Spa day at home

Skærmbillede 2015-10-02 kl. 14.48.52

Forleden aften holdt jeg en lille spa-aften med mig selv med en ordentlig stak magasiner, ansigtsmaske og manicure. Det er altså noget, af det hyggeligste jeg ved og en god måde at nulstille på og skabe lidt hverdagsluksus. Det behøver nemlig ikke at være mere omfangsrigt end en par timer tirsdag aften. Eller nu her den forestående weekend for den sags skyld :)

Tror næsten, at jeg tager en tur til i morgen formiddag mens jeg lytter til Mads & Monopolet. Så kan fødderne passende også få en tur.

Ps. Der står ‘annonce’ øverst i dette indlæg. Det kan sidestilles med når jeg før har skrevet ‘indlægget er udgivet i samarbejde med …’ men ‘annonce’ er for at følge de nye retningslinjer fra forbrugerombudsmanden. Bare lige til info :)

english med grey2

A couple of days ago I treated myself with a little home spa session with a stack of magazines, a face mask, healthy snacks and a manicure. It’s one of the coziest things I know and a nice way to create a little everyday luxury. It doesn’t have to take more than an hour or two on a tuesday night. Or maybe an idea for the weekend?

Jeg startede min manicure med essie starter scrub (der giver de blødeste hænder) inden jeg lagde underlak, to lag af en lækker bærrød neglelak og så overlak. Efter jeg var færdig med at lægge neglelak skyllede jeg neglene i iskoldt vand. Det gør jeg altid, så hærder lakken nemlig hurtigere. Til sidst smurte jeg et godt lag af essie many a mani håndcreme på de tørre efterårshænder. Også på neglebånd og selve neglene. Smører man creme eller olie (forsigtigt) på den nytørrede neglelak, er der nemlig meget mindre risiko for, at man får ridser og skrammer i lakken.

english2lyse

I start of my manicure with essie starter scrub (for soft and smooth hands) and then use a base coat and two layers of polish on the nails before I finish of with top coat. After this I put my newly painted nails under ice cold running water, as it makes the varnish dry super fast. Finish of with essie many a mani hand cream and some magazine reading.

I efteråret er jeg vild med dybrøde, bærfarvede negle. Denne lak er fra sidste års essie-efterårskollektion og hedder dress to kilt og ellers kan jeg på det varmeste anbefale klassikeren bordeaux – også fra essie – der har stort set samme farve.

english2lyse

During fall I prefer berry colors and dark red hues for my fingernails. This polish is from last years essie fall collection and goes by the name dress to kilt. If you can’t find it bordeaux from essie is very similar.

hjemmespa1

Har man lyst til at gå all in og lave en hel selvfokælelsesdag ud af det, er her et lille uddrag fra afsnittet om hjemmespa fra min bog:

Forkæl dig selv med en hyggelig dag med hjemme-spa, hvor du nusser om dig selv fra top til tå og kommer helt ned i gear.

 • Køb ind dagen i forvejen, så du kan nyde det og slappe af på selve spa-dagen. Køb ind til lækre (og sunde) snacks og drikkevarer og sørg for, at du har de produkter du vil bruge.
 • Lav evt. dine egne masker og scrubs eller brug færdige favoritter.
 • Start dagen med en super smoothie, urtete og gerne lidt yoga eller udstrækning. Eller en dejlig, rask gåtur, hvor du lader tankerne fare.
 • Tænd et duftlys og sæt aflappende musik på og tag et langt bad med god tid til bodyscrub og hårkur. Smør dig ind i en lækker kropsolie efterfølgende.
 • Giv dig selv en manicure og pedicure i en fin farve.
 • Spis frokost og skriv en liste med 10 ting, der gør dig glad imens.
 • Slap af med en ansigtsmaske og agurkeskiver på øjnene.
 • Brug resten af dagen på at læse blade, en bog eller se din yndlingsfilm.
 • Drik masser af vand, gerne med frugt eller krydderurter i og urtete dagen igennem.

(Visited 1.536 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Hvor lyder det bare smadder hyggeligt! Kan være jeg må afsætte mig sådan en dag snarest – hvor det er HELE dagen, og ikke bare små bidder. Det lyder dejlig afstressende :)

  1. Gør endelig det Janni :) SÅ dejligt og alle behøver lidt afkobling og selvforkælelse af og til :) Klem

 2. Flotte negle! Det kunne være jeg skulle prøve dit 4 trins system, næste gang jeg skal have lak på. Jeg plejer ikke at være så avanceret omkring lægning af neglelak, men resultatet er naturligvis derefter :-)

  1. Ja prøv det. Synes både at det holder længere og tørrer hurtigere sådan, så det er jo kun et plus :) God fornøjelse :)