Adventskonkurrence: Hele essies vinterkollektion

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25
essiewinter1

Denne søndag i advent er det hele essies pæne, pæne vinterkollektion, der er på højkant til hele 3 heldige læsere. Hvad du skal gøre for at deltage? Læg en hilsen med det du bedst kan lide ved december i kommentarfeltet og du er med :)

Pssst… Hold øje med Saras blog senere i dag, hvor der er en VILD essie-konkurrence på tapetet.

english-med-grey21

Sorry this giveaway is for my Danish readers only, but I wish you a very lovely and cosy sunday <3

essiewinter7

Det er 3 sæt med alle 6 farver fra 2015 vinterkollektionen i en fin gaveæske + 2 lux glimmerlakker, der er i puljen.

Jeg har gået med den helt svagt lyserøde (næsten hvide) ‘peak show’ og den bordeaux ‘shall we chalet’ non-stop de sidste par uger.

essiewinter5

Det er den cool designer Rebecca Minkoff, der udover at designe i eget navn også er farvedesigner for essie. Og hun har endnu engang præsteret en fin omgang farver til neglene, synes hun gør det så godt :)

essiewinter8

Lux-glimmerlakkerne er fine alene eller ovenpå en farve. Jeg kan bedst lide at bruge dem bare på én negl (ringfingeren) for en fin, smykkeagtig effekt.

essiewinter4

Læg en kommentar med noget du godt kan lide ved december inden på onsdag d. 9/12 kl. 12.00 og du er med i konkurrencen om et af sættene med hele 8 essie-neglelakker.

Vinderne trækkes umiddelbart efter og får direkte besked pr. mail.

Rigtig glædelig 2. søndag i advent <3

essiewinter3

(Visited 2.669 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

726 Kommentarer

 1. Julefrokoster med mennesker man normalt ikke ser privat :) det er så hyggeligt at lære folk på sin arbejdsplads og sit studie at kende :)

 2. Det bedste ved december må være hyggen overalt og at se familie, kollegaer og venner meget mere end ellers :))

 3. Jeg er også nødt til at svare familien. Det står helt klart som det bedste i decembermåned for mig. Og julesmåkager forstås!

 4. Åh det må klart være at man kan tænde en masse stearinlys i mørket, i julen samt hygge med familien! :-)

 5. Det bedste ved december er at være sammen med sine venner og familie. At hygge lidt ekstra og kramme sin kære :-)

 6. Noget af det, jeg bedst kan lide ved december, er at det er som om, den er lidt vigtigere end andre måneder: Man giver sig bedre tid (selvom der nok er mere travlt), man gør sig lidt mere umage over for andre og for at hygge sig med andre. Så er der al pynten, lysene og farverne…

 7. Det hele er bare lidt mere hyggeligt i december. Julelys ude og inde, julepynt, konfekt gløg og æbleskiver

 8. Det må blive… DECEMBER! Hele dynen: at pynte op, gensyn med alle de fine juleting fra kassen i kælderen, hente juletræ, ture i Tivoli, julemarkeder på slotte i hele landet, julekalender i tv, vanillekranse, gløgg, de mange stearinlys og det lille ekstra fokus på at hygge sig og nyde alting :)

 9. Det bedste ved december de sidste år har været at rejse hjem til familien for at fejre jul.

 10. Det allerbedste er tid med familien, som jeg ellers ikke ser så tit pga. stor fysisk afstand mellem os.

 11. Det jeg bedst kan lide ved julen er, at man hygger lidt ekstra. Både med familien og om sig selv. Tænder lidt flere stearinlys, ser hyggelige julefilm, bager julekager og sætter lidt ekstra pris på hinanden.

 12. Jeg elsker rigtig mange ting ved december. Men i år er noget ganske særligt. Jeg skal nemlig giftes d. 12.12 ❤️

 13. Jeg kan lide alt ved julen – bortset fra at december = eksamen, men ser man bort fra det er jeg tosset med alt hvad julen indebære

 14. En glæde for mig i december er at finde ler, pyntegrønt og et yndigt lys frem, og herefter skabe en juledekoration, som kan nydes hele december måned. Lige nu sidder jeg med et lunt krus the, en bærbar på skødet, en snorkende engelsk bulldog ved min side og kan i baggrunden se juledekorationen skinne med varme skær imod mig:)

 15. Det bedste ved julen for mig er alle de hyggelige traditioner jeg har sammen med min familie. Der bliver bagt, spillet spil, hygget ved brændeovnen, gået ture i skoven og på stranden.

 16. I år er det min første december som færdiguddannet – og jeg har glædet mig som et lille barn til ikke at skulle aflevere eksamen lige før jul eller bruge hele julen på at lave opgave. Derfor er der også ekstra plads til hygge og Maria-tid med neglelak og hjemmebag. Essies vinter-lakker ville falde i så god jord hos mig!

 17. Den hyggelige jule-vinter stemning med stearinlys, tæpper, noget varmt i koppen og noget sødt ved siden af sammen med venner og familie. Det er som om, at denne måned “giver lov til” at hygge ekstra meget og have ekstra meget dejlig samvær med andre mennesker. Det er det jeg bedst kan lide… Også gaverne:)! Jeg kan rigtig godt lide både at give og få gaver..

 18. De smukkeste farver :) Jeg elsker mange ting ved december måned :) Hyggen med familien er det jeg allerbedst kan lide. At overraske børnene med varm kakao og nybagte boller på en af dagene som disse med møgvejr :) Eller at se en hyggelig julefilm i fjernsynet.

  Kh Rikke

 19. Jeg elsker tiden sammen med familien. Men noget af det som bringer barnlig glæde i december er at høre julemusik hver dag. Jeg elsker det og det gør mig så glad

 20. Smilene er det bedste. Det er som om, at alle smiler lidt mere, både hjemme blandt familien, men også på gaden, studiet, arbejde – den der helt magiske stemning december bringer giver smil. Og smilene forstærker stemningen. Årh december ♥️

 21. Glædelig 2. Søndag i advent ❤️ Det jeg allerbedst kan lide ved December er når jeg trækker mig væk fra stress og jag og i stedet går mod det mere højtidelige, som at synge julesalmer og gå ture i naturen :)

 22. Noget jeg godt kan lide ved julen er, at man bruger super meget tid med familien! Og så er der bare noget særligt ved juleaften

 23. Det bedste ved december er hele julestemningen!
  Lys i gaderne, duften af krydderier og massere af hygge med venner og familie :)

 24. Sikke en flot vinterkollektion! Det bedste ved december? Julepynten på gaderne (skal til London næste uge og glæder mig til at se hvordan de går all in med pynten), den lækre julemad og selvfølgelig at man gør sig tid til ekstra hygge med sine kære!

  Glædelig 2. søndag i advent :)

 25. Det, jeg allerbedst kan lide ved december, er, at hele familien bliver samlet – det er fantastisk, når vi resten af året er spredt for alle vinde.

 26. Jeg elsker at være sammen med familien om så mange ting – om at binde adventskranse og lave juledekorationer, om at julebage, til juleaften og til julefrokost :-)

 27. For mig er det bedste ved julen kombinationen af at have fri og kunne være sammen med familien og venner mens man nyder en masse julebag, og så er der selvfølgelig ikke noget bedre end en hvid jul :)

 28. Det bedste ved december er hyggen. Man hygger sig på en helt anden måde i december. ☃☃

 29. Det bedste ved december måned er alle de kreative ting man laver (pynter, fletter, bager osv.)
  Glædelig

 30. Jeg elsker elsker elsker når der er fint pyntet op ude med masser af små lyspærer der giver et varmt skær. Det er SÅ hyggeligt og juleagtigt:-)

 31. Det jeg elsker mest ved december, er nok hyggefaktoren! Man hygger hele tiden, og det er fuldt ud “lovligt” at spise søde sager hver dag – eller, det gør jeg i hvert fald ;-)

 32. Åh.. December er altid så hyggelig og da jeg var barn ville jeg nok have svaret: gaverne! Og alle godterne! Men man bliver lidt sentimental og ændrer fokus med alderen.. Især nu hvor jeg bor i Stockholm, er det jeg bedst kan lide ved december at komme hjem til min familie! Der er en anden ro ved at sidde i mit barndomshjem omgivet af julepynt og familie.

 33. Åh.. December er altid så hyggelig og da jeg var barn ville jeg nok have svaret: gaverne! Og alle godterne! Men man bliver lidt sentimental og ændrer fokus med alderen.. Især nu hvor jeg bor i Stockholm, er det jeg bedst kan lide ved december at komme hjem til min familie! Der er en anden ro ved at sidde i mit barndomshjem omgivet af julepynt og familie.

 34. Det, jeg holder allermest af ved december er stemningen! Det er de små ting, der gør december anderledes og hyggelig. Det er alt fra julelysene, der lyser de mørke eftermiddage og aftener op til den glæde, vi alle deler – og til måden, vi behandler venner, kolleger og familie særlig kærligt på.

 35. uha.. der er flere ting, men en af dem er:

  At være kreativ og pynte op sammen med nogen jeg holder af, imens vi får et skud lækkert gløgg og æbleskiver – Det skal jeg faktisk idag :-D

 36. December er helt klart min yndlingsmåned. Både min bror og jeg har fødselsdag i december, så noget af det, jeg allerbedst kan lide er, når de mennesker jeg holder allermest af, tager sig tid til at fejre ham og mig, selvom der er så meget at se tid og nå op til jul.

 37. December er min yndlingsmåned, men det jeg elsker allermest må helt afgjort være hyggen – maden, en masse stearinlys og selvfølgelig at være sammen med venner og familie! <3

 38. Det jeg bedst kan lide ved december er.. At julen er hjerternes fest ❤️❤️❤️ Så vi er lidt ekstra søde og betænksomme imod hinanden i denne tid

 39. Det bedste ved december er hyggen og den kærlige atmosfære man mærker alle steder på ens vej.

 40. Det bedste ved december er at bage masser af småkager og hygge sig med varm chokolade. Danmark mangler bare sneen som jeg savner fra Island og synes er uadskillelige del af julen :)

 41. Som studerende har jeg de seneste mange år haft eksaminer både den 2., 3. og 4. januar, hvilket har gjort, at langt de flesre af mine decemberdage har været præget af eksamenslæsning. I år er første år i en årrække, at jeg ikke behøver at læse på juleaftensdag, da min første eksamen er placeret midt januar, og DET glæder jeg mig til! Derudover kan jeg rigtig godt lide at pynte træet hos mine forældre med al pynten jeg lavede som barn, at give min kæreste adventsgaver, at hygge med æbleskiver og varm kakao og alt det andet der følger med :)

 42. Det bedste ved december er, at åbne pakkekalender fra min søde mor hver dag. Ud over det er selve juleaften også altid et højdepunkt med hygge i familien.

 43. Juletræ, konfekt, lysene, julekoncert med min søn på 4, juledekorationer, strøgtur efter julegaver, gløgg på Hviid’s med min kæreste, julekalender, julemad, juleaften, den der særlige boblen indeni, som jeg føler hele december, julemusik, børn med nissehuer… Og den helt specielle taknemmelighed, december altid bringer med sig.

  Jeg kunne blive ved:D Er trods mine 35 år totalt skudt i jul, jeg elsker den og al den hygge og traditioner, den medfører. Både de gamle med familien og de nye, min søn, kæreste, bonussøn og jeg er ved/skal til at bygge op sammen.

 44. Det bedste ved december er, at komme hjem til familien <3 Især når man bor langt fra dem, og ikke har mulighed for at ses så tit.
  Min far og jeg har en tradition, hvor vi først lavet julekonfekt den 22. december, kl 22 om aftenen. Så når det hele ikke at blive spist, inden juleaften :)

 45. At give sig tid til hinanden og gøre sit absolut bedste for at mestre den danske disciplin ‘hygge’

 46. Jeg elsker december som er en social måned med mange arrangementer med familie, venner og kollegaer. Det er en måned som handler om at være noget for hinanden og gøre dem man elsker glade. Og så er der alle traditionerne som jeg elsker. Og maden. Gløgg og hjemmebagte småkager. Julepynten, både oldemors
  gamle og nyere. Julefrokoster hvor man gør sig ekstra fin. Det er også dejligt! Disse ville være så fine pakkelegsgaver til veninde julefrokost!

 47. Det bedste ved december, må være det ekstra fokus, der er på samvær og nærvær med sine bedste og nærmeste <3 At der derudover ofte høre lidt juleknas og andre lækkerier med, er selvfølgelig bestemt også en bonus.

 48. Det jeg godt kan lide ved december, er at december er en rigtig hyggelig måned, hvor man bruger meget tid sammen med familien.

 49. Det bedste ved december må være, at man husker at tage sig tid til at være sammen og sørger for at hygge omkring de små ting :)

 50. at bage jule kager, både klejner, pebernødder, vaniljekranse, brunkager og konfekt.. Mmmhh. Både hyggeligt at lave og lækkert at spise

 51. Jeg kan bedst lide, at julen er hjerternes tid = man er særligt opmærksom på at være sammen med venner og familie = det vigtigste i verden :)

 52. Jeg elsker at se juledisney sjov med familien og så elsker jeg kartofler med brun sovs! Haps!

 53. Hvor er de bare smukke!
  Det bedste ved December er samværet med familien. Jeg bor langt fra min familie, så jeg ser dem ikke så ofte hvilket gør det endnu mere dejligt når vi endelig er samlet <3

 54. Det jeg godt elsker ved julen er, at man mulighed for at bruge tid med familien. Dage, hvor hele formålet er at slappe af, hygge sig, grine og nyde hinandens selskab. Det er ligesom om dagene omkring jul giver lidt ro og tid til eftertænksomhed, som man måske lidt glemmer i en travl hverdag.

  Glædelig jul til dig og dine kære, Emily <3

 55. Det bedste.. Åh, den er svær! Men jeg kan helt vildt godt lide, at man ‘skal’ have stearinlys tændt. Det gør jeg ikke så meget resten af årene, men i december bliver jeg lige mindet om, hvor hyggeligt det er. Og så elsker jeg, at hele byen er pyntet.

 56. Jeg holder allermest af den ekstra tid og at kunne få lov til at vise taknemmelighed overfor de menneske man holder allermest af :-)

 57. Det jeg bedst kan lide ved december er at der er lidt flere smil på gaden, lidt mere overskud og venlighed mellem fremmede – selv i stress og jag!

 58. Jeg kan bedst lide den rare stemning der fylder december måned og gør folk i så godt humør. Det er noget helt specielt ved december, som kun kendetegner denne måned ❤️

 59. Fine, fine lakker!
  Jeg kan bedst lide de mange timer man bruger sammen med de mennesker man holder meget af. Det er lige som om, at man samles mere i december måned? Jeg elsker når vi går lange ture ved vandet, laver julekonfekt, god mad, drikker kaffe osv.

 60. Mine favoritter er faktisk tiden med familien. Til hverdag er vi også sammen – men i december har vi indtil videre lavet dekorationer, bagt og lavet julepynt sammen. Ikke nødvendigvis alle på én gang, men vi har altid haft en vane med at sidde i køkkenet, mens én sysler med noget – og så virker det som om det er fælles alligevel. Og rart og hyggeligt, det er det.

 61. Lige netop december 2015 er noget helt særligt. Jeg bliver nemlig kandidat i overmorgen og kan derfor se frem til en december med julehygge og frihed! Det er altså mange år siden, der ikke har luret en snært af dårlig studie-samvittighed i baghovedet når lakridssmåkagerne med tranebær blev bagt eller gløgg sippet i Tivoli. I år vil jeg gøre det samme; men med ny luft i lungerne og løftet hage. En milesten. Og kys under mistelten? Også min favorit.

 62. Jeg elsker al den julehygge der er i december – om det så er med familie, venner eller alene. Sådan med masser af stearinlys, julemusik, småkagebagning osv :) mmmmh.

 63. Jeg elsker hvordan hele byen er pyntet fint op med julelys. Det gør det lidt lettere at komme igennem den mørke tid. Og så elsker jeg også at tænde små lys rundt omkring i lejligheden og lade duften af vaniljekranse sprede sig fra køkkenet rundt i alle rum, mens der bages og høres musik

 64. Jeg kan bedst lide, at vi i december bliver bedre til at tage os tid til hinanden – til julebag, julefrokost, æbleskiver, julepynt-klip osv. osv. :)

 65. JULEN – jeg har altid været vild med det hele! Men efter at have fået børn er det om muligt endnu dejligere – så svaret må være at se julelys i min tre-årige datters øjne :-)

 66. At hele familien giver sig god tid til hinanden :) Også selvfølge d. 24 December, med god med, gaver og hyggelig stemning.

 67. dejlig konkurrence :-) jeg elsker mest af alt at kysse min søde kæreste under misteltenen , det er altså bare hyggeligt :-) synes den tradition er så sød, nevøer og niecer griner altid meget af den, he he :-)
  god søndag til dig, emily. kh katrine

 68. Det bedste ved december for mig er alle de rare ting, man laver. Hyggen, samværet, glæden. Jeg er tosset med det

 69. Kærligheden, næstekærligheden, lysene, pynten, træet, maden, snacksene, duften, gløggen, samvær med de kære, gaverne, juletv, musikken,..,…,.. Jeg kunne blive ved! December og julen er i sandhed MAGISK❤️

 70. Jeg elsker set meste ved december. Julehygge med ens kære, julefrokost med studiet, julebagning osv. Det hele skaber bare en vidunderlig stemning i et ellers trist vejr.

 71. Jul betyder noget helt særligt for mig, idet det ikke har været en tradition mine forældre fejrede før de fik børn. Da jeg startede i børnehave indså de, at jeg stod udenfor et fællesskab, hvis ikke de påtog sig en fremmed tradition. Så mine forældre begyndte at aflure nisse-traditioner, juletræs pyntning og pebernøds bagning nede fra børnehaven og tog det hele med hjem. Så det bedste ved julen for mig, er at komme hjem til Aarhus, hjem til mor og far, der stadig fumler rundt i ris a la mande og pakkeleg for at mine søskende og jeg aldrig skal mangle noget – selvom det virker helt skørt for dem med et grantræ i stuen. :))))

 72. Det må helt klart være julekagebagning med både familie og venner. Der er ikke noget der slår duften af nybagte småkager, en kop te og godt selskab.

 73. Det bedste er når alle eksaminer er overstået og man kan trække vejret og suge julen ind ❤️

 74. Det jeg aller bedst kan lide ved december, er helt klart hyggen, samværet og det gode stemning

 75. Den hyggelige stemning og det at bage småkager er bare noget af det bedste!

  Det er virkelig nogle fine farver og udseendet på Essies neglelakker er simpelthen så sødt

 76. Det bedste ved december er, at man tillader sig at tro lidt mere på det gode og det magiske. Og hyggen bliver præget af nostalgi: Den eneste måned, hvor næsten alt ligner sig selv – Den særlige juleengle fra barndommen skal frem, og de helt rigtige julekarameller skal laves, de samme skønne julesange skal synges, og julefilmene ender altid med at familier bliver genforenet! Jeg er vild med det! :) Og jeg ville også være vild med at have essies lækre neglelak på i juledagene!

  Rigtig glædelig 2. adventssøndag!

 77. At give min nevø og niece julegaver. Og et snedækket skovlandskab ved mine forældres sommerhus – med ild i pejsen indenfor

 78. Jeg elsker december! Det bedste er at glæde andre. Jeg nyder at gå og finde den rigtige julegave til mine forældre. Eller lave en pakkekalender til min veninde. Den glæde de viser gør mig glad. :-)

 79. Åh det er svært at vælge. Det jeg bedst kan lide ved December er at mærke julestemningen rundt omkring, om det er ved en julesalme, flotte juleudsmykninger, julehygge med familien over æbleskiver og gløgg og så gå på jagt efter flotte julekugler.

 80. Jeg elsker at man kan gå all-in på pynt i december og at man kan få skumnisser fra Cloetta. Ville ønske at man kunne købe dem hele året! Jeg er selvfølgelig også glad for alle julens fester og den ekstra hyggelige familietid, men hvem er ikke det?

 81. Det jeg bedst kan lide ved december er alt hyggen, pynten og så maden selvfølgelig :-)

 82. Jeg elsker en masse ting ved december :-) På arbejdet pynter vi skrivebordene, skiftes til at have småkager med og har “nissevenner” – og fantastiske julefrokoster. Hjemme bliver der pyntet op med hjemmelavet og arvet julepynt, og hvis der er tid, bliver der også bagt. I år er jeg på barsel og har allerede bagt de første plader brunkager, så hyggeligt (til gengæld er der ikke blevet hængt så meget som et julehjerte op endnu). Jeg elsker vinterdagene med gåture, gaveindpakning og hyggelige (og uhyggelige) film og TV-serier. Jeg elsker traditionerne og det, at jeg nu skal have nye juletraditioner med min lille datter <3

 83. Det, som jeg aller bedst kan lide ved december, er uden tvivl den stemning, som præger måneden. Alle bliver lidt ekstra kærlige, omsorgsfulde og glade og dét elsker jeg. For på trods af, at december ofte er (alt for) travl og kold, så er der bare så meget varme folk imellem :-)

 84. Det bedste ved julen er hyggen! :-) elsker at bruge noget ekstra tid med familien og sætte pris på de små ting man glemmer i hverdagens travlhed.

 85. Alle lysene. Hyggen. Og alle de rare arrangementer, der godt nok gør december travl, men også gør den til en tid, hvor man får set en masse dejlige mennesker. :)

 86. Wow nogle fine farver! Jeg er jo lak-aholiker, så at vinde sådan en præmie ville nærmest virke præcis som en rus for mig ;-) Ej, spøg til side.

  Det bedste ved december, synes jeg, er de mange sociale arrangementer man har i kalenderen. At man får set alle sine nærmeste meget oftere end årets andre måneder. Og til sådanne julearrangementer er det nærmest et must at have fine glimmer-negle. Hvilket må være det næst-bedste ved december.

 87. For mig er december en meget speciel måned. Jeg har fødselsdag på min fars fødselsdag d.10 december, men da han er gik bort for 7 år siden, er det ikke kun en glædesdag, da jeg besøger hans grav den dag og planter en julestjerne. Min familie ses ikke så ofte, men i December samles vi om min fars minde og det er noget jeg sætter utrolig stor pris på, for så føler jeg en samhørighed med dem jeg savner.
  Selvfølgelig er der tusind ting jeg elsker ved december(man er vel decemberbarn), såsom julesange, give gaver til dem jeg holder af, konfekt, pynt, lys, juletræ,- well egentlig alt faktisk! :)

 88. Jeg håber noget så inderligt det bliver mig, for der findes bare ikke bedre end Essie!!

 89. Det bedste ved december er hele stemningen.
  Den sædvanlige mandagsstemning er lige en lille smule sjovere, der er dejlige weekender med julefrokoster, familien samles og så er det også fantastisk at være studerende når man går på jule(læse)ferie den 16 :)
  Og når man går ned gennem byen for at finde gaver til dem man holder af ser man glade mennesker og der dufter af brændte mandler over det hele. Mmh!

 90. Glædelig 2. Advent, Emily! Min yndlingsting ved december, er helt klart stemningen. At folk i november kan gå og være lidt blå og triste, men at humøret kan ændre sig på et splitsekund ligeså snart vi rammer december – dét er jeg pjattet med.

 91. Hov, prøver lige igen!
  Lækkert :)
  Noget af det bedste ved juletiden er, at man får set så mange af sine venner og familie på så kort tid!
  Desuden er jeg vild med alle lysene på huse og julepynten, det gør den mørke tid nemmere at komme igennem :)

 92. Virkelig lækker konkurrence! Jeg har kigget på denne kollektion især pga. den lyserøde og lillae negnelak og glimmerneglelakkene er jo også super fine :)

  Jeg kan godt lide alt det julepynt, der er rundt omkring. Det er så hyggeligt! Og så er det så hyggeligt med alle de julefrokoster, man holder med dem, man holder af :)

 93. Jeg har svært ved blot at svar en ting, så det bliver istedet besvaret med flere sætninger :)
  Det jeg elsker ved december er:

  At man hygger ekstra meget med familie og venner
  At der er lyskæder overalt som spreder varme i den kolde tid
  At der i dufter af gran, hyacinter, appelsin/nelliker og vaniljekranse i hele hjemmet – duften af jul.
  At man drikker varme drikke og gerne i selskab med en god veninde, mens man kigger på sneen dale ned uden for vinduet.
  At eksperimentere med chokolade-fyldte-lækkerier og selvfølgelig bage julesmåkager i al for store mængder, så de kan nydes med andre.
  At gå på julegaveindkøb og begive sig ud i DIY projekter, fordi man virkelig gerne vil give den gave, som ens søster eller kæreste har snakket om så længe.

 94. Det bedste ved December er den ultimative julestemning med julemusik og lækker mad man spiser sammen med alle dem man holder af. Plus det er en tid hvor man tænker ekstra meget på dem som ikke er her mere og selvom det er trist, er det nu alligevel rart at mindes <3

 95. Lige den her december byder ikke på så mange opture. Min kæreste er lige gået fra mig, og her er jeg så med kærestesorger – og så lige i december!
  Men jeg forsøger at holde fast i, at der skal være plads til de hyggelige stunder. Det bedste lige nu er, når jeg om morgenen sidder og spiser min morgenmad imens kalenderlyset står og brænder. Jeg føler dog slet ikke, at julen er lige om hjørnet.

 96. Der er mange ting jeg godt kan lide ved December. En af dem er at her i min lille by der bliver det store kastanjetræ nede i byen tændt med mere end 1000 lys i december måned. Det er så smukt og jeg bliver helt varm i mit juleglade hjerte når jeg ser det :)

 97. Jeg elsker den der magiske stemning der er i december. En hel måned hvor vi tænker på det fine pynt i hjemmet, de levende lys om aftenen og at finde de perfekte gaver så vi kan forkæle dem vi holder af. Det rette ord må være hygge. December er så hyggelig!

 98. Det er som om, der er en anderledes men god og rar stemning i december. Elsker specielt julelysene i byen, som simpelthen er så flotte – det får mig i godt humør :)

 99. Jeg elsker hyggen! I december får man ofte set alle i omgangskredsen på en måned – også dem, man ikke har set siden sidste december :) Jeg inviterer gerne både til pakkeleg, gløgg, kagepyntning, stjernefletning og selvfølgelig de klassiske jukefrokoster.

 100. Det bedste ved december må helt klart være traditionerne. Jeg er vokset op med forskellige traditioner, som fx hvornår vi pynter op til jul, vi laver dekorationer første søndag i advent, bager julekager, lucia brød… Så det jeg bedst kan lide ved december, er helt klart traditionerne i vores familie :)

 101. Det jeg aller bedst kan lide ved december er, at man bruger så meget tid med venner og familie på at hygge og lave juleting :-)

 102. Det jeg er mest vild med i december er al hyggen. Jeg er en hygge-mus helt ind til benet og i december kommer mange flere mennesker med i min båd – det er toppen!
  Fx lange hyggelige brunch-formiddage med levende lys, lækkerier (fx lucia-brød), måske en lille adventsgave og kaffe i lange baner.
  Fredagsbarer/julefrokoster/hygge på kontoret, hygge med familie og venner og veninder. Gåture rundt i byen for at se på lyskæder og gran. En tur i Tivoli og bare aftner hjemme under dynen med skum-julemænd og snebolde i skålen, jule-te i koppen og julefilm i TV. Åh, du skønne december!!

 103. Det bedste ved december er hyggen der spreder sig overalt, (hjemme, på arbejdet, rundt i byen…) i en ellers lidt kold og mørk tid :)

 104. For mig er det bedste ved december at jeg har fødselsdag (d.15/12) og det er juleaften, så hele familien bliver samlet 2 gange på en måned

 105. Det bedste ved December er at tage til julemarked enten herhjemme eller i Hamburg ~ Købe unika fremstillede varer ~ og pakke gaverne smukt ind

 106. Jeg elsker al hyggen, det kolde udenfor, men det varme indeni. Og så elsker jeg at dele min decemberglæde med alle dem jeg elsker mest!

 107. Det bedste ved december er klart hyggen. Alle de fine lyskæder som stråler, glimter og lyser op om aftenen. Og sidst men ikke mindst: havregrynskugler <3

 108. Det, jeg allerbedst kan lide ved december er, at hele måneden står i hyggens tegn. Jeg får aldrig den famøse julestress, da jeg nyder at gå og hygge mig med alle månedens gøremål. Dog må det aller-allerbedste være den årlige julebagedag den første søndag i advent med hele min mors familie. Det er en tradition, som jeg er så glad for, da vi virkelig får hygget i gennem og startet december på den bedst tænkelige måde: med masser af småkager, nybagte klejner og hjemmelavede æbleskiver <3

 109. En af de mange ting jeg elsker ved julen er, at der overalt er der pyntet op med julelys – det er så smukt & jeg bliver glad hvergang jeg ser det!

 110. Det bedste ved december er stemningen. Varmen, hyggen, forventningen. Nu hvor jeg har fået børn, er det kun endnu mere tydeligt, at det er det der er allervigtigst for mig !

 111. December er en yndlingsmåned, fordi der er så meget hygge. Små gaver hver søndag, at glæde ens små nevøer og niecer med en pakkekalender, pynte op og flette stjerner. December er god, fordi al mørke og kulde bliver opvejet af alt det varme og hyggelige. December er den måned hvor jeg har fødselsdag men også den måned hvor den hjernerystelse jeg har (…) fejrer jubilæum. Det hele skal fejres, for hvad andet kan man gøre, med kager, julehygge, veninder, familie og glæden ved at give og dele :)

 112. Det bedste er, når man sidder i toget den 22. eller 23. december med kursen hjem til familien. Får mig altid til at tænke på “Driving home for Christmas”. Dér hvor man endelig har fri fra arbejde/studiet, har alle pakkerne med og bare skal bruge de næste dage med alle de mennesker, der betyder mest i ens liv :)

 113. Det jeg bedst kan lide ved december, er at gå på julemarked med min familie eller mine veninder. Så lytter vi til julemusik, kigger på kranse og pynt og snacker brændte mandler og kandiserede æbler. Når benene bliver for trætte og kinderne for kolde, tager vi hjem og hygger med stearinlys og noget varmt i en kop.

 114. December er en sjov måned. De sidste mange år har den været fyldt med afleveringer og eksaminer. I år er ingen undtagelse, den er fyldt med speciale. Men når det så bliver den 23. Og jeg kan tage hjem til min familie så er det jul og det er det bedste. Jeg glæder mig til næste år hvor jeg kan jule hele december.

 115. Udover al julehyggen og traditionerne, er december jo også årets sidste måned, og det giver hos mig anledning til at tænke tilbage på året der gik, og mærke lidt ekstra efter, hvordan man har det med tingenes udvikling, og de valg man har truffet. Selvransagelse kan man kalde det, men det er ikke nødvendigvis en kritisk stillingtagen, blot en “mærken efter” og så (forhåbentlig) acceptere de ting, der er sket.

 116. Wauw sikke nogle virkelig fine farver! For mig er det bedste ved december julehygge med familie og venner samt den fine julepynt i gader og butikker.

 117. Jeg er virkelig vild med lysene alle steder – og især Århus’ er i en klasse for sig, og jeg nyder dem dagligt <3

 118. Det bedste ved december er når vi tager os tid til hinanden. Når der står hygge på tapetet og man bare kan nyde at være omgivet af dem man elsker <3

  Glædelig 6. december! :-)

 119. Er pjattet med, at folk bliver lige markant mere omsorgsfulde, høflige, smilende og overskudsagtige! Så er min lykke gjort og smilet bliver bredere end bredt <3

 120. Det bedste ved december er glögg! Og faktisk også gaveræset. Det er en god undskyldning for at forkæle sine kære. Jeg forbereder mig flere måneder i forvejen, og jeg elsker at overraske.

 121. Det jeg allerbedst kan lide ved december er freden, hyggen og den ekstra tid man lige pludselig får med familien. For mig er december også den måned hvor min familie der bor i udlandet kommer hjem – inklusive min søster :)
  Og så er december selfølgelig julens måned!

  Endnu engang tak for en dejlig blog :)

 122. Det jeg bedst kan lide ved December og som jeg glæder mig til 11 måneder om året er den generelle glæde og lykke der spreder sig over hele Danmarks befolkning. Alle er i godt humør, alle er taknemmelige, alle værdsætter hinanden og skaber den bedste stemning! Alle glemmer de dårlige ting og fokusere på de gode – og det er det jeg synes er det magiske ved december. Den tryller det bedste frem i alt og alle :-)

  God jul!

 123. Det bedste ved december er det hele. Det hele er lidt mere hyggeligt og hjertevarmt. Alle er mere glade og barmhjertige. At være sammen med dem man holder af, mere end normalt er også en skøn ting ved december!

 124. Denne december måned er jeg i Paris; klar på julemarkeder og vin chaud. Så bliver det ikke meget bedre :)

 125. Det bedste ved december er den stemning der er overalt – glade mennesker, julemusik, julelys osv. ELSKER december !!

 126. Der er virkelig mange ting, jeg elsker ved december, men det der først faldt mig ind er, at det er min fødselsdag (om præcis en uge, yay!)

 127. Jeg elsker alle julelysene i bybilledet; i Aarhus hvor jeg bor, og i den lille landsby, hvor mine forældre bor. Når mørket sænker sig, stråler lysene med et magisk skær! Jeg elsker det :-)

 128. Det bedste ved december er at vågne den første morgen efter, at julens første sne er faldet og har lagt sig som en tung dyne overalt. Den mørke julemorgen lyses op af sneen, som ligger helt uberørt og bare venter på at blive bygget til snemænd og snebolde i sneboldekamp. Alle bliver som børn igen – jeg elsker bare sne!

 129. Det jeg elsker ved december er, at selvom det er en måned med mange gøremål, så glemmer jeg det altid, og i stedet for at stresse, så nyder jeg det og hygger mig! Det er som om, at alting er lidt nemmere, og glider lidt lettere i december. Alle bekymringerne og alt det man ikke når må komme i januar (og så er julefrokoster og julehygge jo ej at kimse af!!!)

 130. Det bedste ved december for mig, er at der er hygge i alt – en film og stearinlys, julegodter, julekalendre, julemad etc. :-)

 131. Min favorit ved julen er når min far d. Første december pynter hele huset op i alt det julepynt han har haft de sidste 20 år. Krammerhuse, flettede julehjerter, klisternisser til køkkenskabene, kravlenisser og sidst men ikke mindst appelsiner med nelliker i der kommer rundt i hele huset, som giver den skønneste juleduft. Eller stvhun altid køber lottos skrabejulekaldender til mig og min bror, men skriver hans eget navn bagpå så vi deler hvis en person vinder. Jeg bor ikke hjemme mere, og har ikke Været i Danmark i december de sidste 3 år, så det er det jeg savner mest!

 132. Det bedste er alt det hyggelige julebag – bagte tre slags småkager i går og honningkagehjerter som står og bløder op i køleskabet:-)

 133. Det bedste ved december er for mig stemningen :-) Det er som om, de fleste mennesker træder et trin ned fra egostigen og i højere grad fokuserer på sammenkomster, hygge med hinanden og julegaver til dem de holder af. Der bliver i højere grad sat fokus på de små ting; et kalenderlys, en adventsgave, æbleskiver, julebelysningen i byen osv. Dét er skønt!

 134. For mig er julen en magisk tid for børnene, og jeg ELSKER den glæde og overraskelse børnene giver udtryk når nissen fra børnehaven kommer hjem og driller, eller når de begejstret åbner søndags pakken i julesokken og hvordan de stråler af spændt forventning når de fortæller hvad de ønsker sig allermest til jul. Hyggen om aftenen når vi læser julekalender historien. Jeg synes det bedste er at gøre julen til en magisk tid for børnene, hvor ønsker går i opfyldelse.

 135. Jeg kan lide december på grund af æbleskiver med syltetøj og flormelis, at drømme om, hvad jeg skal med den million, jeg vinder om lidt i skrabekalenderen, juleaften med and, sovs og sofahygge med familien, risalamande og juleferien.

 136. Nu hvor jeg kun har min mormor tilbage af mine bedsteforældre, så ser jeg især frem til at bruge tid sammen med hende (og selvfølgelig også resten af familien). Jeg kæmper derudaf med specialet så jeg kan holde et par dage fri over julen, kramme hende lidt ekstra og hjælpe hende med småting og snakke om dit og dat. Det er det (eller de udsigter) jeg bedst kan lide ved julen, i hvert fald i år

 137. Jeg elsker generelt alt ved december og jul, så det er meget svært at vælge ;) Men én af favoritterne er alle lysene, man mødes af rundt omkring i byen, der gør det kedelige mørke meget hyggeligere :)
  Kh

 138. Julelys! Og så er denne december ekstra god fordi jeg bærer på en sød julehemmelighed i maven. <3

 139. Jeg elsker at se de flotte julelys folk har i deres haver.. det er så hyggeligt her i den mørke tid.

 140. Der er mange gode ting ved december måned. Inde hygge ild i brændeovnen og varm kakao vejr, julelys i min søns øjne når vi taler om julemanden og nisser, småkage bagning og smagning. Men det dejligste ved december måned er efter min mening at give. Give et kram, en småkage, et flettet julehjerte, en hyggelig jule hilsen. Ingen måned er som december forbundet med det at give og der findes intet bedre end at glæde andre.

 141. Elsker at sidde derhjemme og hygge med te og clemmentiner. Vi har læseferie på studiet, så det har jeg rigtig meget tid til i øjeblikket. :)
  Og så glæder jeg mig til at have fri og gå lange ture i vinterskove med min familie og bage småkager. :)

 142. jeg elsker dec fordi jeg kan få lov til at pynte hele hytten med mega søde og plyssede nisser og sippe jule the af mine grimme (men beloved) julekop. jeg elsker lyset i alle gaderne og de fine dekorationer i alle folks hjem. jeg elsker duften af kanel og gran.

 143. Det bedste ved december er for mig min farmors brunkager – og bedst hvis de nydes sammen med hende forstås.

 144. Jeg elsker den ro der falder over landet d. 24 december, hvor der kun handler om at være sammen :)

  Glædelig 2. advent.

 145. Har mange favoritter, og noget af det bedste ved december er de mange julelys i haver, vinduer, på altaner, gader og stræder.

  Rigtig god adventssøndag!

 146. Jeg elsker ris a la mande! Og at planlægge overraskelser til min familie! Og at bagenluciabrød 13/12! Uha, der er så mange gode ting i december…

 147. Lysene, både derhjemme og i gadebilledet, æbleskiver og “snebolde” – og hygge med familie og venner :-) Kh. Tanja

 148. Det bedste ved december må være hyggen – helt generelt. Man gør en masse små rare ting med lys, dejlig mad, konfekt, bage småkager og ikke mindst en masse samvær med familie og venner. Og så dufter julen godt!

 149. Må helt klart være julestemningen, og al det ekstra slik man kan tillade sig at spise :)

 150. Der er mange bedste ting ved julen… : ) Men en af de traditioner jeg elsker er: en tur i ” Den Gamle By” i Århus med hele familien. Det skal vi i dag og jeg glæder mig : ), det er så hyggeligt.

 151. Når min travle familie pakker bilen d.22 og tager mod Herning for at gå i ind i vores egen jule boble med dertil hørende samvær, julebag og lange gåture.

 152. For mig er december måned dejlig fordi det betyder en masse tid med familien. Derudover ser jeg venner osv. som jeg ikke ser meget i det daglige, men derimod ses vi i december til julehygge og julefrokoster og i byen d. 25 hvor alle kommer hjem igen :-)

 153. Sådan en søndag som i dag med kalenderlys tændt, julestjernen der lyder i vinduet og en adventpakke der venter på at blive åbnet… Skøn skøn december…

 154. December er ofte så forjaget og travl med ting der skal nås. Så er det fantastisk en gang i mellem at stoppe op og prøve at opleve december med et barns øjne – der virker måneden helt magisk, uanset om det er juleudstillingerne, pynten, julekalender eller guf (for ikke at tænke på forventningen om selve juleaften)

 155. Uh der er mange ting, jeg ELSKER ved december. Men jeg er særligt vild med at gøre december julemagisk for min 4 årige datter❤️

 156. Udover den hygge som følger med december julen, er noget af det bedste for mig faktisk at give gaver – og det til trods for, at jeg selv har fødselsdag i december og derfor modtager dobbelt op på gaver. :-)

 157. En ting jeg godt kan lide ved december, er at der er så mange hyggelige stunder. At bage julekager, lave konfekt og hygge med familien.

 158. Jeg elsker virkelig alt ved julen! Jeg elsker hyggen, julelysene i gaderne, at sidde under dynen og se julefilm, have tid til familiehygge og ja, jeg kunne blive ved. Det er den bedste tid<3

 159. Jeg elsker alt ved December næsten.. Er ikke pjattet med sne og juletravlhed, men ellers nyder jeg i højgrad samværet med familien. Småkagerne som man burde have en længere periode :D. Elsker også at glæde andre i løbet af måneden da det er de uventede overraskelser der oftest skaber mest glæde.

 160. Jeg er helt vild med jul. Alt fra jule klip-og-klister, julemad, julemusik, dog er det bedste at hygge med famile og venner. Hvis det så er samme med de tre første ting er det jo blot en bonus.

  I år bliver julehyggen på et minimum, da julen skal holdes på en strand i Vietnam for første gang væk fra min famile, dog i selvskab med gode venner. :) Glædelig 2. søndag i advent.

 161. Det bedste ved julen? Den er svær.
  Madmæssigt er det klart anden jeg glæder mig mest til, den og så gammeldags hvidkål.
  Men jeg elsker følelsen af jul, det der grund følelse af lykke jeg får en stille morgentime med julemusik i baggrunden og julehygge på programmet og forventningsens glæde i kroppen. Det starter heldigvis tidligt, for følelsen kommer hver gang jeg hører ‘driving home for chrismas’. Elsker jul og december! :)

 162. jeg elsker, at man, på en eller anden måde, gør sig lidt mere umage. finder ligt mere tid, gør noget for hinanden, gør mere sammen

  kh
  jane z

 163. Det bedste ved december er at betragtet min næsten 7årigs forventningsglæde. Der er magi i hendes decemberluft. Og det smitter.

 164. Hyggen, lysene og tiden sammen med familie og venner. Og naturligvis den gode mad, konfekt og glögg

 165. At samles om julebagning, juleklipning, konfektlavning og lignende og i den forbindelse få set og hygget med familie og venner på en anden måde end ellers :) Og juleaktiviteterne skal skylles ned med masser af glögg!

 166. Det må være at hente juletræet. Det er en stor proces i min familie at udvælge det helt rigtige, især fordi vi er seks der alle skal være enige ;-) Vi slutter altid af med at pynte det og sætte lys på, og sidder og drikker kakao og kigger på det fine pyntede træ.

 167. Det jeg allerbedst kan lide ved december er helt klart alt den tid man tilbringer med familien! I december er der bare mere familiehygge end årets 11 andre måneder <3

 168. wow fin adventsgave!!
  det bedste ved december er hyggen, julemusikken og samværet med familie og venner! og julekalender! jeg elsker julekalender! det er umuligt at vælge én ting, jeg elsker alt ved julen <3

 169. Jeg elsker hyggen i december! Levende lys, varm the, socialt samværd.
  Og så elsker jeg at julen får det bedste frem i de fleste – især de sidste juledage op til juleaften ☺️

 170. Jeg elsker alt ved julen. Men noget af det jeg elsker mest er julekalender i tv. Jeg synes det er så hyggeligt at sidde sammen med min familie og se julekalender, og det er vel og mærke, selvom jeg snart bliver 21

 171. Det hyggeligste ved December er de mange indendørstimer med lys, juleklip og julegodter. De sociale stunder bliver om noget forstærket i den kolde og hyggelige December måned.

 172. Sikke en lækker præmie!
  Jeg elsker, når jeg kommer hjem til mine forældre på juleferie. Så kan julen for alvor begynde, og jeg kan bruge en masse tid sammen med min søde familie. :-)

 173. Det bedste ved decembermåned er alle de små hyggelige ting i ens hverdag! Duften af appelsin og nelliker fra appelsin-pynten i ens vindue, kaldenderlyset der tændes ved morgenkaffen, de samme julesange der spilles på repeat samtlige radiokanaler, de flotte julelys i bybilledet og de mange traditioner med familien!

  Min mest fjollede og lidt pinlige juletradition er dog, at jeg altid lige skal lægge mig ind under juletræet juleaftensdag og spejle mig i alle kuglerne. Jeg har gjort det lige siden, at jeg var helt lille og synes stadig det er morsomt at se, hvordan ens ansigt ændre facon i de mange glaskugler.

 174. For mig er det bedste ved december samværet med mine forældre, søskende, og en flok gamle venner, som jeg ser meget sjældent.

 175. Åh håber jeg vinder, havde slet ikke en chance for at få fat i Winter Snow før den var revet væk i butikkerne.

  Det bedste ved jul… Jamen det er jo det hele! Julefrokost, småkagebagning og marcipanhygge er jo en eminent undskyldning for at invitere mennesker som du holder af og måske ikke ser så tit som du burde. Derudover er der noget hyggeligt ved at gå og tælle ned sammen. Og al pynten og lysene i de vintermørke gader er så smuk. <3

 176. Jeg elsker, at man bruger så meget ekstra tid med familie og venner, som man nogle gange har for travlt til at se i de andre måneder ❤️

 177. Åhh hvor er de flotte <3 Jeg er vild med dem ! Det bedste ved december må da være juleaften, når hele familien er samlet, og man skal spise en masse lækker mad :-)

 178. Det bedste jeg ved i december er at der bliver tændt så mange lys på gaden og i folks hjem. Det lyser op i en kold og mørk tid.

 179. Det jeg bedst kan lide ved december er nok at det er familie og venne-tid! :D Alle tager sig tiden til at være ekstra meget sammen med dem man godt kan lide, der er arrangementer og gode muligheder for en masse sjov – skøjter, julemarked, klippe-klistre dag et par gange, adventshygge, julebagning! Og julelys over det hele :)

 180. Det bedste ved december er at vågne op og trisse ind i min lille Københavnerstue, hvor der står et juletræ i hjørnet og lyser i mørket. Der nydes morgenkaffen :)

 181. Det bedste ved December for mig er julehyggen.. Alle er glade og hygge snakker md en kop gløgg i hånden. :)

 182. ALT! <3 Som jule-fan elsker jeg stort set alt ved julen – men hvis jeg SKAL nævne én ting, så må det være at man skruer ekstra op for hyggen med dem, der står en nær :-)

 183. Det bedste ved december synes jeg er dagene op til juleaften. De bruges hos mig nemlig til at hygge ekstra meget med familien og familiebesøg. Samt en masse masse julebagning af alt ligefra vaniljekranse til æbletærte. Optakten til juleaftenen er næsten ligeså hyggelig som selve aftenen hos os. Måske er det noget med de forventningsfulde glæder

 184. Det bedste ved december synes jeg er dagene op til juleaften. De bruges hos mig nemlig til at hygge ekstra meget med familien og familiebesøg. Samt en masse masse julebagning af alt ligefra vaniljekranse til æbletærte. Optakten til juleaftenen er næsten ligeså hyggelig som selve aftenen hos os. Måske er det noget med de forventningsfulde glæder

 185. Det jeg bedst kan li’ er at jeg skal hjem til min familie på juleferie. Jeg har også fødselsdag op til jul, hvilket betyder at jeg også skal ses med alle mine skønne veninder fra nær og fjern.

 186. Jeg er vild med julens krydderier. Alle de krydrede småkager og glögg får mig i rigtig julestemning. Og nå ja, æbleskiver. Jeg ELSKER æbleskiver.

 187. Det må være hele December månede, det med man hygger med familien, pynter op, laver konfekt, køber julegaver osv. <3 :)

 188. Det bedste ved december er at sidde med en kop varm chokolade mens sneen daler udenfor.

 189. December betyder mange ting for mig – både masser af julehygge og tid med min kære familie, som jeg desværre ikke ser så ofte. Men også tid til refleksion over det år, der næsten er gået.
  Min favoritting må dog være marcipan-lavning med min far, når jeg kommer hjem på juleferie. Det er efterhånden en tradition, og det er lige hyggeligt hvert år :-)

 190. Det allerbedste ved december er for mig julefrokosterne, hvor jeg mødes med venner, familie og kolleger og spiser lækker mad :)

 191. Man lærer virkelig at sætte pris på alle de små decemberglæder i denne forfærdelige eksamenstid. I dette tilfælde lader jeg mit indre barn vinde, og bliver nødt til at nævne julekalender i tv. Specielt når DR, nu har valgt at genudsende en af de absolutte favoritter!

 192. For mig er december altid en ekstra og skøn anledning til at samle min store, moderne familie, som udgøres af en hulens masse bonus-medlemmer og halvsøskende <3

 193. At adoptere det mindste, skæve juletræ der er at finde og pynte det fint – Det er en virkelig skæg tradition, som min kæreste startede.

 194. De mørke aftener med levende lys i vinduerne og hygge med familien med, juleferie med tid til hinanden

 195. Det bedste ved december er den gode kombi med familehygge og forkælelse af børnene samtidig med, at der også er noget af den bedste voksentid i form af nogen af årets sjoveste fester. Den dårlige kombi er så dagene efter de fester, men det skal man ikke tænke så meget på på forhånd:-)

 196. Dejlig konkurrence! Jeg elsker at december giver mulighed for at sætte lys på den ellers mørke og grå måned. Julelys i butikkerne, udendørslys på husene og stearinlys indendørs er simpelthen noget af det bedste.

 197. Det bedste ved december? Jeg tror ikke jeg kan vælge!
  Måske det er princippet om, at det er helt legalt, at løbe tur søndag formiddag, med julesange i ørerne og dernæst komme hjem og tænde alle de julelys som man kan finde.
  Måske det er glæden ved, at køre ned af et julepyntet Værnedamsvej og smile bare fordi man bliver glad indeni.
  Men jeg tror faktisk, at det er forventningens glæde om at tage hjem til familien i Jylland, få dage før den magiske aften.

  Rigtig glædelig jul! <3

 198. At hygge med hundene i sneen, at se på det pyntede juletræ.
  Hele stemningen omkring julen i december måned er helt fantastisk.

 199. Det, jeg elsker mest ved december, er plads til hyggelige øjeblikke i hverdagen.

 200. For mig er det bedste ved december helt sikkert alt hyggen! Stearinlys er lovligt næsten hele dagen og det er så hyggeligt med alt julepynt. Og slik! Og chokolade! :D

 201. Jeg er fuldstændig tosset med julekalender på tv. Det er ligesom at få et lille skud af sin barndom i december.

  God jul Emily

 202. Wauw!

  Hvad er der ikke at elske ved december? Det er så fantastisk, at vi har valgt at dedikere en hel måned til bare at elske og forkæle hinanden. December er noget af det smukkeste vi har. Hvis jeg skulle vælge én ting, som gør december endnu bedre, end den allerede er, så må det være byens smukke julebelysning, som varmer helt ind i hjertet :)

  Glædelig 2. søndag i advent! <3

 203. At drikke sig fuld i juleøl og skråle med på dårlige julesange med sine venner.

 204. Jeg elsker at hygge om og med min familie og venner. De store smil som befinder sig på mange flere menneskers rødkindede ansigter og julekalender. især julekalender :)

  dejlig konkurrence, og dejlig blog!

 205. I år er det bedste jeg kan lide ved december, at der er kommet 3 ekstra mennesker ind i mit liv. En dejlig mand, med to meget dejlige store børn. Min lille 2 personers familie er pludselig blevet stor og fyldt med liv og latter og alle mulige sjove december ting jeg aldrig har haft i mit liv før. Hvis jeg vandt i øvrigt ville jeg dele den her præmie med min nye papdatter på 16 år, hun er en meget dejlig efterskole pige, i Doc Martens, store sweatre, slidte jeans og mange forskellige slags neglelak på, i svingende kvalitet. Det kunne være fantastisk at dele med hende…

 206. December er for mig lig med hyggelig stemning, brændte mandler og en tur i Tivoli (med churros selvfølgelig). Og så ser man ofte folk som man ikke har set længe :)

 207. I december er det som om, at der ligger sig et tæppe af stjernestøv over alting. Forstået på den måde, at alting bare bliver lige en tand hyggeligere, bedre eller finere. Det er min yndlingsmåned på hele året.
  Derudover elsker jeg at forkæle alle dem jeg har kær. Hele året samler jeg ønsker ind, så jeg kan glæde min familie med gaver, som de faktisk selv havde glemt, at de ønskede sig. Det er magisk!

 208. Kan godt lide hvordan alle mennesker på gaden altid virker en smule gladere i december på trods af stress og jag :)

 209. Der er noget magisk over December måned, med granguirlander med stjerner, hjerter og lys, der hænger i gaderne i byen.
  Med æbleskiver, gløgg, pebernødder og brunkager.
  Med Julehygge og sammenkomster med søde mennesker.
  December måned er bare skøn!

 210. Jeg prioriterer altid at holde juleferie relativt tidligt. I år går jeg fra fredag den 18. december – på den måde har jeg masser af tid til at komme ned i gear og hygge mig. December er derfor kun en halv månedes arbejde, fordi jeg prioriterer kvalitetstid- og fritid med mine nærmeste. Folk er bare fulde af kærlighed i december :-) jeg håber, at jeg vinder!!

 211. Det allerbedste ved julen er så afgjort julemaden, ikke mindst kager og andet sødt:) Glædelig 2. adventssøndag og tak for en skøn blog.

 212. Jeg elsker julen, men hvis jeg kun må bruge ét ord til at beskrive hvorfor, så må det være hyggen. Det at fylde en hel måned med arrangementer, der handler om at være sammen med dem man holder af. Så bliver det ikke bedre!

 213. Det allerdejligste ved december er, at man giver sig tid til noget af det, man glemmer lidt i hverdagen. Tid til hygge om varme drikke, nybagt julebag og brætspil i massevis. Og så er jeg også ret tosset med alle lysene – det er simpelthen det pæneste, når det bliver mørkt! :-)

 214. jeg elsker generelt bare stemningen der er i december måned. Man sidder og hygger med juleklip, det hele er pyntet hyggeligt op, der er julesmåkager, julefrokoster, julemarkeder og det hele! Alle er simpelthen bare spændte på at det bliver jul. Elsker det!

 215. Jeg elsker at give den gas med de obligatoriske eksaminer i december, og så komme hjem d. 23. december, have god samvittighed med lektierne og bare kunne slappe fuldstændig af i familiens skød <3

 216. Jeg er helt pjattet med decembermorgener – at stå op, lave en kop julete, tænde mit kalenderlys og radioen og supplere min obligatoriske december-kanel-morgengrød med to hjemmebagte brunkager <3

 217. Det jeg elsker allermest ved julen er helt klart alt hyggen og at folk er gode til at tage sig tid til hygge, spise god mad og bare hygge. Det så dejlig en måned generelt!!!! :)

 218. Jeg kan bedst lide hyggen og at der på en måde falder lidt ro over alt og alle når vi når hen omkring den 24 :)

 219. De bedste ved december er når eksaminerne er overstået, de sidste opgaver er afleveret og jeg har pakket og er på vej hjem til mine forældre! Der er ikke noget bedre end udsigten til julegodter hos familien sammen med lettelsen over eksamensfrihed (i en uges tid i hvert fald) :-)

 220. Så fine neglelakker, det jeg glæder mig allermest til er forventningens glæde, også der hvor det hele bryder ud, D. 24 december⭐️

 221. Flotte farver og jeg elsker at have smukke negle, så denne kalendergave er helt perfekt.
  Jeg hygger med julebag, konfekt, pynter til jul, hygger med veninderne både på café og hjemme, glögg og æbleskiver eller vafler….uhmm, det smager godt. Savner dog sneen, for det gør december til noget helt specielt. Lange gåtur i sneen. Måske vi er heldig til jul.

 222. Jeg elsker stort set alt ved december. Men nu når man skak vælge, så må det være alle de fine julelys København bliver indhyllet i – og selvfølgelig småkager og konfekten som man får indenbords

 223. Der er tre ting, som gør december til noget helt specielt for mig:
  daglige tv-julekalendere, duften af hyacinter og luciadag med optog og boller.

 224. Det bedste ved december er helt klart hyggen omkring det hele, og at man får lov til at tilbringe tid med hele familien.

 225. En af de ting, jeg virkelig elsker i december, er at se julekalender i fjernsynet.
  Jeg tvivler på, jeg nogensinde bliver for gammel til det ;)

 226. Det bedste ved december er de hyggelige aftener med julelys og julekram – og så de sjove nisserier med kollegaerne på arbejdet <3

 227. Hvor er det nogle fine farver! Jeg kan allerbedst lide disse adventssøndage, som er ekstremt hyggelige :-) De bliver næsten altid fejret med æbleskiver, mmh.

 228. Det bedste ved december er den helt specielle ro, der indimellem kan sænke sig over gader, stræder og folk. Den der helt specielle stemning lige inden jul, hvor folk er glade og ønsker hinanden glædelig jul. Åhh.. Hvor jeg elsker den her tid <3

 229. Jeg elsker december fordi der er så stort fokus på hygge. Ikke bare med manden derhjemme, men også med kollegaerne, venner og ikke mindst familien :)

 230. At man har lov til at dulle sig meget mere op til julefester, end til almindelige fester.

 231. Det bedste ved december er, at man tager sig lidt mere tid til at sætte sig ned og koble af og bare være sammen med dem man holder af.

 232. Sikke smukke farver, dem ville jeg da gerne kunne lufte til næste julefrokost :) Jeg krydser fingrer og ønsker en glædelig 2. søndag i advent til dig :)

 233. Sikke en fin gave :) Det bedste ved denne jul er helt sikkert, atvmin datter på 2,5 nu er så gammel, at hun så småt begynder at forstå hvad julen er. Hun går rundt og siger hele tiden: nu det snart juuul, så skal vi have gaver og kage.. Det er SÅ hyggeligt :)

 234. Det bedste ved decembermåned er, at hyggen er i fokus! I en travl hverdag kan det være svært at huske at prioritere hyggelige pusterum, men i decembermåned er hygge obligatorisk :) Glædelig 2. søndag i advent :)

 235. Som udlandsdansker elsker jeg ALT ved at fejre jul i Danmark! De korte mørke vinterdage, kulden, julepyntede København, julefrokoster med familie og venner, sidste øjebliks julegaveindkøb i tætpakkede og travle butikker, tid til dansk julemad og honninghjerter hos Meyers Deli, duften af rigtig gran, konfekt og julesmåkager og ikke mindst juleaften, hvor hele vores savnede familie er samlet.

 236. Jeg elsker at mødes med venner og adventshygge med gløgg og æbleskiver.. Idag skal jeg ses med hækleklubben, som er piger fra studietiden.. Selvom vi ikke ses så ofte-er det så hyggeligt at mødes og følge op på hinanden inden året er omme;) god søndag

 237. Det jeg elsker mest ved december er alle de rare stunder man deler med dem man holder af. Det er som om at alle er bedre til at tage sig tid til hinanden i december, selvom det i forvejen er en travl måned. Jeg elsker det <3

 238. Det bedste ved december er at hygge med familien og en en virkelig hyggelig juleshoppetur til Århus med min tante og kusine

 239. Det bedste ved december er stemningen med alle lysene i mørket, både inde og ude. Den der stemning, der giver lyst til at sidde med en kop te oh snakke med en man har kær.

 240. På trods af at jeg er verdens dårligste taber, så elsker jeg alligevel at spille pakkeleg. Det er simpelthen SÅ hyggeligt – specielt i anledningen af julefrokost.

 241. Jeg elsker at være sammen med min familie i juletiden! Den eneste tid på året hvor vi er samlet i en familie det indeholder “dine, mine og vores” ❤️

 242. Jeg nyder adventssøndagene. Min mand og jeg prioriterer disse dage at have tid til hinanden og til hygge og afslapning. Vi gør lidt ekstra ud af aftensmaden og spiser den i stuen af vores fineste tallerkener og tænder sammen stearinlysene i vores adventsstage.

 243. “Juleglæden” – den ganske særlige forventning og glæde, der får øjnene til at stråle. Den rammer mig løbende i alle juleforberedelserne, men når vi juleaften går om juletræet skinner den i alles øjne, og så bliver jeg helt varm indeni.

 244. at man i en alder af 25, stadig kan te sig som et lille barn når december ankommer <3

 245. Jeg elsker den helt specielle stemning der er i december måned. Især om søndagen hvor man står op og tænder lys i adventskransen og åbner små pakker med dem man holder af.

 246. Det bedste ved december og julen er alle de flotte kjoler man skal have på og alle de lækre vaniljekranse man må spise :)

 247. Den indre glæde som er i December. Det er som om, at alle render rundt med lidt ekstra gran i håret :)

 248. Det bedste ved december, i det hele taget, er alle de smukke forskellige slags lys, der bliver tændt. Ude og inde og oppe og nede.

  Det bedste ved netop denne december, er min lille nevø, der blev født i dag. Han søde mor, min kære svigerinde, skal have alle disse smukke lakker, hvis jeg vinder.

  Tak for en dejlig blog og positive tanker året rundt.
  Kh Trine

 249. Jeg elsker at planlægge hvad man skal give i gave til folk. Der er ikke noget hyggeligere end at sidde og lave en liste med alle de ting man har lyst til at give til en man holder af. :)

 250. Julekalender! På trods af mine 22 år, er det stadig det bedste at kunne følge med i hver dag :) Også har jeg også en ganske sød familie, som jeg nyder at bruge tid med ;)

 251. Det jeg godt kan lide ved december er, at man kan samles om sofabordet en søndag eftermiddag og spise æbleskiver med ens forældre og søskende og bare hygge lidt ekstra :)

 252. Selvom december også kan fremkalde stress hos de fleste, så er jeg vild med det menneskelige overskud der hersker i denne måned. Det er som om alle er mere villige til at sende folk afsted med et smil på gaden, at være ekstra søde til at holde døre og måske endda give et “God jul” med på vejen. Det er klart det bedste ved december, i min optik :)

 253. Det bedste ved Julen er at der altid er en form for ro. Specielt den 24 er helt specielt der kommer røg ud af folks vinduer, der er lys alle vegne og folk hygger sig med deres kære. Så kan jeg altså også rigtig godt lide at gå og udvælge gaver, og stille og roligt pakke dem flot ind, efter det tema jeg nu har valgt for julen :)

 254. Det bedste ved december er nok de minder fra barndom og ungdom som måneden og dertilhørende stemning, bringer frem. Man mindes nogen særlige ting og oplevelser, som ikke kan erstattes. Det er så mægtig fint og følsomt, og derfor er julen for mig, en af de absolut bedste tider på året.

 255. Det jeg elsker ved december er at man tager sig tiden til at hygge sig sammen med sin familie og venner :)

 256. Det bedste ved december må nok være den stemning det bringer med sig. Alle er bare generelt gladere, mere imødekommende og tager det hele lidt lettere, hvilket gør måneden så meget hyggeligere! :)

 257. Jeg synes hyggen er det allerbedste. Levende lys, varme drikke og godter når det er koldt og blæser så meget som det gør for tiden.

 258. At se Disneys juleshow sammen med min søn og mine nevøer :-) det er simpelthen så hyggeligt

 259. At man hele december på en måde er sammen med dem, man virkelig nyder at være i selskab med. Man er med familie og venner – til julefrokoster, klippeklister-dage, cafebesøg und so weiter. Ih, sikke en dejlig tid.

 260. Glædelig Jul til dig!
  Det som jeg elsker aller mest ved julen er uden tvivl samværet med familien! Jeg elsker min familie og julen er bare tiden hvor man samles og fyldes med kærlighed og hygge. Julen ville ikke være det samme uden familie!

 261. Det jeg bedst kan lide er al hyggen! Hele december bliver bare hyggelig med julelys og julebagning og en masse tid med familien!

 262. Selvfølgelig julehygge med familien, men helt specielt julebagning med min mor, hvor vi altid laver de lækreste chokoladekarameller

 263. Det, jeg bedst kan lide i december, er stemningen: Det er det, at man samles igen og igen i stearinlysenes skær, men stemningen er også koblet til en følelse indeni af eftertænksomhed og taknemmelighed, tanker om året, der er gået, og savn over dem, man har mistet, og som ikke er der til at dele december med en.

 264. Det absolut bedste ved december er hvide, stille, knitrende, sneklædte gåture om morgenen i weekenden før andre er stået op og sneen er brudt – eeeelsker det; selvom sneen sjældent kommer herhjemme i DK, så er det så fantastisk når den endelig gør

 265. Jeg kan godt lide juleaften med familien. Resten af december er sådan ret øv, fordi den typisk byder på mere projektskrivning end på julehygge :-)

 266. Det bedste ved december er, at det er ok at det er mørkt, for vi tænder bare en masse lys :)

 267. Jeg elsker alle julens aspekter, men noget af det bedste er virkelig, at glæde familie og venner med fine julegaver og lækkert mad:)

 268. Jeg synes allerbedst om at komme hjem på juleferie hos familien. Og så selvfølgelig min bedstemors alt for lækre, hjemmelavede brunkager – de er dejligt tynde og knasende. Mmmh..

 269. Årh, må man godt sige at man kan lide alt??
  Både sne (hvis det kommer!), de mange lag tøj, de levende lys, æbleskiver, julefilmene, julesmåkagerne, julepynten, fremmede mennesker der ønsker glædelig jul – Det HELE er bare skønt <3

 270. December, lyset i vintermørket. En kærkommen tid fuld af kærlighed, mad og hygge. Det er altså det bedste!

 271. Det bedste ved december er alle de fine julelys, samværet med dem jeg holder af og at se julemagien gennem børns øjne :)

 272. Havregrynskugler, honninghjerter og juleudsmykning i byen gør december til en helt særlig måned, trods eksaminer og juletravlhed. :-)

 273. Jeg elsker at se julekalender her i december. Det er noget, der samler min familie, og vi ser hvert afsnit kombineret med en varm kop te og en pebernød.

 274. Jeg er en sucker for alt lækkert – så ved december elsker jeg selvfølgelig risengrød og æbleskiver ;-)

 275. Endnu et lod i puljen. For ens vinternegle bliver da lidt sjovere, når de får sådan et festligt overtræk.

  Så kunne jeg jo meget passende lange ud efter en vanillekrans – noget af det, jeg holder mest af at spise i december, mmm, store vanillekorn og masser af smør. God anden søndag i advent!

 276. Det bedste ved december er at finde gaver til min familie – især til min søster. Vi går viiirkelig meget op i at finde søde og sjove og personlige gaver til hinanden og aftenens højdepunkt er altid, at se hende pakke min gave op! Det er det bedste med ved hele december (tæt forfulgt at fremstillingen af marcipankonfekt og julepynt;-))

 277. Julelys der lyser op i mørket, som får både børn og voksne til at smile og i julehumør.

 278. Det bedste ved december er, at alting bliver en tand (eller fem) hyggeligere. Og hvis man kan lade være med at stresse, så gør hyggen alting mere overkommeligt; kulden og mørket, de mange gøremål, skriftlige afleveringer og den lange tur hjem i flere weekender i træk.

 279. Det jeg elsker mest ved december er, at jeg tager mig bedre tid til at mødes og hygge mig med de mennesker, jeg holder af :)
  …. Og kunne vi så få et drys sne, ville jeg ikke klage ;)

 280. Det bedste ved december er hygge indendøre med stearinlys, æbleskiver, vaniljekranse og dejlige mennesker jeg holder af – varme, hygge og kærlighed…

 281. Det jeg nok bedst kan lide ved december er nok juleaften. Derudover er det hele stemningen der opstår ved jul, med at man skal hygge, bage og spise det man kan lide :)

 282. December er (for mit og sikkert også for mange andres vedkommende) den mest travle måned i året. Eksaminer – julegaver – julefrokoster – fester – familie og venne hygge – lukke ned for året der fik på arbejdet – nytårsoutift findes – etc. Pyhaaa! Men, som med et trylleslag når man rammer d. 23. december i kalenderen, er det som om der falder en naturlig ro over det hele, man trækker sig tilbage med ens kære med kram, julemad, rødvin og gode historier. Det er for mig det bedste ved december – dét øjeblik hvor man kryber sammen, ligesom lader alt det andet stå til og nyder hinanden selskab. Jeg håber at det er en virkelighed alle vil opleve i år! Glædelig jul :)
  (OG – sikke nogen fine farver!)

 283. Min mormors brune kager er en klassiker hver eneste jul. For mig er der ingen jul, uden dem. Jeg var væk sidste jul, i Australien, og jeg glæder mig som et lille barn til en dansk jul i år, omend det bliver underligt uden min bedre halvdel.

 284. Udover alle de åbentlyse dejlige ting ved december, bliver jeg bare så glad af julelys i gaderne. Det hjælper virkelig på humøret i den mørke tid!

 285. Det bedste ved december må være hele den hyggelige stemning, som præger måneden, hvor man ser sin familie lidt oftere, og hvor man smovser løs i julesmåkager :)

 286. Min far bekæmpede kræft i december sidste år og derfor vil december altid minde mig om hvor heldig han (og min familie) er for at stadig have ham❤

 287. Det bedste ved december er at man får set alle de mennesker man holder allermest af til julefrokoster og andre arrangementer og at man får lov til at dresse lidt mere op end man plejer :)

 288. Jeg elsker december for sne, når der endelig kommer noget, tihi :-D ellers det hyggelige samvær med familie og venner, der altid tager til sidst på året!

  Glædelig 2. advent, Emily!

 289. Glædelig 2. søndag i advent! Det, som jeg elsker ved december, er at tage hjem på juleferie. Selvom jeg flyttede hjemmefra for mange år siden, er “hjem” hos mine forældre.

 290. Årh, noget af det bedste ved december er julemusikken der brager ud af højtalerne herhjemme. Min far er ikke udpræget julemenneske og min mor fortrækker stilhed frem for musik, men når vi når december for musikken lov til at blande sig med nisser og lyskæder :-)

 291. Så fine dem ville jeg meget gerne vinde :-)
  Svært at vælge en ting, som jeg bedst kan lide ved december, men synes det er så hyggeligt, når der bliver pyntet op på gader og stræder <3
  Knus Cathrine

 292. Jeg elsker at flette julestjerner ;) det er simpelthen så hyggeligt at sidde med en film eller serie og bare flette jule stjerner :) ind til videre har jeg flettet 60 stjerne i år som er ved at blive hængt op, så de hænger fra loftet i stuen :)❤️

 293. Jeg synes det bedste er, at der bare er lidt mere hygge end i de andre måneder… Julefrokoster, konfekthygge, risengrødsaftenener og alle mulige andre ting, med en masse dejlige mennesker ❤

 294. Jeg elsker det kølige vejr, det betyder sweater sæson. Hvor ingen kan se om man har bh på inden under, eller om man i virkeligheden har sit nattøj på.
  Man krøller sig sammen om aftenen med en god bog og drikker varm kakao, mens stuen er fyldt med levende lys. Men man må ikke glemme, det at stadse sig op og gøre sig klar til alle de dejlige fester med familie og venner! :-)

 295. Jeg elsker juleslik! Lige nu skriver jeg SRP, så juleslik er min redning. Og adventsgaver! Og min svigermors kalendergaver hun har lavet til mig og min kæreste! Det er så hyggeligt.

 296. Det jeg er mest vild med ved december er uden tvivl al hyggen, der følger med. Jeg elsker virkelig alle lysene, al pynten, julekalenderen, hyggen med familie og venner og gaverne. Det sidste ikke som sådan fordi, at gaverne er vigtige – men jeg synes, det er noget så hyggeligt at gå og udvælge de perfekte julegaver til mine nære :)

 297. Det jeg elsker mest i december er at pynte til jul. Hente julekasserne og udvælge hvad der skal op i år og hvad der skal blive i kassen. Pynter altid juletræet først i december, så jeg kan nyde synet hele måneden ☺

 298. Jeg elsker, hvordan en ellers så mørkt måned bliver lyst op af diverse stearinlys og lyskæder over det hele. Og så er jeg bare en kæmpe gris, når det kommer til marcipan, hvilket jo er helt legitimt at guffe i sig her i julemåneden! :D håber jeg vinder den lækre gave!

 299. Det bedste ved jul er jule aften.
  At sidde i bilen på vej til min farmor og dufte til den and min far har sværmet om hele dagen derhjemme og gaverne der rasler rundt mens julemusikken brager ud af højtalerne i bilen <3

 300. Elsker december for hyggen når der i familien bages småkager, laves dekorationer og glæden til juledagene spirer.

 301. Tror jeg kan lide alt ved december! Elsker hyggen, julepynten, julekalender og ekstra meget samvær med familie og venner :-)

 302. Det bedste ved december er altså hyggen! En måned fyldt med små hygge ritualer, så som julekalender, kalenderlys, adventsgaver, småkager, familie-komsammen osv. osv. ELSKER jul!

 303. Ud over at jeg har fødselsdag i december (som jeg endnu er barnlig nok til at have som min yndlingsbegivenhed), er det bedste ved december uden tvivl, at mange i omgangskredsen er gode til at få set hinanden og bruge en eftermiddag sammen i hyggelig flok med favoritundskyldninger som at bage klejner (fra bunden!) og klippe julepynt sammen. Og gaverne. Vi kan ikke komme uden om gaverne;)

 304. For lækker konkurrence jo! Kunne være en dejligt pre-jule gave ;)
  Det bedste ved december er al den fokus der er på familie og hygge. Jeg elsker det! Lys, glimmer og skønt selskab (og konfekt) :P

 305. Det bedste ved december synes jeg, er at de fleste tager sig mere tid til hinanden, folk hilser på gaden, smiler mere og bruger mere tid sammen -sådan burde det jo egentlig være året rundt, men jeg lægger ofte mærke til, at det er mere udpræget i juletiden -og det kan jeg godt lide!

 306. har allerede 4 af farverne på min ønskeliste, så ville være skønt at vinde hele kollektionen

 307. Den der helt specielle hyggelige stemning, som kun findes i december måned :)

 308. Julelys ♡☆♡ dem allesammen ♡ både dem i byens gader, hjemme i de julepyntede hjem – og ikke mindst i børnenes øjne og i folks hjerter.
  Tid til lige at se de dejlige mennesker, man i hverdagens travle trommerum ikke får set.
  1. Juledag i pyjamas med masser af lækre julemadsrester og spil og lego med ungerne inden familiejulefrokost 2. Juledag.

 309. Noget af det bedste ved julen, er når vi i min familie står op den 25. Der er en helt særlig stemning synes jeg. Det er gå ind i stuen i nattøj, bare at sidde og se halvdårlige julefilm omgivet af gavepapir og rester af julegotter fra dagen før. Det er bare helt særligt for mig, også fordi det er den eneste dag på året hvor vi får ris ala mande til morgenmad ;)

 310. ihh, fik trykket send inden jeg fortalte om min december :)

  Jeg glæder mig til at mødes med min bff til morgenmad D.24. December – vi udveksler gaver og spiser lækker morgenmad.

  Jeg glæder mig til at udvælge de perfekte gaver til min familie, pakke dem ind i årets indpaknings-tema, se dem pakke ud.

  Jeg glæder mig til pebernøddebagning med mine Sfo børn. Der bliver trillet i dagevis og vi bager som altid omkring 4000 pebernødder. Mums!

 311. Min højt elskede farmors fødselsdag er noget af det jeg elsker ved december, fordi jeg på denne ene dag af året får lov til at give lidt tilbage til hende :-)

 312. Det bedste ved december er at det bringer folk sammen. Familie og venner som man måske ikke ellers får set er der en god grund til at se i december.

 313. Verdensklassesmåkagen, fedtebrød, er ihvertfald én af de bedste ting ved december.
  Kh M

 314. Verdensklassesmåkagen, fedtebrød, er ihvertfald én af de bedste ting ved december.
  Kh M

 315. Verdensklassesmåkagen, fedtebrød, er ihvertfald én af de bedste ting ved december.
  Kh M

 316. Jeg elsker hele stemningen og at man tager sig bedre tid til at være sammen med familie og venner :)

 317. Jeg er vild med julefrokoster. Der er bare altid en helt særlig stemning, og så er jeg vild med maden :)

 318. Jeg elsker stemningen, hyggen med levende lys, musikken, og al den kærlighed der dog er! Og og og!!! Maden ❤️❤️

 319. Det bedste ved december er uden tvivl, at jeg får tilbragt endnu mere tid med dem jeg holder af. For selvom juletiden er en travl tid, er december lig med hygge og afslapning

 320. Min absolutte yndlingsting ved december er, at alting er lige lidt bedre.
  Humøret er bedre, julemaden er altså bedre end sommersalater, kærligheden blomstrer lidt mere, hyggen med stearinlys og en kop kakao, alle gør lidt mere ud af sig selv (de flotteste glitterkjolerne hives frem til julefrokosterne) og deler overskuddet med hinanden.

  December få lige en tand ekstra på alle parametre – og man glæder sig ALTID, til næste år igen -))

 321. Det allerbedste ved december og jul er kærligheden. Hele stemningen, roen og sympatien overfor hinanden – det kan jeg allerbedst lide! Det næstbedste er alle julegodterne… og gaverne ;-)

 322. Det bedste ved december er muligheden at bruge en masse tid med familien og vennerne. Der er intet bedre end en masse kvalitetstid + med en masse lækker mad.

 323. Det bedste ved december er december :-) jeg elsker hyggen, lysene der gør det grå lidt lettere at holde ud, vennerne og familien man ser lidt mere og alt det andet. Der måtte gerne være mere end en december måned om året!!

 324. Det bedste ved december er helt klart at komme til Island og holde jul med min far og søskende som jeg ellers kun ser 1-2 gange om året. Alt er dækket med den smukkeste sne derovre og det er simpelthen så magisk!

 325. Sikke en fed konkurrence :-)
  Det bedste ved december er julehyggen. At ses med venner og familie, være til julefrokost, lave (og spise!) konfekt. Og så er det så skønt at have juleferie, og få lov til at holde fri og bare nyde familietid.

 326. Jeg elsker juledagene med de forskellige grene af familien, som man ser alt for lidt❤️

 327. Det dejligste ved dec. er alle lysene i mørket og at man samles med familien som kommer fra nær og fjern og at alle ens venner fra ens hjemby mødes. Og selvfølgelig alt det skønne mad :)

 328. Skøn konkurrence. Jeg krydser fingre for mig ;)
  Det bedste ved jul er juleaften når man sætter sig til bords og der pludselig falder ro over det hele mens man snakker, spiser dejlig mad, drikker vin og bare er sammen med familien.

 329. Jeg elsker det hele mest! Jeg kan ikke vælge; snevejret, familiehyggen, julefrokost, nissevenner på arbejdet, kalenderlys, adventslysestager, pakkekalender, chokoladekalender, gran, clementiner, pebernødder, æbleskiver, gløgg, andesteg…jeg kunne blive ved! Mange kh Nina

 330. Hele det scenarie at finde på julegaver som vækker en glæde uden at koste en krig!! Det er hygge/en fornøjelse i sig selv!!!!

 331. Eow, en lækker konkurrence!
  Det bedste ved december er, når eksamensopgaven er afleveret og man, som studerende, igen kan trække vejret ;)

 332. Det bedste jeg ved, er at vi bliver lidt mere opmærksomme på at hygge os i december måned. Bevares, julefrokosterne er sjove, men jeg er virkelig fan af den dagligdags hygge man af en eller anen grund har “for travlt til” resten af året; vennerne kommer forbi søndag eftermiddag til juleklip og æbleskiver, man går en tur i Tivoli og drikker glögg, det er lidt mere ok end normalt, at samles over en julekage på jobbet osv.

 333. Måske lyder det lidt overfladisk – men det er altså brunkager! Jeg glæder mig som et lille barn hvert år. Tror jeg kunne leve af dem hele måneden hvis ikke jeg skulle i en lille kjole til nytår ;-)

 334. Det jeg elsker allermest ved decembermåned, er alt den julehygge. Det er så dejligt at se børnene, i den børnehave jeg arbejder i, være så glade og spændte. Og så ELSKER jeg altså bare andesteg! :-)

 335. Stemningen er helt klart det bedste! Når hele familien er samlet sammen og vi laver vores traditionelle fejring hvert år. Intet andet slår en hyggelig familie sammenhold. Jeg elsker det!

 336. Det bedste ved december er den julestemning der breder sig! På trods af al den juleræs i forbindelse med julegavershopping, så er der stadig overskud til smil og hilsner – og så er det bare rigtig hyggeligt med al det julelys og pynt omkring :)

 337. Jeg er sgu lidt en drengepige, men jeg elsker at finde pigen frem i mig selv ved hjælp af små detaljer – især med neglelak – og min bedste veninde KNUSELSKER neglelak, så jeg skal helt sikkert dele præmien med hende, hvis jeg er så heldig at vinde. :-)

  Det jeg godt kan lide ved december er, at jeg altid rejser til Gran Canaria sammen med min mor henover juledagene. I år er vi i varmen fra d. 19 til d. 26. SKØNT! :-)

  GLÆDELIG JUL OG 2. ADVENT! <3

 338. Det bedste ved December, må være stemningen. Er lige kommet hjem fra london, hvor der er så flot pyntet op!

 339. Det bedste ved december måned er alle de smukke julelys i byen, som bare gør det så fantastisk hyggeligt at gå tur, købe gaver eller at blive indenfor og kigge ud på!

 340. Jeg elsker de mørke og kolde aftener hvor man sidder med tæpper, snacks og hygger med familien. Generelt er aktiviteter med familien hyggelige om det så er at bage, lave julepynt, en tur i skoven eller andet.

 341. Det bedste ved december er helt sikkert, at man har en lovlig grund til at fylde sig med kage

 342. For at gøre en lang historie kort elsker jeg ALT ved julen. Alle andre 11 måneder om året er jeg ikke den store tilhænger til traditioner men i december måned går jeg all in, med julebag, julemusik og juleshopping med min skønne familie. Jeg bliver fyldt med meget mere overskud, rummelighed og kærlighed her i julen og det gode humør fylder bare her. Visse ting skal være som det plejer i julen og vigtigst af alt er juleaften kl 16 med disneys juleshow! Jeg har set det hvert år i mit liv og mine forældre ligeså (eller i hvert fald siden det kom i luften for første gang ;))
  glædelig jul

 343. Det bedste ved december er når min far trækker i juleforklædet og finder æbleskivepanden frem fra kælderen. Så venter der nemlig hjemmelavet gyldne æbleskiver til hele flokken med et lille friskt stykke æble i midten, mums.

 344. Jeg holder sådan af den stemning der er i den mørke tid når vi tænder fine lys i byer og hjem!

 345. jeg elsker allermest lyset i de mørke stuer og gader samt bare den generelle hygge :)

 346. At det er den måned, hvor jeg har fødselsdag ;) Og at det er legat at lytte til Last Christmas på repeat…

 347. Noget af det bedste ved december er, at jeg får set min familie langt oftere end normalt. Invitation til at indtage rigelige mængder sukker og varm rødvin mangler ingen anden begrundelse end at det er jul <3 dejligt.

 348. at man benytter december på at få set de mennesker man holder af, men ser for sjældent i løbet af året

 349. Jeg kan godt lide samværet, som jeg forbinder meget med jul – de fleste har tid til en æbleskive og et glas glög, kaffe eller the i løbet af december. I den kommende uge er der juleklip hos et par fra fodboldklubben og det er fantastisk, de sørger for æbleskiver og vi sørger for julepynt og hygge til deres lejlighed :)

 350. Det bedste ved december er, at jeg automatisk tænker hygge ind i alt, hvilket ellers let bliver glemt i en travl hverdag :-)

 351. At pynte huset op og se børnene få julelys i øjnene næste morgen. Og så al den hygge og mad med hele familien flere dage i træk. Det er SKØNT!
  Og hey, i år har jeg ferie hele julen. Det er perfekt

 352. Jeg ELSKER hyggen, konfekten, sneen (når den er der self.), pakkerne, ferien og ikke mindst alt pynten og lysene:-)

 353. Jeg elsker stearinlys og dem har jeg nok flere af i december, jeg elsker julekalender og ser den gerne uden min unger som ik altid gider. Men jeg gider … Jeg elsker julesangene, både de sanske og amerikanske. Så ALT er bare godt i december ; )

 354. Åh det er et svært valg! Jeg elsker julekalenderen i tv (nissebanden <3) hvor man hygger med familien, marcipan marcipan marcipan – elskerelsker konfekt, ris ala mande og risengrød og ikke mindst spændingen op til juleaften! SÅ i det store og hele elsker jeg virkelig bare julen! En helt anden stemning der breder sig over den Danmark ;-)

 355. Det bedste ved december er den stemning der er her i julen. Man hygger ekstra meget med familie og venner, hvor der også bliver bagt en masse julekager :-)

 356. Det bedste i december er alt det fine julelys der sættes op i gadebillede – det giver en fantastisk hyggelig stemning :) Og derudover er det også at være i selskab med familien<3

 357. Det bedste ved december er al julehyggen – både med kæreste, familie, venner og mig selv. Det at tænde stearinlys, pynte op, bage julesmåkager, se julekalender og æbleskivespisning er bare nogle af alle de hyggelige ting i december :)

 358. Jeg elsker hyggen vi danskere er så gode til at skabe i december måned, det er noget helt særligt!

 359. Kolde og mørke aftener med levende lys – og selvfølgelig når alt kulminere i de hyggelige juledage med familien.

 360. For mig må det bedste være, at julen (og mørket) er en god anledning til at bruge tid med dem, man holder af. Og så er december for mig også en tid hvor der gøres status på året der er gået og sætte pris på dem, der var med til at gøre det året ekstra specielt.

 361. Jeg elsker ALT ved December! Julekalender, julebageri og julefrokoster! Julefrokoster er så hyggelige, med ens familie og venner – og alt det nye lækre tøj man køber specielt til disse lejligheder! De lækre neglelakker fra essie ville helt sikkert kunne pynte mine jule outfits op!

 362. Det som jeg allerbedst kan lide ved december er nok at så mange gader er lyst op af julelys, kan ikke andet at end blive glad i låget af det i denne mørke tid :)

 363. Det bedste ved december er bare hyggen. Der er noget magisk over den måned, og alt er bare 10x bedre :)

 364. Det jeg bedst kan lide ved december kan måske lyde lidt underligt… Jeg arbejder på en børneafdeling og selvom det selvfølgelig er rigtig trist at børn er syge og skal være indlagte i december så er det en måned hvor der virkelig bliver gjort noget extra for dem. Der er julesange om morgen, besøg fra klovne/kendte/sportsfolk og lignende, nogen år har vi i lægegruppen gået Lucia-optog for dem (børnene synes det er hylemorsomt

 365. Lækker giveaway!
  Jeg kan næsten ikke vælge hvad der er bedst ved december… Men hvis jeg må bruge et overordnet ord må det helt sikkert være HYGGEN! Hyggen ved stearinlys, hyggen ved at være sammen med familien, hyggen ved at lave konfekt, julekager og julepynt, hyggen ved julegaveindkøb og så videre, og så videre :-)

 366. Det som jeg bedst kan lide er den (sinds)stemning der er, hvor vi alle har en ide om at det skal handle om at vi hygger og har det godt.

 367. Wauw, hvor lækkert! Smukke farver (:

  Det jeg elsker allermest ved december er hyggen – jeg kan simpelthen ikke vælge én specifik ting, så jeg vælger at sige “hyggen”, fordi det ligesom gennemsyrer det meste i december. Og det elsker jeg! Jeg er en ægte hyggetrold.

  Glædelig 2. søndag i advent.

 368. Wow, hvor er det en omgang lækre lakker!

  Det bedste ved december er godt nok svært at fremhæve. Valget står nok mellem pakkekalenderen fra mine to veninder (dels de fine gaver men MINDST lige så meget de hyggelige og søde hilsener, der følger med dagens gave) og julebelysning. Både levende lys og lyskæder er bare så smukke!

  /Line

 369. December generelt har jeg altid godt kunne lide, fordi det for mig er svært ikke at blive i godt humør af julemusikken og julelysene – og så er der altid lidt ekstra familietid! I år er dog helt ekstraordinær, da jeg er i gang med specialet på min biologiuddannelse, og da jeg ikke mangler nogle eksamener, så får jeg rent faktisk juleferie i år, uden eksamenslæsning! Plus, plus, plus: jeg bliver færdig med laboratoriearbejdet i forbindelse med specialet i løbet af den næste uges tid, så der er så meget at være glad for lige nu! :D

 370. Noget af det bedste ved min december er krea-dagen hos tante og med søskende. Der bliver lavet dekorationer, konfekt og hjemmelavede gaver – og hygget!

 371. Min yndlingsting ved december er helt klart dagene mellem jul og nytår, hvor der bliver maks hygget med familien :-) der findes næstes ikke noget mere afslappende!

 372. Jeg elsker hygge med familien, julelys og mørke aftener, god mad og at forkæle mine kære. Jeg elsker også at finde Leading lady fra en af Essies tidligere julekollektioner frem. Det er den PERFEKTE julelak. Jeg går med den næsten hele december :)

 373. Det jeg kan lide ved december, er julehygge – lige fra julebagning til julefrokoster!

  Glædelig jul =)

 374. Jeg elsker, at december får folk til at sætte lys i vinduerne. Det gør bare det hele lidt hyggeligere!

 375. Jeg elsker alt det flotte pynt, glitter, hjerter og lys som nærmest er indbegrebet af december

 376. Det bedste jeg ved, ved december, er faktisk neglelak! Det er sådan en kort måned, så der er ikke så mange arbejdsdage. Jeg læser til dyrlæge, og på hospitalerne må man ikke gå med smykker og neglelak, så i december kan man endelig få lov til at skeje ud på neglene :) De her ville ikke være et dårligt bud på december-neglelak-hygge.

 377. Jeg elsker(!) december-måned fordi alle mennesker bare er lidt gladere end sædvanligt. Der er en hyggelig stemning overalt, man spiser en hel masse jule-småkager, tænder stearinlys og bruger ekstra tid på at hygge sig med dem man holder allermest af <3

 378. Det jeg bedst kan lide ved december er, at hoppe ind i toget og tage mod Jylland for at se hele min familie. Jeg bor selv i København, og har kun en fætter herovre, ellers befinder resten af familien sig på Fyn og i Jylland, og vi er altid samlet i Jylland i julen. Det kan somme tider være hårdt at være så langt væk, men så er det også bare ekstra dejligt at se folk. Jeg går vitterligt og tæller ned. Og så er det også lige så fedt at vi er enormt mange til jul. Jeg elsker store juleaftener og julen generelt. :-)

 379. Det bedste ved julen er alt hyggen! Har fx i dag brugt hele dagen i køkkenet sammen med kæresten hvor vi har julebag til den store guldmedalje og det har været alt alt alt for hyggeligt! Nu ligger jeg og glæder mig til julekalender hvilket også er noget af det der gør julen ekstra god! :D

 380. Det jeg elsker mest ved december er hyggen og fællesskabet, som bare fylder elstra meget i denne måned. Der er god mad, god musik og masser af tid med familien :-)

 381. Jeg kan bedst lide december i form af hygge med venner og familie, stearinlys, hjemmebag og pynt :)

 382. Det jeg bedst kan lide ved december er den fantastiske hygge-stemning der er. <3

 383. Det bedste ved julen er de mange julefrokoster, hvor man får set gamle venner, som man ofte ikke har set hele året, eller får oplevet ens nye kolleger i snapse-tilstand. Altid så hyggeligt og så sjovt! Og så er klejner altså bare noget, man burde spise hele året!

 384. Jeg er vildt med ret mange ting ved december. Én af de ting jeg synes er rigtig hyggeligt er at gå en tur i Århus’ gader fyldt med julelys og gran. Udsmykningen i butikker og vinduer i lejligheder er så hyggelig i en mørk tid.

 385. Det bedste ved december og juleferien, hvor man kan tage hjem og besøge familie og venner.

 386. Lidt atypisk – men det jeg godt kan lide ved julen er at se gudstjenesten fra Vatikanet juleaften. Det er en tradition min mor og jeg har, og det er faktisk det der betyder mest for mig.

 387. December er en dejlig måned fordi man længes efter juleaften alt imens man hygger med sin familie og spiser sig rund i julesmåkager og chokolade fra ens julekalender. Det er en tid hvor man samles, tænder lys og spiser masser af mad – 3 ting jeg kan lide. December er herligt.

 388. I december kommer jeg endelig hjem, efter et semester i udlandet. Glæder mig sådan til at se min familie, venner og kæreste.

 389. Det er SÅ svært kun at vælge en ting, når man taler om Y N D L I N G S-måneden!!
  Hygge med familie og venner er helt speciel i december, hvor alle små juletraditioner inkorporeres heri..
  Julekagebagning er også en af månedens højdepunkter, hvor hele familien traditionens tro samles og der bages efter alle kunstens regler..
  Derudover er der alle de små ting som stearinlys, julepynt og julekalendere i fjernsynet, der lige sætter toppen på værket..
  Gotta love this month!! :D

 390. Jeg elsker december, fordi kærligheden blomstrer i hverdagen. Vi tænker mere på at hygge om hinanden og viser mere taknemmelighed for hinanden. Jeg er vild med det! :)

 391. Stemningen er bare det hyggeligere i december, både når man går udenfor, og når man er hjemme – også selv om man måske ikke laver noget bestemt ‘juleagtigt’. Må også sige, at én af mine yndlingsting i december, er julemusikken!

 392. Jeg har virkeligt måtte øve mig i at se, hvad der er det gode ved december i år.

  Efter nogle ufatteligt hårde måneder er det nemlig svært for mig at føle nogen julestemning. Overhovedet. Men har forsøgt at huske mig selv på alle de fantastiske ting, som december jo indeholder:

  Tændte kalenderlys, duften af gran, mandariner i overflod, mange overbærende smil til folk i de lange køer, små børns glæde og forventning, risengrød med en stor smørklat, lune tæpper og ild i brændeovnen.

  Der er jo masser af julestemning overalt i de små ting ❤️

 393. Jeg kan godt lide at så mange mennesker kommer i så godt humør i December, på trods af julestress, kulde osv. Det er så dejligt at se hvordan December måned får et ekstra smil frem hos folk man møder på gaden, til en julefrokost eller som en del af servicen i butikkerne, når man køber de mange julegaver <3

 394. December er måneden hvor vi samler vores venner og familie, vi tænker på dem vi har mistet, vi venter i spænding på julen, maden, træet, gaverne og så sætter vi os nye mål for det nye år, december er og bliver en dejlig, hektisk men også magisk måned.

  Rigtig glædelig jul og godt nytår

 395. December er hyggens tid. Tid til at se dem der står en nær. Tid til vaniljekranse, klementiner og julemusik. Tid til at give et kys under misteltenen. Tid til at glæde hinanden.

 396. Jeg kan bedst lide sneen (som forhåbentligt snart kommer!) og alle julelysene, det er så hyggeligt:-)

 397. Jeg elsker at pynte op og forberede årets kalenderlys – i år med gråt mos og sukkulenter, så fint. Og så beder jeg alle ekspeditienter om ikke at pakke julegaverne ind – for at pakke gaver til dejlige mennesker fint ind, er en af mine yndlingsting.

 398. Noget af det jeg kan lide ved december er netop foregået i dag.
  Hvert år er jeg, sammen med min familie, ude for at fælde det helt rigtige juletræ til juleaften, og dette er, på trods af blæst og regn, en noget så hyggelig tradition, som afsluttes med æbleskiver og varm kakao.

 399. Det hyggeligste er at december er fyldt med hyggelige arrangementer med venner og familie :)

 400. Hygge indendørs med dem, man har kær og sysler alene fx med en bog, god musik, te og stearinlys. Tilsat forventningsglæde rettet mod julen

 401. Der er mange ting jeg elsker ved december – den effekt denne måned har på os: vi smiler lidt mere til den forbipasserende og har overskud til at glæde andre. Men også at det er den sidste måned på året som, i høj grad, bærer præg af de rare minder året der gik gav os samt forventningsglæden omkring alt det der venter lige om hjørnet :-)

 402. Noget af det bedste ved december er alle lyskæderne i træerne. Specielt her i Vejle er de rigtig gode til at få træerne til at pynte og lyse op. Det er bare så flot og giver en dejlig stemning på de mørke morgener gennem byen.

 403. Jeg elsker at jeg kan glæde andre,ikke at jeg ikke kan gøre det resten af året,men er bare lidt hyggeligere i december :)

 404. Udover al hyggen, som klart er det bedste ved julen – så står brændte mandler og lækre julegodter høj på min liste :-)

 405. Sikke en skøn konkurrence – Essie laver jo de bedste neglelakker!

  Jeg er et kæmpe jule-menneske og jeg ELSKER december, julepynt, hygge, æbleskiver glôgg, pebernødder, brunkager, julethe, juleslik, risengrød, forventningens glæde ved at købe, give og få gaver. Jeg får stadig adventsgaver af min mor og jeg vågner spændt hver søndag morgen og glæder mig til at åbne pakken. Det er en helt fantastisk tid og jeg nyder at den indbyder til hygge, kærlighed, omsorg og glæde.

  Jeg er klar for, at du er vendt tilbage til bloggen igen efter din pause og håber, at hovedet er helt ok igen.

  Masser af juletanker til dig!

 406. Der er mange ting jeg godt kan lide… Men en gåtur ned gennem byen om aften med alle lysene er altså virkelig hyggeligt og lige hvad man kan trænge til en gang imellem :)

 407. Det bedste ved december er alle de fine hvide lys både inde og ude, som lyser op når året er mørkest! :)

 408. Hyggen med familien,dovne dage med varm chokolade i koppen og dynen i sofaen og en gammel julefilm, evt lidt hjemmelavet konfekt!☕️

 409. Jeg elsker december! Jeg elsker stemningen, og hvordan man tager sig lidt ekstra tid til at hygge med familie og venner.

 410. Det bedste ved december er at der bliver hygget max. Det er tilladt at tingene går lidt langsommere.
  Især i weekenderne bliver tempoet sat ned.

 411. Småkagebagedag med gode venner :-) Og bonus er at invitere andre gæster på småkager senere… Dobbelt op på juleglæde!

 412. Julelysene der hænger over Amagerbrogade er det bedste ved december. Det minder mig så meget om min barndom. Desværre er de ikke blevet tændt (endnu?) i år, så Essie neglelakker kunne være et lille plaster på såret ;)

 413. Jeg kan lide at give min lille pige små pakker (fra Nissen) hver dag! Vi er næsten lige spændte hver morgen..

 414. Så fin præmie – jeg elsker traditionerne ved julen, og at børnene er ved at eksplodere i forventninger

 415. Hvor skal man dog starte, der er så mange gode ting ved december…. Jeg fik en skøn kop gløgg i dag, så der falder mit valg. Det luner så rart og smager fantastisk!!!!

 416. Forventningens glæde, julelys alle vegne, tændte stearinlys i vindueskarmene, juleslik, duften af gran, smukt julepynt og hygge. Jeg kunne blive ved, jeg ELSKER jul

  1. Af en eller anden grund kom resten af min besked ikke med.. Men elsker Essie og alle de flotte farver de laver deres neglelakke i

 417. Det allerbedste ved december er min søns glæde og forventningsfylde :-)
  Men også stearinlys. Vanillekranse. Købe gaver og selv pakke dem ind. Skrive julekort – håndskrevne, selvfølgelig ;-) Julemad. Risengrød. Blodpølse. Hygge. Familie. Glæde!

 418. Neeeej, det ser fantastisk ud!
  Det bedste ved december er klart juleaften og dagene bagefter, som jeg altid nyder med min familie. Da jeg er studerende, er resten af december måned fyldt med eksamen, og derfor er det skønt at få lov til at stresse lidt af i juledagene :)

 419. Det bedste ved december er al den hygge, der medfølger. Pynt, julelys i gaderne, dekorationer og til sidst – men ikke mindst – alle de begivenheder og sammenkomster, som hører julen til :-)

 420. Julen er hjerternes tid, så at være sammen med min familie og have hyggelige stunder med vennerne er det vigtigste for mig. I år bliver helt specielt da jeg skal fejre en del af julen og nytårs aften med venner i Paris! Så håber jeg at kunne have fine negle til juledagene dernede :D Tak for en altid dejlig blog!

 421. Normalt er december og jul ikke så vigtig for mig, men i år skal jeg holde jul med min kæreste, nu glæder jeg mig som et lille barn. Tror lysene og andres glæde over december er det bedste ved måneden.

 422. Det jeg godt kan lide ved december er, at det er “lovligt” at spise alle mulige forskellige søde sager :)

 423. Det er jo SÅ mange ting! Julebagning, konfekt, stearinlys, at finde de helt rigtige gaver og pakke dem fint ind… Men det mest fantastiske er nok at genopleve barndommens juleglæde og -spænding gennem min søn. :o)

 424. Hygge! Jeg er sucker for alt der indebærer stearinlys, familietid, kagebagning og radio soft på repeat…
  Skarpt efterfulgt af gaver, selvfølgelig (og ja, også at give dem. Man er vel nærmest voksen på 21 år…) :-)

 425. Er en stor Essie-fan, så ville elske at vinde :-) hvad jeg elsker ved december er, at man gerne må lidt mere af alt :-)

 426. Elsker december!!! Særligt fordi jeg har fødselsdag også!!! Bliver aldrig for ganmel til st glæde mig til det :P

 427. Det bedste ved december, er når min mor inviterer på adventshygge i weekenderne, og komme hjem og blive forkælet, og tilbringe tid med min familie. :)

 428. Jeg ELSKER jul!!! Pynt og lys rundt i byen, julekager, MADEN, julefrokoster, julemusik – jeg kan blive ved! I år bor jeg i London, og man må sige, at her er pyntet så flot, rundt i byen! Det jeg glæder mig mest til i år, er at komme hjem til jul, og være sammen med min familie <3
  Glædelig 2. Søndag i advent!

 429. Jeg elsker alt ved december – det er jo verdens hyggeligste måned! Men især det hyggelige jule-lys i byerne, klatkager, chokolade-julekalendere og den gode undskyldning for lidt ekstra tid med venner og familie står højt på listen :-)

 430. Uhj jamen det bedste ved deember er al den indendørshygge der er gode undskyldninger for at lave! Med stearinlys, tæpper, the og film.
  Og så selvfølgelig de små julekomsammener der er med familien og veninderne, ej at forglemme den dejlige mad og søsters fødselsdag! <3

 431. Jeg elsker selvfølgelig din blog i December. Haha hvis det lød som en fedterøv så elsker jeg også julefrokosterne med mine dejligt kollega, venner og familie.

 432. For mig er det bedste ved december den særlige stemning der dukker op indeni. Bliver varm om hjertet i denne måned og det ender ud i en særlig kærlighed (som heldigvis også er der alle andre måned til mine kære, men december emmer af en helt bestemt energi).

 433. Helt klart alle julelysene – både på gaden og indenfor :) Uh, og julesmåkagerne :D

 434. Jeg synes det bedste ved december er det familiefokus der er helt naturligt. Hyggen får en ekstra skalle, med plantagebesøg, juletræsfester og kakaodrikning… der udover er jeg ret forelsket i havregrynskugler ;)

 435. Jeg elsker åbenlyst december for den hyggelige stemning der er over det hele. Især alle julelysene over alt. Men højdepunktet er 2. Juledag, hvor vi holder julefrokost for min familie, som ellers aldrig er samlet!

 436. I December nyder jeg simpelthen al julehyggen og travlheden på alle gader, stræder, butikker osv. Travlheden og jagten på den perfekte julegave afspejler for mig den kærlighed og tanke man lægger i at give den helt rigtige gave til ens kære:))

 437. JuleTivoli!
  At give min kæreste og søn adventsgaver!
  En mennesketom indre by 1. og 2. juledag! :-)

 438. Smukke farver!!
  Jeg elsker ris a la mande, lyskæder og min søns vildeste glæde og forventning :-)

 439. det er nemt at overse december og julehyggen når man er studerende og har eksamen lige om hjørnet, men det jeg nyder allermest er når man har tid og mulighed for at gå på gavejagt og finde gaver som passer super godt til personen, og ikke blot er det nemmeste at købe fra personens ønskeliste.

 440. Det er klart julekalender! Vi har i min familie en stærk tradition for at se den, og de sidste år er det foregået selv da min kæreste ikke har gidet. MEN! I år har han indvilliget – det er fantastisk! En hel times kærestetid og hygge hver dag. Jeg er fan!

 441. At gå ned på torvet med sine gode venner, og se alle julelysene og få brændte mandler og varm kakao :)

 442. Åh, der er så mange ting, jeg elsker ved december. Jeg tror dog, det er glæden ved at forkæle mine børn, der er størst ❤️

 443. December rummer meget skønt. Æbleskiver, duften af gran, nærvær, glimmernegle, hyacinter, stjerner, gløgg og julekys.

 444. Jeg sætter stor pris på al den hygge med familie og venner, der (især) prioriteres i december :)

 445. Det bedste ved december er blandt andet alle lyskæderne – både dem, jeg har fyldt min lejlighed op med, men også dem der er dukket op på alle altanerne rundt omkring i København!

 446. Jeg elsker alle de traditioner man har og især hvis man får nogle nye. Min kæreste og jeg bor sammen på andet år, og i og med at man stadig har travlt i julen med arbejde, så var vi gjort det til tradition at hver søndag i julen hygger vi maks igennem, med alt hvad det indebærer!
  God mad, lækkert vin, søde sager og julekalender :-)

 447. Udover at være min fødselsdagsmåned er december dejlig, fordi man gør ekstra meget ud af at hygge. Jeg holder blandt andet særligt af • at tage på julemarkeder • at skrive julekort • og at spise massevis af æbleskiver

 448. Jeg elsker, elsker, elsker, at man tænker lidt ekstra på sine nære og kære. Nogle gange glemmer man hurtigt de små, rare ting i en travl hverdag, men julen minder en ekstra meget om at være gode ved hinanden.
  Dét er min favorit!

 449. Det bedste ved december er alt hygge med familien, bage jule småkager, pynte op, høre julesange, og glæde ved at købe gaver til dem man har kær. :)

 450. Noget jeg godt kan lide ved december er at det bliver køligere, for så kan jeg pakke mig ind i cardigans, sweaters, store vanter og uldne halstørklæder! :-)

  Rigtig fin giveaway. Jeg krydser fingre.

 451. Min yndlingsting ved julen er den julefest, mine forældre holder hvert år. Hele min familie fra begge sider bliver inviteret, og alle børnene glæder sig hele året til denne ene dag. Vi spiser utraditionel julemad (blandt andet muffins og græske kanelsnegle), men for mig er det indbegrebet af julehygge.
  I år faldt festen i dag – jeg er på udveksling i Canada og kommer først hjem d. 23. december. Det er første år nogensinde, men jeg blev overrasket af hele min store, dejlige familie, da de ringede mig op på Skype tidligere på dagen og sang julesange.

 452. Åh, det er så meget i december, som jeg bare ELSKER! Alle lysene, både stearinlys og de flot pyntede gader i alle byer, og duftene af brændte mandler, glögg og æbleskiver, og velkendte numre i radioen, at klippe julehjerter og flette stjerner, at udtænke vild konfekt, og så er jeg også helt vild med at se julekalender i fjernsynet. Så altså, jeg kan egentlig bare godt lide alt ved julen. Men hvis jeg skal vælge én ting, må det være det, at det pludselig er legalt at prioritere små ting, som jeg resten af året ville tilsidesætte for mere praktiske gøremål. For eksempel er det jo vigtigt at man når at lave en juledekoration til kalenderlyset inden december kommer alt for godt i gang, og den slags stunder med ler, gran og pynterier er der jo ellers sjældent plads til i en hektisk hverdag.
  God jul til dig! :)

 453. Jeg er stor stor fan af Essie og de her farver er virkelig fine.

  Noget af det jeg virkelig elsker ved december er at alt bare er mere hyggeligt og stemningsfyldt i denne tid.

 454. Det bedste jeg ved i julen er klart at sidde foran pejsen med hele min familen og drikke hvide gløgg, min mor laver med ingefær og hyldeblomst.

 455. Julefrokoster med venner og familie og selve juleaften at se folks glæde når de pakker gaver ud.

 456. Elsker alle julelysene og juledekorationerne i gaderne og folks haver. Det er simpelthen så hyggeligt!

 457. Det bedstev
  ved december er, at det føles som om hele verden ændrer tempo. Og der bliver set lidt mere på stjerner og smilet lidt mere over enkle ting.

 458. Jeg elsker familiearragementerne, som der er i december måned :-)
  Krydser fingre.

  God aften

 459. Højdepunktet på hele året: min fødselsdag, sne, gaver, julepynt, hygge, nisser, stearinlys, adventsgaver, julemad, familie, juleferie, etc…. Krydser fingre!! <33

 460. Det bedste jeg ved ved december er den helt specielle fredelige stemning der er i juledagene og at bruge tiden sammen med familien. :)

 461. Forventning glæde, traditioner og at give gaver og så juleferie med tid til at se familie og venner selvfølgelig. Ville elske at vinde de fine neglelakken. Kunne virkelig godt bruge lidt nyt til Essie samlingen. :-)

 462. Denne december kan jeg ekstremt godt lide at modtage en meget meget fin julepakke fra familien derhjemme, når jeg er i praktik i Cambodja.

 463. Jeg kan klart bedst lide lysene og den helt særlige hygge og ro, der sænker sig over vores hjem i løbet af december. Når mine unger slæber dyner ind på sofaen, og der spises pebernødder til en god julefilm..
  Og så er 1. juledag noget helt særligt her hos os; nattøj hele dagen, julesnolder, fjernsyn og tid til at beundre og nyde de ting, vi hver især fik i gave. Det glæder jeg mig altid til :-)

 464. Det bedste må være den stemning som bliver skabt i folk i julen. Tanken om at vi skal huske af slappe af, hygge os og nyde hinanden.

 465. Glædelig december..
  Jeg elsker jul i blogland. Og så er jeg glad for udsigten til juleferie fra d. 18.

 466. der er SÅ mange dejlige oplevelser i vente i December… men hvis jeg skal nævne en enkelt så må det være at tulle rundt på julemarked i nogle timer for derefter at slutte af med glögg og æbleskiver mens man er pakket ind i masser af tæpper samt at betragter de andre julehandlende mennesker – det er SÅ hyggeligt… og så læg lidt mildt snevejr oveni så bliver det næsten ikke hyggeligere :-)

 467. December er tid til hygge, stearinlys og julekalender. Jeg er vild med det! Der mangler bare lidt sne, så er jeg på toppen. :)

 468. Denne december er jeg i praktik i Cambodja, langt væk fra vinter, jul og familie, så en ting, jeg rigtig godt kan lide, er den fine gave-pakke, jeg fik fra Danmark fyldt med glimmer, jul, slik og kærlighed! :) :)

 469. Jeg elsker at alle lige er lidt mere venlige ved hinanden i december, fordi det snart er jul. Og julelys over hele københavn er bare så hyggeligt. Det gør den ellers vejrmæssige mørke tid lidt nemmere at komme igennem. Og jeg forestiller mig altid en familie der hygger sig inde bag de fine lys. DET er december for mig :)

 470. Bage julesmåkager og hygge med julekalender for hele familien, det er egentligt tid til nærvær, hygge, ro. Jeg sender mange tanker til dem jeg holder af…

 471. Næææh, nogle fine farver :)
  Det jeg aller bedst kan lide ved december er egentlig selve stemningen. Vi har ikke nogle børn (endnu) i hustanden, men både min kæreste og jeg går i total jule-selvsving. Vi spiser jævnligt både risengrød og æbleskiver, bager pebernødder og vaniljekranse, giver nissegaver og høre julemusik. Jeg ELSKER det!

 472. Det må helt klart være hyggen – og det øgede fokus på at tage sig tid til at hygge sig sammen og have det rigtig godt og rart :)

 473. At glæde mine piger – deres forventninger og glæde ved julen er absolut det bedste :)

 474. Jeg har forsøgt at kommentere før, men de blev vidst ikke helt færdige ;)

  Men.. gud hvor er de allesammen fine!
  Det bedste ved julen er, at det er okay at gå rundt i hyggetøj hele dagen og spise sødt og godt hver dag, uden dårlig samvittighed <3

 475. Det jeg bedst kan lide ved december (ud over alt det vigtigste som hygge med familien, julemusik, julepynt og den slags) så ELSKER jeg julenegle! Fuld fart frem med røde farver og glitter i alle afskygninger! :)

 476. Jeg kan godt lide at der lige er skruet ekstra op for hyggen i julen. At blive indenfor, når det stormer, spise pebernødder, drikke julete og … Bare hygge ! :)

 477. Det bedste ved december er al den glæde og kærlighed, der er i luften.
  Selvom mange stresser over gaveræs og eksamen, skal der så lidt til at bringe et smil frem på deres læber i december. Det er hygge og forventningsglæde samt glæden over at glæde andre.
  Se, dét var rigtig meget glæde!

 478. Selvom det er svært at vælge, må det være lysene, hyggen, julegodterne, alle mulighederne for at klæde sig fint på og ikke mindst tid med familien.

 479. Det bedste ved december er blinkende lyskæder. Jeg ved godt, det er lidt cheesy, men det giver sådan en magisk stemning, hvor alting glitrer. Jeg elsker det!

 480. December betyder for mig tid til familien, mine børn især. Tid til at gå og hygge med julebag, julekonfekt, julerier og have julemusik i baggrunden.
  …og det er især dejligt at høre at den 15-årige sige, at han synes det er hyggeligt at stå i køkkenet og lave julekonfekt med sin mor og sine to brødre mens vintage julemusik fylder rummet.

 481. Det bedste ved december er at skulle ud og købe julegaver! Jeg gør det altid sammen med min kæreste, og det er den bedste dag i løbet af måneden. Vi holder nemlig altid masser af pauser på vores tur, hvor vi drikker kaffe, spiser scones hos Perchs og guffer brændte mandler. Og så er der bare noget magisk over at gå ude under de mange julelys’ skær :)

 482. Alle traditionerne, som julesmåkagebagning med mødregruppen (børnene er nu 11 år), familien der samles om børnenes oldemors hjemmebagte æbleskiver mm., 28. december til efterjulehygge på min nu afdøde farmors fødselsdag, risengrød og æbleskiver lillejuleaften – december virker næsten for kort til at nå det hele, men man skal heller ikke starte for tidligt

 483. Jeg elsker julehyggen med familien og julefrokosterne med vennerne – at hygge med dem man holder af, er førsteprioritet, er det absolut bedste ved december <3

 484. Jeg er ikke fan af december som måned, der er altid travlt og det hele bliver altid for meget til sidst. Dog er jeg de senere år gået mere og mere op i de 4 søndage i advent. Det bliver lige tilpas for mig, at jule op om søndagen, holde almindelig arbejdsuge og så komme tilbage igen søndag og jule videre. Jeg vil dog mægtig gerne vinde Essies kollektion da jeg er all-in på nytår og derfor MÅ have noget glimmer på neglene :-)

 485. Selvom december måned er lig med en masse eksamer som uni studerende, så er der alligevel tid til hygge. Så det bedste må være hygge, stearinlys og nærvær med familie og venner.

 486. Hmm… jamen jeg elsker alt ved december! Men mest af alt elsker jeg begejstringen i min datters øjne hver morgen, når nissen har været på spil! I dag var det en lille pakke rosiner og jeg bliver simpelthen så glad, når selv små ting skaber lykke!

 487. Jeg er stadig barn indeni, og elsker alt ved gaver. Både at give og få, især når man selv har fundet på noget, og ikke bare købt noget fra en “bestillingsliste”, og ser overraskelsen i folks øjne. Og at december så er den ene måned hvor kålen er kogt med sukker, salaten er Waldorph og kødet har en ordentlig (sprød) fedtkant som SKAL spises.
  Der er én ting ved december jeg ikke er helt nede med: min fødselsdag i bedste Donna Martin stil, som de fleste i familien glemmer.

 488. Det er helt klar HYGGEN, som man mødes om. Det inkluderer stearinlys, julemusik, søde sager, julepynt med videre. Vi er allerede godt i gang med at julehygge :-)

  God jul

 489. Jeg holder utroligt meget af den gode julemad, som nydes i selskab med venner og familie. I særdeleshed flæskesteg og brunede kartofler :)

 490. Det bedste ved december er d. 23 hvor min søster og jeg tager hjem til mine forældre og spiser æbleskiver for derefter at hygge med at lave alverdens forskellig konfekt til de kommende juledage. En dejlig tradition som heldigvis stadig hænger ved :-)

 491. Jeg elsker, at december giver anledning til nærvær og samvær med familien, og til at synge. Jeg synes aldrig, man synger længere – da jeg gik i skole, sang vi meget, og jeg oplever, at mine børn synger meget lidt i skolen i dag og ikke lærer de gamle julesange og -salmer, som jeg synes er smukke og en del af dansk kulturarv. Så vi har indført et adventsritual, som handler om, at vi er sammen om at tænde lysene, og så synger vi sange. Vi er fire i familien, og halvdelen synger som en brækket arm, men det gør ikke noget, for vi er sammen, og vi synger, og det er dejligt!

 492. Det bedste ved december er og i særdeleshed adventstiden er det håb, jeg fyldes af og glædes over midt i vintermørket.

 493. Det bedste ved december er at det giver mulighed for at pynte, tænde ekstra mange stearinlys og så den ekstra lange ferie til familiehygge.
  God jul. :)

 494. Jeg er ret stor fan af risengrød med smørklat, kanel og sukker og selvfølgelig al den ekstra tid med familie og venner :)

 495. Jeg elsker jul, og derfor elsker jeg alt hvad der har med jul at gøre her i december. Alt fra at se julekalender om aftenen (selvom jeg er 29 år ;-) ) til julefrokoster med kollegaer og venner, hyggelige juledage med min egen og min kærestes familie. Jeg holder virkelig også af at købe julegaver – synes det er toppen at finde den helt rigtige gave til dem jeg holder aller mest af og så er der selvfølgelig også al den lækre julemad – den er også med til at gøre december helt speciel :-)

 496. Julekagebageri, konfektmageri og risalamande-spisning er det bedste jeg ved, ved december!

 497. Min datter har fødselsdag den 22/12, og jeg elsker at gøre hendes december speciel – både med en god pakkekalender, gode julegaver og ikke mindst en fødselsdag der ikke drukner i jul. Jeg ved hun (også) ville elsker disse neglelakker, så mon ikke vi kunne deles

 498. Jeg skriver SRP, hvilket præger min december på en yderst hyggelig måde – mandariner, kaffe og pebernødder i massevis!

 499. Easy – det er min mors (traditionsrige) hjemmebagte julesmåkager bragt i fine æsker. Det bliver næsten ikke bedre!

 500. Jeg elsker når vi, på mit arbejde i en vuggestue, skal til børnegudstjeneste og synge julesange og spise juleguf i vores nabokirke – det er så hyggeligt og rart og anderledes

 501. Sikke en fin præmie!
  Jeg ELSKER julepynt, julehygge og alt andet der enten starter eller ender på jul! :) At skulle vælge er en umulig opgave for en jule-entusiast som mig.

 502. Synes bare julen er en stor rar fest! Risengrød, masser af stearinlys, julepynt, kiksede sweatere, æbleskiver, julebagning. Ny falden sne, jeg kunne blive ved!

 503. Elsker alt ved denne måned; festerne, maden, pynten og ikke mindst børnenes forventning og glæde :-)

 504. Det bedste ved julemåneden er, at det er totalt legitimt at leve af risengrød og chokolade ;)

 505. ..at sætte julemusik på for første gang i et år 1. December.
  ..at pynte op.
  ..at lave Konfekt.
  ..at gå rundt på strøget en mørk eftermiddag og kigge på julelys.
  OG jeg kunne blive ved. December er for skønt :)

 506. Det bedste ved min december er min families virkelig hyggelige og lidt åndssvage adventstraditioner. Vi går all in på jul (hver søndag i hvert fald) på en til tider næsten pinlig måde.

 507. Hygge med familien. Derudover, har min kæreste og jeg årsdag den 21. december, så det er så dejligt at tænke tilbage på dengang :)

 508. Jeg elsker maden og hele stemningen omkring julen.. og så det at tilbringe tid med familien.. da min familie er så stor at det er sjældent at vi alle er hjemme..

 509. Det bedste ved december er alle lysene; på træer, buske og krukker, i alle de små hjems vinduer og tværs over butiksgader eller i lygtepælene. En varm og smuk tradition.
  KH
  Annette

 510. Det bedste ved december må nok være, at man hygger lidt mere med familien, og man bruger lidt ekstra tid på at se folk, som man måske ikke ser så meget til normalt. December/julen bringer mennesker sammen :)

 511. Det jeg bedst kan lide ved december er, hvordan alle mennesker bliver så glade trods kulde og julestress. Det er vel også det, der kaldes juleglæde, og det er virkelig noget af det bedste :)

 512. Elsker elsker elsker julebagerierne, kagerne og julemaden generelt – risengrød og pebernødder smager bare 100x bedre i december! <33

 513. jeg er nok den største julefan der findes, så jeg elsker alt ved julen. Men hvis jeg skal sige en ting så er det, det med at man samles med familie og venner og hygger indendøre med stearinsene tændt og gang i brændeovnen. også skal der være hjemmebagte småkager og julegodter. :)
  Men igen jeg elsker ALT ved julen, julepynten, traditionerne, julekalenderne (de skal ses trods jeg er 22 år og bor alene), julegave indkøbene, åbne julekalender hver morgen både til mig og min skønne hund :) ja jeg kan blive ved med at nævne ting jeg elsker ved julen så tror jeg stopper her :)

  – Mette Sandholm :)

  Glædelig jul :)

 514. Det jeg elsker allermest ved december og julen, er at være omgivet af dejlig familie og bare nyde hinandens selskab, spise dejlig mad og bare være sammen! Man er på en eller anden måde mere rigtig sammen med familien i julen – alle er enige om at der skal hygges :)
  Så nyder jeg lysene og pynten – og håber sådan at jeg når i Tivoli for at se deres juleudstilling i år :)
  – og disse yndige neglelakker ville da bestemt gøre min december endnu mere rar!

 515. Jeg elsker maden… Og lysene… Og gaverne… Og sangene… Og…

  Det er da umuligt at nævne én ting!!!

  God jul:-)
  Anne W.

 516. Det bedste ved December må være hygge. Alt indbyder til hygge i denne tid, fordi der er så mange aktiviteter man “pludselig” kan lave med dem man har kær, som fx at bage småkager, lave konfekt, se julekalender osv. Alle disse ting er rare og specielle fordi det er noget man “plejer” at gøre i december. Jeg forsøger at hygge året rundt, men det er bare nemt at gøre det i december, fordi der på forhånd er så mange traditioner der gør det endnu mere muligt end det plejer at være :-)

 517. Det jeg elsker mest ved december, ud over at være sammen med familien selvfølgelig, er alt det smukke julepynt og julelys⭐️

 518. Det jeg særligt sætter pris på i december måned er den øgede omtanke og omsorg. Og ikke mindst at samles med familien.

 519. Det, jeg bedst kan lide ved december, er aftenerne. Der sker sådan noget helt unikt om vinteren, hvor der pludselig bliver isnende koldt. Der bliver helt stille i gaderne, folk hygger inden døre, og man kan gå en tur pakket ind i huer, vanter og diverse. Det er lidt som om verden, der normalt kører så hurtigt, går lidt i stå. Det, synes jeg, er ret smukt :)

 520. Snart at have ventet en hel måned på sin honningkagefordej, som nu endelig er ved at være klar – og så selvfølgelig at bage dem!!

 521. Det bedste ved december er at samværet med familien og venner får lidt ekstra fokus – roen, hyggen og de nære ting. Og så hele forventningsglæden…….. :)

 522. At jeg har en god undskyldning for at ris a la mande HVER dag i hele december. ELSKER DET!!

 523. Jeg er helt vild med stemningen. Der er som om, at alle bare er i lidt bedre humør, og gør sig lidt mere umage med at værdsætte hinanden.

 524. Jeg elsker neglelakker og jeg elsker især Essie. Det ville være så skønt at vinde.

 525. Jeg kan bedst lide alle de julelys der glimter så dejligt og gør december til en magisk lys-måned, i stedet for årets mørkeste.
  Jeg ville elske at vinde de smukke lakker og lade mine negle glimte om kap med julelyset.

 526. Ved december, kan jeg godt lide at komme hjem til min familie og barndomsveninder. Som studerende er det ikke ofte der er budget til at komme så ofte hjem, som man gerne vil. Derfor nyder jeg alle julefrokosterne, julen og hyggen med de mennesker jeg holder allermest af!

 527. At det er mørkt og man derfor kan hygge med masser af stearinlys og udendørslys!

 528. Det er min anden December og jul i Danmark !!! Jeg elsker bedste at være sammen med min kærste og venner!!! Det er meget hyggelig :)
  Glædelig jul!!!

 529. Det bedste ved december er adventshygge med familie, stearinlys på mørke morgener, julepyntning, kravenisser og æbleskriver. Ja, generelt hele den der julestemning, der lægger sig over Danmark og gør vores lille og dejlige land lidt dejligere.

 530. Det, som jeg elsker mest ved julen, er næstekærligheden og det overskud, man viser hinanden. Ja, jeg gør i hvert fald mit til det, og såfremt du skulle møde mig på gaden, så får du uden tvivl et stort smil, et “glædelig jul”, osv. Jeg elsker julen, hvor man får en god reminder om at værne om sig selv og ikke mindst om hinanden <3

 531. Jeg elsker hyggen; det er som om, alle tager sig bedre tid til det. Jeg er også stor fan af de mange lys både inde og ude; det gør de mørke dage nemmere at komme igennem :)
  Derudover knuselsker jeg at stå op til chokokalender fra min kæreste, pakkekalendere fra to veninder og adventskalender fra min mor.

 532. Det bedste ved december.. Der er mange ting. Jeg har fødselsdag, blandt andet. Men jeg tror at jeg vil sige julehyggedag er det bedste – dagen hvor jeg og min gode veninde mødes og fletter stjerner og hjerter og hører Last Christmas på fulde smadder hele dagen, drikker glögg og rødvin på højtryk, og blive rasende når grannet på juledekorationen ikke vil som vi vil. Vi har stadig den dag til gode. Hvis jeg vinder, så får hun kollektionen. Hun er obsessed med neglelak, og jeg har ikke råd til at give hende julegave i år.

 533. Det bedste ved december må være den helt specielle stemning, der summer i gaderne :) og æbleskiver! Haps, haps, haps

 534. Jeg elsker julelysene over det hele, duften af julemad og ikke mindst al det hyggelige samvær julen fører med sig. <3 glædelig jul.

 535. Jeg har sukker hamrende rundt i hele systemet lige nu for jeg har brugt aftenen i selskab med en håndfuld skønne damer og en maske chokolade og nams, til den årlige konfektaften. Et produktionsværksted i sin helt egen kaliber, hvor der både er plads til sunde dadelkugler og klistrede karameller. Det er dæleme decemberhygge for alle pengene og jeg ELSKER det

 536. Jeg kan ret godt lide at det er denne måned jeg for 11 gang kan fejre årsdag med min kæreste <3

 537. Jeg kan godt lide at fælde juletræ med min famile – det er tradition og altid ved den hyggeligste lille gård, hvor vi nu kender ejeren.
  God jul

 538. Det bedste ved julen må være hyggen! For mig indebærer det alt fra de traditionelle julekalendre og fine adventsdekorationer til hyggelige komsamner. Julen er, ifølge mig, en af de fineste tider på året.

 539. Det lyder måske lidt fesent og kliché, men det jeg bedst li er at alle samles og hygger sig sammen. Ingen sure miner eller noget, bare ren hygge.

 540. At finde på gode gaver til familie og venner og glæde mig til at give dem, gløgg og hygge indendøre.
  Glædelig jul :)

 541. Det bedste ved december må være at tilbringe kvalitetstid sammen med familie og venner, som man har alt for travlt til i hverdagen :)

 542. Jeg er svært begejstret for december. God mad, glimmer og familietid. Men jeg elsker allermest at det er legalt at bruge usandsynligt mange timer på at folde, klippe og lime alverdens julepynt :-D

 543. Det bedste ved december er at krybe sammen under et lunt tæppe med ild i pejsen og juleknas i skålen!

 544. Det bedste ved december er, at jeg putter og varmer mig liiidt mere og liiidt længere under dynen end normalt.

 545. Det er helt svært kun at nævne én ting, for jeg elsker december! Men jeg holder særligt af julelys. På altaner, træer, butikker, i vinduer og især stjernehimlen over strøget (i Århus hvor jeg bor og mange andre steder).

 546. Jeg har familie både i Spanien, Tyskland og USA. Vi ser ikke hinanden så meget i hverdagen, men hver jul samles vi alle. Det er bestemt det, som jeg elsker allermest ved julen! Jeg får lov til at se og hygge med hele min dejlige familie <3

 547. Det bedste ved december er spændingen op til juleaften. På den ene side kan det ikke gå hurtigt nok; på den anden side vil man gerne nå en masse hygge, men også ret mange praktiske ting

 548. Den første tanke der poppede op i hovedet på mig da jeg læste din “annonce” var stemningen, men så kom jeg i tanke om julepynten, morfars mad, kalenderlys, julekalender, musikken… så jeg vil sige at det jeg bedst kan lide ved julen er… ALT! ;-)

 549. Min aller-yndlingsting ved december måned er helt klart den tradition, jeg tvinger min familie med i (i en alder af 20 år, hehe), hvor vi skal se julekalender hver eneste aften i tv’et og efterfølgende en julefilm, på hvilken kanal der nu sender en sådan :-) Elsker at sidde med levende lys, evt. julebag, familien (og hundene), og så bare få julestemning lige ind i kroppen på den bedste vis!

 550. Jeg elsker allermest ved december (og der er mange favoritting, b.la. sne!), at det er den måned i løbet af året, hvor det meste af familien samles over lang tid :) De bor i Kbh og jeg studerer i Aalborg, så det er rart når besøgene kan vare mere end en weekend.

 551. Dét er ikke svært! Der er simpelthen så mange skønne ting ved december. Hyggen, lysene, maden, dejlige mennesker, dansen om juletræet… ja, jeg kunne blive ved :D

 552. Hmm.. Jeg kan nok allerbedst li’, at jeg bare er så glad hele tiden. December giver mig en glæde, jeg ikke har på noget andet tidspunkt. At man har noget at glæde sig til, og at man kan glæde andre.

 553. INGEN TVIVL tiden op til den 24., hvor man (som et lille barn) går og glæder sig, julebager og i det hele taget bare julehygger med familien xx

 554. Normalt er jeg ikke til dansk mad, men lige i December kan jeg ikke få nok. Specielt julenaftens kombination af and, sovs, rødkål og franske kartofler er lige til at sende en i himlen. Nom nom

 555. Det bedste ved december er julehygge, julemusik, julebag og så at have fødselsdag ;)

 556. Det bedste er uden tvivl juleaften, fordi den simpelthen er så hyggelig hos min svigerfamilie! Det er også en bonus at kærestens farmor laver fantastisk mad.

 557. Jeg er ret vild med alle de hyggelige traditioner der findes, specielt dem, der lægger op til hygge og nærvær :-)

 558. Julehyggen sammen med familien, hvor man giver sig ekstra god tid til bare at være sammen og hygge sig!

 559. Jeg elsker at få ris’ a la mande med kirsebærsovs! Det sker flere gange i december, det er som om det er lidt mere okay i december end alle de andre måneder. ;-)

 560. Det bedste ved december er julemorgen med min familie, dyne, portvin, hjemmebag, og alle vores venner, der kommer forbi og siger god jul :)