Shop my closet

bitte16_zps6d2vrrnc

Jeg har sat et par af mine ting til salg hos The 2nd Edit. Blandt andet nededelen ovenfor. Og nogle smukke sko og tasker m.m.

På shoppen er der også rigtig meget andet luksus second hand, så jeg kan varmt anbefale jer at kigge forbi.

 

(Visited 1.433 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Jeg tænkte om du måske ville dele hvad du har i dit “helselager”. Jeg mangler lidt inspiration til mit lager af sundt “drys” til morgenskålen, tilføjelser til smoothie osv. til at booste min sundhed og velbefindende en smule (hvis ikke direkte fysisk, så ved hjælp af placeboeffekten og tankens kraft)

  Tror du det kunne samles i et indlæg? Med produkter, anvendelse og hvad det gavner? Det ville virkelig være dejligt!

  Eller kender du måske et sted, hvor jeg kan søge efter sådanne “superfoods”? Gerne lidt overskueligt og lettilgængeligt, så det ikke kræver timers resarch at finde ud af, hvad jeg står og mangler.

  Tak for den fineste blog – jeg læser med hver dag!
  Mvh Marie

  1. Hej Marie,

   Jamen sikke en god idé. Det kan du tro. Måske jeg lige deler det lidt op, men bestemt noget jeg gerne vil lave lidt indlæg om :)

   Selv tak så hyggeligt at du læser med <3 Kram E

 2. Hej Emily. Er nederdelen fra bitte Kai rand. Synes kun jeg kan se den ene som ligner. Må jeg spørge hvor lang den er og om det er en stor str s:) det kunne jeg håbe på. Bruger normalt m i bukser og nederdele og er derfor i tvivl om jeg kan passe den. Den ser super fin ud. Kh. Tanja