On a sweet note

Processed with VSCO with f2 preset

For nogle uger siden var min kæreste i Østrig i nogle dage og tog afsted meget tidligt om morgenen, inden jeg stod op. Og jeg vågnede op til den fineste overraskelse. Eller snarere overraskelser. Rundt omkring i hele lejligheden havde han nemlig hængt små, gule sedler hvor der stod ‘Jeg elsker dig’.

På køleskabet, spisebordet, badeværelsesspejlet osv. men tilmed indeni min computer, i låget på skraldespanden og andre lidt mere skjulte steder, så jeg først opdagede dem hen ad vejen. Blev så glad og rørt. Og føler mig meget heldig.

english-med-grey21

A couple of weeks ago my boyfriend was in Austria for a few days on a business trip. He had to leave very early in the morning, before I got up. And I woke up to the sweetest surprise: He had written and hidden a bunch of post-it’s saying ‘I love you’ all over the house. 

It made me so happy and grateful <3

 

(Visited 2.003 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Hvor er det sødt!! <3 Det er virkelig sådan nogle ting der betyder noget. Min kæreste bor ikke i DK og han sendte en kærlighedserklæring med posten. Ikke på mail eller sms, men en håndskrevet en af slagsen. Jeg blev også meget rørt, og tror det især er fordi, at der er lagt noget ekstra i den tanke :)

  2. Shit, hvor er det sødt! Jeg bliver næsten helt rørt. Det er bare sådan en fin lille ting. Hverdagsromantik når den er allerbedst.

    KH

  3. Nååårh, ej hvor er det bare sødt! Håber jeg finder en fyr der kan finde på sådan noget en skønne dag :D

  4. Tak for jeres fine kommentarer og historier piger <3 Og er helt enig, han er en keeper <3 Kram Emily

  5. Det gør min kæreste også altid, når han skal væk. Han gemmer sedlerne forskellige steder rundt omkring i lejligheden, og nogle af dem er gemt så godt, at jeg først finder dem flere uger eller måneder efter – det er ret hyggeligt :) Jeg er føler mig også meget heldig <3