Små ting

{Churros i Tivoli. Kunne godt hver dag. Både Tivoli og Churros}

Hold nu op, jeg har haft en vaskeægte mandag. Den startede nærmest allerede i går aftes med seriøse søndagsblues og fortsatte i dag med weltschmerz af næsten teenage-agtige dimensioner. Og glemt pung (i forretning med tusind varer på båndet), mobil, hukommelseskort i kameraet (da jeg stod med beredvillig fotograf, for at få taget dagens) og hjerne generelt.

Lidt for sent besluttede jeg at tage mig sammen, stoppe med at have ondt af mig selv og i stedet gå en lang tur med Penny. Det hjælper altid. Verdens sødeste, gladeste hund. For selvom det er helt ok med en off-dag af og til så behøver det jo ikke blive en trend ;)

Den forgangne uge var ellers noget så god og hyggelig. Med dejlige restaurantbesøg med søde veninder, en virkelig god Tivoli-tur i går og skægge og anderledes arbejdsopgaver. Nå ja, og også bare med te, madder og dyneklump i sofaen foran Broen.

Nu ser jeg frem til en lidt hektisk og alsidig uge (håber at se en masse af jer på fredag <3) og så rejser vi ellers til Marokko på lørdag. Nøj hvor jeg glæder mig! Men hvor er der altid også mange ting, man lige skal have til at gå op inden.

Er jeg den eneste, der har dobbelt så travlt som sædvanligt op til en ferie?

english med grey2

Even though the weekend was more than good to me I fought some serious monday blues today. A long walk with my dog finally cured them and now I’m ready for a new week full of exciting plans. Plus we’re leaving for our surf trip in Morocco on saturday. Can’t wait :)

Here are some of the little things that made the past week stellar: Churros and a trip to Tivoli Gardens here in Copenhagen, a fun film shoot in a greenhouse on a roof top farm, a simple, yet spectacular dessert with ice-cream, caramel and crushed Oreos, temporary desk situations in my office and a cozy ‘date’ with a girlfriend at a nice restaurant in our neighborhood.

{Filmskydning med Interflora oppe på helt fantastiske Østergro}

{Helt åndssvagt god dessert med karamel, hvid chokolade og Oreos på Bistro Royal}

{Har hevet terassebordet ind i kontoret, mens jeg venter på at drømmeskrivebordet bliver leveret}

{Tivoli (set fra Ballongyngen) i det fineste efterårsskrud}

{Vi var afsted med min kærestes niece og nevø. Og prøvede alle børneforlystelserne og spiste virkeligt meget candyfloss. Så hyggelig en dag <3}

{På venindedate på Scarpetta på Bryggen lørdag aften. Virkelig et hit i eget nabolag}

(Visited 2.530 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Tror du har helt ret Lisbeth. Lidt for god uge = lidt for svært at den skulle slutte. Kram E

 1. Skidt søndag/mandag du havde :-( Håber du har fået de glemte/manglende ting igen.

  Sikke en dejlig uge I har haft – Tivoli ser meget hyggelig ud og isen, den kunne jeg godt bruge lige nu :-) Det er da ellers et ret lækkert bord, du har som midlertidigt arbejdsbord.

  Rigtig god ferie :-) Kh Maiken

  1. Den føles sjovt nok slet ikke så slem i dag og alting endte lykkeligt :)

   Mange tak! Klem Emily

 2. Øv, en irriterende dag, Emily. Godt du har Penny til at hive dig op. Min mandag startede virkelig også dårligt. Rigtige mandagsblues. Fik heldigvis hevet mig selv til yoga i eftermiddag, og det hjalp gevaldigt på humøret. Nogen gange må man bare acceptere de dage, som du selv skriver :-)