Ugens udfordring – update

rens2

Så blev det tid til en lille opdatering på sidste uges udfordring. Jeg har tidligere været ret sløv til at huske at rense mit ansigt om aftenen, men i løbet af de seneste år er jeg blevet mægtigt artig på det punkt, så denne udfordring var ikke så slem at komme igennem her.

Dog havde jeg frygtet/forudset at jeg ville være lidt doven i sidste uge, da jeg ikke var hjemme og havde lange dage ude i hhv. Milano og på vandretur på Hærvejen, men det lykkedes skisme at være dygtig og få renset hver aften, selvom jeg var på rejsefod.

Fire ud af syv aftener rensede jeg med mild renselotion fra Avène (som jeg skyller af med lunkent vand + vaskeklud, men den kan også blot tages af med vat og uden vand), to aftener blev det til lidt grundigere rens med Dermalogicas Skin Resurfacing Cleanser, der indeholder frugtsyrer og peeler let og på en træt aften på vores vandretur blev det bare Biodermas rensevand, som også er den jeg fjerner øjenmakeup med altid.

Jeg nåede ingen masker i denne uge, men normalt bruger jeg en fugtmaske en gang om ugen og en mildt peelende maske med frugtsyrer ligeledes en gang om ugen.

Hvordan gik det for jer? :)

 

(Visited 2.223 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Det synes jeg er stærkt gået, kender desværre selv al for godt til at være sløv om aften og så springer jeg selv over hvor gæret er lavest.

  – Louise

 2. Jeg er blevet rigtig glad for dine “ugens udfordring”-indlæg, det er vældig inspirerende, hvordan man med små ting kan ændre sine vaner til det bedre. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke ansigtsmasker du bruger?

  Louise

  1. Ih det er jeg så glad for at høre Louise, så må jeg blive ved med at hitte på flere ;)

   Se svar ang masker til Susanne længere nede (svarer på kommentarerne i lidt random rækkefølge ;)) og så er jeg også ved at teste nogle andre pt. men mere om dem snarest, hvis de er et hit :)

   Klem Emily

 3. For en gangs skyld lykkedes det mig at gennemføre! Til trods for, at jeg faktisk ikke engang have make-up på de fleste dage, hvor jeg ellers plejer at springe rensen over, så fik ansigtet en omgang med micellar hver eneste aften – i hvert fald indtil jeg på mystisk vis blev ramt af en omgang tømmermænd i weekenden haha. Hurra for 5 ud af 7-reglen ;)

  Med den småstressede BA-skrivning jeg har siddet i de sidste 14 dage, så var det også virkelig tiltrængt med rens hver eneste aften, så det var en udfordring, der ramte helt perfekt for mig :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. 6 ud af 7 dage :-) er også ret stor fan af “ugens udfordring” – tak for en vældig fin og inspirerede blog!

  1. Godt gået!!! Og det bliver jeg altså glad over at læse :) Mange tak og tak for at du kigger ind forbi. Kram Emily

  1. Ja når først man er godt inde i vanen, så føles det helt underligt ikke at gøre det ikke? Som at gå i seng uden at børste tænder… Kender godt til det med maskerne, det er som om de er liiiidt sværere at gøre til en fast del af rutinen… Knus Emily

 5. Jeg hoppede med på vognen, for der har været perioder, hvor huden har været ladt i stikken, og hvor kun tandhygiejnen har været på dagsordenen – fordi jeg har været træt. Totalt dårlig undskyldning, og det blev da ekstra klart for mig, når jeg, som du jo så fint skrev, blot kunne rense huden et par timer før sengetid. I den erkendelse fik jeg renset hud hver eneste aften. :-)

  1. Yay! Dejligt at det lille tip med at flytte tidspunktet virkede :D Godt gået. Klem Emily

  1. Jeg er så glad for Avènes fugtmaske (kan fås på apoteket), Rudolph Cares skrubbemaske (der lidt er to i en og kan bruges som skrubbe og/el fugt) og så også Dermalogicas Gentle Cream Exfoliant :)

 6. Denne her udfordring har jeg faktisk fulgt – netop for jeg er så dårlig til at huske at rense ansigtet om aften. Det er det der med, at når jeg er på vej i seng, så er jeg blevet så træt, at jeg bare skal i seng., så gider jeg det ikke.
  Men jeg har faktisk renset mit ansigt alle 7 dage, selv de dage hvor jeg ikke engang har haft make-up på.
  Men det har også betydning at man har de rigtige produkter – det skal være nemt, dvs. jeg skal ikke til at bruge vand om aften.
  Synes det har givet mig en god rutine nu, så har planer om at det skal fortsætte – det er jo klart bedre for ens ansigt.

  1. Sejt at du klarede den Camilla og fortsæt endelig det gode arbejde :) Hvis du er meget træt lige inden du skal i seng, kan du evt. forsøge dig med at rykke tidspunktet for hvornår du renser ansigtet til eksempelvis umiddelbart efter aftensmaden og inden du ser fjernsyn, læser eller lignende :)