I <3 Copenhagen

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-6

shirt Inwear// skirt Zara// shoes Converse// lace top Ganni// sunglasses Prada// bag Goyard

Der er helt sikkert også en masse ting, jeg er knapt så fascineret af, men hold nu op hvor er jeg stolt over vores cykelkultur i Danmark og i København i særdeleshed. Hvis jeg har et tidligt møde om morgenen og cykler over Christianshavn og dermed Knippels Bro, så holder jeg i kø (!) på cykelstien for at komme ind til byen.

Det kunne man jo unægteligt blive irriteret over, men prøv lige en gang at tænke over, hvor blæret det egentlig er, at der er så mange, der cykler, at man rent faktisk holder i kø på cykelstien i myldretiden. Det er altså lidt sejt.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-11

Som I kan se er jeg artig og prøver at leve op til denne uges udfordring til punkt og prikke. Skjorten her er i alle tilfælde blandt de udvalgte 5 stykker tøj og det er faktisk gået ret fint, men mere om det i morgen.

Fortsat dejlig søndag <3

Psssst… kig ind forbi senere, hvor der både kommer en ny udfordring til den kommende uge OG en invitation til noget rigtigt lækkert.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-9Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-18Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-2

Foto: Marie My

 

(Visited 2.541 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg bliver nødt til at anskaffe mig en blondetop snart! Du har så mange fine outfits, hvor den yndige blonde bare lige er den sidste detalje, som gør det helt perfekt. Må kunne finde en budgetversion et sted ;)

    Så skønne billeder! Go’ søndag (aften)
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Ja, det er altså altid en sikker vinder og gør også lige at man kan knappe en ekstra knap op i skjorten eller kjolen uden at blive for slutty ;)

      Klem E