Små ting

Processed with VSCO with f2 preset

{Tirsdagsfrokost med øko-kylling hos Chicks by Chicks}

Den seneste uge var noget usædvanlig og alsidig og blev primært tilbragt i henholdsvis Milano og Viborg. Det var i al sin kontrastfyldte herlighed lidt af en vinderkombination og således blev både ‘Frilufts-Emily’ og ‘Storby-Emily’ tilfredsstillet.

Denne uge bliver det nok snarere ‘Hjemmekartoffel-Emily’ der bliver plejet og godt for det. Jeg elsker altså (også) bare at være hjemme og det er sådan jeg lader bedst op. Nå ja, og så får ‘Selskabs-Emily’ også lov at folde sig ud. Til ELLE Style Awards i aften og til et arrangement hjemme hos den amerikanske ambassadør på torsdag. Jeg keder mig ikke ;)

Ps. Jeg har grundet al fravær været lidt sløj til at svare på kommentarer den seneste uge, men jeg skulle gerne have svaret på alting nu. Hvis ikke så pip endelig op.

milano duomo

{Milanos imponerende domkirke}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Til fest i buksedragt}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Jeg var til lancering af essie’s nye Gel Couture lakker i Milano, mere om dem snarest. Glæd jer!}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Man kan ikke være i Milano uden at drikke en lille Aperol Spritz}

nattely b&b

{Og fra Milano til Viborg. Her på den hyggeligste Bed & Breakfast, Nattely}

dollerup bakker

{Var helt blæst bagover hvor smuk Danmark kan være. Her udsigten fra Dollerup Bakker}

penny

{Træt Penny-dyr på Niels Bugges kro, efter at have været ude hele dagen på vandretur}

 

(Visited 3.315 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Ihhhhh!

  Den vandretur ser fantastisk ud! Laver du mon et særskilt indlæg om hvordan og hvorledes?

  Når man nu har planer om at trave Caminoen, så ser det ud til at være en fab opvarmning – men kunne da også godt blive fristet af det der mountainbike, de har på Niels Bugges kro. Frilufts-C er ret begejstret :-)

  1. Det kan du tro sødeste C, så snart jeg har en ledig stund i denne uge, så bikser jeg et skriv sammen om det. Coming up! Kram E

 2. Stemmer for indlæg om vandreturen. Hvor og hvor meget gik I? Hvem bookede I igennem, og hvor boede I undervejs?

 3. Jeg glæder mig vanvittigt til at høre mere om jeres tur på hærvejen. Jeg vil også, altså! ;) du må gerne fortælle lidt om, hvordan I helt praktisk gjorde – hvis man placerer sin bil i Viborg og går til Dollerup Bakker, hvordan kommer man så videre? Gik I i ring? Har aldrig hørt om taxaer på de kanter

  1. Jeg ved ikke hvordan Emily fik logistikken til at gå op, men vil blot nævne, at jeg jævnligt kører med taxa mellem Karup lufthavn og Viborg. Så der findes taxaer på ‘Viborgkanten’ ;)

  2. Vi gik ‘ligeud’ og tog så bussen tilbage til Viborg og vores bil :) Men skriver et særskilt indlæg om turen snarest muligt :D

 4. Jeg kan blive helt overvældet over, hvor meget du kan få presset ind på en helt almindelig uge! Især når jeg knapt nok kunne nå i mål med mine gøremål i sidste uge. Men BA-skrivning lyder trods alt heller ikke lige så sjovt som Milano og hærvejsvandring, haha ;)

  Det ser alt for charmerende ud det der B&B. Glæder mig til at høre mere om begge ture :)

  God uge
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja det var bestemt en dejlig uge :D Var også helt vild med den. Det var en jeg lånte til en middag vi skulle til, da jeg var i Milano og blev så glad for den, at jeg efterfølgende fik lov at købe den. Den er fra dette brand: http://www.lamarcaofficial.com men jeg ved desværre ikke om de har webshop/forhandles online… Knus Emily

 5. Sikke en herlig uge det lyder til, at du har haft!
  Ooooog fine styles(!) – hvor er den fine bomber jacket fra og den super klædelige buksedragt? :)

  1. Ja jeg klager bestemt heller ikke :D

   Jakken er fra Zara og detaljer på buksedragten kan du se i kommentaren til Camilla Kirstine ovenfor :) Klem Emily

 6. Jeg er også meget interesseret i at høre mere om jeres vandre-weekend! Kunne godt tænke mig at invitere mine forældre med på en tur i sommerferien, bare en weekend. Hvor gik I fra og til? :-) Kh Mette

  1. Vi gik ‘bare’ fra Viborg og til Dollerup Bakker. Men der kommer et indlæg om turen ganske snart. Lyder vel nok som en god idé at invitere dine venner på sådan en tur :) Knus Emily