Vind: Den gode hjemmearbejdsplads

annonce u baggrund1desk6

Altså overskriften er en lille smule snyd, for I kan ikke vinde en færdig hjemmearbejdsplads, men dog en essentiel del og noget der virkelig gør en stor forskel på mit kontor. Nemlig en god skærm.

Resten af hjemmearbejdspladsen må I selv stå for, men jeg har samlet mine bedste tips til sådan en nedenfor og de er (forhåbentlig) brugbare uanset om man arbejder hjemmefra (evt. bare af og til) eller er studerende.

Skærmen, der er en Philips Moda 2, har jeg har brugt i lidt over et år nu og jeg er så glad for den. Hvordan I får fingre i en magen til, kan I se nederst i indlægget :)

desk10

Jeg har efterhånden en hel del hjemmearbejdstimer på samvittigheden. Først som studerende og siden som deltids- og nu fuldtidsblogger. Og tro mig, jeg har lavet alle fejlene: Arbejdet i sengen (hyggeligt af og til, men ikke holdbart), arbejdet meget sent og på de helt forkerte tidspunkter, fordi jeg lavede overspringshandlinger til at begynde med, fået ondt i skulderen af helt forkert bord/stol-kombination, fået ondt i øjnene og hovedpine af for lidt lys eller for meget blåt lys og haft dage hvor jeg ikke for alvor kom i gang/i bad/ i tøjet.

desk4

Men jeg har (nogenlunde) knækket koden og har virkelig effektive og produktive dage på mit hjemmekontor og tænkte derfor, at det var hyggeligt at dele mine tips til hvordan man får et godt hjemmearbejdsmiljø:

 • Hav et område der er dedikeret til arbejdspladsen. Måske er det blot et lille skrivebord i et hjørne af stuen, men det at have en konkret arbejdsplads, hvor man kan sætte sig og åbne computeren om morgenen og lukke ned igen om aftenen gør en stor forskel for de fleste. Mig selv inklusiv.
 • Gør det til et dejligt sted at være. Planter, friske blomster, et pænt billede, et moodboard, et flot gulvtæppe, en god stol med en pude eller måske et lammeskind eller hvad der nu gør at DU synes der er hyggeligt og inspirerende. Når man arbejder hjemme, er man ikke stavnsbundet til et allerede fastlagt (måske grimt) kontormiljø. Udnyt det!
 • Sørg for at der er ryddeligt. Jeg gør det til en vane at rydde op og gøre pænt på mit kontor hver dag inden jeg ‘går hjem fra arbejde’ kl. 18.30. Så er det en fornøjelse at ‘møde ind’ næste morgen kl. 8.30. For ja, jeg overholder nogle faste arbejdstider. Netop så jeg også kan holde ægte fri om aftenen og i weekenden.
 • Hav en rigtig skærm, et separat tastatur samt en mus du kan koble til den bærbare. Eller en stationær computer selvfølgelig. Et stativ til den bærbare kan også være et udmærket alternativ. På den måde har man en bedre arbejdsstilling og undgår gener i skuldre og nakke. Og så er det altså også rart for øjnene at kigge på en stor skærm.
 • Overvej også gerne en god kontorstol. Eller sid af og til på en pilatesbold eller rejs dig op, hvis du har mulighed for det. Jeg står ofte og arbejder ved køkkenbordet en halv times tid i løbet af dagen.

desk7

Og så gik jeg ellers i gang med en hel række tips til hvordan undgår at blive verdensmester i overspringshandlinger og have konstant dårlig samvittighed, når man studerer/arbejder hjemme, men den blev så lang, at jeg har valgt at gemme den til et separat indlæg. Stay tuned ;)

desk5

Vind en Philips Moda 2 skærm
Hvis du har lyst til at være med i konkurrencen om en Philips Moda 2 skærm til en værdi af 2.600 kr., så skal du blot lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller hvad du bruger din hjemmearbejdsplads til – arbejde, studie eller hobby og gerne hvilket/hvilken :)

Konkurrencen slutter på søndag d. 28. februar kl. 12.00 og vinderen får direkte besked pr. email.

Skærmen taler nemt sammen med min MacBook (og andre bærbare), har højttalere i foden og smart antiflimmer-teknologi, der reducerer det skadelige blå lys. Læs mere her.

desk9

 

(Visited 4.216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

427 Kommentarer

 1. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet – og den der med at sidde i sengen eller sofaen er en fejl, jeg falder i næsten hver gang! Jeg tror, en rigtig arbejdsplads ville hjælpe gevaldigt ;)

 2. Jeg er lige flyttet og er i gang med at indrette min hjemmearbejdsplads. Før havde jeg ikke plads til det og sad derfor altid ved spisebordet. Det var hverken specielt hyggeligt eller produktivt. Håber, det bliver anderledes nu. Tak for gode tips i hvert fald :) Jeg har et deltidsjob som lærer, samtidig med at jeg studerer, så jeg bruger min arbejdsplads til både studie og arbejde.

 3. Mit hjemme kontor deler jeg med min kæreste, og da vi begge to er Phd-studerende bliverdet brugt flittigt! Vi har ikke en skærm herhjemme, men det kunne vi virkeligt godt tænke os. Det er bare bedre at have en stor skærm så man kan overskue hvad man arbejder på. Så jeg krydser finger!

  kram

 4. Jeg bruger min arbejdsplads til mange forskellige ting!
  For det første læser jeg mine lektier dér. Går på musikvidenskab på KU, dvs. at der er masser af tekster med analyse, musikalsk antropologi osv som man skal igennem. For det andet, er det der jeg sidder, når jeg indspiller min musik. Her kan jeg sagtens få mange timer til at gå. Jeg bruger det også til at sidde ved, når jeg redigerer billeder i Photoshop :-)

 5. Min hjemmearbejdsplads er min specialeplads. Er ved at lægge sidste hånd på mit speciale om demokratisering i Tunesien og Algeriet, som jeg sender til tryk på torsdag. Jubii. Hvis jeg vinder skærmen, vil den dog ikke ‘gå til spilde’. Min kæreste skriver speciale hele foråret og jeg skal jo i gang med at skrive jobansøgninger. Moda 2 vil derfor være en kærkommen opgradering til vores ellers fine kontorhjørne.

 6. Jeg er så heldig at bo i et bofællesskab, hvor vi har et dejligt gæsteværelse/arbejdsværelse. Det udnytter jeg til fulde når jeg læser i forbindelse med mit lærerstudie :-)

 7. Jeg startede i august som gymnasielærer og nøje hvor jeg nyder mit arbejde. Selvom jeg er mange timer på skolen hver uge, så er der også meget arbejde der skal laves på hjemmekontoret. Mange opgaver der skal rettes og forløb der skal forberedes. Jeg har ofte hele dagen foran skærmen og derfor kunne en stor skærm være herligt.

 8. Jeg er med til at arrangere CBS Case Competition der kun beror på frivillige studerende, så det bruger jeg en del af tiden på – og så mit studie. Dog har jeg kun et spisebord og en bærbar at gøre godt med, men forhåbentlig vinder jeg skærmen :D

 9. Hej Emily
  Jeg har mig et rigtig fint lyst værelse, og et pænt skrivebord, som jeg virkelig har haft meget glæde af gennem tiden. Når jeg skal sidde ved min computer, har det altid været vigtigt for mig at sidde ordentlig (ikke i sengen fx), og har ofte ønsket mig en virkelig pæn skærm at kigge på. Jeg har nemlig spenderet mange, mange timer ved computeren igennem min gymnasietid. I sommers blev jeg student, og stod som så mange andre uden ide om hvad der nu skulle ske. Lige pludselig var muligheden der, en læreplads som fotograf! Jegbrugte lang tid ved computeren til at strikke en flot og god ansøgning sammen, og var virkelig heldig at slippe gennem nåleøjet. Det betyder at jeg til næste sommer skal begynde på fotografskolen. Indtil da skal jeg øve mig i at tage billeder. Her ville det være så rart at have et godt sted at sidde, med en pæn og god skærm til at se billederne og redigerer dem, så jeg får mest muligt ud af dem!
  Mvh Julie

 10. Hjemme hos mig bruger jeg meget af tiden foran min skærm på at studere pensum her på mit 2. semester i Marketing And Management Communication. Jeg bruger også meget tid på at blive bedre til billederedigering og skal snart igang med at lære at sætte hjemmesider op og bruge photoshop da det vil være noget der kommer til at pynte gevaldigt på mit fremtidige CV. Til de opgaver ville det bare være super fedt at kunne bevæge sig væk fra min lille bærbare skærm og over på en større skærm der er lavet til at man kan gå i detaljer uden at blive helt ør i øjnene :)

 11. Min hjemmearbejdsplads bliver brugt når jeg skal studere :) Hovedsageligt når der skal skrives opgaver. Derudover bruges den også når bloggen skal opdateres eller når andre blogs skal læses.
  Det kunne derfor være virkelig fedt, med en stor og flot skærm, at kunne gøre det hele på!

 12. Jeg har ca. 80% hjemmearbejdstid både på studie og studiejob, så der er mange dage foran (lige nu) bærbar ved skrivebordet. Det ville være lækkert med en opgradering til skrivebordet!

 13. Hjemmearbejdspladsen herhjemme bliver brugt til studiet. Er så småt gået i gang med min kandidatopgave, så ville da være rigtig lækkert at være den heldige vinder af den skønne præmie!

  Fortsat god søndag, Emily!

 14. Både jeg og min kæreste har for vane at sidde i sofaen, når vi læser (vi studerer begge) og ingen tvivl om at det er en dårlig vane, men på få kvadratmeter er det bare så svært at indrette et ordentligt arbejdsmiljø. Når vi til gengæld flytter til noget større til sommer, får vi plads til et helt kontor – lige i tide til min kærestes specialeskrivning går igang. Jeg tror derfor han ville blive overlykkelig for en ordentlig skærm, noget vi har talt om at investere i længe, men pengene er der sgu ikke lige.

 15. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at blogge, og når jeg i ny og næ har en hjemmearbejdsdag. Især til hjemmearbejdsdag ville en skærm være mere praktisk.

 16. Jeg er studerende og ender næsten altid i sofaen med en dyne, når jeg skal være flittig – og det er da meget hyggeligt, men jeg kunne virkelig godt bruge en skærm, som kunne få mig op til bordet og forhåbentlig gøre mig mere effektiv :-)

 17. Jeg ville ELSKE og vinde den! Jeg fotograferer en hel del og bruger mange timer ved computeren for at redigere og sortere billeder. Pt sidder jeg ved min 15 tommer bærbare skærm og det kan bare være rigtig træls og sidde og kigge ned på en bærbar.
  Håber håber håber

 18. Jeg har endnu ikke nogen hjemmearbejdsplads, men det er planen at jeg skal have det meget meget snart. Lige nu arbejder jeg nemlig med blog, ansøgninger og alt det andet i sengen – og det er som du siger ikke helt holdbart. Det ville være skønt med en stor skærm, til min kommende arbejdsplads.

 19. Én – men oftest flere – dage om ugen arbejder jeg hjemmefra. Med min arbejdslaptop. I sofaen. Den vane vil jeg rigtig gerne bryde. Jeg oplever nemlig, ligesom dig, også en øget tendens til ondt i nakken og hovedpine, når jeg arbejder hjemme. Er sikker på, at den fine skærm ville være den perfekte motivation til at rykke hjemmearbejdspladsen væk fra sofaen.

 20. Jeg har, ligesom dig, også brugt hjemmearbejdspladsen en del som studerende. Nu bliver den brugt til at skrive ansøgninger og til at følge op på det arbejde, jeg ikke når på arbejdspladsen. En bedre arbejdsposition ville være fantastisk.

 21. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at strukturere min hverdag og udfylde fritiden, hvor jeg leder efter indretningsinspiration :)

 22. Flyttede sammen med min kæreste i oktober sidste år, hvor vi har fået os et kontor. Pt er det dog kun hans computer, der står derinde. Min egen gik i stykker sidste sommer, så venter tålmodigt til at opsparingen er stor nok til at købe en ny.
  Jeg skal begynde at studere igen i år, så planen er at bruge den til studiet, til gaming og forhåbentlig en bog på et tidspunkt :)

 23. Jeg bruger primært min hjemmearbejdsplads til mit studie, men også til blog-arbejde. Jeg kender selv til den store fejl med at arbejde i sengen, super hyggeligt, men så dårlig en vane!

 24. Jeg har tidligere som studerende brugt tonsvis af timer ved min hjemmearbejdsplads, både i det generelle studieliv og under specialet. Nu på mit første rigtige voksenarbejde kan jeg også se frem til en del hjemmearbejdsdage, og da jeg skal flytte i ny lejlighed om snart, ville sådan en flot skærm i den grad pynte på mit skrivebord og gøre det hele lidt sjovere :)

 25. Jeg studerer hjemmefra. Min arbejdsplads er min hems, 10 m2 er den og rigtig hyggelig med et rigtig god lysindfald, men jeg mangler både det ene og det andet, for at det vil være en ‘fast’ arbejdsplads for mig. Ofte går jeg fra med en slem spændingshovedpine, hvilket nok godt kan skyldes lidt på, at jeg sidder på en 13″ bærbar.
  Jeg priser mig lykkelig over at der ingen mødepligt er på videregående udd., men det kræver selvdisciplin ift. overspringshandlinger, som ofte bliver dårligere hvis jeg sidder med noget stof der kræver meget opmærksomhed og som er svært – derfor glæder jeg mig også RIGTIG meget til du deler de fifs :-)
  Tak for en rigtig fin blog Emily, den er min hver-dags-guilty-pleasure læs: ikke overspringshandling ;-)

 26. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads i forbindelse med mit job og mit studie. Derudover er det et ønske at få en stor skærm, så jeg kan redigere mine billeder.

 27. Hvilken flot Give Away og meget flot skærm. Jeg har en bærbar og ofte er det altså rarere at have tingene på en større skærm.
  Jeg arbejder sometider hjemmefra ifbm. arbejde. Ofte har jeg møder forskellige steder og tidsforskellen med USA kan give skæve arbejdsdage. De dage hvor jeg har skype møder vælger jeg at sidde hjemme, eller starter dagen hjemme før mødet et andet sted.
  Det er virkelig rart at have den mulighed. Man får mest fra hånden ved at bruge tiden effektivt.

 28. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at studere! Jeg læser interkulturel markedskommunikation på CBS og skal i gang med at skrive bachelor nu – så derfor vil en skærm som den dér pæne en hjælpe helt vildt! Efter bacheloren skal jeg i gang med kandidaten, så skærmen vil komme til at blive brugt gevaldigt de næste mange år! :)

 29. Jeg er studerende, og jeg er virkelig slem til at sidde i sengen eller på en dårlig stol i køkkenet, når jeg arbejder/læser. Jeg har længe gerne ville indrette en hyggelig hjemmearbejdsplads :-)

 30. Jeg kunne rigtig godt bruge en rigtig skærm til min mac, da jeg som universitets studerende har mange timer foran conputeren :)

 31. Jeg kan rigtig godt lide at tage billeder. Især i forbindelse med, at jeg også elsker at lave mad osv.
  En god skærm vil virkelig gør arbejde mere behageligt og lettere, når man sidder og udvælger de bedste billeder mm. Hertil skal skærmen bare have en fantastisk opløsning, så man ikke selv skal side med snude op i skærmen for at studere billederen :D

 32. Jeg sidder ofte hjemme når jeg har brug for et afbræk fra universitetsbibliotekerne. Når jeg om lidt flytter sammen med min søster, er en god hjemmearbejdsplads et must for os (vi er begge studerende), og en stor skærm er ønske nr. 1!

  Tak for de gode tips! Glæder mig til at læse dem til overspringshandlinger, det er virkelig min værste fjende…

 33. Lige for tiden bruger jeg min hjemmearbejdsplads til at skrive en videnskabelig artikel på baggrund af mit kandidatspeciale, som jeg afsluttede i sommer (jeg er uddannet cand.scient. klinisk ernæring) og derudover til at skive jobansøgninger, da jeg stadig mangler at finde min “rette hylde” på arbejdsmarkedet.
  Min hjemmearbejdsplads er virkelig noget, jeg har negligeret. Så jeg sidder faktisk oftest bare med min bærbare ved spisebordet på en spisebordsstol. Det kunne jeg nok forsøge at gøre bedre i fremtiden! :-)

 34. Jeg bruger oftest min “hjemme-arbejdsplads” til at tegne i hånden, men også kedelige og mere arbejdsagtige ting som at betale regninger og svare på mails. Derudover arbejder jeg også en del i Adobe-pakken og hold op, hvor ville mine øjne være glade for at have en større skærm!
  Jeg bruger også fristet til at bruge computeren i sengen, men jeg prøver at minimere det, for jeg ender altid med at have en latterligt dårlig siddestilling, der kommer og hjemsøger mig dagen efter :(

 35. Jeg kunne da godt bruge en skærm – med et studie med meget læsning og knap så mange undervisningstimer (hvilket nok er meget typisk…), ville det være voldsomt lækkert at kunne læse på dén skærm :)
  Fortsat god søndag

 36. Jeg bruger mit hjemmekontor til mit arbejde som projektleder i kulturbranchen, hvilket betyder jeg skal lave alt fra hjemmesider, nyhedsbreve og besvare tusindvis af mails. Derudover bruger jeg det til mit studie. Jeg kan forstille mig at sådan noget som korrekturlæsning, kan blive lettere med en fed skærm som denne – men mest af alt er det fedt at få de visuelle detaljer i hjemmesideredigering forstørret.

  Jeg håber jeg vinder! :)

 37. Jeg bruger primært min hjemmearbejdsplads til studiet. Jeg er mega slem til at ligge med computeren i sengen eller sidde ved spisebordet, hvor jeg falder helt sammen hen over computeren. Jeg er sikker på, at en skærm som denne vil gøre underværker for min nakke!

 38. Min hjemmearbejdsplads bliver brugt til studie. Her i vinterperioden falder jeg dog utrolig tit i fælden med sengen, da det er så varmt og hyggeligt – og ikke mindst nemt, når man har en bærbar. Tænker, at den fede skærm vil kunne afhjælpe den dårlige vane! Krydser fingre :)

 39. Jeg har lært af bitter erfaring, at det med at have en zone i sit hjem til hver sin aktivitet er guld værd. Derfor har jeg netop et dedikeret skrivebord til lektier og arbejde i min nye lejlighed. Her skrives der både universitetsopgaver og når det kan passe, bliver der også arbejdet hjemmefra fremfor at møde ind på kontoret for at arbejde en enkle time eller to. Jeg mangler bare lige en skræm, så bliver alt fra InDesign og Excel ark nok nemmere at overskue…

 40. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til mit studie. Ville elske at have sådan en skærm til at læse PDF’er på og når der skal skrives projekter. Den slags ER bare federe end med en 13” skærm! :)

 41. Efter at være flyttet sammen med min kæreste gik jeg fra et et mini værelse, hvor jeg arbejdede ved mit mini spisebord, til en større lejlighed med et stort spisebord og bedre endnu; et lille kontor med eget skrivebord. Jeg er studerende, så de fleste timer ved det bord bruges på at studere. Det er dog også her, jeg redigerer billeder, læser blogs og aviser, facebooker den osv. I hverdagene er det for det meste også her, at jeg spiser min morgenmad. Nogen gange vinder det sjove over pensum fra uni, og så er jeg nødt til at tage op på en af de mange læsesale for at få noget fra hånden.

 42. Ej en lækker præmie!
  Jeg bruger min plads til både hjemmearbejde og “hobby” – dvs. netshopping, research på ferier, madopskrifter, Pinterest mm.

 43. Jeg sidder altid ved spisebordet, hvilket er rigtig hyggeligt, men jeg drømmer om mit eget skrivebord, som jeg dog gerne vil dele med kæresten. Jeg har altid gang i en masse små-projekter, der er en god blanding af mit arbejde som landskabsarkitekt – at finde inspirationer, at forberede næste uges arbejde, mine fritidshobbyer med jagt – at øve på jagthorn, at opdatere jagtlogsbogen med sidste nye jagtoplever, blogge – om mine inspirationer indenfor kunst og arkitektur, klippe, klistre – en fødselsdagspakke til veninden, at skrive en ny opskrift ind….Snart skal vi flytte på landet – og her skal arbejdspladsen får sit eget lille sakrale, særlige sted – og hvilken ideel skærm at dele med kæreste og øvrigt interior!

 44. Min arbejdsplads bliver brugt til at læse al det pensum der ligger i medicinstudiet. Det bliver til mange (sene) timer om ugen, så det ville være helt fantastisk med en større skærm :)

 45. Ihh, den vil jeg gerne vinde. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til arbejde, som gerne strækker sig ud over de vanlige 9-17 dage på kontoret. Og så er det altså rart med en god skærm. Jeg har længe blot brugt min bærbar, men det er ikke helt holdbart i længden.

 46. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til en kombi. Jeg har enkelte hjemmearbejdsdage fra mit job, bruger det som hobby samt er ved i det små at starte op selvstændigt med juridiske dokumenter.

  Jeg ville elske at vinde en god skærm, så arbejdet hjemmefra bliver noget mere behageligt end blot at bruge skærmen på min bærbare pc

 47. Sikke nogle gode brugbare tips!! Jeg er studerende og har virkelig brug for et lækkert skrivebord, fremfor netop at sidde i sengen – især nu hvor jeg skal skrive bacheloropgave. Så denne præmie vil være fantastisk at vinde :-)

 48. Jeg læser til tv-tilrettelægger og bruger derfor min hjemmearbejdsplads og min bærbare til at klippe små film på. Men jeg ønsker mig så meget en skærm fordi jeg har dårlige øjne, så jeg ser virkelig ikke særlig godt på en lille bærbar skærm. Krydser fingre for denne her smukke dejlige og ikke mindst store skærm :) kh. Maria

 49. Er du gal, en lækker præmie!

  Jeg skriver speciale dette semester. Jeg skriver på en lille bærbær computer, og det kan altså godt give lidt ondt i nakken at sidde og og arbejde på sådan en 9 timer i streg! Phillips skærm ville give bedre overblik over alle mine åbne dokumenter og give en meget bedre arbejdsstilling til resten af specialet, som jeg skal sidde fuld tid med de næste seks måneder!

  Krydser fingre! :)

 50. Det ville bare være perfekt at have en god stor skærm til at skrive speciale her til foråret! Jeg kan godt lide at sidde hjemme med det en gang i mellem, men mangler de gode rammer.

 51. Min hjemmearbejdsplads bruges til at læse. Jeg studerer historie på 10. semester på AU.
  Det er vigtigt for mig, at der er ro og rigeligt med plads omkring mig, når jeg læser. Skrivebordet står i en karnap på 4. sal, så jeg har en dejlig udsigt, når jeg sidder ved skrivebordet :-)

 52. Jeg arbejder en del hjemmefra med mit studie og skal til at skrive mit speciale, så en ny skærm ville være mere end kærkommen og det er så rigtigt, at en stor skærm gør hele forskellen – jeg håber jeg bliver den heldige vinder

 53. Min hjemmearbejdsplads bruges i øjeblikket til at skrive bachelorprojekt.
  Jeg har et skrivebord som er alt for stort til rummet og indretnings-eksperter vil nok falde bagover hvis de så det, men nøøøj det er rart at have plads til computer, papirer, bøger osv… Men en ny, lækker skærm ville bestemt være rart, når man tilbringer så meget tid foran computeren :)

 54. Jeg vil tillade mig at forære den fine skærm til min søde mand, som arbejder en masse hjemme foran en ikke så god skærm. Han laver skøn musik og har virkelig brug for en stor lækker skærm. ❤️

 55. Jeg studerer, og bruger derfor mange timer foran min computerskærm. En stor (og pæn) skærm til at arbejde på derhjemme, ville derfor være skønt :-)

 56. Min hjemmearbejdsplads er påkrævet, da jeg ikke har noget kontor på uni, hvor jeg er ekstern lektor og eksaminerer underviserne (jeg er bedømmer på engelskcertificeringsprogrammet på SDU). Det betyder, at rapportskrivningen foregår hjemme ved computeren.

  Selve arbejdspladsen er pga. den lille lejlighed på mit skønne, skønne spisebord (som jeg fandt på guloggratis efter at have ledt længe efter lige præcis sådan et – et gammelt egetræsbord med fine ben og hverken malet eller slebet). Det står i stuen, hvor jeg sidder og arbejder med udsigt til trætoppene og åben himmel.

  Når det er sagt, vil jeg, hvis jeg vinder, forære min mand skærmen, for han er ved at uddanne sig til datamatiker, og han har brug for en så god skærm som muligt hvad angår lys og nuancer. Han bruger jo al sin tid ved skærmen.

 57. Jeg mangler en ordentlig hjemmearbejdsplads, hvor jeg kan få læst mig igennem aaalt det pensum, der er på min uddannelse. Lige pt. er jeg nødt til at drage på læsesal for at afholde mig fra overspringshandlinger, men jeg er sikker på, at en velindrettet arbejdsplads, ordnet med inspiration fra dine tips ovenfor samt den fede skærm, vil hjælpe gevaldigt på disciplinen :-)

 58. Jeg skal starte på studie til sommer i en alder af 26 år, så sådan en skærm vil være meget velkommen i mit kommende hjemmekontor som skal dedikeres til studiet. God søndag :)

 59. Jeg skal snart flytte sammen med min kæreste, og i vores nye fælles hjem skal vi også have en hjemmearbejdsplads :-) Det bliver nok mest min kæreste, der kommer til at bruge den, da han laver forskellige spændende video- og musikprojekter. For mit vedkommende vil arbejdspladsen mest blive brugt til bloglæsning og redigering af billeder :-)

 60. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads i forbindelse med mit studie. Jeg læser Medievidenskab på Aarhus Universitet på 8. Semester. Jeg bruger rigtig mange timer foran computeren, så det ville være lækkert med en ordentlig skærm :-)

 61. Jeg glæder mig til dit indlæg om overspringshandlinger – dem er jeg Europamester i, og jeg vil helst undgå at blive Verdensmester også.

  Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til min blog: BØGER PÅ STRIBE. Det er indtil videre bare verdens bedste hobby, men da jeg så småt er begyndt at samarbejde med Forlag og boghandlere, så forsøger jeg at arbejde mere struktureret med bloggen. Så jeg leger også med tanken om at indrette mit eget lille kontorlandskab :)

  God søndag :)

 62. wow, den er godt nok pæn af en computerskærm at være!

  Jeg bruger min computer og skrivebord til at læse blogs, netbank osv, og til en af mine hobbyer; scrapbooking. Det står i stuen (vi bor småt), og er også her jeg sidder og er kreativ ved. Burde nok gøre lidt mere ud af, at gøre det lidt mere hyggeligt og rart.

 63. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til alting og ingenting, blandt andet lektier, læse blog, surfe rundt og finde og få bolig inspiration. Jeg skal i gang med at læse til kontorelev derfor ville det være rart og have en skærm til alt det andet sjov jeg laver, og min nuværende bærbar til arbejdsting.
  da jeg lige nu kun ejer en skærm min bærbar

 64. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet og blogging. Det er en rigtig god blanding! Jeg bruger den nok mest til studiet da jeg er igang med at skrive mit BA projekt (jeg læser Engelsk og Organisations Kommunikation på CBS), og jeg blogger på http://www.sephira.dk :)

  – LS

 65. Nej hvor lækkert Emily. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at studere psykologi, og derfor ville det være rart at have en kæmpe skærm at se sine opgaver på. Det giver bare et bedre overblik og større klarhed over opgaven :)

 66. Jeg bruger hjemmekontorpladsen som arbejdsplads, når jeg ordner private ting, søger nyt arbejde, forbereder mig mht arbejde, blog(skal i gang igen).

 67. Mit hjemmekontor er til at arbejde på, jeg er web-developer og jeg bruger en del tid på at kode nye ting og prøve forskellige ting af derhjemme. Så ja, mest arbejde!

 68. Min hjemmearbejdsplads kunne i den grad forbedres! Jeg kunne sætte kryds ved alle de fejl, som du ovenover nævner… Men det er jo hyggeligt at sidde i sengen med dyne på og arbejde ;-) i hvert fald den første time indtil nakken er smadret…

  Jeg studerer til dagligt, har gang i flere projekter (lige nu opstart af taghave på mit kollegie) og arbejder deltid i butik. Jeg har lige akurat købt mig en kæmpe opslagstavle i Silvan, så jeg kan jonglere med alle mine ting i hverdagen og få det hele til at fungere. Det er en videnskab i sig selv!

  Håber at Philips moda 2 skærm kan hjælpe mig endnu mere! Krydser alt hvad jeg kan!

 69. Jeg har indrettet et hjemmekontor i min kælder, i læ for mand, børn og andre gode distraktioner.
  Jeg bruger primært mit kontor til studie, da jeg udover at have fast arbejde læser på RUC, hvorfor det er alfa omega, at jeg kan trække mig om aftenerne for at fordybe mig.

 70. Min hjemmearbejdsplads bliver brugt flittigt pt; jeg er nemlig for kort tid siden gået i gang med mit speciale. Hidtil foregår skriveriet som sædvanlig på min efterhånden gamle MacBook, men efter de mange år på studiet kan jeg godt mærke, at jeg har brug for et bedre computer-setup. Jeg kigger simpelthen for meget ‘nedad’, når jeg benytter en bærbar.
  Jeg er sikker på, at sådan en skærm ville gøre underværker for skrivekomforten og måske endda også specialeresultatet i sidste ende ;)

 71. Jeg ville elske at vinde så fin en skærm! Jeg bruger mit kontorhjørne til mit studie (jeg læser Nordisk Litteratur og Sprog) og til mit studiearbejde, hvor jeg læser korrektur mv. En stor skærm ville derfor gøre underværker, er jeg sikker på :)

 72. Jeg læser HA på CBS, og får liidt for ofte sat mig i sengen/sofaen i stedet for ved mit skrivebord, og så kender jeg alt for godt til overspringshandlinger…

 73. Jeg har brugt min hjemmearbejdsplads meget som studerende, men bruger den også stadig af og til når jeg skal færdiggøre noget arbejde hjemmefra :)

 74. Jeg er studerende og kan efterhånden mærke, at jeg er ved at gå lidt kold ift. at få lavet de ting jeg skal til tiden. Jeg har mistet enormt meget disciplin og jeg vælger overspringshandlingerne frem for studie allerede inden jeg overhoved har prøvet på at få lavet opgaver. (Det gælder også lige nu, hvor jeg har omtrent 5 opgaver jeg kunne gå i gang med, men tømmer mit bloglovin’ feed i stedet ;))
  Jeg sidder primært i min seng, og det er bestemt ikke holdbart, at arbejde og sove det samme sted. Det står helt klart, at jeg mangler en fast arbejdsplads, hvor jeg skriver opgaver og ikke andet. Dette kunne blive hjulpet godt på vej, af en lækker skærm, da det jo er rammen for at arbejde på computer, så at sige :)

 75. Pt bruger jeg min arbejdsplads til at skrive bachelor. Det er virkelig rart at have et sted hvor man ikke bliver distraheret og kan flyde med bøger og papirer :p

 76. Min hjemmearbejdsplads er egentlig bare mit skrivebord, som står i hjørnet af mit lille kollegieværelse. Det fungerer dog ikke så godt og jeg arbejder helt klart bedst, når jeg sidder på universitet i stedet. Det kunne nu være meget rart med en bedre arbejdsplads hjemme. :)

 77. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at lave lektier og aflevering. Jeg ender tit med at sidde i sengen, så denne skærm ville hjælpe mig til at sidde ved skrivebordet

 78. Jeg bruger pt min hjemmearbejdsplads til specialeskrivning. Jeg har ind til videre brugt min kærestes stationær computer, man han er yderst utilfreds med at jeg har overtaget den. Så vi har faktisk lige snakket om at købe separat skærm og tastetur til min bærbar. Det er bare meget rare at sidde ved en skærm i ordentlig højde. Så jeg krydser fingre for at jeg vinder :D

 79. Lige pt. “arbejder” jeg hjemme, da jeg er ledig og får min hverdag til at gå med at skrive ansøgninger. Da jeg mistede mit job, var det en kæmpe forandring at komme fra en stor computerskærm til min 13” MacBook-skærm, og det tog lige lidt tid, før jeg havde vænnet mig til det. Men da jeg nu ved, hvor dejligt det er at sidde ved en stor skærm, vil jeg super gerne vinde den fine Philips-skærm, så ansøgningsskrivningen bliver lidt sjovere og rarere.

 80. Jeg er ph.d.-studerende, og forsøger at få skrevet min afhandling færdig. Det gik temmelig tungt i starten, men efter at have accepteret, at jeg bedre kan koncentrere mig derhjemme, går det en hel del bedre!

  Nu skal jeg til gengæld slås med en række andre problemer:
  – Jeg har ikke længere et hæve-sænkebord
  – Overspringshandlingerne får lettere spil (jeg glæder mig til dit indlæg om det!)
  – Det er tilsyneladende umuligt at arbejde 8 timer om dagen ved min laptop, uden at få hold i nakken

  Jeg håber virkelig, jeg vinder skærmen – hvis ikke må jeg jo selv finde vej ud i butikkerne og hente en skærm og et keyboard hjem. Det kan i hvert fald ikke undværes, har jeg efterhånden lært!

  Bagefter er der bare tilbage at nyde:
  – at jeg kan lave lækker frokost hver dag! Hele mit køkken står jo til rådighed.
  – at solen skinner så dejligt ind gennem vinduerne i mit hjemmekontor
  – at ingen forstyrrer mig i tide og utide
  – at jeg har meget mere overskud til at se mine venner om eftermiddagen, når jeg ikke har brugt hele dagen i et åbent kontorlandskab
  – at jeg kan høre musik og radio når det passer mig, helt uden brug af høretelefoner
  – at jeg kan arbejde til klokken 20:00 uden at blive demotiveret, når alle mine kolleger går hjem klokken 16:00
  – at jeg nemt lige kan smutte ned i parken, hvis jeg har lyst til at gå tur i “frokostpausen”

 81. Ej den står på min ønskeliste (smiley med hjerter i øjnene!). Den er så fin og funktionel! Jeg bruger hjemmearbejdspladsen til speciale og et lille iværksætterprojekt jeg har gang i! Krydser fingre for at sådan en fin lille moda2 kunne komme hjem på mit kontor! Det ville være så ideelt for både ryg og øjne! kh

 82. Jeg vil bruge den til hobby, så kan jeg rigtig læne mig tilbage og læse blogs i allerbedste billedkvalitet ;)

 83. Min hjemmearbejdsplads bliver brugt til masser af arbejde og studie i InDesign og Photoshop. Og ikke mindst jobsøgning. Og har netop erfaret at de fysiske rammer er vigtige, for at undgå ondt i skuldre og ryg. Næste step er en ordentlig og justerbar stol.

 84. Jeg er pt. ved at skrive speciale hjemme, så det ville være perfekt at vinde denne konkurrence. Sidder pt. og skriver på min bærbar, som kun er 13,5, så ville være dejligt med en større skærm!

  Krydser <3

 85. Hej Emily, wauw en fin præmie :)
  Jeg arbejder ikke så meget hjemmefra p.t. – det er mest noget med at lave arbejdsplaner og hobby-skrive på forskellige småprojekter… Min kæreste er til gengæld ved at springe ud som selvstændig fotograf med hjemmestudie og -arbejdsplads, og han har snakket om sådan en skærm der i flere MÅNEDER nu, så tror jeg ville blive girlfriend of the year, hvis jeg vandt en til ham <3

 86. Jeg læser nordisk sprog og litteratur, og med det som studie, så er der bare en del læsning, samt skriftlige opgaver! Derfor bruger jeg også ca. 5-6 timer på at sidde og læse og skrive på min bærbar. Det foregår alt sammen i sofaen, og jeg kan godt mærke, at ligesom med sengen, så er det ikke en holdbar løsning ;-)

  Så hvis denne smukke skærm får et hjem hos mig, så er det jo også en rigtig god undskyldning for at lave mit eget hyggelige hjemmekontor!

 87. Lige i øjeblikket bruges min arbejdsplads til hobby; at male, skrive og nørde med min helt nye blog.
  Inden længe bliver min hjemmearbejdsplads dog centrum for mere studierelaterede emner, og den skærm vil klart pynte gevaldigt i den forbindelse :-)

 88. Min mand arbejder hjemmefra med nyopstartet firma hvor han arbejder med tekst og litteratur, og jeg ville ønske at jeg kunne vinde den skærm og forære den til ham for han har virkelig fortjent det. En masse hårdt arbejde men ikke det store økonomiske udbytte endnu og en seperat skærm er nok noget han ikke selv ville få købt. Jeg krydser fingre.

 89. Lige nu bruger jeg mit kontorhjørne til at svare e-mails eller læse faglitteratur som jeg synes er spændende. Til sommer satser jeg på at begynde at læse psykologi og så får min hjemmearbejdsplads en helt anden betydning :) – det ville være skønt med en gode skærm!

 90. Uh vil jeg jo gerne vinde ;) Jeg arbejder af og til hjemmefra ifm mit arbejde eller er nødsaget til at tage arbejdet med hjem om aftenen. Derudover har jeg bestyrelsesarbejde jeg også skal sætte timer af til om aftenen ellers weekenden :-)

  God søndag!

 91. Hold nu lige på hat og briller, det ville redde mig at vinde denne skærm. Jeg studere til bygningskonstruktør, og vi tegner meget på computeren. Dette foregår lige nu kun på min lille bærbar, hvilket i nogle tilfælde kan være ret udfordrende når skærmen ikke er større. Når det er absolut nødvendigt at have gang i to skærme bruger jeg mine forældres gamle skærm med 13 år på bagen og en opløsning lig med nul og kan derfor ikke bruge den når der skal tegnes.
  Jeg vil bruge skærmen på min arbejdsplads på skolen. Da jeg bor på kollegie lige overfor skolen kan det ikke betale sig at indrette hjemmekontor, ej heller at der ville være plads til det.

  Krydser alle fingre og tæer og håber på lidt held min vej :)

  P.S. Tak for en skøn blog

 92. Nøj, hvor er det en fed gave! Jeg krydser fingre.

  Min hjemmearbejdsplads mangler stadig det lidt mere hyggelige aspekt. Primært fordi en øgle-grim printer fylder en del

 93. JA! til en for øjet skøn arbejdsplads, hvor produktiviteten bryder frem. Jeg vil elske den skønne Philips Moda 2 skærm på mit skrivebord.
  På mit arbejdsbord forsøger jeg at omgive mig med smukke ting som giver glæde for øjet og som i den grad også er praktisk opbevaring, for rod der flyder på arbejdsbordet støjer og forstyrre min produktivitet.
  Jeg er i gang med at lave en hjemmeside om mit ynglings feriested, og sidder ved skærmen i temmelig mange timer ad gangen og skriver, redigerer fotos, tænker, bruger timevis på layout, og på at lave det hele om igen! Jeg elsker det! Og drømmer om den kan blive min levevej.

 94. Hej Emily
  Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til arbejde, overspringshandlinger, tv og flere overspringshandlinger:-) Såå det er en del tid, der bruger her:-)

 95. Jeg er først lige ved at indrette en hjemmearbejdsplads, men da jeg netop har modtaget min første forlagskontrakt og skal bruge det næste år på redigering og gennemarbejdning inden udgivelse, så drømmer jeg om den smukkeste og bedste plads til at skrive og blive inspireret i mange år fremover. <3

 96. Jeg er PR-konsulent og arbejder hjemmefra et par gange om ugen for at vores hvalp ikke skal være alene hjemme for mange timer ad gangen. Og samtidig er jeg igang med at skrive speciale.

  Jeg har fået et skrivebord i soveværelset for at kunne have kontorting samlet der. Men det bruges ofte som rode-bord, og jeg ender alligevel tit med at sidde ved spisebordet eller i sofaen… Måske jeg ville holde mit skrivebord mere ryddeligt og brugbart hvis der stod sådan en flot skærm :-)

 97. Jeg studerer til civilingeniør på retningen “Vand, bioressourcer og miljømanagement”. Kort sagt – hvis vi gør vores job godt, mærker I (samfundets borgere) intet. Det være sig sikring mod oversvømmelser ved ekstremvejrhændelser, pålidelig drikkevanddistribution, god rensning af spildevand så man kan bade i havnebadet (f.eks. på Islands Brygge) og meget andet! Et par dage om ugen (mest i weekenden) studere jeg ved mit skrivebord, som jeg har sat ved vinduet så jeg har godt med lys og en dejlig udsigt ned til en grøn gård. Det ender dog ofte med, at jeg mødes med et par studiekammerater på et af byens biblioteker – jeg undgår mange overspringshandlinger ved at sidde på læsesal ;) En flot stor skærm du udlodder kunne være ret fed hjemme hos mig. Specielt de indbyggede højtalere, da jeg streamer live forelæsninger nogen gange – her i vintermånederne føles det langt at tage fra København til Lyngby. En god lyd- og billedkvalitet kunne være en kæmpe luksus! God søndag d’damer.

 98. Jeg er pludselig blevet den glade ejer af 1 stk hjemmearbejdsdag om ugen, hvor det er meningen, at jeg skal tænke tanker og udvikle mit fag forhåbentlig til glæde for hele min organisation. Jeg er derfor i gang med at rydde et hjørne til hjemmearbejdsplads, jeg har den bærbare, men det ville være skønt med en større skærm, så jeg kan undgå udvikling af kalkunhals

 99. Det betyder så meget, at have en hjemmearbejdsplads, som er hyggelig, og som man nyder, at tilbringe tid ved! Jeg er netop begyndt på mit speciale, og min hjemmearbejdsplads bliver brugt til litteratursøgninger og opgaveskrivning, samtidig med, at FaceTime video er på oppe i hjørnet. Min kæreste bor i Australien (han er Australier), og han skriver på sin ph.d. for tiden. Vores FaceTime er tændt i alle vores vågne timer, også selvom vi begge skriver og måske ikke engang snakker sammen, så føles det næsten som en normal hverdag, hvor man er tæt på hinanden. :-) Lige nu har jeg en 13″ macbook pro. En større skærm vil gøre kombinationen af opgaveskrivning og FaceTime til en leg :-) Derfor ønsker jeg mig skærmen.

 100. Lækkert!! Jeg bruger dagligt min bærbar til at tjekke diverse blogs, youtube-videoer og pinterest ud. Det ville være en sand fornøjelse (og lille drøm) at få lov at sidde med hovedet rejst op i en mere behagelig stilling og samtidig få lov at udsmykke mit skrivebord med denne ualmindelig flotte skærm! PS. Hvorfor kan mit skrivebord aldrig se ud som dit?

 101. En rigtig stor del af mit arbejde foregår foran en skærm: Speciale (som jeg er i gang med nu), min blog og meget af det frivillige arbejde jeg laver, da jeg primært arbejder med kommunikation. Derfor kunne mine øjne, nakke og resten af min krop virkelig godt bruge en seperat skærm. Jeg har tit tænkt på at købe en, men det er simpelthen for stort et indhug i mit SU-budget. Så jeg storkrydser fingre. :)
  God søndag til dig, Emily. :)

 102. Min kæreste og jeg skal snart flytte i ny lejlighed, hvor vi endelig får plads til en hjemmearbejdsplads. Det er meget tiltrængt da vi begge er studerende. Den skærm ville være perfekt i vores lille kontorkrog :-)

 103. Jeg bruger engang imellem min kærestes hjemmearbejdsplads, når jeg skrive opgaver på mit studie. Jeg læser på CBS. Dog vil jeg mene, at den der har mest brug for sådan en flot hjemmeskærm, er min kæreste. Han har endelig fået anskaffet sig et skrivebord, som han arbejder fra om aftenen og i weekenden. Dog mangler han stadig både en skærm, tastatur og mus. Han sidder nemlig og stirrer ind i sin bærbare computers skærm – og det er knapt så optimalt, når det drejer sig om så mange timer om dagen, som han gør det. Derfor synes jeg han fortjener en god skærm. Og så gør det jo heller ikke noget, at den her er virkelig flot! Krydser fingre :-)

 104. Jeg er 2 uger inde i mit sygeplejerske studie og jeg har absolut IKKE fundet en god arbejdsplads endnu. Jeg har endda et skrivebord stående og fylde i soveværelset som ville være oplagt, men jeg gør som du søde Emily beskriver – sidder i seng/sofa/spisebord mv. som jo netop er virkelig dårligt for nakke og skuldre! Jeg har investeret i mus og tastatur, men sådan en skærm ville være prikken over i’et – jeg må følge dine råd, og gøre skrivebordet til et rart sted at være :-) Tusind tak for god inspiration, det var lige hvad jeg manglede.

 105. Jeg har en hjemmearbejdsplads som jeg bruger til opgaveskrivning til mit studie, på lidt amatør-blogging og til mine fritidsjob. Desværre har jeg pt kun min bærbare og det er ikke godt for min ryg når jeg sidder og arbejder ved den – Så det ville være fantastisk at vinde en lækker skærm

 106. Jeg har netop fået job som frivillig hos en organisation, hvor jeg skal stå for at designe alt det grafiske materiale. Jeg savner dog en større skærm, og får ‘flimmer’ for øjnene efter at have siddet et par timer og arbejdet på min “13 skærm. SU’en tillader ikke en udgift som denne, så en præmie i denne form ville være det fedeste nogensinde, når jeg skal redigere i InDesign og Photoshop!

 107. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet, og som mange andre studerende ender jeg altid med at lave den fejl; at sidde i sengen, eller sofaen med for dårligt lys (indsæt selv emoji-abe med hænderne for øjnene)!! Jeg ville derfor elske at vinde denne skærm, da jeg helst ikke vil falde i igen. Og med et studie med meget pensum læsning, ville det være mere effektivt at arbejde på en større skærm. Jeg krydser derfor fingre!! <3

 108. Min hjemmearbejdsplads bliver brugt en hel del for tiden da jeg om en måned (GISP) skal aflevere min PhD afhandling… Jeg har et kontor på KU men nogle gange er det meget rart med en ‘change of scene’. Min skærm er lånt så min helt egen super-skærm ville være mega fedt :)

 109. Ih hvilken fantastisk præmie! Jeg er netop i gang med at indrette mit hjemmekontor og mangler en rigtig god og flot skærm. Hjemmekontoret skal bruges til at opbygge min drøm om at blive selvstændig. Samtidig skal min mand bruge den til at arbejde.

 110. Jeg laver meget grafisk arbejde og drømmer om, at starte en lille virksomhed. Jeg sidder dog stadig med min lille bærbare og det er bare ikke holdbart i længden. Det er bare sådan en udgift, at skulle købe en ordentlig skærm, så det ville være den bedste kickstart til at komme ordentligt i gang med arbejdet som selvstændig!
  God søndag :-)

 111. Ih en dejlig konkurrence!
  Jeg bruger hjemmekontoret til at studere. Med kun 3 måneders undervisning efterfulgt at 2 måneders læseferie derhjemme, er det simpelthen en nødvendighed at have en god arbejdsstation i hjemmet. Det eneste jeg mangler er dog en rigtig god skærm, så jeg virkelig kan koncentrere mig i længere tid uden at få hovedpine eller ondt i skuldrene!

 112. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet – men jeg kommer altid til at liste mig over i sengen, og lave lektier. Krydser fingre!

 113. Jeg vil gerne vinde den til min mands fætter på 15 år som arbejder med film og billeder i sin fritid. Han er så utroligt dygtig og ivrig efter at lærer. Han ønsker sig en skærm og den her vil være perfekt.
  Kh Tanja

 114. Det er en blanding af arbejde, pligter og fritid, der bliver brugt foran skærmen herhjemme, og i erkendelsen af, at skærmen ikke er til at undgår, så må den meget gerne være pæn og stilfuld

 115. Jeg har altid elsket at have en fast “arbejdsplads” ved mit skrivebord. Det er et af mine yndlingssteder i huset, og er det sted der ofte er pænest, da jeg skal kunne arbejde og koncentrere mig der. Jeg bruger det mest i forbindelse med studiet, men er faktisk nok det sted jeg bruger mest tid.

 116. Jeg bruger vores lille kontor til at studere i. Jeg læser medicin, og bruger mange af de vågne timer på at læse. Derudover bruger min kæreste rummet til at spille computer i, for så kan han skrue helt op for lyden, mens jeg kan få stuen for mig selv og se tøse-Netflix-serier. Jeg sidder også somme tider ved vores kontorbord og syer på symaskinen. Jeg kan også finde på at sætte mig ind på kontoret og strikke, for vi har en super god og behagelig kontorstol

 117. Jeg bruger vores lille kontor til at studere i. Jeg læser medicin, og bruger mange af de vågne timer på at læse. Derudover bruger min kæreste rummet til at spille computer i, for så kan han skrue helt op for lyden, mens jeg kan få stuen for mig selv og se tøse-Netflix-serier. Jeg sidder også somme tider ved vores kontorbord og syer på symaskinen. Jeg kan også finde på at sætte mig ind på kontoret og strikke, for vi har en super god og behagelig kontorstol

 118. Jeg prøver som noget helt nyt at starte et liv som freelancer/projektmager og skal netop til at indrette kontor i stuen. Ville være skønt med en ordentlig skærm. Og tak for tips i øvrigt. Kh Mette

 119. Hej Emily
  Min fætter Viktor på 15 skal helt sikkert have den her skærm. Han er genial til at lave film men han mangler en ordentlig skærm at arbejde på hjemme på sit teenageværelse.
  De bedste hilsner Rasmus

 120. Åhh..Kunne være skønt at vinde! Et tip: Jeg sidder nogengang på en af de dér træningsbolde. Det er godt for ryggen, enden og holdningen! :)

 121. Det er lige netop sådan en skærm jeg mangler! Jeg er lige begyndt at skrive speciale og sidder meget med min bærbare og jeg har simpelthen fået så ondt i nakken og skuldrene at man skulle tro det var løgn – og så kun på 5 dage! Så er der altså langt i mål!

 122. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at læse, skrive og kommentere på blogs. Jeg bruger meget fritid på netop dette – og jeg er VILD med det!

  :)

 123. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at skrive på mit speciale i Nordisk sprog og litteratur, oversætte bøger fra dansk til engelsk, skrive artikler til GAFFA.dk, hvor jeg er freelancer samt at læse blogs og være på forskellige sociale medier. Fordi det er en sted, jeg bruger meget af min tid, ville sådan en skærm være en rar tilføjelse.

 124. Jeg bruger den både til mit studie og til min blog, og mit arbejde som freelance skribent. :) Det ville være lækkert med sådan en fin skærm på kontoret. :)

 125. Jeg er fuldtidskontormus, og tager tit arbejde med hjem, og derfor er det også ekstremt vigtigt dor mig med en god arbejdsstation. Jeg døjer i forvejen med problemer i nakken, og dette kan også mærkes af og til. Udover arbejdet studerer jeg også deltid, hvor al læsning foregår hjemmefra… Så den er flittigt brugt :-)

 126. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til billedredigering. Der kan sagtens gå redigering og nussen med detaljer i den i sofaen, eller allerhelst på gulvet på gulvtæppet. Men de større projekter foregår på den gamle Mac ved det sorte, runde bord under den orange lampe.

 127. Jeg bruger det til studier, men jeg ender for ofte med at sidde i sengen med computeren for at arbejde trods, jeg har et skrivebord. Måske en god skærm kunne hjælpe ;-)

 128. Jeg er blevet færdig på mit studie og bruger min hjemmearbejdsplads til at sidde og skrive ansøgninger.
  Jeg har ikke en skærm, men kun en bærbar, så jeg kunne virkelig godt bruge noget, så jeg ikke får ond i nakken.

 129. Hej :)
  Jeg bruger hjemmearbejdspladsen til de dage jeg studerer hjemme (jeg læser til ingeniør på uni). Derudover bruger jeg den når jeg chilier og tegner til god musik :)
  Det med studierne kunne blive en hel del mere interessant og lækkert hvis jeg havde sådan en Phillips skærm ;-)

  // Rikke

 130. Jeg bruger maaaaange timer foran computeren på at læse mig igennem alt mit pensum på studiet. En bedre arbejdsposition ville være fantastisk – spisebordet og bærbar er på ingen måder optimalt. Jeg er sikker på, at det også vil hjælpe på disciplinen, som kan være ret udfordret, når man arbejder hjemme :-)

 131. Okay, indrømmet – dette er en overspringshandling – men nu synes jeg nærmest, den kan retfærdiggøres ved at deltage i denne konkurrence :)

  Jeg er PhD-studerende, og fordi jeg arbejder meget, foretrækker jeg nogle dage at det foregår hjemme – det er godt med afveksling og så giver det en anden slags ro til at tænke de store tanker og til at skrive de komplicerede argumenter. Lige pt. er jeg på forskningsophold på Harvard University, hvor faciliteterne på uni (tro det eller lad være) er knap så gode som derhjemme. Derfor sidder jeg meget med den bærbare ved et vakkelvornt skrivebord på mit dorm værelse. Og jeg savner fladskærm og hæve-sænkebord utroligt meget! Så i håbet om at have held i sprøjten til at kunne vende hjem til Danmark og en lækker skærm – hermed mine søndagshilsner fra den anden side af Atlanten.

 132. Jeg er i gang med mig speciale og uanset hvor smart en bærbar computer er, er der ikke noget som en stor skærm til at arbejde på. Jeg elsker at sidde hjemme med en god kop te og læse og skrive på mit speciale.

 133. Jeg er netop blevet selvstændig og er i gang med at indrette min arbejdsplads herhjemme, så den både kan være hyggelig og effektiv. Så rigtig skønt med dine tips, til at knække koden for at få en optimal hjemmearbejdsplads – jeg har nemlig også lavet alle de klassiske fejl, men er ved at finde formelen.

 134. Jeg har placeret min arbejdsplads mellem to vinduer, der sikrer mig det bedste lys. Jeg bruger hovedsageligt mit skrivebord til at lave lektier, da jeg på mit tredje år i gymnasiet har nok at se til… det er derfor vigtigt med et ordentlig bord, hvor jeg kan lave lektier, skrive stile og søge information på nette – og selvfølgelig overspringshandlinger som bloglæsning, netshopning osv… hihi, ups ;)

  Rigtig glædeligt (snart!!!!!) forår, Emily!

 135. Godt indlæg!
  Jeg er ved at gøre min “arbejdsplads” i vores lejlighed mere brugbar og en skærm ville virkelig optimere den. Jeg nyder at lege med InDesign og i forbindelse er en skærm guld værd. Så jeg ville blive virkelig glad for at vinde.

 136. Hej Emily. Jeg skriver i øjeblikket på mit speciale og har indrettet et lille hjemmekontor for at kunne arbejde mere fleksibelt. Tiden er dog lidt sparsom, da jeg har en lille søn, som helst ikke skal have for lange dage i institution. Derfor glæder jeg mig også meget til dit indlæg om at reducere overspringshandlinger ;)
  Jeg tror, en bedre skærm vil hjælpe til bl.a. bedre nattesøvn, når man, som jeg, arbejder om aftenen og ofte sidder og stirrer ind i den bærbare Macbooks blå, blå skær, lige indtil man går i seng.

 137. Jeg sidder ved min hjemmearbejdsplads og skriver speciale. Jeg synes også det gør en stor forskel at holde det pænt og hyggeligt :-). Det er en god ide med en ekstern skærm. Jeg har problemer med nakke og skuldre så jeg bør nok anskaffe mig en skærm uanset hvad.

 138. Jeg arbejder ofte hjemme, da det gør vores hverdag nemmere. Det ville være en stor luksus med en stor skærm at arbejde på. At den så også er pæn- er jo bare et ekstra plus.
  Fin præmie :-)

 139. Hej Emily.
  På mit “hjemmekontor” laver jeg lektier og afleveringer (er 3.g’er). Desuden kigger jeg på (meget) på bøger, da jeg er lidt af en læsehest. :-)

 140. Jeg er p.t. igang med at give min arbejdsstation en total make-over. Det sidste 3/4 år har jeg ikke rørt mit skrivebord, fordi jeg i sommer afsluttede mit speciale og var så træt af det sted. Det minder mig om lange hjemme-speciale-dage med håret i en knold, natbukser og uden make-up. Jeg har hele tiden tænkt det skulle have en make-over, men jeg skulle lige lidt på afstand først ;) Nu er jeg klar; væggene er malet og en fin string reol er hængt op, så der er allerede sket store fremskidt. Ud med speciale-helvede og ind med lækker hjemmearbejdsplads. Yeah :D

 141. Jeg bruger mest min hjemmearbejdsplads til studie. Og når jeg efter sommerferien starter på min kandidat, ville det være rart med lidt opdateret udstyr :) jeg blogger også lidt som en hobby, så det bliver den selvfølgelig også brugt til :)

 142. Jeg bruger mit hjemmekontor til det grumme speciale – tror jeg skal teste nogle af dine fif og se om de kan gøre konceptet mere appetitligt :) Alle kneb gælder, tænker jeg!

  En ekstern skærm står faktisk meget højt på ønskelisten, da jeg er i det kreative fag; masser af grafiske / tegne programmer – det er bare et punkt jeg har udskudt igen og igen… så jeg må hellere deltage i konkurrencen!

 143. Jeg er (speciale)studerende og bruger derfor primært min hjemmearbejdsplads til dét formål. Jeg elsker at gå på opdagelse på pinterest og andre inspirerende sider og få inspiration til indretning, mv. så jeg bruger ligeledes mange timer af min fritid på “kontoret”. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste i en to-værelses lejlighed, så vores soveværelse agerer ligeledes kontor – det er derfor særligt vigtigt for mig, at der er pænt og ryddeligt på skrivebordet, så jeg kan få en god nats søvn i hyggelige omgivelser. Det lyder måske lidt fjollet, men det giver mig bare en ro, når der er ryddet op omkring mig og ser pænt ud :-) Min kæreste er ligeledes studerende og derfor også flittig bruger af hjemmearbejdspladsen. Han har dog medbragt en (stor(!) & grim) sort skærm, som er blevet installeret på hjemmearbejdspladsen, hvorfor jeg ville ELSKE at vinde denne petit lille lyse skærm, som vil passe så fint ind i vores ellers minimalistiske stil :-) Jeg krydser fingre!

 144. Min hjemmearbejdsplads er halvdelen af mit spisebord, og herfra forsøger jeg at skrive speciale på min lillebitte bærbare. En større skærm ville være skønt :)

 145. Fed præmie! Hjemmearbejdspladsen bliver pt mest brugt som hobby, men ellers har den været og bliver til næste år brugt til studie hvor jeg skal læse noget fysik :)

 146. Min hjemmearbejdsplads bruger jeg til at studere. I forbindelse med mit studie bruger jeg også tid på grafisk arbejde, så en ekstra stor og lækker skærm ville give en god portion ekstra luksus i hverdagene! Dit hjemmekontor er super lækkert, og det er skønt med inspiration til, hvordan man selv kan skabe lidt mere hygge og lækkerhed på ‘arbejdspladsen’! Jeg glæder mig til at læse dine gode råd til at undgå overspringshandlingerne, da jeg selv har en stærk tendens til at bukke under for disse ;-)

 147. Hvis jeg vinder vil jeg give skærmen til min rigtigt gode veninde. Hun er psykolog, som jeg selv, og har et par hjemmearbejdsdage om ugen, hvor hun skriver erklæringer vedr. parathed til job. Hun har bøvlet med sin ryg gennem studietiden og har nu, på sit nye arbejde, haft store problemer igen, fordi hun ikke har fået indrettet sin hjemmearbejdsplads ergonomisk godt for ryggen. Derfor ville jeg elske at kunne glæde hende med lidt hjælp til at få en bedre hverdag!

 148. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til lektier, at skrive blogindlæg, og til at spire en lille forfatterdrøm inden i maven. Denne skærm har jeg beundret i lang tid, og ville være fed at vinde, så min arbejdsplads er sammenhængende om denne. :)

 149. Min kære kæreste er færdig som Visuel Antropolog om små 7 dage – den skærm ville være den perfekt lille gave til hans kontor, så han har bedre mulighed for at redigere sine dokumentarfilm og andre præsentationer (: Og mon ikke jeg ville få lidt plus point på kontoen.

 150. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads primært til at få min hobby virksomhed op at køre. Yderligere er jeg i gang med at skrive på to bøger. Jeg har en oldgammel computer, så det kunne være skønt med en ny skærm til arbejdet, så bliver det også lidt hyggeligere og inspirerende at arbejde hjemme, når man har det rigtige værktøj! :-)

 151. Jeg er lige blevet fædig uddannet som pædagog, hvor næste skridt er en kandidat på universitet i pædagogisk psykologi. Det kommer til at kræve en del mere arbejde end jeg var lavet hjemme indtil videre, så en nu skærm ville være perfekt :) og så er der jo masser af inspiration at hente fra dine flotte flotte billeder!

 152. Da min kæreste og jeg flyttede sammen, havde han ikke noget valg i forhold til mit skrivebord. Det skulle bare have en plads!
  Lige for tiden bliver det brugt rigtig flittigt, da jeg er igang med at skrive min bacheloropgave på Designkultur på SDU. En eksternskærm, som jeg kan koble min MacBook til, vil derfor blive flittigt brugt de næste mange måneder. :)

 153. Jeg har lige fået et nyt arbejde, som til tider kræver meget arbejde hjemme om aftenen og i weekenden – med sådan en skærm ville det være lidt sjovere at arbejde i sin fritid! :)

 154. Min hjemmearbejdsplads er pt. lidt under ombygning, da vi har rykket fuldstændig rundt i vores stue, og dermed faktisk også fået skabt noget, der minder lidt om et kontor; virkelig rart når man har en tendens til at blive meget let distraheret. Arbejdspladsen er der egentlig, men der mangler alle de der ekstra ting som ordentlige lamper, opbevaringsmuligheder, nips og også gerne en ekstern skærm.

  Min hjemmearbejdsplads deler jeg med min kæreste, som dog mest af alt bruger den til lidt studielæsning og gaming. Jeg selv bruger den til mange ting, både i forbindelse med mit studiet (Informationsvidenskab og Kulturformidling på IVA ved KU), hvor den fungerer som sted for både studielæsning og opgaveskrivning (og med et BA-projekt med start lige om snart, så bliver den nok bare brugt endnu mere), og i forbindelse med min hobby. Jeg er nemlig bogblogger, og jeg bruger derfor en del timer ved hjemmearbejdspladsen på at tage billeder, redigere disse, skrive blogindlæg og ikke mindst svare på kommentarer, samt læse andres blogs (som jo næsten også er en del af ‘jobbet’).

 155. Du har ret, det er meget undervurderet med en ordentlig hjemmearbejdsplads!

  Herhjemme sidder jeg utrolig mange timer foran computeren og laver grafiske hobby syslerier – det kan være alt fra venindernes bryllupsinvitationer, til alle de små og store projekter, jeg simpelthen ikke kan lade være med at kaste mig over. <3

  /Mette

 156. Jeg har indrettet et hjørne til hjemmekontor i min 1 værelses. Jeg bruger “hjemmekontoret” meget i forbindelse med mit studie og til at nørde fotografi. Lige nu fungerer det ikke super godt… Photoshop på en bærbar er bare ikke verden smarteste løsning!

 157. Mit hjemmekontor bliver både brugt til arbejde og studie, men i den kommende tid er det uden tvivl studiet der kommer til at fylde mest – jeg skal nemlig igang med mit speciale. Da jeg godt kan regne ud at det kommer til at tage en hel del timer har jeg valgt at lave et ordentligt hjemmekontor, så jeg kan sidde bedst muligt. Nu krydser jeg så fingre for at den smukke skærm kan blive en del af mit lille nye kontor ☺️

 158. Grunden til at jeg skal vinde philips Moda 2 skærm, er fordi jeg lige er begyndt at blogge. Jeg kunne godt tænke mig en god computer at lave gode indlæg på. Bloggen jeg lige har oprettet er lavet med inspiration ud fra din.

 159. Jeg bruger mange timer ved min hjemmearbejdsplads til både studie, blog, arbejde og egen virksomhed. En ny skærm vil gøre min hjemearbejdsplads meget bedre og arbejdet endnu sjovere :-) Meget af mit arbejde består i design af grafiske elementer og redigering af billeder, så en ny større og bedre skærm vil blive modtaget godt :-)

 160. Jeg arbejder med radio, så jeg bruger en del tid på at klippe og lytte ved min computer. Den ryger ofte med over i sengen, men det er altså lidt et skråplan. Så bliver klokken pludselig 21.00, og så føles det som om jeg aldrig forlod sengen i første omgang, tsk!

 161. Hej Emily, jeg vil også gerne være med i konkurrencen. :) Min hjemmearbejdsplads bliver brugt både af min mand og jeg – jeg bruger den til 1)studiet, 2) at blogge og generelt at skrive ved og 3) til at arbejde på diverse ideer lige fra sange over digte til simpelthen at klippe og klistre mine visionboards/mood boards ved. Især når jeg sidder ved computeren, har jeg i den senere til fundet at en større skærm er en investering jeg skal vove mig ud i i år. Kunne man være så heldig at vinde den, ville det ikke være dårligt! ;) Charlotte

 162. Jeg arbejder ind i mellem hjemmefra, dels kan jeg spare 1,5-2 timers tranport og dels nyder jeg roen. Jeg kan arbejde meget mere koncentreret.
  Fantistisk fin hjemmearbejdsplads du har- jeg ender som regel ved spisebordet

 163. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet. Det er rart at have et sted, min hjerne forbinder med koncentration og opgaveskrivning, i stedet for at springe mellem seng og sofa med min bærbare på skødet.

 164. Wauw en god konkurrence og meget nyttige tips til en god hjemmearbejdsplads! Jeg startede på nyt studie i sommer, og der er rigtig meget læsning, og dertil skriver jeg hundredevis af noter på min computer. Faktisk har jeg den sidste uge selv gået og overvejet at investere i en skærm, der kan snakke sammen med min bærbare computer og indrette et lille hjørne af soveværelset til en hjemmearbejdsplads. Jeg er nemlig ret træt af, at jeg altid sidder ved spisebordet og får ondt i nakken og øjnene og aldrig bare kan lade tingene ligge og flyde til næste dag, fordi spisebordet jo skal bruges til at spise aftensmad ved osv. Så jeg ville elske at vinde denne skærm! Den er jo tilmed mega pæn, det troede jeg aldrig, jeg skulle sige om en computerskærm :D

 165. Hvor er det fedt at du sætter fokus på udfordringerne ved hjemmearbejde!
  Med sølle 7 timers undervisning om ugen på kandidaten i Moderne Kultur og kulturformidling på KU, arbejder jeg en del hjemme, men oplever ofte at føle mig som en sølle studerende fordi det er så svært at holde motivationen og være produktiv nok. Jeg har købt det smukkeste lange skrivebord fra Recollection, der er placeret med kig til min gård og hvor man får morgensolen i ansigtet (så lækkert) og er så småt ved at bygge en hyggelig base op.
  Inden specialet venter om et år skal hjemmearbejdspladsen være helt i top, og det kunne være rart med en skærm så jeg undgår at svække mine øjne mere end højst nødvendigt.

 166. Min hjemmearbejdsplads skal uden tvivl bruges til studiet. Jeg læser til landinspektør, og sidder derfor med en del forskellige programmer og kort som skal laves og redigeres, og det er ikke nogen let opgave på en bærbar computer med en lille skærm. Derudover vil en dejlig stor skærm selvfølgelig også gøre online shopping til en noget bedre oplevelse ;)

 167. Jeg er studerende og skal snart i gang med specialet – så en skærm ville være kærkommen til de lange arbejdsdage, der venter! (:

 168. Den ville helt sikkert skulle bruges ved mit skrivebord hvor jeg bruger meget e af tiden på psykologi studiet, kandidaten. Jeg tænker at især i specialetiden vil den være en stor hjælp til at gøre det mere udholdeligt at skulle side ved skærmen så længe! Det ville også gøre det nemmere at den skulle stå på skrivebordet og have sin fasteplads dér, i forhold til en bærbar som er lidt for nem at flytte ind i sofaen eller sengen ;)

 169. Jeg vil bruge hjemmearbejdspladsen til bla at sælge ting på nettet. Bruger en del tid på det. Selvfølgelig også alt andet som man bruger pc til.
  Min mand går i skole, så han kan bruge den til lektier og når han skal skrive speciale.

 170. Jeg læser medicin og kan egentlig nøjes med min ipad til hverdag, hvor jeg tager noter/slår op i forskellige apps/tjekker studieportal osv. Men i eksamensperioder (som jo trods alt udgør ca. 2 mdr. af hvert semester) sidder jeg foran skærmen hver dag, hele dagen, så der ville en ordentlig skærm virkelig være et kærkomment alternativ til ipad’en og min 12,5 tommers pc :)

 171. Jeg arbejder af og til hjemme, hvis jeg ikke har møder på min arbejdsplads, som kræver min fysiske tilstedeværelse. Jeg har nemlig 1,5 times køretur hver vej, så det er ret rart af og til at kunne spare de 3 timers kørsel i bilen. Jeg ser det som en luksus at arbejde hjemme, da jeg så kan bruge den sparede transporttid på at tage til træning eller drikke kaffe med en ven eller veninde :)

 172. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at lave PowerPoint oplæg til studerende og til at svare på mails.
  Bruger meget tid bag skærmen og vil sætte stor pris på at få skiftet den gamle ud.
  Krydser fingre til d. 28 !
  (P.s. Ser frem til indlægget om hvordan man undgår overspringshandlinger, det er en af mine store laster )

 173. Hvor ser din hjemmesrbejdsplads hyggelig ud! Kender kun alt for godt der med at arbejde hjemme og aldrig rigtig komme helt i gang. Jeg laver en del freelance og her ville det være skønt men en stor skærm til de grafiske opgaver. Mange hilsner Ditte

 174. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til mange ting, mest til hobbyer,redigerer mine billeder, sletter mails,læser forskellige blogge, facebook hvor jeg skriver med venner og familie, og spiller også nogle gange, og finder opskrifter. :)

 175. Lækker præmie jeg virkelig godt kunne bruge. Er sikker på at det kunne spare mig for en masse penge hos kiropraktoren og massøren.
  Jeg studerer nemlig erhvervsøkonomi, hvor jeg netop nu er igang med min bachelor, og bruger mange timer foran computeren. Derudover arbejder jeg for et dansk brand som marketing coordinator, hvilket betyder mange timers arbejde hjemme.

 176. Jeg er juridisk sagsbehandler i en offentlig styrelse og arbejder hjemmefra 1-2 dage om ugen. Jeg har indrettet en arbejdsplads til formålet, men mangler stadig meget en skærm og et tastatur.

 177. Jeg redigerer billeder, laver opslag, kollager og andet sjovt til min praktikplads sociale medier.
  Det hele skulle gerne munde ud i et lille job af den ene eller anden art, hvor en væsentlig del kan foregå hjemme, så der kan tages højde for de dage med svigtende energi.

 178. Jeg har et lille fantastisk hjørnebord tilpasset min kontorstol, men som alt for tit er rodet til med papirer! (typisk mig). Elsker dog når det er ryddet og jeg kan folde mig ud. :-) Jeg laver som regel computerarbejde ved bordet, skriver eller er kreativ. Jeg har lige lavet en masse små sedler med quotes på, som jeg har placeret rundt på bordet ;-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en ordentlig skærm at arbejde på, da jeg kun har en lille 13-tommers bærbar ;-)

 179. Jeg ville rigtig gerne vinde den til min kæreste, som i øjeblikket skriver speciale hjemmefra. Vi har et skrivebord i soveværelset, men med en ny skærm som udgangspunkt kunne jeg godt tænke mig at re-dekorere hele området, så det blev mere inspirerende og motiverende for ham at sidde i, og på den måde lette en proces jeg selv alt for godt kender til alle frustrationerne i.

 180. I øjeblikket har jeg ikke en arbejdsplads i hjemmet, hvilket egentlig er fordi at jeg står foran en flytning. Men når jeg et kommet i min nye lejlighed SKAL jeg helt sikkert have et fint lille planke-skrivebord i hjørnet af stuen. Her vil jeg forsøge at skabe et roligt hjørne til at lave lektier. Jeg skal nemlig starte på uni, og for mig er det vigtigt at jeg har en fast plads til at finde ro og lade inspirationen komme til mig.

 181. Jeg læser til civilingeniør og jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at skrive mit speciale – indtil nu har jeg bare min bærbare, men en skærm som denne tror jeg virkelig kunne effektivisere processen :-)!

 182. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiearbejde, hvor jeg tegner meget – både i hånden, men også rigtig meget på computeren :)

 183. Den skærm lyder godt nok smart. Jeg startede med at studere journalistik i sommer, og jeg skal lige love for, at det kræver en del hjemmearbejdstimer. Hver dag sidder jeg foran min 13″ MacBook air, og jeg kan mærke at jeg bliver øm i nakken og træt i øjnene. Det ville være så dejligt, at vinde den store skærm. Den ville helt sikkert gøre gavn :)

 184. Jeg har fundet mig et særligt hjørne som kunne udgøre et minimalistisk kontor
  Heldigvis har jeg mit fars gamle teaktræsskrivebord og det er noget helt særligt hver gang jeg sidder mig ved det.
  For mig er det blevet et magisk kontorhjørne med en masse følelser og minder.
  Denne skærm vil give det gamle skrivebord et moderne pift og Jeg ELSKER at blande gammelt og nyt.
  Jeg vil være dybt taknemmeligt for den mulighed.
  Stella

 185. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at studere og i øjeblikket handler det primært om min bacheloropgave, og her kunne det være lækkert med en større skærm, så jeg krydser fingre

 186. Har lige startet egen virksomhed, så min hjemmearbejdsplads er mit spisebord. Ikke optimalt, men det er hvad der er råd til i opstartsfasen…:-) Men alle dine gode råd inspirerer til at gøre noget ved det, for min nakke og skuldrer er bestemt ikke tilfreds med min hjemmearbejdsplads…:-)

 187. Mit hjemmekontor, som er en del af mit køkken og stue, bruger jeg til at læse til studiet. Jeg startede på psykologi i sommers og prøver at skabe gode rammer og vaner. Faktisk er mange af mine ønsker, noget af det, du skriver om i indlægget. Det kræver blot lidt til at få installeret ;-)

 188. Hej , jeg er en passioneret modedesigner fra Aarhus. Lige nu, arbejde jeg fra hjem for min fremtid ny kollektion og vil gerne brug en Philips skærm.
  Jeg arbejde med high graphics og den store skærm kan hjelpe mig meget. Den vil også passer meget fint i min ny working space. Her er en bilede af det : https://instagram.com/p/BBabR6RrrBF/

  (Pardon my danish ! Jeg stadig studere det)

  Love your blog, hope for the best !
  X

 189. Jeg har lige skiftet lidt møbler ud og rykket lidt rundt i min lejlighed. Det betyder bla at jeg nu har et skrivebord, hvor jeg kan sidde og arbejde – før foregik det ved spisebordet. Og her ville skærmen gøre sig godt :)
  Jeg arbejder et par timer om aftenen, for at få arbejdstiderne til at gå op (så-godt-som-fuldtids-single-mom). Jeg forsøger at hente mine børn senest kl 16, og indhenter så jeg de sidste timer efter sengetid. Og her må det sgu (pardon) godt være lidt lækkert at sætte sig ved tasterne igen, så det ikke føles så surt.

 190. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet, og det ville være fantastisk at opgradere den med en fin stor skærm. Jeg døjer tit med ondt i nakke og skuldre, fordi jeg skal kigge ned på min bærbare computer, det kunne forhåbentlig afhjælpes lidt med en så lækker skærm!

 191. Åh! Den er så fin og elegant!

  Min kæreste og jeg har lige startet eget firma op, og har i den anledning skruet et kæmpe plankebord sammen med dertilhørende lækker indretning af kontoret. Dog (!) mangler en ting… Min kæreste sidder ved en oldgammel skærm, og derfor kunne det være SÅ fint, hvis han kunne få sådan en smuk ny, som ikke ødelægger hverken øjne, eller vores smukke indretning (abe-med-hænder-for-øjnene-emoji) Jeg krydser arme og ben (hjerteøjne-emoji!!)

 192. Jeg ville bruge den til at skrive mit speciale. Jeg sidder med en lille skærm, og det ville altså bare være mega rart at kunne se hvad jeg skriver :)

 193. Endnu en lækker konkurrence/give away! Du forkæler os sådan.

  Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet, bloggen og videoer på YouTube. Min kæreste har lavet det flotteste bord med en stor træplade, som sidder lige under et vindue, så det giver en masse lys. Jeg ville elske at kunne redigere mine billeder og videoer med en sådan skærm. Det kunne også være dejligt til studielæsningen, således man kan læse på den store skærm og skrive noter på ens bærbare computer.

 194. Jeg er studerende på KU og bor på kollegie, men selvom værelset er småt er det min sammensatte arbejdsplads, læse og kreahjørne, som har den mest favorable plads i mit lille hjem. Jeg sætter stor pris på, at have min egen krog, hvor jeg kan fordybe mig og har godt med plads. I denne krog læser jeg meget, men der er også plads til at jeg kan male med akvareller eller arbejde med kreating og artikler på min computer. Min arbejdsplads er mit “alt-mulig-hjørne”, hvor jeg for SU’en prioritere blomster og diverse fine dimser til at pryde overfladerne.
  – M

 195. Jeg bruger den til hobby , hvor jeg søger inspiration til projekter som jeg kan være kreativ med og koble af til. Så et frirum

 196. Jeg har min hjemmearbejdsplads over i hjørnet af mit værelse, hjemme hos mine forældre. Den bruger jeg til at lave lektier ved, når jeg kommer hjem efter en dag på HG. Hjemme hos min kæreste, bruges hjemme arbejdspladsen til at spille på computer :-)

 197. Bruger det meget sjældent til at arbejde da jeg prøver at undgå at tag det med hjem

  Men jeg bruger det til hobby som at spille spil, Photoshop som er Så hyggeligt. Og følge youtube guide til krea ting jeg laver samtidig.

 198. Herhjemme har vi kun ét skrivebord, som vi deles om da lejligheden er ret lille. Min kæreste og jeg studerer begge to, og det eneste minus ved vores lille arbejdsstation er faktisk skærmen – det er nemlig en rigtig klodset én af slagsen, som ikke just pynter. En ny skærm ville så afgjort falde i god jord :)

 199. Mit hoved, mine skuldre, min koncentration, min ryg, min holdning… ALT ville elske denne skærm, der skulle bruges til at få lagt de sidste kræfter i den sidste tid af min studentereksamen. AV hvor har jeg brug for al den energi jeg overhovedet kan få, og hovedpine og rygsmerter er nogle af de værste tærer på førnævnte energi. Hvor krydser jeg bare fingre! (!!!!)

 200. Min hjemmearbejdsplads er faktisk i min seng. Jeg har et perfekt arbejdsbord, men når man har en bærbar er det bare så fristende, at slæbe den med over i sengen. Tror det ville meget med en computer, som ikke lige sådan er til at tage med sig rundt ;-)

 201. Den er godt nok flot! Kan godt forstå du er glad for den. Og det lyder også som om du har nogle gode vaner kørende mht. dit arbejdsliv.

  Jeg er studerende og bruger mit skrivebord ofte og jeg er stor tilhænger af at man behandler sin hjemmearbejdsplads som man ville behandle en kontorplads – altså faste “mødetider” og “clean-desk policy”. Jeg rydder tit op på mit skrivebord, men det er nok mest fordi jeg skal have orden omkring, før der er orden inde i mit hovede.
  Jeg læser til bygningskonstruktør og bruger 80% af min tid på at tegne i tegneprogram, hvor en stor skærm kunne være en kæmpe fordel, da jeg bruger så meget tid foran computeren. Og så ville den da bare passe mega godt til mit hvide skrivebord! Sådan en må jeg spare sammen til, hvis jeg ikke er så heldig at vinde denne :)
  Tak for et inspirerende og relevant indlæg – altså ikke fordi dine andre indlæg ikke er det ;)

  MVH

 202. Det kunne være så rart at vinde skærmen og overraske min forlovede. Han sidder pt med sit kandidatspeciale hver eneste dag og derudover er han en yderst dedikeret kontormus, der bruger mange mange aftentimer om ugen foran hans bærbare, iforbindelse med hans arbejde. Det ville være så godt for ham med en ordentlig skærm :)

 203. Jeg er ved at indrette den helt perfekte oase til hjemmearbejdsplads, hvor jeg kan sidde i ro og fordybelse. Jeg arbejder som advokat, så sidder rigtig meget foran skærmen. Glæder mig til dit indlæg om overspringshandlinger :) der kan jeg nok finde inspiration.

 204. Hej Emily!

  Jeg studerer Jura på KU og bruger en masse timer hjemme på at skrive noter, løse cases og overspringshandle på computeren ;-)
  Desuden er jeg blevet gravid, så jeg døjer med lændesmerter pga en gammel skade, som nu blusser op. Det kunne derfor være rigtig rart at vinde en skærm som kan være med til at jeg kan få en bedre arbejdsstilling, når jeg bruger en stor del af min tid på foran computeren :-)

  Knus Emilie

 205. Åhhh søde Emily, det er jo netop dette lille vidunder jeg faktisk står og mangler. Jeg er netop i gang med at indrette vores tidligere spisestue til kontor, fordi jeg har en drøm om at komme igang med en internetbaseret uddannelse til indretningskonsulent – noget jeg siden barnsben har drømt om at uddanne mig til.
  Men nogle gange er livets veje uransagelige og kan føre en i andre retninger, men nu skal det være. Jeg har lovet mig selv at 2016 bliver året hvor jeg lader drømme blive til virkelighed (eller i det mindste afprøvet), og derfor kunne jeg virkelig godt bruge at vinde denne smarte skærm, som udover at være funktionel og pæn at se på, også muliggør at jeg kan koble min bærbar op til en større skærm, og på den måde få et bedre studiemiljø ved min lille arbejdsplads.
  Og tak for en på mange måder inspirerende blog

 206. I hjørnet at min stue har jeg et lille skrivebord med masser af skuffer fyldt med glimmer, gavepapir, farveblyanter og garn. Det er der jeg sidder med alle mine små krea sysler og filmredigering, og det er dejligt med et seperat område til det, da jeg ikke behøver at pakke alt væk hvis jeg lige skal gøre ophold i mit arbejde :) Senest er jeg i gang med at sy en guirlande med hvide trekantede flag, som skal op og hænge på min altan til sommer, da jeg vil skabe et lille hyggehjørne med guirlanden, nogle lyskæder, en bænk og nogle flotte puder :)

 207. Jeg bruger mit hjemmekontor til psykologistudiet og min psykologiske blog projekt :) Og en skærm ville en klart forbedring på arbejdsforholdene! :)

 208. Jeg bruger pladsen til at skrive speciale ved, mens min kæreste arbejder hjemmefra nogle gange. Vi har mus og tastatur, men ingen lækker skærm

 209. Min hjemmearbejdsplads bliver hovedsageligt brugt til weekendarbejde, når sådan noget kalder ;)

 210. Min kæreste arbejder af og til hjemmefra og er den der bruger mest tid foran skærmen så det ville glæde mig at kunne give ham en ny skærm (så får jeg også noget pænere at kigge på når han ikke bruger den
  – win win!)

  Kh

 211. Den er virkelig smart og fin og så ville det være fantastisk, hvis jeg kunne sætte min arbejds computer til en større skærm,når jeg arbejder hjemme og også bare når jeg kigger og inspirerers af diverse blogs :)

 212. wuh, den er konkurrence kommer helt perfekt!! jeg har netop lavet et hjemmelavet træ plankebord som min hjemmearbejdsplads til studiet. Derfor ville sådan en skærm være sådan helt perfekt. Kan lige se det for mig :)

 213. Har lige flyttet firma hjem i privaten så skal igang med indretningen – af netop min hjemmearbejdsplads – så det ville da være super

 214. Min kommende arbejdsplads bliver i min kæreste og jegs første lejlighed sammen og skal bruges til at forberede mig til studiet men også et lille Michelle spot hvor jeg kan sætte en god film på, en kop te i hånden og høretlf i ørene og bare koble helt fra. Derfor ville sådan en skærm gøre underværker for jeg er godt nok træt af min bærbare skærms størrelse. Kunne være så luksus at have en større derhjemme til studie dagene!

 215. Vi har netop rykket rundt i soveværelset herhjemme, så vi kunne få plads til et kontorområde…- og at vinde sådan en lækker skærm ville jo være fantastisk

 216. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til mit arbejde som lærer. Jeg er dog lidt slem til netop at arbejde i sengen, mens jeg spiser og tjekke mails på tider, hvor jeg faktisk ikke har tid til at svare på dem. Kunne godt bruge et startskud til nye vaner:-)

 217. Jeg har de seneste fem år brugt min hjemmearbejdsplads på studierelateret arbejde, men i slutningen af sidste år færdiggjorde jeg min uddannelse, og arbejder nu hjemmefra med min blog + freelance kommunikationsarbejde. Så min arbejdsplads bruges meget flittigt! Dog kan jeg lige nu relatere alt for godt til alle de fejl, du skriver, du har begået – det dårlige mønster forsøger jeg stille og roligt at bryde ud af, og en god skærm vil være en kæmpe hjælp! (: Jeg krydser så meget fingre!

 218. Jeg læser psykologi hvilket indebærer utrolig mange timer foran skærmen hver uge – og gud hvor kunne det være dejligt med sådan en skærm! Jeg falder i sofafælden, når nakken brokker sig over en virkelig dårlig arbejdsstilling foran den bærbare, men der går altid for hurtigt hygge i den, når jeg forsøger at læse med computeren på skødet, ups :)

 219. Ejer faktisk ikke en hjemmearbejdsplads – hvilket som nyuddannet grafiker er helt galt:) Denne skærm ville være perfekt – da jeg kun alt for godt er bekendt med hovedpine og ømme skuldre grundet mange timer i selskab med min bærbar, på et lidt for højt spisebord

 220. Wow for en konkurrence! Jeg håber på at blive den heldige vinder af denne fantastiske skærm – som jeg vil sætte på mit skrivebord, ved vinduet ud til gården.

  Jeg bruger mit ‘kontor-hjørne’ til flere ting, men mest til at skrive breve til min kære farmor. Der findes ikke noget mere hyggeligt end at drikke kaffe og skrive et godt gammeldags brev i hånden, imens Mads & Monopolet summer i baggrunden. Jeg bruger også tid på at studere og læse alenlange PDF-filer på min lille laptop. Jeg studerer dansk, så der er nok at læse, både fag- og skønlitterært – og hvor kunne det være vidunderligt at læse på sådan en stor, lækker skærm! Jeg bruger virkelig mange timer foran skærmen, og det ville være en fryd for øjet, i bogstaveligste forstand, at læse mine tekster på denne skærm! :-)

  Jeg krydser fingre og tæer. God aften!

  KH. og knus fra Julie

 221. Vi er lige flyttet i en lidt større lejlighed, og jeg er startet på specialet i februar, hvilket gør at jeg meget gerne vil have mit eget lille arbejdssted i stedet for altid at sidde ved spisebordst, og en stor skærm ville være en fantastisk begyndelse!

 222. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til mange ting. Jeg elsker nemmelig at sidde og forbyde mig. Hovedsageligt benyttes den dog til at være kreativ; jeg elsker især at tegne. Men jeg læser også blogs her og sidder med andre kreative sysler :)

 223. Jeg arbejder hjemme i forbindelse med studiet, da jeg synes det er langt mere behageligt at sidde hjemme at læse mv., end på en tætpakket læsesal, hvor der altid er nogen, der spiser gulerødder eller hvisker… :-)
  Ville elsker en god skærm, da jeg er temmelig ramt af skulder/nakkeproblemer af at sidde foran min lille bærbare time efter time.
  Kh Alberte

 224. For mig er det lidt en luksus engang i mellem at arbejde hjemme – jeg er i gang med at skrive en PhD-afhandling. Nyder at spare tid på transport, at kunne hente mine børn lidt tidligere og at kunne hente kaffe og mad når jeg har lyst – og måske endda løbe eller gå en tur midt på dagen. Og ofte arbejder jeg om aftenen. Men mangler faktisk et ordentligt arbejdssted med en skærm mv – det bliver lidt for tit ved spisebordet og det er hverken godt for arbejdsstilling eller produktivitet. Så- skærmen ville virkelig være en kærkommen hjælp til de sidste ti måneders skrivning!

 225. Jeg bruger min ‘hjemmearbejdsplads’ til studie. Jeg skal i gang med at skrive speciale inden længe og burde nok overveje seriøst at få en ‘rigtig’ arbejdsplads i stedet for spisebordet (eller sofaen, gys!).

 226. Indtil vi får en større lejlighed, er mit hjemmekontor i sofaen så at sige. Jeg er supporter for en virksomhed, hvilket kræver mange e-mails, og derudover studerer jeg jura – det giver også lidt timer på computeren ;-)

 227. Min mand er Mac-fan med et meget stort M, men han mangler en skærm til sine musik-projekter i sit lille lydstudie i vores kælder. Han bruger kælderen til at hans store passion for musik , men også som get-away for konen og vores børn.
  Jeg krydser fingre!

 228. Jeg sidder meget derhjemme og studerer – ved spisebordet godt nok. Men fik jeg nu en pæn skærm kunne det nok være motivation til at få lavet en seperat hjemme arbejdsplads.
  Jeg læser psykologi og er i øjeblikket igang med min bachelor. Så der bliver brugt alt for mange timer foran computeren!

 229. Jeg arbejder som gymnasielærer, og jeg bruger min hjemmearbejedstid på at planlægge forløb og rette maaange opgaver. Min kæreste bliver ved med at sige, at jeg vil kunne arbejde meget hurtigere med en stor skærm, men de fleste er bare så grimme. Denne her er fin :)

 230. Jeg bruger hovedsageligt min hjemmearbejdsplads til mit studie. Jeg læser europæisk business. Lige det med arbejdsstillingen er noget jeg kan genkende. Det er så belastende for nakke og hals at sidde foroverbøjet i så mange timer. Derfor ville jeg elske at vinde denne store skærm.

 231. Uh dette er en god reminder om at jeg skal have skaffet mig en rigtig skærm! Jeg er en af de mange som arbejder på bærbar PC, og det er bare ikke sundt. De sidder for lavt, har for lille tastatur og er dermed hverken gode for øjne, ryg, nakke eller skuldre. Jeg bruger til tider meget tid foran min PC. Har lige skrevet speciale (i medicin), og arbejder nu med to artikler. Udover det bruger jeg den til mail, scype, sociale medier og netshopping selvfølgelig <3 Gid den der dejlige skærm kunne blive min :)

 232. Jeg bruger min nyligt oprettede hjemmearbejdsplads til to ting, speciale og en spirende børnebog. Jeg havde ikke råd til en specialeplads ude i byen og fik i stedet presset et lille skrivebord ind i stuen, hvilket åbenbart også var kickstarten til at begynde på den børnebog jeg har haft i hovedet længe :-)

 233. Mit hjemmekontor er mit skrivebord i hjørnet af mit værelse. Bordet har en størrelse som ikke tillader rod, så det er ikke noget problem. I mit hjemmekontor bruger jeg pt. mest tid på at skrive jobansøgninger.

 234. Jeg bruger den til studie og hobbyer :) Sådan en skærm vil være en seriøs og lækker opgradering!

 235. Ej, sidder netop i min seng med MONSTER musearm i begge underarme efter et killer bachelorforløb sidste forår, Det er godt nok et år siden, men jeg har aldrig rigtig fået bugt med det siden da, det jeg bruger computeren til stort set alt hjemmefra: Studie, arbejde 1 og 2 og så alt det private ved siden af. Jeg har sat mig for at i år SKAL være året hvor jeg får etableret ordentlige rutiner – og der ville sådan en skærm jo være helt perfekt.

 236. Jeg arbejder hjemme ca. 1 dag ugentligt på mit kontorjob, på en lille bærbar, jeg arbejder i København og bor på Fyn, så hjemmearbejdsplads er et must – og en ny stor skærm ligeså :)

 237. Jeg er i fuld gang med mit speciale, og efter sådan en fuld skrivedag, kan jeg virkelig mærke, at det ikke er godt for skuldre og nakke at sidde foroverbøjet over en lille skærm så længe ad gangen.
  En stor skærm ville være den dejligste specialepartner :-)

 238. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet :) Jeg sidder enten ved vores spisebord eller sofaen (det er så hyggeligt, selvom det ikke er det bedste for min ryg). Snart går jeg i gang med speciale og det kunne være SÅ fedt at skulle sidde ved sådan en lækker Philips Moda 2 skærm :)

 239. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads et par dage om ugen til mine “hjemmearbejdsdage”. Derudover bliver den brugt når der skal tjekkes forældreintra, netbank, bestilles sommerferie osv osv. Jeg sidder med min bærbare og det er bare ikke optimalt. En rigtig skærm, der oven i købet er flot, ville være SÅ dejligt.

 240. Når der skal laves lektier fra studiet, falder jeg i fælden med arbejdet i sengen hver gang. Selvom skrivebordet står næsten lige ved siden af…

 241. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til det ekstra arbejde, jeg har med hjem engang imellem samt den forskningsopgave, jeg er ved at lave for at blive færdig med den specialistuddannelse, jeg har næsten gennemført. Desværre så ender jeg tit ved spisebordet i stedet for i vores kontor. Måske skal jeg have kigget på, om der er nogle af de gode fif ovenstående, jeg mangler i forhold til at gøre hjemmearbejdspladsen hyggelig. Eller måske mangler jeg bare en rigtig god skærm til bærbare computer. Jeg krydser i hvert fald fingre for at vinde :)

 242. Jeg har et studiejob, hvor jeg arbejder hjemme. Derudover har jeg selvfølgelig også studiet ved siden af, så rigtig mange timer bliver brugt foran min bærbar Macbook. Det bliver ofte til krampe i hænderne, ømme og røde øjne samt generel irritation over den krumbøjede arbejdsposition. Jeg har et bord i soveværelset, og det ville være perfekt at få en stor lækker skærm, hvor jeg kan slå mus og tastatur til, så jeg ikke belaster min krop så meget, som jeg gør for tiden.

  Jeg krydser fingre, og tak for de mange gode indlæg du altid laver :-)

 243. Til arbejde… har fået sådan en smart, lille, let bærbar… den er bare ikke så smart, når jeg sidder hjemme og arbejder.. får jeg kan dæleme ikke se ordentligt… Så det ville være perfekt med en lækker skærm på hjemmekontoret :-)

 244. Det kunne være fantastisk!!! Superlækker skærm :) Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at studere og shoppe ved ;) Nogle dage sidder jeg der i mange timer, og det ville være optimalt med det bedste af det bedste til at gøre pladsen mere komfortabel.

  Kh Rikke

 245. Jeg studerer, hvorfor min hjemme-arbejdsplads (som pt. er både sofa, seng og spisebord) bruges på at læse, læse, læse og af og til skrive et essay ;) Jeg laver alle de nævnte fejl, måske denne skærm langt om længe kunne få mig til at etablere en decideret ‘arbejdsplads’. Jeg har et stykke tid kigget på skriveborde, og som ejer af sådan en lækker skærm, ville processen med rent faktisk at købe et arbejdsbord, blive intensiveret gevaldigt :D

 246. Jeg har ikke noget arbjede så har vel derfor heller ikke rigtig nogen hjemmearbejdsplads. Men bruger computer en del til både hobby og hygge og det ville være skønt hvis man fik sig en ordentlig sted at sidde, og atddet var der man sad og arbejdede med sin computer.
  Mvh Bettina

 247. Jeg er blivende børnelæge og ved siden af mit arbejde er jeg igang med at forske omring for tidlig fødte børns risiko for at få blødninger i deres luftveje. Det er vildt spændende men også ret tungt – specielt når alt skal laves efter arbejdstid

 248. Det er jo verdens bedste ide at have sådan en her skærm, så man ikke kun skal sidde med sin bærbare, men samtidig er det ikke en hel stationær computer, så alt stadig er samlet ét sted. Genialt! Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før?
  Jeg vil bruge den til både medicinstudiet, arbejdet med at planlægge en masse undervisning og hobby med fotografi!

 249. Jeg har de sidste mange år brugt min hjemmearbejdsplads til studie, men for et par uger siden blev den endnu vigtigere for mig, da den blev indviet som min speciale arbejdsplads! Jeg er sygeplejerske og efter nu snart to år på kandidaten Klinisk Videnskab og Teknologi ville det være så lækkert at sidde ved en god skærm de næste par måneder, hvor jeg kommer til at bruge det meste af min tid på at afslutte min uddannelse på bedste vis!

 250. SÅ hyggelig hjemmearbejdsplads du har, Emily!

  Jeg ville elske at indrette mit eget ‘ordentlige’ arbejdshjørne med den fine skærm til mit kommende sygeplejerskestudie :-)

 251. Sikke en fed konkurrence!
  Jeg bruger mange sene timer på at sidde ved et spisebord, for at kunne blogge og nusse om min blog http://www.glutenfrimagi.dk efter arbejdstid.
  Det giver dårlig arbejdsstilling og jeg har derfor lige investeret i en lille kontorplads i soveværelset. Men, her sidder jeg med min lille bærbar computer og sådan en skærm vil simpelthen kunne fuldende min lille hyggekrog af en arbejdsstation :)

 252. Hvilken smuk skærm! Det er ellers ikke ofte, jeg bruger de ord om elektroniske ting.

  Pt. er hjemmearbejdspladsen – spisebordet – forvandlet til en jobsøgnings-arbejdsplads. Næppe optimalt, men forhåbentlig kun for en begrænset periode. En god skærm i det kommende kontor vil være en klar forbedring :)

 253. Ret belejligt indlæg netop som jeg skulle til at skifte fra specialekontor til hjemmearbejdsplads. Er ret nervøs for at jeg falder i overspringshandlingsfælden, da der ALTID er et eller andet der skal vandes, bages, ryddes eller vaskes op. Men prøver at følge tips og skabe mig et hyggeligt og produktivt miljø sammen med min lille bærbare. En anden god ting ved hjemmearbejdspladsen er jo at man slipper for en daggammel, kedelig madpakke – Det er jeg fan af!

 254. Min hjemmearbejdsplads er under udvikling og endnu ikke en realitet – på sigt vil jeg bruge den til at skrive en hel masse skønt om 36 års rigelige refleksioner.

  Kh Anne

 255. Jeg er i gang med mit speciale på en bærbar computer. Jeg fik ikke tildelt specialeplads, så sidder hjemme. Derfor kunne det være rigtig dejligt med gode arbejdsforhold – til at få det der speciale i mål :)

 256. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads i forbindelse med mit arbejde.. En skærm kunne være helt fantastisk – og kunne helt sikkert få den der irriterende hovedpine efter en dag bag en bæbar til at forvinde..:)
  Derud over star jeg overfor (muligvis) at starte med deltidsstudie igen, så jeg kommer til at bruge MANGE timer bag computeren..:)

 257. Jeg har netop kommet dertil hvor jeg ikke længere kan komme afsted med ikke at ha et rigtigt hjemmekontor. Jeg arbejder delvis hjemmefra og derudover så blogger jeg, hvilket giver mig 20+ timer om ugen på “hjemmekontoret”.

  Forkert siddestilling har på 6 mdr resulteret i en stiv nakke og øm bagdel. Og bruger af en lille skærm har skabt en tilbagevendende omgang hovedpine.

  Nu må der ske noget! Tak for dit indspark til hvordan jeg får skabt et hyggeligt og ergonomisk hjemmekontor. En stor skærm ville selvfølgelig hjælpe det på vejen ;)

  hjemmearbejdsplads til – arbejde, studie eller hobby og gerne hvilket/hvilken :)

 258. Jeg vil bruge skærmen til studie og jobsøgning. Der sidder man hurtigt i mange timer :)

  Glæder mig til dine tips mod overspringshandlinger. Det er jeg lidt en ekspert i ;)

 259. Jeg bruger min skærm til læsning. Som kandidatstuderende er det enorme mængder af tid der bruges foran computeren. Både til læsning og til opgaveskrivning. Så en større skærm, vil være fantastisk at have til at aflaste øjnene! I forhold til arbejdet i sengen – I have been there! – og man falder ofte i facebook, instragram eller blogs i stedet for at lave det man burde! :) Tak for nogle gode blog indlæg, jeg er blevet en trofast læser! :)

 260. Jeg bruger hjemme arbejdspladsen til at søge inspiration, om det er til rejser, fest planlægning eller den kommende uges madplan… Ting der liiiige pludselig har taget mange timer! Derudover skal alt praktisk også klares…

 261. Nøj en fin skærm :)
  Jeg bruger mit hjemmekontor i forbindelse med mit studie, hvor jeg læser kommunikation på DMJX. Der er MEGET skrivearbejde, så en lækker skærm ville være super brugbart.
  Mit studiejob som freelancewriter ville også bliver markant opgraderet af en den lækre Phillips skærm :)

 262. Tak for dine gode tips og idéer Emily, jeg bruger PC’en hjemme til at surfe rundt på nettet.

 263. Jeg er lige blevet færdig med mit studie, så skal nu bruge min hjemmearbejdsplads til at designe hjemmeside, skrive artikler mm. – og her ville en ekstra skærm være så optur! Krydser fingre :)

 264. Jeg har også forsøgt at indrette en lille plads på skrivebordet til studie! :D skrivebordet er heldigvis lidt bredt, så når der skal læses, slår jeg bøgerne ud på venstre side af bordet, og det sætter så min hjerne i “læse”-mode.. hehe, og så en gang imellem gliber den, og bøgerne ligger der bare mens Netflix kører, men så længe det går det meste af tiden :) men en ny skærm ville hjælpe så meget, jeg kan godt mærke at man sidder meget foroverbøjet og stirrer ind i sin lille skærm..

 265. Jeg er studerende og er også ved at tage hånd om et godt hjemme og arbejdsmiljø. Jeg har for nylig erhvervet mig et stort og dejligt skrivebord – nyt tastatur og mus og en dejlig stol. Det eneste jeg mangler er en stor og flot skærm, så jeg ikke skal sidde krumbøjet over lektierne ved den bærbare, som er alt for lav. Der er ingen tvivl om, at Moda 2 vil kunne få mig til at rette ryggen :-).

 266. Min hjemmearbejdsplads er pt ved spisebordet mellem en Playmobil-isbar og en masse perleplader. Det ville utvivlsomt gavne koncentrationsevnen og mit arbejde – jeg er selvstændig og sælger kunst – hvis jeg kunne tage mig sammen til at rydde op på min oldefars gamle skrivebord, som egentlig er tiltænkt formålet. En ny skærm at slutte til min bærbare vil være intet mindre end fantastisk! :-)

 267. Jeg bruger hovedsageligt min hjemme arbejdsplads til mit studie som finansøkonom :) Her er en del afleveringer, som pt desværre bliver lavet på min bærbare, hvilket kan mærkes i ryggen (skal faktisk til lægen med det på torsdag) :/
  Så jeg kunne virkelig godt bruge en opgradering. Samtidig ville jeg elske at det er Phillips, da jeg ikke er den helt store Apple pige ;)

 268. Jeg deler kontor med min kæreste. Vi har først lige fået det, men er allerede begejstret for det.
  Jeg bruger det, når jeg arbejder hjemme eller laver arbejde i min ejerforening. Det er så dejligt at have en dedikeret plads til arbejde. Tidligere sad jeg bare i sofaen, men det er hverken godt for ryggen eller effektiviteten.
  Med kontoret kan jeg både være effektiv og sætte en vaske over en gang i mellem og drikke god kaffe. :)

 269. Jeg ville give skærmen til min kæreste.

  Han bruger vores hjemmearbejdsplads rigtig meget da han skriver PhD.
  Desværre har han lidt søvnproblemer og derfor vil en skærm med mindre blå-lys hjælpe virkelig meget.

 270. Jeg har længe kun haft en arbejdsplads til når eksamenerne på uni rigtig gik løs. Her har jeg fået lov til at låne min kærestes skærm, og det har virkelig været skønt at arbejde på den frem for en lille 13 “, kunne vildt godt tænke mig min egen skærm.

 271. Jeg bruger min arbejdsplads til at læse og skrive opgave i forbindelse med at jeg uddanner mig til ergoterapeut. Så jeg ved også hvor vigtigt det er at sidde ved et rigtigt bord, i stedet for at slænge sig i sofaen, som hurtig bliver løsningen når man har en bærbar pc.
  Jeg bruger dog også min arbejdsplads til at sy – og man kan finde så mange gode videoer med tips og tricks. Det er jo lettere at se på en stor pæn, hvid skærm istedet for min lille bærbar ;-)

 272. Jeg bruger mest min hjemmearbejdsplads til studiet (læser til jordemoder, og der er MEGEN læsning og mange noter der skal tages) Jeg kunne i dén grad godt bruge en god skærm, især ifht. det der med at passe på sin nakke og ryg når man sidder foran computeren flere timer hver dag.
  Om en måned flytter jeg i ny lejlighed med plads til hjemmearbejdsplads i den hyggeligste krog oppe under loftet – sådan lige under et skråvindue, så man kan nyde når regnen trommer på glasset. Jeg glæder mig!

 273. Det gør virkelig en forskel med en god hjemme arbejdsplads! Jeg er studerende og der skal derfor læses en del der hjemme samt skrives opgaver. Og denne skærm vil med sikkerhed opgradere min lille skrivebordsplads :)

 274. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til overarbejde, hvilket jeg er så heldig at kunne lægge derhjemme om aften, når sønnen er puttet :-) Derudover blogging og en masse netshopping.
  En god skærm er alfa omega, når man skal arbejde mange timer.
  /Camilla

 275. Lige i øjeblikket bruger jeg min hjemmearbejdsplads til at skrive ansøgning til et studie. Der er roligt og jeg kan fordybe mig, to ting jeg sætter stor pris på..

 276. Jeg forsøger faktisk ikke at have nogen hjemmearbejdsplads i min lejlighed, fordi det tvinger mig til at tage på universitetet og læse på læsesalen. Så kan jeg nemlig også arbejde effektivt i de timer jeg er der og gå hjem med god samvittighed.

 277. Jeg går meget ind for genbrug, så jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at sælge min families, mine venners og mine egne ting, så de kan få et nyt liv et andet sted.
  Jeg har et skrivebord og en kontorstol, som er dejlig behagelig at sidde i, MEN nogle gange flytter arbejdspladsen ind i stuen, hvor tv´et trækker :)

 278. Jeg har købt et fint gammel chatol og indrettet en hyggelig arbejdsplads i et hjørne i soveværelset –
  Jeg er igang med speciale, så bruger ( og kommer til at bruge endnu mere) meget tid foran den bærbare computer. Denne skærm ville derfor være helt perfekt og forhåbentlig gøre specialetiden endnu bedre.

 279. Både min kæreste og jeg bruger hjemmekontoret til at studere. Vi er for nylig flyttet sammen og det ville være skønt med en god skærm, når der arbejdes. Det ville være fantastisk at vinde dette, og ville være den bedste overraskelse til min søde kæreste.

 280. Lækker præmie :-) min mand er selvstændig erhvervsdrivende, jeg sørger for klargøring af regnskab til revisor samt andre kontor opgaver, vi er en privat lille virksomhed som holder til på hjemmeadressen, sidste år fik vi moderniseret vores kontor så det fremstår lyst og indbydende, omgivelserne skal være rare at være i for at være kreativ og for at kunne udrette noget.

 281. Min hjemmearbejdsplads bliver flittigt brugt i forbindelse med studiet. Jeg går på Designskolen i Kolding, hvor jeg studerer kommunikationsdesign. Meget foregår altså på min lille 13” macbook, og det kunne være så lækkert at få den opgraderet!

 282. Jeg læser til lærer, er lige startet i sommers og jeg savner virkelig en ordenligt skærm. Det er kunne skrive noter i word, mens jeg har et andet dokument åbent, ville virkelig kunne gøre en forskel i mit studie.
  Jeg lave alle fejlene lige nu. Sidder foroverbøjet over min bærbare, sidder i sengen og nogle gange på gulvet.

 283. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at lave studie opgaver, hvor jeg sidder koncentreret over flere timer og aldrig når udenfor de dage (desværre :'( ). Jeg bruger hjemmearbejdspladsen ligeledes til at lave hobby ting ved. Det kan være at nørkle med noget grafisk design, male med watercolors (gerne farverige motiver) eller læse blogs (heriblandt din blog, Emily) og fylde mig selv med masser af digital inspiration.
  Jeg vil virkelig kunne bruge denne præmie hver dag!

  God solskinsdag til dig, Emily.

 284. Jeg er for nyligt startet som selvstændig børnetøjssælger, og sidder derfor nu lige pludseligt mange timer bag computeren! Jeg har pt en bærbar, og nikker genkendende til dine problemer med ondt i nakken! Derfor ville sådan en skærm være en skøn gave, så jeg virkeligt kan få gang i biksen! Tak for en skøn blog og bog:)

 285. Jeg er i gang med at puste liv i en ønsketilværelse, jeg har kigget langt efter et godt stykke tid. Den foregår hjemmefra, og jeg glæder mig;-)

  Lige nu foregår alt på en bærbar computer, men jeg må indrømme, at jeg følte mig ret truffet, da jeg læste dit indlæg og kommentaren om at have en ordentlig skræm (alternativt højde for bærbar skærm med separat tastetur)… Jeg er nødt til at tage den del mere seriøst…

  Ved siden af min nye projekt er jeg, hvad man vist bedst kan kalde en seriøs amatør-fotograf, og det ville være fantastisk at have en god skærm til rådighed, når jeg redigerer billeder.

  Jeg krydser fingre;-)

 286. Fantastisk præmie!

  Jeg forsøger at etablere mig som selvstændig blogger og konsulent.

  Har dertil indrettet et lille bitte kontor i et — skunkrum. Ja! Men der var plads og det fungerer. Og du gav mig lige ideen om at få lagt et lille gulvtæppe ind, for der er en smule fodkoldt.

  Med dårlig nakke kan jeg godt mærke en stationær skærm ville være ideel, så nu smider heg et lod i puljen.

  P.S. Det gør jo heller ikke noget den også er pæn at se på

 287. Jeg er så heldig at mit studie også er min hobby. Jeg bruger nok alt for mange timer med at sidde med nakken bukket ned over den bærbare computer og klippe film. Så jeg ville bruge skærmen til få en bedre arbejdsstilling – og sikkert også øge produktiviteten ;)

 288. Vi er igang med at lave en hjemmearbejdsplads så vi ikke skal sidde omkring spisebordet med vores små bærbare, hvis vi har arbejde med hjem om aftenen! Vores stue er ikke så stor, så en pæn skærm vil virkelig være lækkert :)

 289. Jeg har efter endt studie haft svært ved at finde glæde ved kun at arbejde. Jeg mangler et fagligt/teoretisk indspark, så har nu sat mig for at finde et emne jeg kan dygtiggøre mig indenfor. Når det snarest er fundet vil denne skærm passe perfekt ind derhjemme i et nyoprettet studie hjørne. Når nu det er noget jeg vil læse i min fritid er det vigtigt hyggen ikke bliver glemt!

 290. Er sikker på at den vil passe perfekt til min nye MacBook ;) Jeg er studerende på læreruddannelsen, så jeg bruger masser af tid foran en skærm

 291. Specialet er afleveret og forsvaret. Nu er jobsøgning og etablering af egen virksomhed i gang for fulde gardiner. På hjemmearbejdspladsen. Min pc har holdt hele studietiden og jeg drømmer om nyt arbejdsværktøj. For større billeder og bedre arbejdstilling. Med krydsede fingre på tastaturet. /Maria

 292. Hvor ser den skærm lækker og enkel ud! :)
  Jeg læser medicin, og har i øjeblikket tilføjet et forskningsprojekt sideløbende med studiet, og har derfor en masse timer foran skærmen herhjemme – og jeg er ligesom dig faldet i samtlige fælder, og gør det til stadighed. Fx overspringshandler jeg netop nu: sad og arbejdede, da jeg tænkte: “Hvad mon der sker på emilysalomon.dk” … Åh.
  Yderligere er min kæreste Ph.d-studerende, og med en lækker opgradering af vores hjemmekontor kunne man måske håbe på, at have ham lidt mere hjemme? ;)

 293. Jeg bruger min arbejdsplads til studiet – jeg læser til sygeplejerske. Jeg falder tit i og sidder i sofaen og læser, hvilket ikke er særlig produktivt og en enorm dårlig stilling at sidde i.
  Mvh. Camilla

 294. Min hjemmearbejdsplads bruges til studie og nu hvor jeg skal i gang med speciale, ønsker jeg et ekstra godt arbejdshjørne til fordybelse. En god skærm ville være lækker at sætte sig ved hver dag :)

 295. Jeg bruger min hjemme arbejdsplads om aftenen når min datter er lagt i seng. Jeg skal snart skrive min phd af handling. Det ville da være rart med en smuk skærm at kigge på imens:)

 296. Jeg er en af de heldige skolelærere, der har en god arbejdstidsaftale og derfor gerne må arbejde hjemmefra i nogen timer om ugen.
  Så min bliver primært brugt til arbejde og så selvfølgelig til at læse blogs ;-)

 297. Jeg er medicinstuderende som skal igang med et forskningsår som er baseret på en masse artikellæsning og databearbejdelse, så derfor er jeg allerede nu igang med at indrette det perfekte arbejdshjørne i kæresten og mins lejlighed med flotte billeder, en rionetopslagstavle og en blød stol med lammeskind, så det ville fuldende min arbejdsplads med en rigtig stilren hvid computerskærm til de mange kommende timer der skal bruges foran sådan en skærm :)

 298. Ej, sikke en dejlig konkurrence! Jeg er netop flyttet i ny lejlighed med min kæreste, hvor vi begge har fået et skrivebord. Han har sin stationære, mens jeg sidder med min macbook. Det er så skønt med en ordentlig siddeplads, men jeg mangler en skærm, hvor jeg ikke skal bøje mig forover hele tiden. Jeg bruger stedet dagligt til læsning og opgaver i forbindelsen med mit studie nemlig :)
  Jeg er igang med de sidste to semestre af min bachelor i Religionsvidenskab og Samfundsfag og planlægger at læse direkte videre på kandidaten. Så skærmen vil blive brugt flittigt til både bacheloropgave

 299. Åh, hver eneste gang jeg ser en ordentlig skærm minder det mig om hvor meget jeg selv mangler én. Jeg er altid så bange for hvordan mine tegninger ser ud på andres skærme.

  Jeg er heldig at have et helt kontor herhjemme, jeg har to skriveborde, et til min pc og tegne-tablet, og et til tuscher, papir og håndtegninger.
  Jeg gør i øvrigt ligesom dig, rydder op når jeg går ‘hjem’ – heldigvis ligger hjemmekontoret uafhængigt af de andre rum i huset, så man kommer ikke lige til at gå derind i løbet af aftenen.

 300. I forbindelse med min igangværende uddannelse som mediegrafiker, bruger jeg meget af min fritid på små grafiske projekter så som hjemmesider og grafik for at dygtiggøre mig. Til dette har jeg min 13″ bærbar, men en lækker skærm som denne vil være virkelig fedt! Den ser lækker ud – og så passer den godt ind på dit flotte hjemmekontor.

 301. Jeg er lige startet som advokatfuldmægtig og forudser mange computer-arbejdstimer, både på kontoret og hjemme:)

 302. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet – og lige nu er jeg i fuld gang med mit bachelorprojekt! Derfor kunne det være SÅ skønt med en lækker skærm, der både kunne gøre arbejdet mere overskueligt, men også give mere lyst til at sætte sig ved skrivebordet og skrive. Så vil projektet næsten skrive sig selv ;)

  Kram

 303. Min hjemmearbejdsplads i køkkenet bruges disse dage (måneder) på specialearbejde. Deadlinen nærmer sig, så sådan en skærm ville gøre underværker for de lange arbejdsdage! :)

 304. Sikke en dejlig give-away..
  Jeg læser medicin, og med 2 timers transporttid hver vej fra universitet til hjem, bliver der jævnligt prioriteret en hjemarbejdsdag, hvor jeg kan arbejde igennem.
  Jeg arbejder lige nu på en 13″ MacBook, så en større og mere venlig skærm vil uden tvivl gøre arbejdsdagene bedre og mere effektive :)

 305. Jeg bruger hovedsageligt min hjemmearbejdsplads, når jeg skal lave grafiske projekter til familie og venner eller mig selv :)

 306. Uh, det er mange ting!

  Først og fremmest studiet – jeg læser psykologi, som er 90% hjemmearbejde, så læser og skriver noter og opgaver størstedelen af tiden.

  Derudover er min hobby og største drøm at skrive, så selv når jeg holder fri, sidder jeg gerne ved skrivebordet og skriver historier, eventyr og tanker. Det fylder meget i min hverdag, og når først jeg har ro og sidder godt, skriver jeg også bedst. Jeg har i vinters fået udgivet min første novelle, og det har givet mere blod på tanden end nogensinde før!

  Til sidst har jeg en mindre blog (nymaane.blogspot.dk) som jeg elsker at bruge tid på. Det betyder selvfølgelig også en del tid ved computeren i forhold til især at skrive indlæg og redigere billeder :)

 307. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads i forbindelse med mit studie – studerer statskundskab på Københavns Universitet :) Sidder meget derhjemme og læser (bl.a. elektroniske tekster), skriver noter eller laver opgaver på computer – og en stor skærm ville lige være sagen! :)

 308. Jeg bruger min arbejdsplads rigtigt meget lige for tiden! Jeg skriver nemlig min kandidat. Det betyder 4 måneders tid på min flade, foran en skærm, og derfor ville det ikke være dårligt med sådan en skærm!

 309. Min hjemme “hjørner” bruger jeg primært som et frirum. Med en lille datter på 2 år, er dette lille hjørne et sted hvor jeg kan koble helt af og bare surfe og ikke mindst læse blogs. Engang er jeg presset på arbejde og så bliver der lige checket arb mail og fået løst nogle arb opgaver.

 310. Jeg læser på pædagogseminariet og er fra d. 1/4-2016 overflyttet til fjernstudie, hvilket betyder at jeg nu skal bruge vores arbejdsværelse endnu mere.

 311. Jeg bruger hjemmekontoret til mit job når jeg engang i mellem arbejder hjemmefra :-) Min kæreste derimod bruger derimod vores kontor til at spille computer ;-)

 312. Jeg forsøger for så vidt muligt at bruge mit (kæmpe koloenorme) skrivebord til alle skriveopgaver – blogging, opgaveskrivning, mailkorrespondering og hjemmearbejde. Men computeren ryger nu altså også ret ofte med ned i sofaen ;)

 313. Jeg bruger min computer til arbejde. Hvis jeg er heldig at vinde, skal lejligheden benyttes til at indrette et dedikeret kontorhjørne :)

 314. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til afslapning aka. blogging, omkring mine interesser og for at få tømt hoved, på en brugbar og inspirerende måde. :-)

 315. Min hjemmearbejdsplads består af en bærbar i køkkenet. Det vil jeg gerne ændre på. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads når ungerne er småsyge og ca 5 aftentimer om ugen for at få logistikken til at hænge sammen

 316. Ville være så lækkert at vinde!
  Jeg har primært brug for en hjemmearbejdsplads til når jeg skal læse til studiet. Pt. består den af en mikro bærbar og det er bare ikke særlig optimalt. Min kæreste har dog både skærm harddisk og alt det der,men Nøj hvor jeg bare hader at glo på den skærm. Den er træls og heller ikke særlig stor. Måske han kunne overtalestil at skifte den ud med den smukke skærm der. Meget mere lyst og lækkert :)

 317. Jeg bruger min “arbejdsplads” til at studerer ved. Jeg er heldigvis ikke så afhængig af en fast arbejdsplads endnu, da læsning til forelæsning og eksamensskrivning foregår (for mit vedkommende) på biblioteket, men om et års tid når jeg skal til at skrive speciale vil jeg helt sikkert lave en fast arbejdsplads, hvor jeg ikke skal andet end at arbejde ved. Hvis jeg vandt skærmen ville jeg give den til min kæreste. Han er ved at skrive sit speciale nu, og sidder ved en bærbar computer som ikke er optimal for kropsholdningen og synet. Jeg tror at sådan en skærm kunne spare ham for mange eftermiddagshovedpinger og ondt i ryggen :-)

 318. Hvis jeg bare havde så pæn en arbejdsplads ;-)
  Jeg bruger min bærbar, men kunne være fantastisk med en ordentlig stor computer. Jeg har mulighed for hjemmearbejdsdage, hvilket bare er lidt nemmere med en stor skærm. Derudover har jeg min lille blog, og bruger en del tid også på at kigge efter bolig, rejser og tøj :-)

 319. Som det ser ud nu har jeg ikke en arbejdsskærm, kun min lille 11 tommer computer – og det er fint nok lige nu. MEN jeg vil så gerne kunne bruge en hjemmeskærm til mine projekter; jeg studerer film- og medievidenskab og der er det altså essentielt med en lidt større skærm, hvis man skal kunne skabe og redigerer film- og lydbilleder. Derudover flytter jeg lige om lidt, og jeg har store planer om et lille arbejdshjørne!

 320. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet – masser af læsning og skriftligt arbejde, og så bruger jeg den til mit frivillige arbejde. Er koordinator i en ungdomsgruppe undere Dansk Flygtningehjælp, hvor jeg planlægger aktiviteter osv.
  Der bliver brugt rigelig tid på min hjemmearbejdsplads, så den skærm er lige hvad jeg mangler!!

 321. Jeg har ikke en arbejdsplads derhjemme, men vil rigtig gerne lave en til at skrive mit speciale ved!

 322. Min arbejdsplads bruges primært (når jeg endelig får taget mig sammen til at få indrettet den færdig) til mit studie. Som designstuderende er det for mig vigtigt med en plads, der er overskuelig så når min kreativitet flyder over ,med andre ord når jeg roder, og deadlinen nærmer sig, så har jeg stadig en arbejdsplads med lige og rene linjer, som kan skabe en lille smule orden i kaosset! Selve skærmen ville være fantastisk, for når jeg sidder og bruger timer i photoshop til både studiet eller til at designe mine egne ting, så kan selv skærmen på en macbook virke for lille. Det er et fedt indlæg, glæder mig til at læse mere.

 323. Jeg har lige pt. ikke en hjemmearbejdsplads andet end den, jeg laver ved spisebordet. Det er bestemt ikke holdbart. Jeg har derfor store planer om at indrette en plads ude i vores lyse, dejlige køkken, hvor jeg for det første kan arbejde hjemmefra (jeg er projektmedarbejder på en festival og skriver meget) og for det andet kan nurse mit hjertebarn – at skrive en børnebog. Sådan en lækker skærm ville være et kærkomment “spark bag i” til at få det gjort :)

 324. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til arbejde et par gange om ugen, men mangler virkelig en ordentlig skærm frem for at sidde med den bærbare. Det er sgu lidt småt i længden :-S

 325. Jeg bruger primært min hjemmearbejdsplads til at bestille blomster hjem til min arbejdsplads,derudover bliver den brugt flittigt til sociale medier,spil og musik af mine 4 drenge,så den kører stort set 24/7

 326. Jeg bruger mit hjemmekontor til arbejde – jeg er konsulent/projektkoordinator og sprang direkte ud i det fra at have været studerende og har endnu ikke haft råd til at etablere en ordentlig hjemmearbejdsplads, som du skriver fungerer så godt! Fingers crossed :)

 327. Hej søde Emily!
  Jeg bruger min arbejdsplads derhjemme på mange forskellige ting. Jeg bruger den på mine studier, hobbyer men mest på min blog! Jeg flytter snart hjemmefra, så har planer om endelig at få mig en plads, jeg virkelig kan kalde mit arbejdssted, så der ville denne skærm være perfekt!
  Det ville også gøre det lettere for mig, så jeg ikke sidder mig i sofaen og falder i der hvergang! ;)

 328. Jeg bruger primært mit hjemmearbejdsplads til hobby. Her følger jeg med i nyheder/artikler/blogs, skriver anmeldelser og ansøgninger, lytter til musik og podcasts, ser serier og film og selvfølgelig bliver alt det praktiske også ordnet her.

 329. Min hjemmearbejdsplads bruges til mine studier, men udgør for øjeblikket fodenden af min seng, hvor jeg nemt ender i den der halvt liggende/halvt siddende, virkelig dårlige stilling. En stationær skærm ville helt sikkert hjælpe gevaldigt på både koncentration, indlæring, ryg- og nakkesmerter og så videre

 330. Uuhh, bliver da nødt til at prøve lykken. :)
  Lige nu er min arbejdsplads halv make-up ‘station, så en skærm ville være god til at tvinge mig til at holde det til arbejde. En stor skærm ville da egentlig også være rar, da jeg arbejder meget i photoshop. Det er squ noget træls og hårdt for øjnene at sidde og zoome ind og ud konstant på en 13 tommer bærbar. :)

 331. Jeg skriver speciale dette forår og vil elske at arbejde ved en skærm. Jeg har nemlig ikke en arbejdsplads, men falder også gang på gang i sofafælden! Måske en pæn og funktionel skærm, kan hindre dette ;)

 332. Da jeg gik i gymnasiet havde jeg ikke noget skrivebord. Jeg brugte skødet eller mine forældres spiseborde, og det var ærligt ikke helt optimalt. Så når jeg starter på studie efter mit sabbatår skal jeg helt sikkert anskaffe mig et skrivebord, en god kontorstol og friske blomster hver dag. Og en skærm af den kaliber ville helt sikkert gøre det hele endnu mere perfekt :-)

 333. Jeg er i gang med at indrette et hjørne, hvor jeg kan studere.. jeg har brug for at lave en plads hvor jeg kan fordybe mig. Det er ikke så nemt at jonglere fuldtids-job med at læse til lærer, som jeg havde håbet på.

 334. Til sommer afslutter jeg 3.g på STX, og jeg regner med at bruge mange dage (måske et par nætter) på mit fine hjemmekontor, hvor jeg skal læse op til eksamen :)

 335. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til mit studie. Falder altid i fælden med at ligge i sengen med computeren, så det ville da være skønt at få en ny computer, som krævede at man sad op! Ikke flere dårlige undskyldninger ;-)

 336. Jeg sidder netop og skriver dette fra min seng, ups! Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en baby herhjemme. Jeg går i skole, så jeg laver en del afleveringer hjemme, og så arbejder jeg hårdt på, at gøre min elskede hobby til arbejde, nemlig min lille blog. Jeg krydser fingre. :-)

 337. Jeg er lige flyttet og har heldigvis fået plads til at dedikere et hjørne til hjemmearbejdsplads! Jeg har et meget selvstændigt studie, der kræver en del tid foran computeren så det er en stor forbedring bare at komme væk fra spisebordet og de dertilhørende ømme skuldre. Derfor ville en lækker skærm jo ikke gøre noget, men tak for tips uanset ;)

 338. Sikke en lækker skærm! Jeg er lige gået igang med at læse medicin og det kræver en masse selvdisciplin, hvilket helt sikkert ville blive nemmere hvis man havde en dejlig arbejdsplads derhjemme :) Tak for de fine tips også

 339. Hej Emily :)
  Sikken fin skærm – med lækker fod! Min hjemmearbejdsplads bruges pt mest til min hobby, grafisk design. Til sommer bliver jeg efter en lille pause igen studerende, så der kommer den til at stå på digitalt design for fulde gardiner. Arbejdspladsen mangler dog en skærm, så jeg krydser fingre ;)

 340. Min hjemmearbejdsplads bruges til studiet, selvom jeg endnu ikke har fået indrettet en ordentlig hjemmearbejdsplads herhjemme :)

 341. Jeg bruger min arbejdsplads derhjemme til både arbejde jeg tager med hjem og til alle ting jeg skal ordne privat, maile med venner, skype og til *web-shopping* ikke mindst (faktisk måske mest???). Og lidt til at se på netflix (schhh)…

  Samt lidt til research af ting til både jobbet og privat. Sidder ofte i dårlige stillinger med min bærbare, så en ny skærm ville sikkert være godt for nakke og skulder, som har det hårdt mange gange.
  Elsker din blog!

 342. Jeg bruger mit lille hjemmekontor (som er midt i stuen!) til studie, planlægning og forberedelser af diverse ting – og det er desværre alt for nemt at blive hængende foran skærmen!

 343. Jeg er ved at forberede en ny blog, og det ville være så lækkert med en god hjemmearbejdsplads. Det vil øge chancerne for, at jeg kommer godt ud af starthullerne :)

 344. Den bliver brugt til at skrive mine egne små finurlige tekster, der omhandler mine taner om livet… Og så læser jeg selvfølgelig også en masse blogs derfra :)

 345. Jeg har indtil for nyligt brugt min hjemmearbejdsstation på specialet, men faktisk deler jeg pladsen med min kæreste og nu, hvor jeg er færdig med universitetet, kan han så endelig (også) få en plads ved skrivebordet. Nu bruges den primært til ad hoc hjemmearbejdsdage for mit vedkommende – min kæreste bruger den dog hver dag til sit Ph.D. studie og forberedelse af undervisning, rettelse af eksamensopgaver osv.

  Da vi begge er halvblinde og sidder ved 13” bærbare, vil skærmen være SÅ velkommen i vores hjem ;)

 346. Kære Emily,

  Min hjemmearbejdsplads bliver brugt på jobbet som freelance illustrator og CG Artist. i øjeblikket bliver der lagt en del timer i en interactiv børnebog :) Jeg er hooked på visionen om at få en raffineret monitor tilføjet til mit arbejdsliv! Kan tydeligt forestille mig hvordan det vil hjælpe på arbejdsposition og koncentration. Er for nyligt flyttet fra et kontorfælleskab til hjemmekontoret. Synes selv det er lykkedes mig at skabe en go plads med friske blomster hver torsdag og godt lys. Men må indrømme det er en svær overgang, så glæder mig til din blog post om overspringshandlinger!

  Kh Karina

 347. Både min mand og jeg arbejder ofte hjemmefra, så vi har valgt af et af husets rum skulle dedikeres til kontor til os begge. Han er ansat i forsvaret, og jeg skriver på min phd – 1½ år to go :)

 348. Jeg har et lille bord henne ved mit vindue, som jeg anvender som hjemmearbejdsplads til at pløje igennem tunge psykologibøger eller læse tekster på min gammel lenovo-computer (den lever i et andet årti og kæmper med at overleve en studerendes forbrug) ;) – og så står der altid friske blomster på bordet, så det også er noget rart at kigge på. Når jeg skal slappe af, så rydder jeg bordet og tegner i malebøger :)

 349. Ville være så fedt. Skal netop til at indrette min hjemme arbejdsplads fordi jeg får brug for den til mit nye arbejde

 350. Jeg arbejder hjemme én fast dag om ugen og kunne virkelig godt bruge en opdatering :-)

 351. Min “hjemme”arbejdsplads har det seneste halve år været skiftet ud med diverse hoteller, hostels og sågar også et telt, da vi har været ude at rejse. Og der er det selvfølgelig primært computeren der har udgjort hjemmearbejdspladsen, som er blevet brugt til blog, søgning efter den kommende uges overnatninger og de næste destinationer :-)

 352. Min hjemme”arbejdsplads” må være køkkenet, hvor jeg elsker at bruge min fritid på at lave lækker hverdagsmad, bage boller eller lækre søde sager i weekenden ;-)

 353. Jeg sidder ved mit skrivebord når jeg skal arbejde eller være kreativ, da det er dét rareste sted når man skal fordybe sig!

 354. Jeg har ikke haft brug for en hjemmearbejdsplads indtil i dag, hvor jeg har sagt mit job og fundet ud af, at jeg ikke er berettiget til dagpenge. Jeg har et CVR. nr. så nu føler jeg, at jeg har fået sparket til at få gang i min kommunikationsvirksomhed… så sådan en lækker skærm, vil lande et blødt sted.

 355. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads både til studiet men også til en masse freelance arbejde, som jeg laver lige i tiden. Jeg kan dog mærke, at jeg har brug for en ekstra skærm, som er lidt højere oppe, end skærmen på min Macbook. Det er nødvendigt, når jeg nogle dage kan sidde og arbejde op mod 7,5 timer om dagen. Derfor håber jeg virkelig, at jeg kan få lov at vinde en lækker arbejdsskærm, som kan styrke arbejdsglæden :-)

 356. Hold op, en fantastisk præmie!
  Jeg bruger både min arbejdsplads herhjemme til mit studie, hvor er jeg kandidatstuderende i medievidenskab og til mit studiejob, hvor jeg indimellem arbejder hjemmefra. :-)

 357. Jeg bruger mest min hjemmearbejdsplads til studierelateret ting, skrive opgaver, læse artikler osv (og til næste år skrive speciale – gisp!!). Og så bruger jeg den til at se netflix eller andet hyggeligt, når jeg skal slappe af, da vi ikke har noget fjernsyn, så i den sammenhæng ville det virkelig også være dejligt med en lidt større skærm at sætte til :) Jeg krydser fingre!

 358. Jeg har trukket vejret dybt de sidste par måneder og er nu klar til at springe ud som selvstændig. Det eneste jeg mangler er et hjemmekontor :) så jeg vil bruge skærmen til at redigere lyd og billeder til de historier jeg vil fortælle

 359. Jeg ville bruge den fine skærm som hjemme-studieplads, da jeg starter på min bachelor i Molekylærbiologi her til sommer ☺️☺️

 360. Studie! Medicin. Elsker at læse hjemme og kunne fordybe mig samtidig med, man har god kaffe inden for rækkevidde ;)

 361. Jeg bruger primært min hjemmearbejdsplads til studiet. Gad dog godt også at finde tid til at kunne bruge den til noget andet som f.eks. mine interesser :D

 362. Hej! Jeg ville blive super glad for at vinde computerskærmen, da jeg er i fuld gang med at studere. Det ville hjælpe super meget at få en bedre arbejdsplads til mine projekter og alle mine afleveringer, det ville give mere overskud, og så er skærmen jo super lækker!

 363. Jeg vender skærmen og ser film og tv på den, men bruger den selvfølgelig også til arbejde

 364. Uha.. måske er min deltagelse snyd. For jeg har ikke en hjemmearbejdsplads endnu. Men til august skal jeg begynde at studere. Det er et kæmpe skridt, for jeg siger mit velbetalte job op for at give mere tid og nærvær til mine to små børn og så altså at studere. Så jeg skal have den dejligste arbejdsplads lige under et skråvindue på vores 1. sal med det smukkeste dagslys. DER – ville den fine Philips Moda skærm stå flot med min MacBook på sidelinien.

  Kh Louise

 365. Mine hj arb pladser er henholdsvis:
  1) mit chatolskrivebord med min symaskine, nåle, tråde, silkebånd osv, hvor jeg customizer/redesigner tøj….
  2) mit gamle lille skrivebord med en gammel sættekasse fuld af perler i alle afskygninger, gulvlak, lim, bitte små udklip af kunst/mennesker/dyr osv, hvor jeg laver smykker med decoupage/collage på flade perler, som lakeres og sidenhen sættes sammen med andre perler til et færdigt smykke …

 366. Jeg bruger faktisk ikke så meget min hjemmearbejdsplads, da jeg mangler nogle stole til. Bordet er ret højt, og jeg kan derfor – desværre ikke – bruge en kontorstol. Jeg har dog fået fat i en fin barstol, men behagelig er den altså ikke.
  Men jeg vil komme til at bruge den til både studie, arbejde og blog. :-D

  Og hvor er det dog en flot skærm! Jeg har ikke selv hverken hørt om den eller set den, men designmæssigt er den virkelig lækker.. Den ville jeg så gerne vinde til mit skrivebord, så jeg ikke skal tage min bærbar frem og tilbage mellem stuen og førstesalen :-P

 367. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studiet – og min nakke og mine øjne ville være taknemmelig for sådan én fin skærm :)!

 368. Lige Pt. bruger jeg den mest som hobby, men med sådan en super skærm, kan man jo faktisk også bruge til den til noget rigtig arbejde via Photoshop/InDesign, nuværende skærm er simpelt hen for dårlig til den slags :(

 369. Jeg har ikke rigtig haft en hjemmearbejdsplads siden jeg skrev speciale, egentlig lidt dumt at hænge ude i sofaen med en laptop, så nu hvor jeg går lidt med tanker om at søge nyt job tror jeg der skal etableres sted i lejligheden til det formål :)

 370. Jeg bruger den til at se film og så kan jeg godt lide at fotografere så billeder og inspiration søger jeg også ved min arbejdsplads.

 371. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til studie og hobby. Eftersom jeg studerer bruger jeg endeløse timer ved skrivebordet og har efterhånden så mange smerter i nakken, at denne konkurrence ikke kunne komme på et bedre tidspunkt! Derudover fotograferer jeg meget og bruger derfor også lang tid på redigering og der er nok ingen tvivl om, at en bedre skærm ville være perfekt dertil! Jeg krydser virkelig fingre :)

 372. Jeg arbejder på min ph.d og hjemmearbejdsdage er virkelig et godt break i forsknings virvaret hvor man virkelig skal være på dupperne for at følge med. Så jeg arbejder altid i ultra behagelig tøj og rodet hår når jeg arbejder hjemme, men derfor behøver oplevelsen af arbejdet jo ikke være rodet og skærmen vil virkelig forsøde min hjemmearbejdsplads (og måske give luft i budgettet til at skifte computer fra 2009 ud, den trænger!)

 373. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til lektier (2.g, så rigeligt med afleveringer), til st lave overspringshandlinger og være på mobilen tit. Jeg ser et par gode afsnit af min yndlings serie der og så laver jeg tit mine to do lister på bordet før jeg endelig går i gang med at krydse diverse ting af.

 374. Det er lige netop sådan en skærm jeg mangler! Jeg er lige begyndt at skrive speciale og sidder meget med min bærbare og jeg har simpelthen fået så ondt i nakken og skuldrene at man skulle tro det var løgn – og så kun på 5 dage! Så er der altså langt i mål!

 375. Jeg ville bruge min hjemmearbejdsplads til at studere, da jeg til sommer starter på Psykologi ved KU – hvis alt går efter planen ;-) Jeg tror på, at en stationær arbejdsplads vil mindske daglige overspringshandlinger og derved gøre det hele lidt lettere.

 376. Min hjemmearbejdsplads bliver brugt til mest hobby – læse – og lidt spil ! Jeg kunne godt bruge den fine skærm her hos mig ;-)

 377. Min hjemmearbejdsplads bliver flittigt brugt til mit iværksætterarbejde. Jeg arbejder døgnet rundt på at få min nyopstartede virksomhed op og køre, så der bliver pt brugt en del timer ved den bærbare :)

 378. Min mand bruger arbejdspladsen til arbejde og jeg til hobby. Vores kontor fungerer også som syrum ☺️

 379. Lige nu sidder jeg og skriver speciale, og det meste af tiden bruger jeg en time på transport (hver vej), for at tage ud på arbejde, og bruge min arbejdsplads der. Der sidder jeg så mellem 5 andre personer og har ikke ro, men alligevel er det en bedre løsning for mig.

  Hvorfor? Fordi jeg derude har to skærme, og er langt mere effektiv.

 380. Kunne så godt bruge mit eget lille sted, bruger meget tid på computeren, i forhold til mit arbejde. Har en stor interesse for indretning, mad, mode og bruger også ret meget tid på er at følge med i hvad der sker på diverse blogs.

 381. Efter 5 års kamp er jeg ved at være igennem min drømmeuddannelse, dog mangler jeg kun den sidste udfordring – mit speciale…. Men med nylig konstatering af migræne er tiden ved computeren ikke ligefrem interessant. Og uden mulighed for at udskyde aflvering, er det nogle meget lange dage. Derudover har vi lige fået indrettet den flotteste hjemmearbejdsplads hvor den smukke Philips skræm ville stå så flot. Med en bachelorskrivende kæreste, ville det være så godt for husfreden med en god hjemmearbejdsplads ;)

  Krydser alt hvad jeg kan <3

 382. Jeg bruger pladsen til studietid. Jeg læser til socialrådgiver, så der er mega meget læsning :)

 383. Hej, jeg er den heldige eger af et helt rum dedikeret til kontor/hobbyrum, det deler jeg med min mand og vi nyder begge to at sidde derinde, ingen af os arbejder hjemme, men så laver vi alt muligt andet, vi læser blandt andet begge to derinde eller surfer lidt på nettet samtidig med lidt snak henover skrivebordene. :)

 384. Jeg studerer og har studiejob hvor jeg arbejder hjemmefra. Så det meste af min tid bruger jeg bare sammen med mig og min bærbar. Det er også hyggeligt, men en ordenlig arbejdsplads ville være overordentlig rar! Jeg skal i gang med at flytte og et rigtig arbejdshjørne er højt på min ønskeliste :)

 385. Jeg sidder i mit køkken. Spisebordet er stort, så jeg kan brede mig ud. Men vi har faktisk et kontor, vi aldrig bruger, og jeg drømme om at forvandle det til et rart sted at være, i stedet for at opbevare alt vores rod…

 386. Sikke en fed præmie! Jeg kunne godt tænke mig at gøre noget mere med min bloggen – jeg er sikker på en ordentlig arbejdsplads og skærm kunne booste motivationen :-) Tak for inspirationen! KHer og krydsede fingre, Laura

 387. Til søgning af nyt job – trænger til forandring efter 17 år som fængselsbetjent.

 388. Er pt. ved at sætte min lille arbejdsplads op, så det ville være absolut perfekt med sådan en fin skærm! Har brug for en lille arbejdsplads til både arbejdet og studiet, eftersom det for mig ikke har fungeret med at sidde ved spisebordet med min laptop! :)

 389. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads primært til at forberede mig til mit studie. Men jeg savner en ordentlig skærm, så jeg kan sidde ordentligt. JEg studerer nemlig gode kropsholdninger og forebyggelse af skader. MIt største problem ved Computerarbejde er faktisk skærm flimmer. jeg bliver helt bims. Så en sådan præmie ville være en sand gave.

 390. Ja, jeg sidder jo faktisk i min seng nu, som ofte er her, jeg arbejder fra. Det er dumt! Jeg arbejder både med studie og mit almindelige arbejde, så det ville være godt for ryg, sind, nakke og koncentration at få etableret mig en rigtig hjemmearbejdsplads. Wow, det gad jeg godt!

 391. Lige nu bruger jeg min hjemmearbejdsplads til at skrive afhandling, men forhåbentligt skal jeg snart bruge den til et nyt job – og et lille hemmeligt nyt projekt jeg arbejder på at få på benene :-)

 392. Jeg bruger mit hjemmekontor primært til studie – Men jeg har også en kærlighed til at skrive i min fritid :)

  Går på barsel om lidt og ville elske at have lidt ‘grej’ til at forsøde min hjemme-tilværelse og forhåbentlig få tid til at skrive en masse og få læst en masse e-bøger om smertefrie fødsler! ;) :D

 393. Jeg bruger mest vores store spisebord som arbejdsplads til studiet og har i så lang tid ønsket mig en rigtig arbejdsplads med tilhørende skærm. Skrivebord er jeg på udkig efter, og så synes jeg faktisk skærmen her er en af de mere æstetisk lækre, man kan finde.

 394. Min hjemmearbejdsplads er en stor del af mit studie. Jeg læser til socialrådgiver. En uddannelse, som jeg synes er dødspændende, og som jeg nyder at læse mere om. Det vil være så dejligt med en større skærm, når jeg arbejder hjemme!!!

 395. Ville bruge skærmen til en fin lille hjemmearbejdsplads jeg drømmer om og som vil blive brugt til både blog, tegne i photoshop og lign. grafisk skribleri, mails, billeder, osv.

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

 396. Hej Emily

  Jeg er ved, at sætte min egen hjemmearbejdsplads op og så har jeg lige et spørgsmål. Er du glad for din mus? Det er en trådløs mighty mouse, ikke? Og hvor ofte skifter du batteri på den?

  Kram

  1. Det er en gaaaaammel Apple mus og ifølge min kæreste er den meget dårlig (bl.a. ergonomisk). Jeg er nu ret glad for den ;) Jeg skifter batteri ca. hver tredje måned. Knus Emily

 397. Uh det ville være perfekt. Jeg er ved at arbejde på at skulle have nyt redigeringssetup til alle mine billeder, bl.a. når jeg skyder bryllupper. Det kunne være fedt og have sådan en lækkerhed.

 398. Læser til daglig Medievidenskab på Aarhus Universitet. Hvis jeg vinder skærmen vil den derfor blive brugt i forbindelse med mit hjemmearbejde. Og når jeg i øvrigt skal se en masse film, vil det da ikke gøre noget, at det foregår på sådan en lækker sag :-D

 399. Jeg bruger min hjemmearbejdsplads til at tegne ved. Altså.. Tegne på computeren :)
  Lige nu er arbejdspladsen dog mest min seng, men det vil jeg prøve at rette op på!
  Kram <3

 400. Gammelt indlæg, men jeg håber du svarer alligevel :) Er det en 27” skærm?
  Mvh Katrine