meget!). Spontane invitationer. Cykeltur i fælleden, alene og med mine mand. Plukke havtorn og lave alskens lækkerier af det. Når nogen holder døren for mig. At cykle ned ad bakke. Blive mindet om et album fra de helt unge dage. Lytte til Cranberries. Fredag.

 377. De gamle på mit elskede plejehjemsarbejde gør mig så glad hver eneste dag! Og derudover gør det mig glad at jeg klarer Mat A over alt forventning og højst sandsynligt kan starte på drømmestudiet, medicin, næste sommer <3

 378. Kære Emily

  Jeg faldt tilfældigvis over din bog i Magasin, synes den er så dejlig inspirerende og hyggelig. Og elsker dit budskab om at skabe “hverdags glamour”!
  Er efterfølgende begyndt at følge din blog ;-)
  Så tak for din hverdags-inspiration.

  kh Tanja

 379. Chokolade(kage), karamel, nederdele, ting der glitrer og/eller er grønne og min veninde Mette, som jeg vil læse bogen sammen med, for hun er et fantastisk menneske og helt bestemt en hverdagsglamourkvinde.

 380. Naturens smukke farver, næstekærlighed, min kæreste (= kærlighed), Marabou chokolade, friske blomster, hunde, solskin, duften af nyslået græs, støvregn.. Åh, jeg kan blive ved ;)

 381. Åh, der er mange små ting, der kan gøre mig glad i hverdagen! Søde mennesker, en god kop kaffe, solskin, et lækkert outfit og en god bog inden sengetid! :-)

 382. Det er simpelt – mit job..
  Hver gang jeg har glæden af at sige goddag til en ny verdensborger og se et par lykkelige mennesker blive forældre

 383. Når min lille dreng kommer løbende hen og krammer mig, mens han siger “Moar”, når jeg henter ham i dagpleje. Så glemmer man alt om hvordan håret eller makeuppen sidder, fordi ens hjerte smelter lige :)

 384. Hej.
  Jeg har længe gået og tænkt på at kæbe en ny shampoo. Jeg ved bare ikke hvilken en jeg skal vælge. Jeg har krøllet hår og kan mærke i øjeblikket at det er tørt og ikke særlig glansfuldt. Derfor vil jeg spørger hvad du bruger og hvad du anbefaler

  1. Hej Camilla, prøv at søge på hårprodukter eller hårtips i søgefeltet her på bloggen eller browse lidt rundt under fanen ‘Skønhed’ i menubaren. Så kommer der masser frem om hår :) Kh. Emily