Sk8ter Girl

vans4

sweatshirt Nike SB// skirt Storm & Marie// bag Saint Laurent// sunglasses Céline// sneakers Vans

Nå men af og til har man bare mest lyst til at hoppe i sine Old Skool Vans og kærestens sweatshirt og spadsere ud til Papirøen og spise en Fat Burger og sweet potato fries og drikke et glas rosé og forestille sig det er forår.

Det var i alle tilfælde sådan min lørdag aften så ud. Og hvis man tager en nederdel med guldprikker på og tilmed en pæn taske, så kan man også næsten undgå at ligne én, der bare mangler et skateboard ;) Godt og blandet ikke?

I dag skal jeg på et lille champagnekursus inden vores smagning på mandag (glæder mig!) og så er der en vis drømmemand, der fylder 39 i morgen og som jeg skal købe de sidste gaver til. Jeg eeeeeelsker (og går nok lidt for meget op i) fødselsdagsfejring, uanset om det er min egen eller andres.

english2lyse

Sometimes all you feel like is wearing your Old Skool Vans and your boyfriends sweatshirt and going for a walk to Copenhagen Street Food and eat a Fat Burger and drink a glass of rosé and pretend it’s spring.

At least that’t how I felt this Saturday. And if you wear a gold dotted skirt and a pretty purse at the same time you might not look like someone missing their skateboard. Mix and match right? ;)

vans5vans1vans3vans2vans6vans8vans7

 

(Visited 2.436 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. 39!!!! Han holder sig dælme godt :) Var overbevist om at han var i starten af 30’erne :)
    Tillykke med ham i morgen – håber I får en dejlig dag <3