Små ting

Processed with VSCO with hb1 preset

{Fra tirsdagens fotoshoot. Sådan en dejlig dag}

Sidste uge var en hvirvelvind af hyggelige og spændende sager og det føltes nærmest som om en hel måned var blevet komprimeret ned i til syv dage. Så denne uge i al dens korte herlighed, i alle tilfælde hvad arbejdsdage angår, er meget kær- og velkommen.

Vi har endnu ikke helt besluttet hvad vi skal lave i Kristi Himmelfarts-‘ferien’, hvis vi skal lave noget overhovedet. Andet end at gå tur og spise is og læse og se gode film og sådan. Har I gode planer?

Jeg håber, I får en mægtig dejlig mandag og ny uge ikke mindst <3

english2lyse

Some of the little things that made the past week feel extra special: A fun photoshoot, a new pretty book by a fellow blogger, homemade Oreos for my boyfriends birthday, well, and celebrating my boyfriends birthday, a nice bouquet from sweet guests, new kicks for spring and the best snack bars I bring everywhere.

nu

{Maries fine bog}

oreos

{Hjemmelavede Oreos til fødselsdagsbarnet i fredags}

birthday

{Og fødselsdagsfejring}

buket

{Køn buket fra søde gæster}

reebok

{Klar til forår med spritnye, kridhvide sneaks}

barmat

{Min søde Sofies lækre Mät-barer, som jeg haft med på farten hele ugen. Haps!}

 

(Visited 1.495 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hygge i sommerhus, forhåbentlig i solskin, og en masse kage eller is :) Må jeg spørge, hvor den fine sko”hylde” mon er fra?
  Rigtig god uge til dig også :)

 2. Sikke fine billeder i dette indlæg – jeg er virkelig imponeret over dine evner med et kamera :)

  Jeg skal flytte i dag (til et for mig nyt og ukendt kvarter i København – nemlig Sydhavnen) – og så skal jeg til Færøerne i Kristi Himmelfarts-ferien, hvor min kusine har inviteret til bryllup. Så jeg glæder mig virkelig til at se min familie igen og til at se førnævnte kusines lille nye pige, som jeg endnu ikke har mødt – og til at opleve et færøsk bryllup for første gang :)

  Så jeg har en lidt vild uge foran mig – men heldigvis gode ting, som jeg glæder mig til :) Og så kan jeg jo som bonus også næsten allerede sætte kryds ved dennes uges udfordring, som du præsenterede i går :)

  1. Jeg bor i Sydhavnen, nu for anden gang på fire år. Her er helt fantastisk! Jeg foreslår en tur på tippen at sige hej til naturplejefårene og deres vogterlamaer og en toast på Rallys :)

   1. Tusind tak Laura – det var virkelig sødt af dig med anbefalinger :) Det lyder som noget, jeg skal prøve! Jeg glæder mig til at gå lidt på opdagelse i mit nye kvarter :)

  2. Åh tusinde tak Turid, hvor er det sødt skrevet :)

   Rigtig god fornøjelse med både flytning (så spændende!) og bryllup! Og ja, så er du allerede to skridt foran mht. udfordringen ;) Kram Emily

 3. Kære Emily

  Jeg skal på festivalen (i kbh) “Himmelske dage”, der er en kirke – og kulturfestival med arrangementer over hele byen fra 5-8. maj.

  Der er samtalesofa, anderledes gudstjenester, danseworkshops, gospel, samtale-salon, film, besøg i botanisk have om bibelske planter, gallerier, “Danmarks spiser sammen, koncerter, meditaionsworkshops og meget andet godt… programmet kan ses her: http://www.himmelskedage.dk

  Klem

  1. Hej Kamilla,

   Det lyder rigtig spændende, ønsker dig god fornøjelse og takker for tippet, måske man skulle kigge forbi nogle af arrangementerne :) Klem Emily