Små ting

Processed with VSCO with hb1 preset

{Morgenmad på Union Kitchen}

Sidste uge var intet mindre end perfekt på den der euforiske måde som indfinder sig når foråret (sommeren?) viser sig for alvor første gang på en sæson. Hvor man nærmest kaster alt hvad man har i hænderne og tilsidesætter alt for at komme ud, ud, ud i solen.

Jeg er ret sikker på, at det er et fænomen, der primært er forbeholdt vores breddegrader. Og det er både herligt livsbekræftende og også lidt skægt, at se hvordan alle pibler ud på gader, stræder og hver en lille græsplet og prøver at gribe om og få mest muligt ud af det kostbare solskin. For vi ved aldrig om det varer ved.

I denne uge skal jeg noget så modsatrettet som til Milano og efterfølgende på vandretur i Jylland. Og jeg glæder mig mægtigt til begge dele.

Jeg håber, at I også får en vidundlerig uge <3

Ps. Jeg er vist nok up to date med at svare på kommentarer fra sidste uge. Har jeg overset noget, så spørg gerne igen :)

english2lyse1

The past week was more than spectacular as the weather finally got all warm and summer like which means that everybody (everybody!) gets outside in this part of the hemisphere ;) We long so much for the sun after a long (long!) winter and the euphoria as the first real rays of sun hits Copenhagen is amazing. 

My week was made even more stellar with a lovely breakfast with a dear friend, a bunch of escaping balloons, a pink knit that I plan to pair with my camouflage jacket, first ice cream cones of the season, pretty flowers, the most beautiful painting at some friends home and some nice books that I plan to read on my balcony.

Have a great week everyone <3

balloons

{Balloner på himmelflugt}

pinkknit

{Lyserød strik som jeg vil have på under min camouflagejakke for at give den en klædelig kontrast. Tak for alle jeres gode kommentarer til camouflage-indlægget i øvrigt! Så spændende at læse, hvad I tænker om samme}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Årets første vaffelis}

flower power

{Dejligste buket med alt godt i. Endda også en lille fjer}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Stadig stolt over, at min kærestes butik er nomineret til AOK’s Byens Bedste. Og bliver stadig glad, hvis I skulle have lyst til at stemme :) BB16 PAC til 1929. Tak <3}

painting skulls

{Det smukkeste maleri hjemme hos nogle af vores venner}

books

{Fine bøger i min forårslæsestak} 

 

(Visited 2.739 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Ja det hele bobler og koger på den bedste måde, så velfortjent ovenpå snevejrs-april ;) Klem Emily

 1. Du havde en smuk kjole på til champagne smagning i mandags (forresten tak for en hyggelig aften) hvor er den fra?
  Knus

  1. Hej Lisa, selv tak sådan en dejlig aften :) Den er fra & Other Stories. Klem Emily

 2. Jeg er helt enig; man føler sig helt boblende overskudsagtig så snart, der er reel sol at hente i DK :D
  Og ligesom dig, skal jeg også syd på snart – i næste uge venter Barcelona nemlig. Så mer sol – ja tak!

  – A