Weeeeeekend!

weeekend3

Forårs- og fredagsfornemmelser til op over begge ører. Sådan har jeg det i dag, for selvom det kun er torsdag og egentlig ret koldt, så skinner solen og der er en ekstra lang weekend lige rundt om hjørnet. Og hveder i aften.

Jeg har (indtil videre) haft en mægtig dejlig dag. Det er som om der er noget særligt over København (og det gælder sikkert mange steder), så snart solen for alvor begynder at titte frem.

Da jeg tidligt i morges, på vej til dagens første møde, kørte igennem et wienerbrødsduftende Vesterbro (jeg passerede en del bagere), var folk allerede myldret ud og sad udenfor caféerne, pakket ind i tæpper og nød deres morgenkaffe. Særligt lagde jeg mærke til en mand, der sad udenfor en café på Istedgade og havde selskab af en lille, gammel og gråmulet hund, der sad ved siden af ham. Også pakket ind i tæppe. De så virkelig ud som om de havde noget sammen og som om de nød, at de nu kunne sidde dér og drikke kaffe under åben himmel igen.

weeekend2

Jeg har det sådan her i dag ;) Og det startede allerede helt tidligt på morgenkvisten, hvor en endnu ikke helt vågen kærestetype, blev lokket til at tage disse billeder.

weeekend4

Jeg håber, I får en helt og aldeles fabelagtig lang weekend og at I får masser af lune hveder (med tandsmør!).

Og kig endelig ind forbi her, for selvom jeg også skal bruge fridagene på at spise hveder, rydde op og ud i min garderobe, brunch og en lille tur i sommerhus, så planlægger jeg også at opdatere flittigt her, med ‘Weekly Wanted’, fredagscocktails og andet godt.

weeekend1

 

(Visited 3.168 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Gråvejret har desværre komplet overtaget i Odense igen, men sikke en smuk morgen vi havde! Glæder mig bare, til det snart bliver heldagssolskin uden stormvejr igen ;)

  Hav en skøn weekend, og en herlig Store Hvededag! Skal i hvert fald selv ud og se, om det stadig kan lade sig gøre, at opstøve et par af de lækre banditter :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, det er noget vildt aprilvejr i år ;) Håber du fandt hveder og at de var lækre! Kram E

  1. Hej Ida, jeg holder loppemarked sammen med nogle veninder i slutningen af maj, mere info følger snarest, så hold øje med bloggen :) Kram E

 2. Det jeg skriver, har jeg det ikke godt med. Jeg synes du har en meget fin blog, som du fuldt ud har fortjent at leve af. Og nu kommer det. Dine bukser og også bukserne fra Lewis koster unge mennesker livet. De forbliver unge, de dør i løbet af et par år af stenlunger for at slide bukserne. De har ikke råd til at stoppe.

  1. Hej Eva, det er helt ok, der er plads til det hele her, så længe det er i en pæn tone :) Det vidste jeg ikke. Har du et link til et sted hvor jeg kan læse mere? Kh. Emily

   1. Så det sidste sommer en morgen på DR2. Syerske havde det rigeligt hårdt, lang arbejdstid, meget lav løn osv, det var slemt, men det dør man trods alt ikke af. Men de unge mænd, der sled bukserne med sand, kun beskyttet af en klud for munden. Deres lunger bliver ødelagt.
    De store selskaber bestiller selvfølgeligt så billigt som muligt, de, de bestiller hos, bestiller hos andre, som så bestiller hos andre igen.
    En gang var det i Kina, så i Indien og da den udsendelse blev lavet, var det i Bangladesh.

  1. Hej Saba, det er en fingerphilodendron/monstera og min er købt i Dimseriet på Stefansgade, men de har dem i mange blomsterhandlere :) Knus Emily

  1. Den er fra Ikea. Men er købt for et par år siden, så ved ikke om de stadig har den… Knus Emily