Viskestykkelykke

viskestykker1

Ok, lykke er måske et stort ord i forbindelse med viskestykker, men ikke desto mindre er jeg altså meget glad for de viskestykker, vi fik i julegave af min mor. Vi har et åbent køkken, der hænger sammen med spisestuen og stuen og derfor ser man altså alt køkkengear og -tilbehør ikke så lidt.

Og derfor syntes jeg, at overvejende hvide viskestykker med store, sorte tern eller striber ville være pænt og neutralt, men jeg har ikke kunnet finde dem nogen steder. Viskestykker har en tendens til at være hvide og blå, men aldrig hvide og sorte (ja ja det er på den helt store videnskabsklinge i dag ;)).

Men så havde min vakse mor mindsandten læst mine tanker og fundet lige de viskestykker, jeg havde gået og drømt om. De er fra Tine K Home, hvis I også mangler sådan nogle i jeres liv.

Og så skal jeg nok stoppe med at plapre om viskestykker for nu.

english-med-grey21

We have a spacious kitchen witch is in the same open room as our dining room and living room. I’ve had mainly white kitchen towels with black stripes or checks on my mind for quite a while, but I couldn’t find them anywhere. 

Apparently my mom is able to read my mind, as we got the towels in the pictures for Christmas. They’re from Tine K Home if you fancy them as well :)

viskestykker2

 

(Visited 2.786 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Kan godt være viskestykker ikke er det mest sexede emne at tage op, men det er nu meget rart med nogle der både kan tørre ordenligt(!) og som ser pæne ud – især hvis man har forbundet køkkenet til andre rum.

  Jeg har købt nogle i Skjalm P som jeg har været rigtig glade for (de forhandler også et lille udvalg i Magasin) men som både var i farverige og lidt mere neutrale farver.

  Et ekstra tip er lige at ligge dem i blød i 24 timer inden man vasker dem første gang, det gør at de bliver bedre til at tørre med.

  Happy thursday herfra! :)
  //CreativeCareers.dk

  1. Dejligt at jeg ikke er alene om min viskestykkefetich ;) Og tusinde tak for det gode tip! Klem Emily

 2. Jeg sagde i mange år, at det var ret fjollet at gå op i viskestykker, indtil jeg selv stod med Georg Jensen viskestykker i mine hænder. De er så lækre, fås i mange farver, ofte på tilbud og holder noget nært uendeligt. Og så tørrer de selvfølgelig godt, hvis man husker at lægge dem i blød inden vask og brug. :)

  1. Hehe… godt at jeg ikke er alene om min svaghed og dejligt at I minder mig om tippet med at lægge dem i blød, kan godt huske at have hørt det engang, men var kommet helt fra det. Kram Emily

 3. Kram på det nye år.
  Du ved jo det allerede, men din mor er “one of a kind”. Ikke bare for dig, men for mig også. Dage som begynder med et kald på skypen, kort eller langt, gör alt så meget bedre.
  Gläder mig at se mamsen, Flemming og måske Penny näste weekend. Tror du det havde fungeret sammen med Bill den forkälede hanhund som er bange for mange ting. Hvordan kan han ellers blive når han bor i skoven med 2 gamle hönisser.
  Bill har en lille veninde som kommer en gang i mellem og der er ikke problems.

  Önsker dig alt godt i 2016 og håber en DEL af målene bliver afklaret…… Kram Pia

  1. Tak søde Pia og i lige måde <3

   Ja, nu må vi se, de har deres (søde) særheder de små vapser. Ønsker jer den dejligste weekend. KRAM!

 4. Haha, du er sød – de små ting BETYDER bare noget, især når man er super æstetiker. Jeg kan også blive glad i låget over pæne viskestykker og mangler faktisk nogle, så tak for tip <3

  1. …kender du i øvrigt til en fysisk butik i Kbh., hvor de kan købes? Det bliver nemlig næsten dobbeltpris pga. høj porto de steder jeg har fundet dem online.

 5. Og så ligner de endda nogen med god sugeevne, sikke et fund! Det er måske en sær ting at gå op i, men det kan virkelig få mig op i det røde felt, med alle de smukke viskestykker der er på markedet for tiden, som absolut ingen sugeevne har. Hvad kan man dog bruge det til?! :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Hvor er det bare fedt at læse jeg ikke er den eneste som går op i viskestykker hihi
  Jeg bliver mobbet herhjemme fordi jeg hænger 3 ens viskestykker op og der er viskestykker til opvask og gamle til rengøring.
  Min kokke-kæreste bruger viskestykker til ALT….. Tørre bordene af, køre over komfuret, tørre hænder når han har vasket dem og så smider han dem rundt om på bordene. Min ‘OCD’ er godt nok udfordret med hans tilfældige brug af dem samt ophængning i regnbuens farver.
  Så nu har han givet mig nogle lækre Georg Jensen bobbles i julegave, måske for at kompensere for hans dårlige samvær med mine nuværende ;-)

 7. Hej Emily!

  Hvor er de bare fine! Godt (op)klaret af din mor;-)

  Er det den grå model (den linket går til), du har fået?

  Bedste weekend-hilsner;-)

  1. Det er nemlig den grå, men synes at ternene og striberne ser mere sorte ud i virkeligheden :) Tak og lige over!

 8. Jeg bliver også nødt til lige at slå et slag for Georg Jensen Damask!

  Sindssygt lækre og god kvalitet!

  Og deres håndklædeviskestykker er geniale til når det bare liiige er hænderne der skal tørres :-)