Det pæneste skrivebord

snedkerskrivebord1

Det smukke skrivebord her, har været min morfars og har de seneste par år boet hjemme hos en af mine veninder. Hun er imidlertid blevet gravid og så meget endda, at det snart er på tide at skifte soveværelsets kontorhjørne ud med en babyseng og pusleplads. Og da jeg desværre ikke selv har plads til skrivebordet, har vi valgt at sælge det.

Skulle man være interesseret, er det til salg på DBA lige her.

Min morfar var i øvrigt verdens sejeste og ligeså er min veninde, så tør godt love at skrivebordet kommer med indbyggede gode vibes :)

Ps. Skrivebordet kan også stå frit i rummet, da der er hylder/rum bagpå.

snedkerskrivebord2snedkerskrivebord18snedkerskrivebord10snedkerskrivebord11

snedkerskrivebord12snedkerskrivebord14snedkerskrivebord19

(Visited 3.285 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

    1. Hej Sidsel, jeg ved det desværre ikke, men synes også den er så fin :) Klem Emily

  1. Ej det er virkelig et fint skrivebord. Har desværre ikke plads til det, da vi lige har været ude at investere i en kæmpe egetræs plade, som nu fungere som skrivebord.

    Frejjack.blogspot.dk

  2. Super flot skrivebord. Har et der ligner det ret meget, som jeg også knuselsker! Jeg har dog været på udkig efter den perfekte kontorstol, der passer til sådan et bord. Faldt over den på ovenstående billede, ved du hvor den er fra? Den ville være perfekt!