Den hyggeligste Mors dag

annonce-u-baggrund11
pandoratour

Hvis ikke I ved, hvad I skal lave på Mors dag på næste søndag d. 8. maj, så har jeg alletiders forslag: Jeg synes I skal forkæle en sød dame I holder af (og det er bestemt ikke indskrænket til mødre – veninder, søstre, koner osv. er mindst lige så velkomne) og invitere dem på picnic og et skægt kassecykelløb med et godt formål.

Pandora har nemlig arrangeret den fineste cykeltour, hvor man kan hygge om en vigtig kvinde i sit liv. Deltag i det 6 km lange kassecykelløb på den fineste rute gennem Københavns gader med en kvinde du holder af på ladet.

Jeg har inviteret min mor med og jeg glæder mig til at opleve København på en helt anden måde sammen med hende og til at køre hende en tur rundt i byen i kassecykel, imens vi sludrer og drikker en to go kaffe. Og til at slutte af med picnic i Østre Anlæg. Og så går vi selvfølgelig benhårdt efter at vinde prisen for bedst stylede cykel!

KONKURRENCE
Vind et stk. billet og leje af kassecykel samt lunchbox for to. For at være med skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil invitere med. Konkurrencen slutter allerede på tirsdag d. 3. maj kl. 12. Vinderen bliver offentliggjort her og får direkte besked pr. email.

Læs mere om hele arrangementet og tilmeld dit team her.

Pandora tidobler (!) billetindtægterne og donerer kassecykler til klubber og institutioner, der arbejder med børn. Du kan nominere din institution her :)

Der er flotte præmier i form af gavekort til Pandora til de teams der har den flotteste cykel, bedste stil over målstregen, bedste holdånd og bedste øjeblik delt med #thePANDORAtour.

Jeg GLÆDER mig :)

pandoratour2

 

(Visited 1.394 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hej Emily!

  Jeg ville invitere min bedste veninde Mette med, som desværre for et par år siden mistede sin mor til kræft.
  Derfor er denne dag ikke den gladeste dag for hende, og jeg tror at det ville være en rigtig god måde at snakke om mindes om hendes fantastiske mor, og samtidig få hende lidt ud, så hun ikke bare sidder derhjemme og er ked af det.

  Ps. tusind tak for en dejlig blog <3 :)

  Knus

 2. EJ! Hvor lyder sjovt og hyggeligt – jeg vil invitere min svigerinde med, vi blev begge mødre sidste år og vores barsel er netop slut. Det har været så sjovt og hyggeligt at dele det hele med hende. Og når vores sønner ikke kan forkæle os endnu, hvorfor så ikke selv gøre det ;)

 3. Jeg ville invintere min bedste veninde, Helene. Min mor bor desværre i Bremen, så hende ser jeg ikke så tit, da vejen imellem os er på små 700 km :)

 4. Årh, jeg vil tage min søde mor med! Hun har været meget igennem de sidste to år med sygdomsforløb, og det ville være en særligt herlig oplevelse at kunne dele med den sejeste og stærkeste kvinde jeg kender. <3

 5. Jeg vil invitere min kæreste og vores lille søn med. Det er min første mors dag som mor, og det kunne være en meget hyggelig måde at fejre den på :-)

 6. Det lyder super hyggeligt! Jeg ville selvfølgelig tage min mor med. Hun har altid gang i tusind projekter og slapper aldrig af. Det ville være en SÅ hyggelig dag hvor hun kan side og nyde turen :-) krydser fingre

 7. Jeg vil invitere min kære mor med. Hende og jeg elsker at tage spontane ture rundt i byen og udforske områder :-)

 8. Uh det ville min mor elske! og så arbejder hun selv i en institution på nørrebro, som sikkert ville blive glad for en sådan en fin cykel!

 9. Det vil jeg rigtig gerne vinde! Til min søde mor, som har hjulpet mig så meget i det seneste år. Jeg er endda hjemme på besøg den dag og dermed tæt på København. Mine fingre er krydsede :)

 10. Jeg vil invitere min søde mor med. Hun elsker København og vil nyde en rundtur på ladet – er jeg sikker på :)