Grey mouse

grey1

jacket ADPT.// tee Stine Goya// skirt Designers Remix// bag Balenciaga// kicks Adidas

Åh jeg synes det er sådan en svær midt-i-mellem-periode lige nu. Altså når det kommer til påklædning. Jeg er træt af mit vintertøj, men omvendt går det ikke at gå helt forårsbersærk med bare fødder og tynde jakker og sådan. Min løsning for nu, er at finde tidligere års forårsfavoritter frem (som nederdelen her) og sætte dem sammen med strømpebukser, sneakers og vinterjakke. Det føles lidt forårsagtigt, men – forhåbentlig – uden forkølelse til følge.

english2lyse

I find this in-between-seasons time of the year a little hard to deal with according to apparel. I’m bored with my winter clothes, but it’s still freezing here, so bare feet and spring jackets aren’t really an option. My solution – at least for now –  is to find former years spring favorites, as this skirt, and pair them with stockings, sneakers and a winter coat. It feels a little like spring but without running the risk of catching a cold.

grey2

 

 

grey9grey11grey5grey3grey6
PHOTO: LUKA RONÉ

 

(Visited 1.927 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg har virkelig ikke tal på, hvor mange sindssyge piger jeg har set i den forgangne weekend (hvor det altså har regnet mere eller mindre non stop) med bare ben på den ene eller anden måde! Jeg ved godt, at kalenderen siger marts, men vejrudsigten siger sne. Tænk jer nu om!

    Så gør det mig altså noget mere veltilpas, at se sådan et lækkert outfit som dit her. Tænker ret meget, at med en lækker jakke, som den du har på her, så gør det ikke helt så meget, om vinteren lige varer en uge endnu ;)

    // http://www.moonlitmadness.dk

  2. Både jakke og hår er altså helt umanerligt lækkert her! (selvfølgelig også resten, men altså lige med ekstra vægt på de to) ;-)

  3. Hej Emily. Jeg overvejer at klikke skoene hjem. Hvordan er de i størrelsen? Bruger man den samme, som man plejer? <3