Små ting

vans

{Nye Vans fra min kæreste}

Glædelig mandag! Her er min forgangne uge i billeder, i alle tilfælde nogle af de gode sager, der var værd at forevige og gemme på. Og jo mere man kigger efter de rare ting, jo mindre tid har man til det modsatte. Bare lige en lille reminder, der måske lyder banal, men som virker i mange henseender.

Denne her uge bliver lidt ud over det sædvanlige. I dag skal vi til Game of Thrones præmiere (glæder mig!). I morgen har jeg et stort shoot med essie. Og det endda med mig foran kameraet. Det bliver skægt og jeg glæder mig mægtigt, men jeg er også lidt nervøs, kan jeg mærke. Og har i den anledning groet et flot bums på min hage. I ved en af de der, der kun kommer 1-2 gange om året. Og det skulle så selvfølgelig være nu.

Derudover har jeg to gange fødselsdagsfejring at se frem til, bedstevenindens og drømmemandens (han har bestilt rosinboller og hjemmelavede Oreos) og lidt middagstamtam herhjemme onsdag.

Jeg håber, at I også får en dejlig uge <3

english2lyse

Some of the little things that made the past week feel extra stellar: New Vans from my boyfriend, a pretty, pink door, having done my groceries for the whole week to come during Saturday, a great facial, blooming cherry trees, brunch with friends, when a beautiful, color coordinated mess appears on your desk, green juice, a walk on my fave beach with my fave dog and some pretty awesome burgers.

Processed with VSCO with hb1 preset

{Her vil jeg bo}

fruits

{Når man har handlet gode sager til hele ugen i weekenden}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Dejligste Murad-ansigtsbehandling hos Arndal Spa}

Processed with VSCO with hb2 preset

{Blomstrende kirsebærtræer bliver jeg altså ikke træt af}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Morgenmad på Bistro Royal med mine sundeste veninder nemlig hende her og hende her}

beautiful mess

{Når ens skrivebordsrod er farvekoordineret}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Ok måske det ikke var helt korrekt det ovenfor, for har en tredje mindst lige så sund veninde, nemlig Michelle Kristensen og hun har netop lanceret nogle lækre, koldpressede, grønne juicer}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Hornbæk Strand med Pletten}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Fik endelig prøvet Fat Burger ude på Papirøen}

(Visited 3.376 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Næste år er der ingen (dårlige) undskyldninger, der må jeg altså bare se de kirsebærtræer :-) Dejlige billeder forresten … Kh Maiken

 2. Dejlige små ting!

  Et tip til din uventede ven (bumsen): skær et fed hvidløg over og “smør” saften på bumsen. Den forsvinder eller bliver mindre over natten :-)

  1. Tak Vivi :)

   Og tak for tippet, turde dog ikke afprøve det i denne omgang og lod den helt være med et godt resultat (og makeupartisten var glad og sagde det var nemmere at dække end hvis jeg havde pillet eller andet), men jeg vil bestemt prøve det en anden gang, lyder sjovt! :) Knus Emily

 3. Åh, Game of Thrones. Glæder mig sååååh meget til at se det nye afnsit!! :D

  Kender alt for godt det med bumsen, haha. Skal sidde hårmodel til halvstort show i aften, og jeg har fået en af dem, som ligner en ekstra hage… Heldigvis har vi Danmarks dygtigste make up-artist, så forhåbentligt kan hun gemme den væk, haha! :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Sådan er det vidst altid med bumser, er det ikke? De kommer på de mest ubelejlige tidspunkter.
  Og de der burgere! De ser simpelthen alt for gode ud! Jeg har et kæmpe burger-crush for tiden, så måske jeg også skulle kigge forbi papirøen.