Gel Couture

annonce-u-baggrund11
essiegelcouture2

Da jeg var i Milano i forrige uge, var det for at deltage i lanceringen af essie’s nyeste skud på stammen, Gel Couture, der er en lak du kan lægge derhjemme og som holder i op til 12 dage. Og som ikke kræver særligt lys til hærdning og som kan fjernes let med almindelig neglelakfjerner. Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Men den er god nok :)

Den kommer dog først på hylderne herhjemme i slutningen af sommeren, men I kan altså godt begynde at glæde jer.

english2lyse1

When I was in Milan last week it was to attend the launch of essie’s new wonder polish, ‘Gel Couture’. It’s a long wear nail polish (it lasts up till 12 days) that doesn’t require special light when applied nor a special product when it’s time to remove it. And you can do it by yourself at home. It almost sounds too good to be true right? But it really is a hit :)

essiegelcouture3

Jeg har testet den siden Milano og den holder fantastisk og holder sig tilmed blank og pæn takket være den særlige overlak. Min veninde som jeg var på vandretur med sidste weekend fik også en omgang på (jo, jo neglelak må der til, også på vandretur) og hun har netop skrevet en sms, hvor hun fortæller, at hun er ret imponeret og at lakken først lige så småt er begyndt at skalle lidt helt ude ved spidserne, men stadig er flot og blank.

TIP: Vil man lave lidt fin, men super nem ‘nail art’ à la det jeg har på billederne kan man dryppe lidt neglelak på en serviet og derefter dyppe en blyant (der ikke har været spidset i et stykke tid helst) eller en tandstikker i lakken og komme den på i små prikker. Lad det tørre og forselg så med overlak.

essiegelcouture1

 

(Visited 2.393 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Uh, dem glæder jeg mig til at teste til efteråret! Det er hårdt at være neglelakselsker, når man hele tiden er nødt til at skifte, fordi det skaller af!

  Min hjerne skal bare lige acceptere, at det er okay at Essie har lavet en ny flskeform, haha :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Det kan du også roligt gøre, de er et hit :)

   Haha… ja den er helt skær og twisted. Men bare rolig den på de almindelige lakker forbliver som den altid har været. Knus Emily

  1. Kender det godt. Min neglelak holder som regel nogenlunde, men er ret udsat på tipperne, da jeg skriver så meget på computer… Håber de også kommer til at holde flot på dig :)

 2. Ja, det lyder da næsten for godt til at være sandt. Især det med, at den kan fjernes med alm. neglelakfjerner. Jeg skal sent glemme den gang, hvor jeg sad med fingrene i acetone det meste af en formiddag for at fjerne en gang shellac :-/

  1. Haha… hørt! Og kan kun nikke genkendende til den situation. Det gider man ikke rigtigt i længden :)

 3. Ved du, hvor essie forhandles i Milano? Jeg skal nemlig snart til Milano, og det kunne være lækkert, hvis de er lidt billigere end i Danmark :)
  – Mie

  1. Hej Mie,
   Av, nej det ved jeg desværre ikke. Nåede slet ikke rigtigt at shoppe mens jeg var i Milano. Men rigtig god tur :) Klem Emily