Ekstra ‘dagslys’ på kontoret

annoncetagneedlite4

Siden slutningen af december har jeg gjort en lille ekstra indsats for ikke at blive helt vintertræt. Eller indsats og indsats. Det er ikke fordi jeg har gjort så meget andet end at tænde for de to lamper, som I kan se på hver side af min skærm, hver gang jeg arbejder. For jo, den er god nok, det er lamper.

english-med-grey21

Since the end of December I’ve done a little extra to help fight winter fatigue. Not that it has been that hard. I just had to turn on the two lamps you can see on each side of my screen while I work. Very easy yet efficient.

needlite5

Tændte lamper på en gråvejrseftermiddag.

Nu er jeg jo ikke ligefrem en sortseertype, ej heller den mest energiforladte, men derfor bliver jeg altså lidt ramt alligevel især her i januar/februar. Jeg bruger mange timer foran en skærm hver dag og savner slet og ret dagslys. Og selvom jeg langfra kommer helt ned i kulkælderen, kan jeg stadig godt mærke vintermørket tære lidt.

needlite2

Needlite, som lamperne hedder, har bidraget med lidt tiltrængt ‘dagslys’, mens jeg arbejder, den seneste måned og det har været rart. Især på de helt (mørke)grå dage og om eftermiddagen har de været guld værd og har haft en øjeblikkelig effekt på energi og humør. Og også en mere langsigtet er jeg overbevist om.

english2lyse

The Needlite lamps have added an extra dose of much needed ‘daylight’, while I work for the past month and it has been good to me. Especially on the (dark) grey days and in the afternoon (where it is dark up here in the North). They have an instant effect on my mood and energy level. And a long term effect I’m sure.

needlite7

Og så har lamperne den smarte ‘bivirkning’, at de er alletiders fotolys (fordi lyset minder så meget om ægte dagslys), hvilket bestemt har været kærkomment på de mørke dage :)

english2lyse

And as a nice side effect they’re really good for taking pictures on dark days as their light is so similar to daylight.

needlite6

Jeg kan rigtig godt lide, at man blot kan have dem tændt, mens man arbejder og på den måde få ekstra ‘dagslys’ næsten automatisk og uden at man skal gøre noget ekstra for det. Lamperne tændes (og lysstyrken reguleres) blot ved at man ‘tapper’ på basen. Så nemt.

Læs mere om Needlite her (bl.a. hvordan nok ‘dagslys’ faktisk også påvirker vores nattesøvn positivt) og følg dem på Instagram her.

english2lyse

I like that you just have to turn them on while you work and then get an extra dose of ‘daylight’. You simply turn on the lamps by touching the base of them. So easy.

Read more about Needlite here and follow them on Instagram here.

needlite3

 

(Visited 2.113 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Lamperne er meget elegante og diskrete, men jeg er blevet helt forgabt i din computerskærm! Ved du hvad modellen hedder? Jeg er netop i gang med at indrette hjemmekontor og er på udkig efter en flot, enkel skærm, præcis som din.
  Kan den “snakke” med din macbook, selvom det ikke er en apple skærm?
  På forhånd tak for svar :)
  Mvh Matilde.

  1. Hej Matilde, ja, den er også et hit. Slank og pæn og hvid :) Det er en Phillips Moda 2 og ja, den taler nemlig helt fint med min Mac. Selv tak :) Kh. Emily

   1. Tusind tak! Den må jeg på jagt efter. Så flot og enkelt setup du har. <3 Jeg er meget inspireret af dit univers!

 2. Hm, som én der ofte får migræne af meget skarpt lys i kombination med en skærm, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, om de mon ville udløse en grum hovedpine? Jeg synes, bare ved at kigge på billederne, at de ser voldsomt skarpe ud i lyset – ligesom fotolys, som du selv skriver. Er det virkelig rart at sidde i? :-) Hvor længe har du dem tændt?

  1. Kan godt forstå din bekymring, men oplever det slet ikke som værende skarpt. Altså som hvis det var et lysstofrør eller et spot eller sådan. Det er lidt svært at beskrive, men det er vitterligt mere som dagslys, man kan også skrue op og ned. Jeg har dem tændt mens jeg sidder ved computeren og arbejder, så det varierer lidt fra dag til dag, men ca. 5 timer om dagen tror jeg :)

 3. Hvor er de fede! Det er jo en helt perfekt måde at undgå vintertristhedens indtrængen på. <3 Tak for god inspiration.