Rubiner og karamel

morgen2

Jeg har været i lidt dumt humør de sidste par dage. Nok lidt julestress om man vil, for selvom det egentlig intet har med julen at gøre, så har jeg hele tiden været et par skridt bagefter siden hjernerystelsen. Og der er mange sager og projekter, der skal afvikles inden jul.

Det skyldes nok også at min mormor ville være blevet 90 i går. Selvom det måske er fjollet, så savner jeg ekstra meget på sådanne dage og ja, egentlig her i julen generelt. Det er som om, man bliver ekstra opmærksom på dem, der mangler.

Så i morges forkælede jeg mig selv med rar morgenmad. Yoghurt med masser af frugt (synes at granatæblekernerne ligner rubiner), kakaonibs og karamelcreme (havde noget til overs efter denne dessert), blødkogt æg, grapefrugt og kaffe. Og lidt magasinlæsning.

Det tryller ikke nogen tilbage eller gør arbejdet færdigt for mig, men det fik vendt humøret :)

Resten af dagen planlægger jeg at tilbringe i hyggebukser i sofaen og computeren i skødet. Det er nemlig (noget af) det dejlige ved mit arbejde: Når jeg ikke har aftaler eller møder kan jeg godt nappe en arbejdsdag i stuen uden makeup, med blødt tøj, rodet knold og masser af kaffe. Og tilmed være ret så effektiv.

english-med-grey21

My mood has been a bit blue for the past few days so this morning I treated myself with a nice homemade breakfast of yoghurt with fruit, dulce de leche and cocoa nibs, soft-boiled egg, grapefruit and coffee. And some magazine reading on the side.

Today I plan to work from the sofa with no makeup, a messy bun, yogapants and lots of coffee. Cosy yet very effective as there is nothing to disturb me :)

morgen1

 

(Visited 1.347 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Kære Emily

  Er sikker på, at du har fået mange af de her… men jeg håber virkelig du passer godt på dit hoved og ikke presser dig selv unødigt. Jeg har flere veninder (3) der har haft gener af hjernerystelse i flere år!

  Kærligst

  Kamilla

  1. Det er et jeg har købt i Notre Dame for snart mange år siden, men de har dem vist stadig. Knus

 2. Søde fine Emily ❤️ Smukt at du kan vende humøret hurtigt. Og smukt at kunne se rubiner i granatæbler. Må vi alle lære det ✨ din mormor ser på dig fra hvorend hun er, og er uendelig stolt. Du gør det SÅ fint. Kram og smil og dejlig hygge dag til dig ❤️

 3. Julen er, i hvert fald for mig, der hvor dem man har mistet mangler aller mest. På alle andre tider af året, og i andre sammenhænge kan man gøre “noget andet”, det er svært til jul.

  Klem til dig, håber du får en dejlig weekend :-)

 4. Sådan nogle dage har vi nok alle sammen, det er skam ikke noget du behøver at forsvare.
  Men jeg forstår godt, at du havde det meget bedre efter din morgenmad, for den ser søreme lækker ud!

 5. Kender følelsen af det savn du har i øjeblikket. Det er jo netop i denne juletid, vi hygger ekstra meget med dem vi holder af. Når der så mangler en i flokken, føler vi et savn. Jeg mistede en veninde til kræften i 2015, og selvom hun boede i Sverige og vi ikke sås så tit, så mangler hun i mon flok, og det gør mig ked af det.
  Min farmor ville have fyldt 95 år i onsdag, så det er klart noget keg har tænkt over.

  1. Tak for også at dele dine savn Marianne, det er på en måde fint at mærke at andre føler det lige sådan. Mange klem og tanker til dig <3