Special Edition Elvira

lilja_MG_7553

Det går fremad her i hjernerystelsesbutikken. Omend meget, meget langsomt. Og jeg skal lige love for, at jeg har lært en lektie eller to om egne grænser og afslapning ikke mindst. Det kunne der nok komme nogle interessante indlæg ud af. Men tror, at de ville blive af den lidt (tekst)tungere og mere tænksomme slags, så dem gemmer vi lige, til jeg kan klare lidt længere tid foran skærmen end det er tilfældet pt.

For som det er lige nu er 15-20 minutters skærmtid, hvad jeg har fået bevilget og kan følge med til. Men det er heldigvis også lige akkurat nok til at fortælle jer, at verdens måske mest klædelige silketop lige er blevet lavet i 4 fine special edition udgaver. Her vist frem på/af lækre Lilja, der er min næstennabo her på Islands Brygge og træningsbuddy i fitteren. Når hun altså ikke lige er 3 måneder i Los Angeles tsk tsk… (indsæt misundelsesemoji).

lilja_MG_7411

Elvira, som Custommades bestseller hedder, er tæt ved den pæneste top jeg kan komme i tanker om. Jeg har den selv i lyserød og sort og bruger den til at titte frem under en v-hals tee, solo som den er sammen med en nederdel (ret perfekt til julefrokost!) eller som negligé. Og jeg gad godt have den i en af de nye, eksklusive udgaver. Især den bordeaux er jeg lidt lun på. Og den sorte blondesag. Så snart jeg kan klare lidt mere skærmtid er jeg altså klar, parat på noget netshopping!

Toppene kommer i begrænset oplag og kan kun købes i Custommades egen webshop. De er i 100% silke og koster 699 kr.

lilja_MG_7365

 

(Visited 3.238 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Rigtig god bedring Emily. Ja godt at høre, at det går fremad. Forstår dig så godt, da jeg selv lider med hjernerystelse lige nu, efter m jeg blev kørt ned i tirsdags

  2. Rigtig god bedring Emily. Ja godt at høre, at det går fremad. Forstår dig så godt, da jeg selv lider med hjernerystelse lige nu, efter m jeg blev kørt ned i tirsdags. Faktisk burde jeg nok slet ikke skrive her… Det er så svært med de begrænsninger… Kram

  3. God bedring!
    Den er så fin toppen :) Hvor lang er toppen i det? bryder mig ikke om toppe der er for korte foran og bagpå :)

    1. Den er lang ;) Lidt for lang til sådan en kort en som mig faktisk, men stopper den som regel ned i bukserne/nederdelen og så går det jo fint. Men ja hellere for lang end for kort :)