Some things take time

sttt1

Nogle ting tager tid. Og det skal jeg lige love for, at det gjorde at flytte denne gang. Eller at komme på plads og få indrettet i alle tilfælde. Jeg er ikke ubekendt med at sådan noget tager tid. Eller uerfaren for den sags skyld. Jeg har fire flytninger i løbet af de sidste fire år på samvittigheden ;)

Men det tog altså lidt ekstra tid denne gang. Af den ene og anden årsag. Også fordi jeg godt kan lide lige at ‘gå det nye hjem lidt til’ og ‘mærke’ stedet. Få idéer og have tid til at lade dem bundfælde sig. Eller erstatte dem med nye, hvis ikke det føles helt rigtigt.

Men nu er vi næsten i mål og jeg må indrømme, at det føles SÅ godt. Jeg venter stadig på mit nye smukke skrivebord og vores bogreol til stuen kommer i næste uge, men så er alle store linjer ellers også i orden. Y.A.Y!

sttt2

 

(Visited 2.074 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Oh so true!! Vi spiste i stearinlysets skær i fem år fordi vi ikke kunne blive enige om hvilken lampe vi skulle have over spisebordet. Ting tager bare længere tid når man ikke kan bestemme det hele selv :-)

    1. Haha… ja også det ;) Håber at I blev enige og fandt en pæn lampe :) Knus Emily

  2. Det skal jo også være de rigtige ting :) Vi venter stadig på at “komme på” de perfekte løsninger til nogle ting i lejligheden – efter 2 år. Men der er nu også ting der var rare at få på plads, som vores skabs-væg. Glæder mig til en house-tour på bloggen.

  3. Jeg flyttede for to år siden og har stadig ikke fået hængt alle billeder :-)
    Tillykke med at de store linier i dit nye hjemer på plads!

    1. Åh tak for det, nu har jeg det lidt bedre ;) Er ellers blevet mobbet meget af mine veninder, fordi vi ikke havde fået lamper op efter 5 måneder… Klem