Den anden Emily

Herhjemme har vi et had-kærligheds-forhold til Emily Ratajkowski. Dvs. Nikolaj elsker hende og jeg hader hende ;) Hvis du tænker “Hvem er Emily Ratajkowski?”, så prøv at spørge den nærmeste mand under 45. Han ved det. Med garanti.

Nå, men jeg kom faktisk til at holde lidt af hende, da jeg så ovenstående video. Jeg ELSKER Vogues ’73 Questions’-videoerne og synes skisme at den anden Emily gør det  godt og så bor hun virkelig cool!

english med grey2

In our house we have a love-hate relationship when it comes to Emily Ratajkowski. I.e. my boyfriend loves her and I hate her ;) If you wonder “Who is Emily Ratajkowski” ask any male under 45. He’ll know. Guaranteed.

But I actually liked her (a little) when I watched the video above. I adore the ’73 Questions’ videos from Vogue and I think that the other Emily nailed it (they can come of very scripted) and her space is so cool!

 

(Visited 2.957 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. naaah – Still hate her :D Ej det er pjat, jeg er rimelig neutral…

  Hun er charmerende og smuk – men ikke overbevisende! Det virkede ikke autentisk – men meget indøvet og opstillet, typisk amerikansk hvis du spørger mig… :)

  1. Haha… ;) Ej jeg mener det heller ikke så alvorligt. Bare sådan lidt hyggejalousi ;)

   Jeg syntes faktisk at det var en af de bedre 73 questions. De er jo lidt indøvede (eller de kender i alle tilfælde spørgsmålene) og denne var slet ikke så slem synes jeg.

 2. Du er ikke den eneste, der er også bare ét eller andet ved hende som jeg ikke kan lide, måske fordi jeg synes hun gør alt så vulgært på billeder. Jeg ved ikke.. dette interview overbeviste mig ikke, på trods af at jeg faktisk synes at 73-spørgsmål-interviewene formår at vise stjernernes gode, private sider..

  1. Ja det er nok ikke helt skævt at det er det, der er irriterende. Men det synes jeg bliver gemt lidt væk her og det er skægt at se hende lidt mere nede på jorden (og med tøj på) :)

 3. Skægt :) Jeg kan normalt godt lide hende og er én af de nok få kvinder, der er helt vild med Blurred lines-videoen! Men jeg synes simpelthen, det er den mest kunstige, indøvede video længe. Og klart den dårligste af de seks-syv andre 73 Qs jeg med det samme klikkede mig videre til – så fint koncept. Men hold op, hvor jeg synes hendes indretning er skøn!

 4. Jeg er vist en af dem som aldrig havde hørt om hende, men efter at have set den video (som jeg blev nødt til at slukke halvvejs) er jeg vist ikke helt fan;) haha

 5. Ratajkowski er pissehamrende lækker, det kan man bare ikke komme udenom. Alt andet er jalousi! Jeg synes sgu, hun er sej. Og selvfølgelig hader jeg hende også, hvor unfair er livet lige, når nogen fødes med sådan nogle gener?

 6. haha det er PRÆCIS det samme hos min kæreste og jeg. Men indrømmer gerne at hun jo er skide lækker. Tjekker lige denne her video og krydser fingre for, at den får mig til at hade (misunde) hende bare lidt mindre haha :-D