Brigade Noir

brigadenoir1

jacket Kokoon// tee Bandit Brand// leggins Second Female// boots Ganni// bag Balenciaga// sunglasses Prada

Vi er lige kommet hjem efter fire dejlige dage i de franske alper med forårsski, god mad, sol og tosomhed. Vi er egentlig ret gode til også at tage os tid til hinanden og spontane som planlagte dates i hverdagen, men det var alligevel noget særligt og noget særligt dejligt at være sammen hele tiden i fire dage.

Jeg ved godt, at vi næsten lige har været på Bali og at det derfor lyder skørt,  men eftersom vi var på surf camp dér og er på hver vores niveau og dermed hold, når vi surfer, så føltes denne tur mere intens.

Og så til noget helt andet, men det der gav anledning til overskriften. Selvom jeg langtfra er ‘den sorteste’ blandt danskere herhjemme, så skal jeg lige love for at vi følte os som de sorte får på pisterne. Uanset nationalitet (næsten) går folk tilsyneladende efter at maxe helt ud på farveskalaen og kaster sig gerne ud i hidtil usete farvekombinationer, når de er på ski og vi følte vitterligt, at vi stak ud i vores (næsten) sorte skitøj. Lidt bedre blev det, da det blev varmt nok til at jeg kunne smide jakken.

Ps. Ja. Der er hjelmhår for alle pengene…

english2lyse

We’ve just got back home after a lovely mini-vacay in the French Alps where we enjoyed four days of spring skiing, sun, delicious food and one another. We’re actually quite good at everyday romance and dates but it still felt special to be together all the time time for four days straight. So much fun :)

And somehow we ended up being the only two persons with black clothes (hence the caption) on the slopes. That’s a very rare feeling when your from all black/minimal Scandinavia. 

brigadenoir5brigadenoir7brigadenoir4brigadenoir3

 

(Visited 1.536 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hej Emily! Tak for en fantastisk blog som jeg selvfølgelig læser regelmæssigt! Jeg er på jagt efter en balenciaga taske og ville i den forbindelse høre hvad den model du har på på billederne hedder? :-)

  1. Hej Mette, hvor hyggeligt at høre <3 Det er en City i farven Anthracite. Dog har den 10 (!) år på bagen, så den var væsentligt mørkere engang ;) Klem Emily

 2. De er virkelig vilde med det farverige skitøj i Frankrig. Når jeg er afsted med min franske kæreste og hans familie, går hans stedmor altid all in på pink og turkis fra top til tå :P
  Camilla | http://cammi.dk

  1. Haha… ja, det er helt gak. Og det er som om alle farver pludselig kan mikses med hinanden ;) Knus Emily

 3. Den der kokoon sag ser så fin ud. Er den ny, og ved du om den fås nogen steder på nuværende tidspunkt?

  1. Den er desværre fra sidste år… Men elsker den også, den går ligesom til alt. Kram E