Flowers n’ suede

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-21

kan indeholde reklame i form af affiliatelinks: dress Ganni// jacket Anine Bing// boots Toga Pulla// bag Leowulff// sunglasses Karen Walker

Det nemmeste outfit i verden? Blomstret kjole og læderjakke, hvis I spørger mig. Generelt er jeg glad for kjoler fordi de på sin vis er et færdigt outfit i sig selv (man behøver ikke at sætte en over- og underdel sammen) og kombinerer man en blomstret en af slagsen med en læder- eller ruskindsjakke med bikerfit bliver helheden mindre feminin og får lidt kant. Helt perfekt på den uperfekte måde :)

Og så lige noget helt andet, som jeg ville have nævnt i går i Små ting, men som jeg kom helt fra: I sidste uge var jeg inde at se Toves Værelse med Paprika Steen og Lars Brygmann som Tove Ditlevsen og Victor Andreasen (som café Victor vist nok er opkaldt efter) og det var en stor oplevelse (og pinagtigt på den gode måde). Anbefalingen er hermed givet videre, hvis I nu gik og havde lyst til en tur i teatret.

english2lyse

What’s the easiest outfit in the world? A flower printed dress and a leather jacket if you ask me. It’s the perfect mix of feminine and edgy just the way I like it :)

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-19Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-24Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-34Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-30Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-35Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-29Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-31Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-28Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe-27

Foto: Marie My

(Visited 1.673 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Ja! Jeg var også inde at se Toves værelse i Folketeatret – det var SÅ godt! Paprike Steen var helt fantastisk i rollen – sikke et forhold, de havde! Tror desværre, den er total udsolgt :-)

  1. Åh fedt at du også så den og havde en god oplevelse. Det var som at være til et middagsselskab hvor man helst ville væk og samtidig ikke kunne gå.

 2. Virkelig også et fint outfit – Best of both worlds ;-) Har virkelig også overvejet om jeg skulle tage ind og se Tove’s værelse, specielt fordi det er min gamle “tekst-lærer” der har skrevet den og han er simpelthen en genial dramatiker! Så måske anbefalingen her lige var det sidste skub.

  1. Nej hvor spændende at du kender ham. Ja, afsted med dig hvis der stadig er billetter! Kram

 3. Så fint et outfit! Man burde virkelig anskaffe sig flere kjoler, for som du selv siger, det gør bare det hele meget nemmere, når man ikke skal tage stilling til så mange dele. Det må jeg lige skrive mig bag øret ;)

 4. Sådan nogle dejlige billeder, altså! Er helt klart også inde i en periode, hvor jeg nærmest drages mod alt med blomster. Desværre synes jeg ret tit, at mange brands formår at fucke blomsterprintet op på den ene eller anden måde, men når de rammer plet, så er det jo næsten så englene synger :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Der må jeg give dig ret Lisbeth, blomsterprint er ikke nemt (åbenbart) og der findes flere dårlige end gode. Men denne er fin synes jeg og Ganni har også en småblomstret model der er ret god ;) Kram